60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeett....bugünkü menülerimi bi yazayım
sabah 7.73 kalkış ılık su ve 2 kayısı
1 normal biri tam tahıllı kızarmış ekmek dilimi
1 zeytin
domates salatalık
2 çorba k kadar lor peynir
1 yumurtanın beyazı
1 çay kaşığı bal
ilk ara öğün
sütlü neskafe
2 ara öğün
phyto fortm çay ve form bisküvi 1tane
1dilim elma
3.ara öğün
1kasedan biraz az yoğurt ve 1 dilim mısır ekmeği
öğlen
marul salatası
bezelyeli tavuk yemeği 1 but
1 dilim tam tahıllı ekmek
daha sonra biraz uyudum ara öğün yapamadım su içtim henüz 1.5lt deyim
akşamda 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum bakalım....

buarada havalar çok soğuk spor yapamıyorum bu leslieyi yapayım dedim evde benim net yavaş videoyu oynatmıo doğru dürüst diğer callanetics i indireyim dedim onuda yapamadım:95::95:artık bu hafta böyle geçicek galiba bi internet cafeye gidip cd yapıcam sanırım callanetics anladığım kadarıyla mucize bişey öptüm sizi arkadaşlar yarın görüşürüz artık:79::79::79:

canımm biraz sabret bakalım hemen kilo vermeye başlamazsın zaten
vücudun bi süre direnç gösterir daha sonra hızlı bi şekilde vermeye başlarsın.
menünede bakarsak benceara öğünde meyvaları karıştırma diyetisyenim öyle demişti bana.
içinde ki şeker oranları farklı olduğu için dengelemek zor olurmus.
birde iki öğünde de et yememeye çalışısırsan daha iyi olur ama benceyinede çok güzel bir menüü
çabuk çabuk vermeye başlarsın inşallaah

akşam menüm

2 yk karışık sebze oturtması( patlıcan kabak patates)
1 elma dilim patates
2 yk makarna
3 yk yoğurt

senin için baklava aldım deyince aşkımı kırmadım o sebeple

1 tk baklava
1 kk kaymaklı ekmek kadayıfı ( kaymak miktarı 1/2 çay kaşığı)

canım menün gayet güzel ama akşamı için sadece 1 kase çorba az değil mi acıkmayacak mısın?

:125::125::125:akşam menüm:

6 kaşık soğanlı salçalı ıspanak,
1,5 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
2 kaşık makarna,
3 kaşık sarımsaklı yoğurt,
:111: biraz fazla oldu bence
:125::125:

afiyet olsun canım benim...bence çok fazla yememişsin olur aarada sırada...

1 tabak etli pilav demişsin canım. Kaç kaşıktı pilav. Yağlımıydı sanırım pirinç pilavıydı dimi
ya kaşığını bilemiyorum canım ya.et suyuyla yapılmış bulgur pilavıydı ama.

canım ara öğünde meyveleri karıştırma derken anlamadım tam nasıl yapmam gerek.yani hem kayısı hem erik yemiyimmi.inşallh bian önce sağlıklı veririz bu kiloları.

2 kaşık makarna,

afiyet olsun canımcım

iyi akşamlar kızlar.aranıza katılmak istiyorum.faal olarak zayıflama yarışması takımlarının birindeyim.bunun bir sakıncası yoksa sizden de destek alarak yaza hedefime ulaşacağımı düşünüyorum.cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim.yanlış anlaşılmasın takım arkadaşlarım çok iyi insanlar ama benim daha fazla motivasyona ihtiyacım var.
özelliklerime gelince
33 yaşındayım[1 ay sonra 34]
165 cm 69 kiloyum.
3. doğum sonrası 83 kilodan 69 a indim.hedefim 60 ve belki biraz daha altı.
pilates kursu alıyorum.leslie ile yürümekten de çok büyük keyif duyuyorum.

yarından itibaren yediklerimi yazarım.yarın tartı günüm inşallah güzel bir şeyler görürüm diyorum.hepimize sağlıklı kilo vermeler.

2 kaşık makarna,
üzüm çekirdeği ekmeğini merak ettim.bir markanın mı yoksa yerel bir işletmenin ürünü mü.

evt canım diyetisyenim bana öyle demişti her meyvanın içinde ki şekerin miktarı ve cinsi farklıymış. meyvalar karıştığı zaman vücuttaki şeker miktarı dengesizleşebiliyormuş. buda kilo vermeni zorlaştırır demişti. mesela bir ara öğün sadece erik diğer ara öğün sadece erik.
vericezz inşş vanım vericez bu kiloları hepimiz kurtulalım yağlarımızdann

bugün fuarda tüm gün yediklerim
05.30 kalkınca 1 incir 1 bardak ılık su
kahvaltı : 06:30
4 parça sucukla 2 yumurtadan omlet
1 küçük domates - nane - maydonoz salata
2 tatlı kaşığı peynir salatası
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
( sağlam bir kahvaltı oldu çünkü öyle olması şarrtı ki ögle yemeğini 12.30 da yedim)

ara : 10:00 yarım grissini, 1 incir kurusu, 5-6 kuruyemiş ( fındık badem fıstık )
12:30 ögle yemegi
2 kepçe tavuk çorbası
4 yk tavuk sote
2 adet z yaglı biber dolması ( evet 2. dolma çoktu ama açlıktan gözüm dönmüştü ekmekte yemedim zaten )
1 adet büyük ayran

ara : 1 kepekli sandviç içinde feslegenli peynir salatam vardı
ara : 2 adet light cubuk kraker
ara : 1 hurma
gün boyunca 3 yeşilçay 2 litreden fazla su içtim
akşam : 20:00
1 küçük kepçe sütlü keşkek çorbası
3 yk yogurt
4 yk yumurtalı ıspanak kavurması
no ekmek
normal bir gün olmadığı için ve tüm gün ayakta olduğum için kalori miktarını bir miktar artırdım tansiyonum düşse daha mı iyi olurdu yane tüm gün boyunca da bir parça ( yarık kk büyüklüğünde ) çikolatalı gofret yedim içi çiko dolgulu ince bişiydi işte böle

ben yatıyorum burda kimse yok ama herkese iyi geceler canlarım

güzellik sabahki sucuk ve 2.dolmadan başka bir şey gözüme çarpmadı açıkçası,ben zaten katı kuralcı bir diyetten ziyade gerçektan yaşam stili haline getirmek istiyorum yeme düzenimi o yüzden bana göre gayet ideal bir menü...tabi burada daha deneyimli arkadaşlara da bir sormak lazım:)

çoook eğleniyorummmmm hugocuk öldürdün beni gülmekten

2 kaşık makarna,

Canım gün boyu nekadar karbonhidrat aldın bilmiyorum ama akşam 2,5 dilim ekmek yemiş olmuşsun genel olarak çok değil menün ama karbonhidratı akşam ya ordaki 1,5 dilim ekmek ya da makarna olarak alırsan çok daha iyi olurrr ama içerik çeşitlilik güzel ikisinden birini seçtin mi tamamdırrr

Hoşgeldin tatlımmm tabii ki katılabilirsin burada hepimiz birbiriize destek oluyoruz önerilerde bulunuyoruz hergün yediklerini lütfen kaşık hesabıyla düzenli olarak yaz ki daha sağlıklı yorum yapabilelim ayrıca spor yapıyorsan onları paylaş bizimlee hep beraberrr kurtulucazz inşallah tatlımm tüm falza yağlardan kilolardannnn:13:

3ykkabak yemegi
3yk yogurt
4,5dalda brokoli salatası
1dilim ekmek

afiyet olsun tatlımmm ama kabak az olmuş bence

bana da fazla gelen bir tek o dolma olduuu fuarda olduğundan sürekli ayakta çok yorucu tabii ara çok olmuş ama bu fuar sebebiyle normallafiyet olsunnnnn çiçeeeemmmm

iveeeet son ara öğünümü de yazayım : 2 tane kuru kayısı ve 1kupa relax çayı(karışık bitki çayı içinde binbir çeşit ot işte:)))niye izah etmek gereği duydum onu hiç sormayın bende anlamadım:)))))
bu gecelik benden bu kadar kızlar yarın güzel bir gün olması dileğiyle...

tşkler nerudacım yorumun için genelde çayla bişeyler yedigim için azyiyemdedim canım
çayla 3kayısı 2cevizyedim 2si harika oluyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…