ayyyy başımı dik tutamıyorum benim küçüğüm canımın içi hastaydı sbaha kadar ağladı kıvranıp durdu.hiç uyumadı uyutmadıda.gözümü kapatsam uyuyabilirim ayakta.akşamada yatılı misafirim var mümkün değil dinlenemem bittim ben...:96::95::95:
akşam yemeğinde ekmek yemedinmi canım
canım menün gayet güzel ama akşamı için sadece 1 kase çorba az değil mi acıkmayacak mısın?
günaayydııınnn kızzzlarrr
hepinize bol güneşli hızlı metabolizmalı günler
gelelim şimdi sabah kahvaltıma
hugocukun salçalı sosundan yaptım kendime =)
çookk teşekküürr ederim çok güzel oldu kahvaltıma yeni alternaatif geldi
1dilim kepekli ekmek
salçalı sos
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşilçay
ama öğlen annemin arkadaşlarıyla yemekli günüm var.
annemden aldığım duyumlara göre mantı varmış :44:
aahh aahh napıcam hiç bilmiyorumm
fambımmmmm kuzum sanada günaydın nasılsınız bugün ben iyiyim maşşallah:92::118:
hımmmm tabi fambımmm nidemek sen sunumuna hazırlan canım aklın kalmasın burda .akşam menündede abartılacak bişey yok bence gayet iyi afiyet olsun fambımmmm.bende pazar günü çemen yapıp yiyeceğim salçamdan.
sağol canım sana da afiyet olsunafiyet olsun canım benim.aslında gayet güzel yemişsin hiçte fazla değil.süper:92::92:
benimde menülerim
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
4-5 yk pazı yemeği
salata
sonrasında
1 su bardağı tarçınlı süt
küçük bir tane elma
sabah
bir su bardağı ılık su
domate-salatalık
1 tane yumurta
1 kk tuzsuz peynir
5 zeytin (1 tanesi büyük diğerleri ufacıcık)
yuvarlak çavdar ekmeği
az maydanoz
ıhlamur (şekersiz)
geçmiş olsun canım ya ah ah bilmezmiyim uykusuzluğu benimde kızım ateşlensin o gece zaten uyuyamam hiç uykusuz kalırım.misafirin gelmeside uykusuzluğun üstüne hiç iyi olmayack müsade istersin sende fazla geç yatma erken yatmaya çalış
yemedim balım bi müddet akşamları karbonhidratı bıraktım.yani tamamen değil ama arada yiyeceğim spor yokya vücudumu şaşırtmam lazım.sabah 2 ve öğlen 2 yiyorum ekmek ama 4 dilim yapıyor.
günaydın herkese.sanırım akşam toptan değil yedikçe yazıyorsunuz.
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli[sütle aram yok kuru yiyorum]
tartı günümdü bu gün 1 kilo daha gitmiş.artık hamilelik öncesi kilomdayım.şimdi evlendiğim kilo olan 59-60 aralığına inmek istiyorum.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.
geçmiş olsun canım inşallah düzelir çocuğun
ayyyy başımı dik tutamıyorum benim küçüğüm canımın içi hastaydı sbaha kadar ağladı kıvranıp durdu.hiç uyumadı uyutmadıda.gözümü kapatsam uyuyabilirim ayakta.akşamada yatılı misafirim var mümkün değil dinlenemem bittim ben...:96::95::95:
kızlar şimdi bi yazı okudum kadın 34 kilo vermiş. süper olmuş.
anladım canım. peki bişey diyeceğim. sen rahatsızlanmıştınya bunun sporla alakası varmıymış. yani spor tetiklemiş falan olabilirmiymiş. gerçi mesela depresyondan kurtulmada spor tavsiye ederler ama hem diyet hem spor acaba kuvvetlimi geldi sana
bende erken yatmak isterim ama olacağını sanmıyorum.şehir dışından geldiler ve bize cuma akşamı gelmeyi istediler ertesi gün cumartesi geç saatlere kadar otururuz özlem gideririz dediler.şimdide nasıl bırakıp yatarım bilmiyorum.daha işten çıkınca temekti tatlıydı ufffffffff çok iş var çok.evin tozu alınacak genel küçük bir temizlikte yapılacak.normalde eşim bana yardım eder ama oda uykusuz bu defa yapmaz.misafirler gelene kadar kesin uyur çünkü gece işe gidiyor.uyumazsa olmaz.
geçmiş olsun ne oldu bebeğine.ben de uykuya hasret annelerdenim.bebeğim 8,5 aylık.2 dişimiz vardı.bu hafta 5 tane aynı anda çıkmaya karar vermiş.o da ben de yogunluktan bitap vaziyetteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?