tşkler canım çok mutluettin beni sagolharikasın süper adeta diyetisyen elinden çıkmış gibi bir liste
ya canımcım sana yorum yapmaya bilemiyorum artık gerek var mı ama al işte HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Anladım hugocukcuğummm ben de öyle yapmaya çalışyaım gerçi bu dnege ekmek zaten 5 olacak bugünnn
ohhhhhh sen de boll boll kızınla oyna famirimmmmm süper olmuş yemek işi:13::13: lütfen akşam hakim ol kendine o yediklerini gündüz yesen bile daha iyi bak yoğurtlu portakal yeee tarçınlı süt iiççç leblebi yee ama yağlı çerezleri falan yeme tatlımmm
çokkk güzellll canım benimmmakşamı da sbaırsızlıkla bekliyorummm
ohh bugün erkenciyiz üzelce tüm öğünler yapılmışş afiyet olsun spor zaten muhhteşemmmm balımmmgidecek tüm fazla yağlar kilolarrrrr gidecek kurtulucazz inşallahhh beraberrrr :13::13:
canım süpersin ilk günü atlattın sayılır darısı kalan 3 günün başınaaaa:13::13: verdiğin taze 1.2 kg yi düşün ve yeme tatlımmmm o kurubikleri falannn
sen merak etme canım burda herkes spor konusunda uzman. kardiyo değil zaten. hem pilatese benzer yanı çok. ben pilates yaptığımdan hareketleri kolaylıkla uyguladım elbette değişik geldi ama zorlanmadım. sıkılaşmak için toplanmak iincelmek için iyi ama o karın için yapılan egzersizler varya onlardan emin değilim niye dersen üst karın tamamda alt karın için bi egzersiz yok. o yüzzden karın için pek etkili olmayabilir bu video. gerçi kasları derinden çalıştırıyor diyor ama bileme tabiki yeni başladım. sende karında fark oldumu peki toparlanma falan oldumu canımBi dışarı gittim geldim topik coşmuş yine
Kızlar bişey söylemeden edemiycem ben her tarafı bıngıl bıngıl sallanan bi hatun olaraktan callanetics'in etkisini gördüm dedim...Ama herkes haftada 2cm gibi bi sonuç beklemesin bence...Çünkü benle beraber yapan bi arkadaşta da 2 haftada 1cm bile farketmedi...Bu birazcık da size ve vücut yapınıza bağlı...Zaten bu kardiyo egzersizi değil o yüzden sizi zayıflatmaz...Sadece inceltir bunu söyliyim dedim...
Bi de bunu haftada 2-3 gün yapayım diyenler var ama o şekilde etkisini göremezsiniz...Her gün yapılması gerekiyor 6 günden sonra 1 gün ara verebiliyorsunuz ama 48 saati kesinlikle geçmemesi lazım...Geçtiği takdirde 1.günden tekrar başlıyormuş gibi oluyorsunuz...
Biliyorum herkes zayıflamak ve zayıf görünmek istiyor ama 1 haftada 2cm her bünyede olmaz...Egzersizleri yanlış uygulamadan bile fark eder yani...Şimdiden söyliyim de 1 hafta sonra herkes bende niye 1cm inceldi ya da hiç incelmedi demesinProgramın aslı 21 gün ve 6 günde 1 mola şeklinde...İlk 21 günde hiç farketmeyenler bile olacaktır onlara da 3 kere 21 gün öneriliyor galiba öyle bişey okumuştum...Kardiyo egzersizinden sonra yapıldığı takdirde daha çok yağ yaktığı söyleniyor Benim de bildiğim bunlar yani
Arkadaşlar herşeyin başı azim inanmak ben bir buçuk senede 30 kilo verdim
Arkadaşlar herşeyin başı azim inanmak ben bir buçuk senede 30 kilo verdim
sen merak etme canım burda herkes spor konusunda uzman. kardiyo değil zaten. hem pilatese benzer yanı çok. ben pilates yaptığımdan hareketleri kolaylıkla uyguladım elbette değişik geldi ama zorlanmadım. sıkılaşmak için toplanmak iincelmek için iyi ama o karın için yapılan egzersizler varya onlardan emin değilim niye dersen üst karın tamamda alt karın için bi egzersiz yok. o yüzzden karın için pek etkili olmayabilir bu video. gerçi kasları derinden çalıştırıyor diyor ama bileme tabiki yeni başladım. sende karında fark oldumu peki toparlanma falan oldumu canım
tütütü 41 kere
:)ben lesliyi çok sevmiştim hem eğlenceli hem de oldukça ter attırıyordu bana sonra salona gittim ama yollarda git gel hasta oldum,yine evde spora başlayacağım indirdim bakalım yarın spora da başlayacağım
gözün aydın canım.korktukça üstüne üstüne gelir o kurabiyelr fındık fıstıklarevet hayatta kalmak 1. görevvv. abartmamak 2. !
bugün genel olarak güzel geçti buradaki tuzlu ve tatlı kurabiyelerden atıştırmadım aşırı fındık fıstık yemedim ara ögünlerimde incir ve hurma yedim. 3 yeşilçay 1 siyahçay 1,5 litre suyumu da içtim..
ee kızlar bugünüm nasıl ? fuarın ilk günü kazasız belasız atlatıldı birde şu akşam yemeğini bir atlatsaydım tamm olacaktı
Uzun süreden beri aynı kilodayım 69 altına inemedim ters gidem bi durum var galiba
sen merak etme canım burda herkes spor konusunda uzman. kardiyo değil zaten. hem pilatese benzer yanı çok. ben pilates yaptığımdan hareketleri kolaylıkla uyguladım elbette değişik geldi ama zorlanmadım. sıkılaşmak için toplanmak iincelmek için iyi ama o karın için yapılan egzersizler varya onlardan emin değilim niye dersen üst karın tamamda alt karın için bi egzersiz yok. o yüzzden karın için pek etkili olmayabilir bu video. gerçi kasları derinden çalıştırıyor diyor ama bileme tabiki yeni başladım. sende karında fark oldumu peki toparlanma falan oldumu canım
Evet karında da toparlanma var canım ama diyorum ya benim her tarafım bıngıl bıngıldı yani...Senin kadar spor yapan birinde ne olur bilemiyorum:44:
benim evde koşu bandım var rahat oluyo istediğim zaman biniyorum
hay ben aklıma diyorum uzun zamandır,ben kondisyon bisikleti almıştım bir zamanlar süs gibi duruyor bir köşede bende koşu bandını seviyorum salonda kaptırıyordum kendimi tüm stresi de üzerinden atıyordum ama gel gör ki alsam da artık evde yer yok:)...
benim evde koşu bandım var rahat oluyo istediğim zaman biniyorum
o zaman kondisyon bisikletine binsene
1 tabak etli pilav demişsin canım. kaç kaşıktı pilav. yağlımıydı sanırım pirinç pilavıydı dimiKızlar bugün ara öğünde
2 kuru kayısı
2 kuru erik
öğlen
limonlu yeşillik salatası
bir tabak etli pilav
ara öğün
1 havuç
akşam
iki dilim ekmek
yeşil salata
yarım çupra balık
bugün bir hafta oldu ama bende hiçbir değişiklik yok.kilolar ne zaman gider acaba .tek bir kilo verdiğimi görsem daha çok motive olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?