60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cevap vermeden geçmeyeyim hemen:)önce makarna salata gayet idealmiş ,bamyaya da ok ama sonrasında birşeyler yanlış mı ne:) ne olursa olsun kızartmadan uzak durmaya çalış canım ama kendini çay da tutmuş olman gayet güzel kızardım walla bu nasıl diyet diye helvada tatlı hakkın çoktan bitmiş ki bu gün dengelemeye çalış yediklerini

günaydın hepinize kızlar öncelikle temizlik yapanlara/yapacaklara kolya gelsin,hastaları olanlara geçmiş olsun ve güzel bilgilerle bizleri aydınltan arkadaşlara teşekkürler:)))
ben çok geç yatıyorum kızlar bu yüzden sabahları bir türlü erken kalkamıyorum,yine geç kahvaltı sendromu
öncesinde 1 bardak ılık su
1,5 dilim ekmek ve 1tk ayva reçeli
1tk dövülmüş fındık
1kk peynir ve 4 zeytin

Günaydınlar,
Aramızda altınçilek hapını deneyen var mı acaba? Var ise deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Almayı düşünüyorum da...

canım ister altın çilek ister başka bir şey kesinlikle önermiyorum,hepsinin etkileri bünyeye göre değişiyor ki ben hayatımda 1 kere o yanlışı yaptım,tamamen rutinin dışında iştah tamamen gidiyor gel gör ki vücutta bir şeyler ters gidiyor baş dönmesi,kalp çarpıntısı... 3 günün sonunda çok korktum ya dedikleri gibi kalpten giderim ya da karaciğerim falan iflas ederse amaaan dedim boşver en güeli en doğal olanı,bol bol su iç,yemeğine dikkat et, ve spor yap... ha hormonal bir sorun varsa da doğru dr.a danışmaya:)

2 kilo normalse tamamdır.arada moralim bozuluyor ama vazgeçmiyorum.buraya gelip moral depoluyorum saolun:)

selam kızlar beni bu kadar iyi niyetlerle tekrar aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim hepinize sabah itibari ile kilom 65.4 ben hırslandıkça ibre aşağı değil yukarı kayıyor çıldırıyorum.dün çok güzel giderken canım birşeylere sıkıldı eve gidince 2 dilim ekmekle yapılmış yağsız sucuklu tost ve sonra 1/2 etli ekmek yedim.sinirimi onlardan aldım sabahta malum tartıya hemen yansıdı.Yediklerimi söyleyim
Sabah:1 zeytinli poğaça
ara.1 buçuk ceviz içi

Afiyet olsun fambığımmmm bence çok doğru bişey yapmışsınngereksiz abur cubur yiyeceğine normal yemek yemişsin ki her şey kararındaaa kahvaltında gayet güzel bence tebrik ediyorummm ve sunumunda zihin açıklığı başarılar diliyorum tatlımm:13::13:

ıykkkkk ben de hiç sevemem geçen dolap kapaklarını sildimmm her şeyi bulaşık makinasında yıkadım ama bu ara dolap içlerini de güzelce bi silmem lazımmmkolay gelsin hugocukcuğummm

afiyet olsun nugimmmm kahvaltına bayıldımmm özelliklee

canımm çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkk ve acill şifalar versinnnn

canım akşam yemeğini her besinden belirli miktarlarda alarak dengeli şekilde yersen inan sonra canın hiçbişey istemez, bir meyve yesen yeterli olur ama yemeği az yersen sonra sürekli atıştırma isteyi duyarsınnn dün öyle olmuş ama ana öğünlerini normalde kuvvetli yapmaya çalış ki sonra gözün yiycek aramasınnn amaa afiyet olsun tabiii kii

evettt ben de baktım şimdi süperrrrr ben de 2 haftadır sporumda değişiklikler yaptımmmm bakalım inşallah snuçlarını almaya başlıycammmmm diye umuyorummmm azim sabırr disiplinnnnn bu iş olacakkkkk allahın izniyle sağlıkla gidecek bu kilolar yağlar inşallahhhh:13::13:

evettttttttt katılıyorummmmmmmmmmmmm

tavsiyemm kendni tebrik etmen ve yola aynen devam etmen ayda 2-4kg zaten normali 2kg hiç de az değil ve az verilen kilo yağdan gidiyor çok versen kasların da gidedi 2kg çokk normalllll tebrik ediyorummmm veee bu kilolardan yağlardan hepberaber sağlıkla kurtulucazzz tatlımmmmmminşallahh sağlıkla gidecek hepsi canım sabırlı olucazzzzz,inanıcazzz gidceklerineee stresss yokkkkk

afiyet olsun tatlımm vett Allah yardımcısı olsun tüm afetzedelerinnnn

canım afiyet olsunn herşey gayet güzel ama birazcık maydonoz-yeşillik falan eklesennn metabolizma hızlansınnnnbir deee galiba reçel seviyosun ama pekmez ya da bal yesen doğal şeker daha iyi olur sankimmmmm:26::26::26:

ogle yemegı menude ;

yayla corbası
etlı kuru fasulye
salata bır kac tursu
ayran

yıyecegım olur mu kızlar.kuru fasulyeden ne kadar yıyeyım bırde ekmek yıyeyım mı sabah denge lıgt sandavıc ekmegı yedım 1 tane.bırde z.yaglı pırasa yemegı varmıs ondan da yersem cok olur mu

Son düzenleme:
bana da fazla gelen bir tek o dolma olduuu fuarda olduğundan sürekli ayakta çok yorucu tabii ara çok olmuş ama bu fuar sebebiyle normallafiyet olsunnnnn çiçeeeemmmm
evet canların bende aslında nerede hata olduğunu artık sayenizde biliyorum da işte fuarda olduğum için çok takmıyorum aslında. bugun cukulata filan atmadım agzıma şimdiye kadar aralarda kuru meyve ve kepekli sandviçin çeyregini yedim kahvaltıyı da her zaman ki gibi yaptım 1 litre suyumu içtim şimdiye kadar

canım bence ekmek kesinlikle yeme çünkü yayla çorbası pirinçli olur ayrıca çorbalar öğünlerde ekmek yerine geçiyor.Birde turşu yerine biraz pırasa yesen olur.Turşular bizim gizli düşmanlarımız olarak görüyorum ben.

Günaydınnnn cicilerrrrrrrr hepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu yağların gittiği fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmm

Bugün nihayet 500gr verdiğimi gördüm tartıdaaa çok mutluyumm malum 10-11kg gitti bundan sonra tabii duraklamalar olacak ya da yavaş gidecek belki ama gidecekkkkkkbu yağlarınnn fazla kiloların hepsinden azimle,sabırla,inançla,disiplinle kurtulucazzzzz inşallahhhhhh

kahvaltım

4yk nesfit

1 portakal

3yk yoğurt ile yaptığımm nefiss karışımmmmm

sonra bir fincan demleme yeşil çayyy top karabiber,limon ve tarçınlı

şuana kadar 1 lt su içtimmm

az önce de sabah kalkınca yememiştim 2 adet kuru kayısımı bir yudum su bir kolma kayısı diyee yedim güzelceeee

neruşcum afiyet olsun .tebrik ederim seni oh maşşallah yarım kilo yarım kilo gidiyo kilolar

oooh afiyetler olsun canım benim:)dediğin gibi reçeli çok severim dediğin gibi bal,pekmez doğal şeker açısından daha iyi tabi ama uzun zaman onları tükettim biraz da reçele sardım galiba bu aralar yarın menümde bal var:)yeşillik konusunda da ben salatalık,domates dışında sabahları yiyemiyorum canım onlar da mevsimi değil diye tercih etmiyorum arada yemeye çalışacağım,thanks babe tavsiyelerin için:))

Canım bence 1 kepçe çorba

4yk kuru fasulye

salata hadi tamam 1-2 turşu olsun

ve ayran olsun

eğer kuru fasulye yemezsen pırasa 6-7yk yiyebilirsin ama bence bi de pırasaya gerek yok bu menüde ya da çorba alma 2-3yk da pırasa al o da olabilirrr

ohhhh süpersinnn canımmm tebrik ediyorummmm ben de 500gr vermişim bu haftaaaa

bu arada nerudacım sen ver ver kiloları biz de sendeki bu azmi gördükçe aşka şevke geliyoruz:)yaza fit giriyoruz inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…