zaten çorba falan içmadim hatta biraz abarttım diyebilirim19.30 gibi 3 4kaşık makarnayı öğleden kalan salatamla karıştırdım yedim sonra kayınvalideme gittik o da bamya ve kızartma yapmış 3 kaşık bamya 1 köfte bide 2 çatal kızartmanın patatesinden aldım 1 2saat sonra 1 kibrt kutusunun yarısı kadar beton helva 1 saat sonra da yarım elma biraz kaçırdım galiba amaaaaa normalde olsa kızartmadan 1 tabak yiycektim tabi yanında ekmeğimi makarna yediğim için bamyayıda ekmeksiz yedim bi de saat geçti diye sonra çayın yanında bisküvi gofret götürcektim hiç birini yemedim yaniii diye kendimi teselli edeyim
nugiş özelden mesaj atmıştım görmedinmi kızzz
ara öğün 1 elma yedimmmmmmmmmmmmm
Günaydınlar,
Aramızda altınçilek hapını deneyen var mı acaba? Var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Almayı düşünüyorum da...
kas miktarın artmıştır yağın azalmıştır hem hergün aynı sürede aynı şekilde aynı sporu yapmak pek iyi olmuyor tavsiyem gün aşırı spor yap. mesela birgün koşu bandı diğer günse pilates olabilir canım. kolay gelsin. ayrıca kilo verdiğinden çok ne verdiğin önemli kasmı yağmı. yağ zaten yavaş yavaş gider kas kaybı hızlı olur ve tartıda çok kilo vermiş gözükürsün bence güzel. bende ayda 2-3 kilo veriyorum düzenli diyet listeme uyuyorum. normali bu zaten. verilebilecek maksimum yağ miktarı vardır ve bunun üzerine çıkamazsın zaten
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bugün pek aranızda olamayacağımmmm,ciddi ciddi sunuma çalışmam lazımm malesef,menülerimi yazar çıkarım
akşam menümü yazayım
2 kk kadar tavuk eti(öğlende tavuk yemiştim ama eşim tavuk yapmış napim,yedim artık bende)
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
1 bardak süt
1/2 kahve fincanı leblebi
1/3 dlm beyaz ekmek üzerine 1 çay kaşığı bal yidimm(bir tatlı isteğidir gidiyor valla bende)
yine abartttım farkındayım ama en azından yemek yemiş oldum
sabah kahvaltım
1 kk kaşar peynir
1 çay kaşığı salça(neruşşşşşşşşş ve hügo dün salça salça dedinizzzzzzzz)
2 dlm kepek ekmeğinden oluşan bir tost yaptımmm
3 adette zeytin yedimmmmmm
bende bugün mutfak dolaplarımı sileceğim. buzdolabı fırın mutfak dolapları. komple mutfağı temizleyeceğim. balkon var sonra camlar var dışardan silinecek. pazar gününe kalmasın dedim o zaman odaları temizliyorum vakit kalmıyor mutfak dolaplarına. off hiç sevmediğim bir iştir şu mutfak dolaplarını temizlemek
benimde menülerim
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
4-5 yk pazı yemeği
salata
sonrasında
1 su bardağı tarçınlı süt
küçük bir tane elma
sabah
bir su bardağı ılık su
domate-salatalık
1 tane yumurta
1 kk tuzsuz peynir
5 zeytin (1 tanesi büyük diğerleri ufacıcık)
yuvarlak çavdar ekmeği
az maydanoz
ıhlamur (şekersiz)
ayyyy başımı dik tutamıyorum benim küçüğüm canımın içi hastaydı sbaha kadar ağladı kıvranıp durdu.hiç uyumadı uyutmadıda.gözümü kapatsam uyuyabilirim ayakta.akşamada yatılı misafirim var mümkün değil dinlenemem bittim ben...:96::95::95:
zaten çorba falan içmadim hatta biraz abarttım diyebilirim19.30 gibi 3 4kaşık makarnayı öğleden kalan salatamla karıştırdım yedim sonra kayınvalideme gittik o da bamya ve kızartma yapmış 3 kaşık bamya 1 köfte bide 2 çatal kızartmanın patatesinden aldım 1 2saat sonra 1 kibrt kutusunun yarısı kadar beton helva 1 saat sonra da yarım elma biraz kaçırdım galiba amaaaaa normalde olsa kızartmadan 1 tabak yiycektim tabi yanında ekmeğimi makarna yediğim için bamyayıda ekmeksiz yedim bi de saat geçti diye sonra çayın yanında bisküvi gofret götürcektim hiç birini yemedim yaniii diye kendimi teselli edeyim
size daha önce söylediğim taeboo yaparak zayıflayan kadın vardı o derginin sitesinde yeni bir zayıflama hikayesi ve kadının eski ile şimdiki halleri var. ayy çok beyendim. bacakları fiziği o kadar güzel olmuşki bayıldım bi bakın bi
güzel bir paylaşım teşekkürler.şu mola kısmı çok doğru.benim 2 haftada 1 günüm var.ayda iki kaçamağa izin veriyorum kendime.ve istediğim kadar yiyorum.yalnızca bir sonraki gün spor saatimi 2 ye katlıyorum.ve hiç kilo almadım.zaten çok sıkı bir yeme düzenümde yok.yediklerim artık alışkanlığa dönüştü.bir ömür böyle gidebilirim.sıkıntıya girmeden daha rahat gidiyor kilolar.sadece acele etmemek lazım.yavaş verelim,yağdan verelim.....
selamlar,
çok ama çok üzgününüm arkadaşlar. çok nadir kaçamaklar yaptğım halde bu ay sadece 2 kilo vermişim( vucudum inceldi hergün 1 saat koşu bandındayım çünkü ama 64,5 oldum bugün anlamıyorum niçin böyle ((
geçen sene gidip troidlerimle ilgili sorun var mı diye kontrol etttirdim. problem yoktu.
tavsiyeniz nedir
gunaydın kızlar;
sabah kalkınca 1 adet kkayısı
1 bardak su
kahvaltı 8.00 de
1 denge lıght sandavıc ekmegıne tost ( 2kk kasar ve 1 tk bıber salcası ıle)
çeri domates
salatalık
1 çay bardagı ayran
JAPONYA DA 8.9 BUYUKLUGUNDE DEPREM OLMUS PESINE TUSUNAMI ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
günaydın hepinize kızlar öncelikle temizlik yapanlara/yapacaklara kolya gelsin,hastaları olanlara geçmiş olsun ve güzel bilgilerle bizleri aydınltan arkadaşlara teşekkürler:)))
ben çok geç yatıyorum kızlar bu yüzden sabahları bir türlü erken kalkamıyorum,yine geç kahvaltı sendromu
öncesinde 1 bardak ılık su
1,5 dilim ekmek ve 1tk ayva reçeli
1tk dövülmüş fındık
1kk peynir ve 4 zeytin
güzellik sabahki sucuk ve 2.dolmadan başka bir şey gözüme çarpmadı açıkçası,ben zaten katı kuralcı bir diyetten ziyade gerçektan yaşam stili haline getirmek istiyorum yeme düzenimi o yüzden bana göre gayet ideal bir menü...tabi burada daha deneyimli arkadaşlara da bir sormak lazım:)
evet canların bende aslında nerede hata olduğunu artık sayenizde biliyorum da işte fuarda olduğum için çok takmıyorum aslında. bugun cukulata filan atmadım agzıma şimdiye kadar aralarda kuru meyve ve kepekli sandviçin çeyregini yedim kahvaltıyı da her zaman ki gibi yaptım 1 litre suyumu içtim şimdiye kadarbana da fazla gelen bir tek o dolma olduuufuarda olduğundan sürekli ayakta çok yorucu tabii ara çok olmuş ama bu fuar sebebiyle normall afiyet olsunnnnn çiçeeeemmmm
canım bence ekmek kesinlikle yeme çünkü yayla çorbası pirinçli olur ayrıca çorbalar öğünlerde ekmek yerine geçiyor.Birde turşu yerine biraz pırasa yesen olur.Turşular bizim gizli düşmanlarımız olarak görüyorum ben.ogle yemegı menude ;
yayla corbası
etlı kuru fasulye
salata bır kac tursu
ayran
yıyecegım olur mu kızlar.kuru fasulyeden ne kadar yıyeyım bırde ekmek yıyeyım mı sabah denge lıgt sandavıc ekmegı yedım 1 tane.bırde pırasa varmıs ondan da yersem cok olur mu
Günaydınnnn cicilerrrrrrrrhepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu yağların gittiği fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmm
Bugün nihayet 500gr verdiğimi gördüm tartıdaaa çok mutluyummmalum 10-11kg gitti bundan sonra tabii duraklamalar olacak ya da yavaş gidecek belki ama gidecekkkkkk bu yağlarınnn fazla kiloların hepsinden azimle,sabırla,inançla,disiplinle kurtulucazzzzz inşallahhhhhh
kahvaltım
4yk nesfit
1 portakal
3yk yoğurt ile yaptığımm nefiss karışımmmmm
sonra bir fincan demleme yeşil çayyy top karabiber,limon ve tarçınlı
şuana kadar 1 lt su içtimmm
az önce de sabah kalkınca yememiştim 2 adet kuru kayısımı bir yudum su bir kolma kayısı diyee yedim güzelceeee
Günaydınnnn cicilerrrrrrrrhepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu yağların gittiği fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmm
Bugün nihayet 500gr verdiğimi gördüm tartıdaaa çok mutluyummmalum 10-11kg gitti bundan sonra tabii duraklamalar olacak ya da yavaş gidecek belki ama gidecekkkkkk bu yağlarınnn fazla kiloların hepsinden azimle,sabırla,inançla,disiplinle kurtulucazzzzz inşallahhhhhh
kahvaltım
4yk nesfit
1 portakal
3yk yoğurt ile yaptığımm nefiss karışımmmmm
sonra bir fincan demleme yeşil çayyy top karabiber,limon ve tarçınlı
şuana kadar 1 lt su içtimmm
az önce de sabah kalkınca yememiştim 2 adet kuru kayısımı bir yudum su bir kolma kayısı diyee yedim güzelceeee
ogle yemegı menude ;
yayla corbası
etlı kuru fasulye
salata bır kac tursu
ayran
yıyecegım olur mu kızlar.kuru fasulyeden ne kadar yıyeyım bırde ekmek yıyeyım mı sabah denge lıgt sandavıc ekmegı yedım 1 tane.bırde z.yaglı pırasa yemegı varmıs ondan da yersem cok olur mu
evet canların bende aslında nerede hata olduğunu artık sayenizde biliyorum da işte fuarda olduğum için çok takmıyorum aslında. bugun cukulata filan atmadım agzıma şimdiye kadar aralarda kuru meyve ve kepekli sandviçin çeyregini yedim kahvaltıyı da her zaman ki gibi yaptım 1 litre suyumu içtim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?