oooh afiyetler olsun canım benim:)dediğin gibi reçeli çok severim dediğin gibi bal,pekmez doğal şeker açısından daha iyi tabi ama uzun zaman onları tükettim biraz da reçele sardım galiba bu aralar yarın menümde bal var:)yeşillik konusunda da ben salatalık,domates dışında sabahları yiyemiyorum canım onlar da mevsimi değil diye tercih etmiyorum arada yemeye çalışacağım,thanks babe tavsiyelerin için:))
Günaydınnnn cicilerrrrrrrrhepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu yağların gittiği fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmm
Bugün nihayet 500gr verdiğimi gördüm tartıdaaa çok mutluyummmalum 10-11kg gitti bundan sonra tabii duraklamalar olacak ya da yavaş gidecek belki ama gidecekkkkkk bu yağlarınnn fazla kiloların hepsinden azimle,sabırla,inançla,disiplinle kurtulucazzzzz inşallahhhhhh
kahvaltım
4yk nesfit
1 portakal
3yk yoğurt ile yaptığımm nefiss karışımmmmm
sonra bir fincan demleme yeşil çayyy top karabiber,limon ve tarçınlı
şuana kadar 1 lt su içtimmm
az önce de sabah kalkınca yememiştim 2 adet kuru kayısımı bir yudum su bir kolma kayısı diyee yedim güzelceeee
süper ,süper.ben en fazla 2 bardak içebiliyorum sabahları suyu.ama soda seviyorum.keşke artırabilsem...Günaydınnnn cicilerrrrrrrrhepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu yağların gittiği fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmm
Bugün nihayet 500gr verdiğimi gördüm tartıdaaa çok mutluyummmalum 10-11kg gitti bundan sonra tabii duraklamalar olacak ya da yavaş gidecek belki ama gidecekkkkkk bu yağlarınnn fazla kiloların hepsinden azimle,sabırla,inançla,disiplinle kurtulucazzzzz inşallahhhhhh
kahvaltım
4yk nesfit
1 portakal
3yk yoğurt ile yaptığımm nefiss karışımmmmm
sonra bir fincan demleme yeşil çayyy top karabiber,limon ve tarçınlı
şuana kadar 1 lt su içtimmm
az önce de sabah kalkınca yememiştim 2 adet kuru kayısımı bir yudum su bir kolma kayısı diyee yedim güzelceeee
bu arada nerudacım sen ver ver kiloları biz de sendeki bu azmi gördükçe aşka şevke geliyoruz:)yaza fit giriyoruz inş:)
slm ben bişey sorcam bu mesajların üzerindeki saat dogrumu
öğlen yemeğim bol limonlu yağsız salata yağı süzülmüş hatta sıkılmış ton balığı ve 1 dilimde ekmek. yağı gitsin diye sıktım ton balığını :86:
ancak fırın ve fırın parçalarını sildim daha dolaplar var. içlerine şu çok amaçlı bezlerden koyuyorum temizmiş içleri ama kapaklarını silmem lazım. balkon ve camlarda var ama heralde yetişmez çünkü mutfak bitmedi daha duş alıcam öğleden sonrada pilates yapıcam off ya şu ev işleri ne kadar oyalıyor insanı valla. neyse şimdilik kolay asıl bahar temizliği zor tüm koltuklar silinecek arap sabunuyla halılar yıkanacak gardrop yazlıklarla değiştirilecek off offf
bir de bir alşkanlık edindim ne zaman bilgisayar başına otursam masaj kemerimi takıyorum.şu bir haftada hiç spor yapmadan 1 kilo verdim.onun etkisi mi acaba.başka kullanan var mı aranızda.
evin işi bitmez güzelim.benim ev işi bittiğinde kızlarımın bakımları başlıyor.yıka,yedir,uyut,oynat,ödev yaptır...ne yapalım sağlık olsun..öğlen yemeğim bol limonlu yağsız salata yağı süzülmüş hatta sıkılmış ton balığı ve 1 dilimde ekmek. yağı gitsin diye sıktım ton balığını :86:
ancak fırın ve fırın parçalarını sildim daha dolaplar var. içlerine şu çok amaçlı bezlerden koyuyorum temizmiş içleri ama kapaklarını silmem lazım. balkon ve camlarda var ama heralde yetişmez çünkü mutfak bitmedi daha duş alıcam öğleden sonrada pilates yapıcam off ya şu ev işleri ne kadar oyalıyor insanı valla. neyse şimdilik kolay asıl bahar temizliği zor tüm koltuklar silinecek arap sabunuyla halılar yıkanacak gardrop yazlıklarla değiştirilecek off offf
biz bi de bunları çalışıyorken yapıyoruz hügocuğum,haline şükret yani
günaydım tatlımmmmmmmmmmmmmmm,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn5 li rakamları görmene çok az kaldı ne mutlu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasın neruşum fazlasıyla hakediyorsun tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gitsin kilolar kış kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
öğle menüm şöyle imişşşşşş
dana istim kebap(islim değil istim neyse artık:44:)
pirin pilavı
brokoli salata
yoğurt
pirinç yerine 1 dlm ekmek yerim sanırımmm
7000 sayfa olmuşşşşşşşşşşşşşşş
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti,esskisi kadar wcye taşınmıyorum artık,alıştı artık sanıırm vucudum
öğlen yemeğim bol limonlu yağsız salata yağı süzülmüş hatta sıkılmış ton balığı ve 1 dilimde ekmek. yağı gitsin diye sıktım ton balığını :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?