60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeet bende akşam yemeğimi yedim ve hemen geldim:)
2yk pırasa yemeği
1 kase tarhana çorbası ve 1dilim ekmek
salata falan yanına hazırlamaya üşendim açıkçası...
9 gibi bir ara öğün yapmayı düşünüyorum
(bu arada spo niyetine 1saat hoppidi hoppidi oynayıverdim:)

harikasın süper adeta diyetisyen elinden çıkmış gibi bir liste

ya canımcım sana yorum yapmaya bilemiyorum artık gerek var mı ama al işte HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
tşkler canım çok mutluettin beni sagol

tşkler balım gidecek inşşlah

Bi dışarı gittim geldim topik coşmuş yine

Kızlar bişey söylemeden edemiycem ben her tarafı bıngıl bıngıl sallanan bi hatun olaraktan callanetics'in etkisini gördüm dedim...Ama herkes haftada 2cm gibi bi sonuç beklemesin bence...Çünkü benle beraber yapan bi arkadaşta da 2 haftada 1cm bile farketmedi...Bu birazcık da size ve vücut yapınıza bağlı...Zaten bu kardiyo egzersizi değil o yüzden sizi zayıflatmaz...Sadece inceltir bunu söyliyim dedim...

Bi de bunu haftada 2-3 gün yapayım diyenler var ama o şekilde etkisini göremezsiniz...Her gün yapılması gerekiyor 6 günden sonra 1 gün ara verebiliyorsunuz ama 48 saati kesinlikle geçmemesi lazım...Geçtiği takdirde 1.günden tekrar başlıyormuş gibi oluyorsunuz...

Biliyorum herkes zayıflamak ve zayıf görünmek istiyor ama 1 haftada 2cm her bünyede olmaz...Egzersizleri yanlış uygulamadan bile fark eder yani...Şimdiden söyliyim de 1 hafta sonra herkes bende niye 1cm inceldi ya da hiç incelmedi demesinProgramın aslı 21 gün ve 6 günde 1 mola şeklinde...İlk 21 günde hiç farketmeyenler bile olacaktır onlara da 3 kere 21 gün öneriliyor galiba öyle bişey okumuştum...Kardiyo egzersizinden sonra yapıldığı takdirde daha çok yağ yaktığı söyleniyorBenim de bildiğim bunlar yani

şöyle yaza doğru diyorumki saçlarıma ışık attırayım. doğal renginde aralara ışık attırayım diyorum. eşimde diyor hiç kuaföre gerek yok ben minik renkli ampullerden alayım takalım saçlarına yakalım ampülleri ışık ışık olsun saçların diyor rengarek :86:

Son düzenleme:
sen merak etme canım burda herkes spor konusunda uzman. kardiyo değil zaten. hem pilatese benzer yanı çok. ben pilates yaptığımdan hareketleri kolaylıkla uyguladım elbette değişik geldi ama zorlanmadım. sıkılaşmak için toplanmak iincelmek için iyi ama o karın için yapılan egzersizler varya onlardan emin değilim niye dersen üst karın tamamda alt karın için bi egzersiz yok. o yüzzden karın için pek etkili olmayabilir bu video. gerçi kasları derinden çalıştırıyor diyor ama bileme tabiki yeni başladım. sende karında fark oldumu peki toparlanma falan oldumu canım

Arkadaşlar herşeyin başı azim inanmak ben bir buçuk senede 30 kilo verdim
tütütü 41 kere

:)ben lesliyi çok sevmiştim hem eğlenceli hem de oldukça ter attırıyordu bana sonra salona gittim ama yollarda git gel hasta oldum,yine evde spora başlayacağım indirdim bakalım yarın spora da başlayacağım

benim evde koşu bandım var rahat oluyo istediğim zaman biniyorum

gözün aydın canım.korktukça üstüne üstüne gelir o kurabiyelr fındık fıstıklar gün içi küçük atıştırmalar akşamda çorba yada hafif bi sebze yemeği yedinmiydi bu bikaç günü kazasız belasız formdave zinde tamamlarsın.

Uzun süreden beri aynı kilodayım 69 altına inemedim ters gidem bi durum var galiba

alışmıştır bünyen hep aynı taraz beslenmeye o yüzdendir. spor yapıyorsan sporundada değişiklik yapabilirsin. spor yapıyorsun değilmi neler yapıyosun anlatsana biraz nasıl verdin 30 kiloyu

Evet karında da toparlanma var canım ama diyorum ya benim her tarafım bıngıl bıngıldı yani...Senin kadar spor yapan birinde ne olur bilemiyorum:44:

benim evde koşu bandım var rahat oluyo istediğim zaman biniyorum

hay ben aklıma diyorum uzun zamandır,ben kondisyon bisikleti almıştım bir zamanlar süs gibi duruyor bir köşede bende koşu bandını seviyorum salonda kaptırıyordum kendimi tüm stresi de üzerinden atıyordum ama gel gör ki alsam da artık evde yer yok:)...

o zaman kondisyon bisikletine binsene

Kızlar bugün ara öğünde
2 kuru kayısı
2 kuru erik

öğlen
limonlu yeşillik salatası
bir tabak etli pilav

ara öğün
1 havuç

akşam
iki dilim ekmek
yeşil salata
yarım çupra balık

bugün bir hafta oldu ama bende hiçbir değişiklik yok.kilolar ne zaman gider acaba .tek bir kilo verdiğimi görsem daha çok motive olacağım.

1 tabak etli pilav demişsin canım. kaç kaşıktı pilav. yağlımıydı sanırım pirinç pilavıydı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…