60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım anlıyorum arada değişiklik iyi olru tabii ben de zaten yeşillik derken maydonoz,dere otunu falan kastetmiştim metabolizman hızlansın diye yaniii ama sen bilirsin tabiii afiyet olsun

günaydım tatlımmmmmmmmmmmmmmm,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn5 li rakamları görmene çok az kaldı ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaharikasın neruşum fazlasıyla hakediyorsun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgitsin kilolar kış kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

süper ,süper.ben en fazla 2 bardak içebiliyorum sabahları suyu.ama soda seviyorum.keşke artırabilsem...

bu arada nerudacım sen ver ver kiloları biz de sendeki bu azmi gördükçe aşka şevke geliyoruz:)yaza fit giriyoruz inş:)

canımmm hepberaber inşallahhhhh kurtulalımmm tüm fazla kilolardannnnn:13::13: azimle sabırlaaaaa inançla hepsi gidecek canımmmmm inşallah hepberaber incecik sağlıklı fıstıklar olucazzzzzzz:13::13::13:

bir de bir alşkanlık edindim ne zaman bilgisayar başına otursam masaj kemerimi takıyorum.şu bir haftada hiç spor yapmadan 1 kilo verdim.onun etkisi mi acaba.başka kullanan var mı aranızda.

öğlen yemeğim bol limonlu yağsız salata yağı süzülmüş hatta sıkılmış ton balığı ve 1 dilimde ekmek. yağı gitsin diye sıktım ton balığını :86:
ancak fırın ve fırın parçalarını sildim daha dolaplar var. içlerine şu çok amaçlı bezlerden koyuyorum temizmiş içleri ama kapaklarını silmem lazım. balkon ve camlarda var ama heralde yetişmez çünkü mutfak bitmedi daha duş alıcam öğleden sonrada pilates yapıcam off ya şu ev işleri ne kadar oyalıyor insanı valla. neyse şimdilik kolay asıl bahar temizliği zor tüm koltuklar silinecek arap sabunuyla halılar yıkanacak gardrop yazlıklarla değiştirilecek off offf

öğle menüm şöyle imişşşşşş
dana istim kebap(islim değil istim neyse artık:44:)
pirin pilavı
brokoli salata
yoğurt

pirinç yerine 1 dlm ekmek yerim sanırımmm

halılarımı arapsabunu ve çamaşır suyunu karıştırıp yıkıyorum ben çok memnunum tertemiz ışıl ışıl oluyor. ahlı yıkamacıda bu kadar temiz olmuyor. halılarım açık renk o yüzden halı yıkamacılardaki yıkamayı beyenmiyorum kendim yıkıyorum tertemiz ışıl ışıl oluyor ama 1 haftamı alıyor epey yoruyor ama değiyor sonuçlarına

biz bi de bunları çalışıyorken yapıyoruz hügocuğum,haline şükret yani

bir de bir alşkanlık edindim ne zaman bilgisayar başına otursam masaj kemerimi takıyorum.şu bir haftada hiç spor yapmadan 1 kilo verdim.onun etkisi mi acaba.başka kullanan var mı aranızda.

ben kullanıyordum canım diyetle sporla işe yarıyor ama diyetisyenim iç karnı genişletir kullanma dedi bende bıraktım canım

7000 sayfa olmuşşşşşşşşşşşşşşş
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti,esskisi kadar wcye taşınmıyorum artık,alıştı artık sanıırm vucudum

evin işi bitmez güzelim.benim ev işi bittiğinde kızlarımın bakımları başlıyor.yıka,yedir,uyut,oynat,ödev yaptır...ne yapalım sağlık olsun..

biz bi de bunları çalışıyorken yapıyoruz hügocuğum,haline şükret yani

biliyorum tatlım bilmemmi hiç çalışan ev kadınlarına hayranım zaten. ben çalışsam kesin ayda 2 kere evi temizletirdim diğer silme süpürme işlerini yapardım çünkü sporda olacak nasıl yetiştireceğim birde çocuk. eşler yardım ediyorsa iyi ama benimkisi hem çok dağınıktır hemde asla yardım etmez eminim temizlikçi çağır der hemen. öğle yemek filan hayatta yapmaz. suyu bile ayağına ister

belkide yanlız olduğumdandır aslında yaparım zor gelmez hele yemeklerim meşhurdur çok severim yemek yapmayı asla üşenmem. belki çocuk olsa yanımda oynarken bende iş yapsam daha eğlenceli olur şimdi sıkılıyorum bir an önce bitse diye

aslında ben yine bile iyiyim yani. çünkü benim kardeşim yok tek çocuğum ailem el bebek gül bebek büyüttü hiç temizlik yapmazdım yemek yapardım sevdiğimden herkeste severdi. şimdi bile annem arıyor napıyosun diye temizlik yapıyorum diyorum hemen ayyy kendini çok yoruyorsun yapma o kadar diyor. ama yani ev işi hiç bitmiyor hemen tozlanıyor hele salonu hergün silmek zorunda kalıyorum yaramaz kuşlarımdan dolayı her sabah ilk iş o oluyor

valla çocuk olunca hiç işolmuyo yaptıgının 2katnıyapıyosun sen yapıyon o bozuyo sabahtir kaçkeledüzetlttim kaçmak istiyorum yinedagılmış

Canımm benimmm fambığımmmm çok teşekkür ederimmmmmm sizlerin desteği sayesinde oluyorrr şükürler olsun hepimizin varlığına iyi ki varsınız:13::13::13: inşalllah hepberaber tümm fazlalıkalrdan kurtulucazzzzzz fambığımmmmm gidecekkk bu yağlar vıcıkk vıcıkk göbişşler kollar popolarrrrr

öğle menüm şöyle imişşşşşş
dana istim kebap(islim değil istim neyse artık:44:)
pirin pilavı
brokoli salata
yoğurt

pirinç yerine 1 dlm ekmek yerim sanırımmm

hımmm evet prinç yerine ekmek de oluncaaa bence gayetttt güzelll cicim afiyet olsunnn

7000 sayfa olmuşşşşşşşşşşşşşşş
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti,esskisi kadar wcye taşınmıyorum artık,alıştı artık sanıırm vucudum

ben sürekli taşınıyorummm neden aceeebaaaaaa

Kolay gelsin:) benide ton balıklı salata krizine soktun hemen yapıcam kendime şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…