60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım inşallah düzelir çocuğun

günaayydııınnn kızzzlarrr
hepinize bol güneşli hızlı metabolizmalı günler

gelelim şimdi sabah kahvaltıma
hugocukun salçalı sosundan yaptım kendime =)
çookk teşekküürr ederim çok güzel oldu kahvaltıma yeni alternaatif geldi

1dilim kepekli ekmek
salçalı sos
1 kk peynir
3 zeytin
1 yeşilçay

ama öğlen annemin arkadaşlarıyla yemekli günüm var.
annemden aldığım duyumlara göre mantı varmış :44:
aahh aahh napıcam hiç bilmiyorumm

canım menün gayet güzel ama akşamı için sadece 1 kase çorba az değil mi acıkmayacak mısın?

zaten çorba falan içmadim hatta biraz abarttım diyebilirim19.30 gibi 3 4kaşık makarnayı öğleden kalan salatamla karıştırdım yedim sonra kayınvalideme gittik o da bamya ve kızartma yapmış 3 kaşık bamya 1 köfte bide 2 çatal kızartmanın patatesinden aldım 1 2saat sonra 1 kibrt kutusunun yarısı kadar beton helva 1 saat sonra da yarım elma biraz kaçırdım galibaamaaaaa normalde olsa kızartmadan 1 tabak yiycektim tabi yanında ekmeğimi makarna yediğim için bamyayıda ekmeksiz yedim bi de saat geçti diye sonra çayın yanında bisküvi gofret götürcektim hiç birini yemedim yaniii diye kendimi teselli edeyim

canım afiyet olsun ama sabah kahvaltın az olmuş

fambımmmmm kuzum sanada günaydın nasılsınız bugün ben iyiyim maşşallah:92::118:

maşşaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllll

herkes de bir salçaddır gidiyor valla
afiyet olsun canım benim.aslında gayet güzel yemişsin hiçte fazla değil.süper:92::92:
sağol canım sana da afiyet olsun

afiyet olsun canım

bende erken yatmak isterim ama olacağını sanmıyorum.şehir dışından geldiler ve bize cuma akşamı gelmeyi istediler ertesi gün cumartesi geç saatlere kadar otururuz özlem gideririz dediler.şimdide nasıl bırakıp yatarım bilmiyorum.daha işten çıkınca temekti tatlıydı ufffffffff çok iş var çok.evin tozu alınacak genel küçük bir temizlikte yapılacak.normalde eşim bana yardım eder ama oda uykusuz bu defa yapmaz.misafirler gelene kadar kesin uyur çünkü gece işe gidiyor.uyumazsa olmaz.

yemedim balım bi müddet akşamları karbonhidratı bıraktım.yani tamamen değil ama arada yiyeceğim spor yokya vücudumu şaşırtmam lazım.sabah 2 ve öğlen 2 yiyorum ekmek ama 4 dilim yapıyor.

anladım canım. peki bişey diyeceğim. sen rahatsızlanmıştınya bunun sporla alakası varmıymış. yani spor tetiklemiş falan olabilirmiymiş. gerçi mesela depresyondan kurtulmada spor tavsiye ederler ama hem diyet hem spor acaba kuvvetlimi geldi sana

günaydın canım evet yedikçe yazıyoruz bi kaç arkadaşımız toptan yazıyor farketmiyor yani.tebrik ederim bir kilo vermişsin afiyet olsun

kahvaltımı da yazayım 7.30da ılık su ve 1 kuru kaysı 15 dk sonra
1 çay kaşığı kadar yağla yapılmış kaşarlı tost(kaşar 2 kibrit kutusu büyüklüğündeydi)
1 zytin
domates salatalık
1 çay kaşığ kadar bal
ben kahvaltımı biraz daha esnek tutuyorum ozaman diğer öğünlerde diyetin dışına çıkacak şeylere yönelmemi engelliyo öptüm arkadaşlar akşam görüşürüz:79::79::79::79:

size daha önce söylediğim taeboo yaparak zayıflayan kadın vardı o derginin sitesinde yeni bir zayıflama hikayesi ve kadının eski ile şimdiki halleri var. ayy çok beyendim. bacakları fiziği o kadar güzel olmuşki bayıldım bi bakın bi

geçmiş olsun ne oldu bebeğine.ben de uykuya hasret annelerdenim.bebeğim 8,5 aylık.2 dişimiz vardı.bu hafta 5 tane aynı anda çıkmaya karar vermiş.o da ben de yogunluktan bitap vaziyetteyiz.

kızlar şimdi bi yazı okudum kadın 34 kilo vermiş. süper olmuş.

ya sen harikasın ya..dün o dediğin haftada 2 sandim incelten linke baktım yükledim ama kaydetmedim gitti bugün tekrar yükleyeceğim artık hafta sonu misafirlerim gidince yaprım.süperdi hareketler gerçekten sende süpersin tabiiii...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım ilk olduğunda bu doktora sordum bi sorun olmaz koşu bandına binmende dedi eğer sporla alakalı olsa hani bence binme koşu bandından dolayı olmuş derlerdi diye düşünüyorum.ama doktor binebilirsin zaten birdaha olacağını sanmıyorum demişti ama işte ikinci kez tekrarladı.3 hafta sonra yine doktora gidicem ona bi sorayım ama bilirmiki oda bilemiyeceğim işte.herkez bana çok zayıfladında ondan oldu diye milletin ağzı torba değilki büzesin bende diyorumki hani az yesem bünye güçsüz düşse tamam e yazdan beride koşu bandına binmiyordum zaten bi kere binmiştim işte başlıyayım diye canım zaten panik bozukluğu çıktı bu insanlarda değişik değişik olurmuş.benim hemen kalp ritmim hızlanıyor ve sürekli olumsuz şey düşünüyorum o anda iyi bişey düşünemiyorum.çok istiyorum zorluyorum kendimi iyi düşün diyorum kendi kendime ama olmuyo.yani sanmıyorum sporla alakası olduğunu

benim alt karnımda azcık yağ var diye takıyordum dümdüz değil diyordum valla yani bu kadınların başardıklarını okuyunca bana yeniden bi azim geldi valla. bunlar obez durumdan bu hale geldilerse bizde geliriz valla. zaman lazım disiplin emek beslenme düzeni lazım ayy ben altı ay oldu hala göbeğim var diye dert ediyodum kendime millette neler varmış valla. gaza geldim. mutfağı temizleyeyim ebrunun bi karın günü pilates videosunu açıp yapacağım çok gaza geldim kadının resimlerini görünce ne göbek kalmış ne bişey. obez halden manken gibi olmuş heryanıda taş gibi

anladım canım allah kolaylık versin o zaman sana

kadın 6 ayda 18 kilo vermiş. ben 6 ada 16 kilo verdim. kadının 6 ay sonra kilo vermesi durmuş o da yürüşlerine dumbell kullanmış. benimde kilo vermem geçen ay durduydu bende dumbell kullanmaya başladım. dimekki doğru yoldayım :86:

geçmiş olsun ne oldu bebeğine.ben de uykuya hasret annelerdenim.bebeğim 8,5 aylık.2 dişimiz vardı.bu hafta 5 tane aynı anda çıkmaya karar vermiş.o da ben de yogunluktan bitap vaziyetteyiz.

teşekkür ederim canım..senin bebişinede geçmiş olsun.ahhh diş çıkarmakta çok zor çocular eriyip bitiyor annelerde onlarla bitiyor.çooook zorr..inanki anlamadık hafif öksürüğü vardı 1 saat uyudu tam ben yatağa girdim öksürmekten boğulacaktı.ateşide vardı biraz.bacaklarını karnına çekip duruyordu karnım ağrıyor kulaklarım ağrıyor diyiyordu.böyle işte bir doktora götürsünde babası bakalım iyleşsin bebişim tez vakit.bizi boşverdik çocuk dayanamıyor bu yorgunluğa...:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…