valla çocuk olunca hiç işolmuyo yaptıgının 2katnıyapıyosun sen yapıyon o bozuyo sabahtir kaçkeledüzetlttim kaçmak istiyorum yinedagılmış
Canımm benimmm fambığımmmm çok teşekkür ederimmmmmm sizlerin desteği sayesinde oluyorrr şükürler olsun hepimizin varlığına iyi ki varsınız:13::13::13: inşalllah hepberaber tümm fazlalıkalrdan kurtulucazzzzzz fambığımmmmm gidecekkk bu yağlar vıcıkk vıcıkk göbişşler kollar popolarrrrr
hımmm evet prinç yerine ekmek de oluncaaa bence gayetttt güzelll cicim afiyet olsunnn
ben sürekli taşınıyorummm neden aceeebaaaaaa
aslında ben yine bile iyiyim yani. çünkü benim kardeşim yok tek çocuğum ailem el bebek gül bebek büyüttü hiç temizlik yapmazdım yemek yapardım sevdiğimden herkeste severdi. şimdi bile annem arıyor napıyosun diye temizlik yapıyorum diyorum hemen ayyy kendini çok yoruyorsun yapma o kadar diyor. ama yani ev işi hiç bitmiyor hemen tozlanıyor hele salonu hergün silmek zorunda kalıyorum yaramaz kuşlarımdan dolayı her sabah ilk iş o oluyor
senin işin zor canım valla gece uyumuyo güündüz yaramazlık yapıyo evi dağıtıyo yemek artı temizlikte yapıyosun vallaha zor ama valla yani bendede 4 tane kuş var ufacıklar ama arı gibi çalışıp salonda uçmadık konadık yer bırakmıyorlar. kapı kemiriyorlar şimdi 2 tanesi yem yiyor diğerinin teki bilgisayar ekranını kemiriyor öbürüde televizyonu kemirmeye çalışıyo. devamlı ne yaramazlık yapsak diye aranıp duruyorlar. birde bırak evin sahipleri oldu bazı yerlere gittiklerinde kızıyorum biraz onlar bana daha çok bağırıyor zerre korkuları yok dahada kızdırırsam gelip başıma vurup kaçıyorlar
senin işin zor canım valla gece uyumuyo güündüz yaramazlık yapıyo evi dağıtıyo yemek artı temizlikte yapıyosun vallaha zor ama valla yani bendede 4 tane kuş var ufacıklar ama arı gibi çalışıp salonda uçmadık konadık yer bırakmıyorlar. kapı kemiriyorlar şimdi 2 tanesi yem yiyor diğerinin teki bilgisayar ekranını kemiriyor öbürüde televizyonu kemirmeye çalışıyo. devamlı ne yaramazlık yapsak diye aranıp duruyorlar. birde bırak evin sahipleri oldu bazı yerlere gittiklerinde kızıyorum biraz onlar bana daha çok bağırıyor zerre korkuları yok dahada kızdırırsam gelip başıma vurup kaçıyorlar
yemeğimi yedim
islim kebabı varmış ben tabi kızartmalarını yemediğim için pek doymadım
avuç içi büyüklüğünde dana eti
200 ml yoğurt
4-5 dal brokoli
2 dlm kepek ekmeği(1 dlm yiyecektim ama doymayınca 1 tanesinide yemeğin üstüne boş boş yedim:26:)
bugun uyandım ve baskule cıktım 800 gr eksıktım mutluyum canlarım sizede öneriyorum metabolızma hizlandırıcı su ve biberiye yeşil çay içmek benim vucudumda muthiş işe yarıyor.. zaten gecen sen kilo verirken de dıkkat etmişti sonra içmeyi biraktım demlemek sıkıntılı oldu onu demle bunu demle 5 dk falan ..sıkılmıştım simdi yoıne başladım...hayırlısı mayıs 25 ben 54 kilo inşallahhhh hepimiz kızlarr..
bugun sabah ve öğle öğunum aynıydı
peynır
ekmek
közlenmiş biber
maydonoz
açık çay
öğlen ektra yogur var bide
ara ğünde de nescafe azcık sekerli
ogle yemegımı yedım;
1 kucuk kase ayran corbası(bugdaylıydı)
200 ml ayran
salata (tursu yemedım)
kuru fasulyeyı yarım porsıyon ıstedım ama sanırım tam koymuslar 8yk olabılır.bıtırdım.ama etlerını yemedım pısmemıstı.7 adet et oda 2.5 yk vardır(dıyetısyenım bana et yemezsen 6yk baklagıl ye demıstı)
1 lokma beyaz ekmek
kız nugişim bu ilaçlar seni iyice uyutuyo yaw. fazlamı geliyo acep dozajı
ogle yemegımı yedım;
1 kucuk kase ayran corbası(bugdaylıydı)
200 ml ayran
salata (tursu yemedım)
kuru fasulyeyı yarım porsıyon ıstedım ama sanırım tam koymuslar 8yk olabılır.bıtırdım.ama etlerını yemedım pısmemıstı.7 adet et oda 2.5 yk vardır(dıyetısyenım bana et yemezsen 6yk baklagıl ye demıstı)
1 lokma beyaz ekmek
öncelikle yemeğe gitmeden 20 dak.önce 1 adet orta boy havuç yedim.
öğlen yemeğim:
3 adet küçük içli köfte,
4-5 kaşık salata
1 kase mercimek çorbası,
200 gr ayran,
yemekten sonrada 1 çay bardağı çay, bukadar....
bugün çok güzel doydum.
öğle yemeğim hugocum bu arada uykum açıldı balımm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud
salata
1 dilim kepek ekmeği+1 dilim kepek ekmeğininde dış kabuğu
öğle öğünüm
1 paket mısır patlağı[170cal.]
5 kaşık yoğurt[1 tatlı kaşığı nane,2 tatlı kaşığı kırmızı biber]
bir nevi dip sos yapıyorum mısır patlağının yanına.
yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
4-5 dal brokoli
2 dlm kepek ekmeği(1 dlm yiyecektim ama doymayınca 1 tanesinide yemeğin üstüne boş boş yedim:26:)
iyi etmişsin bence çorba falan da olmayınca 2 dilim ekmek gayet normal fambığımmm menü de bence bugüne kadar öğlenleri sende gördüğüm en güzel menüüama yoğurt ekmek salata et artık doymuş olman lazımmmm gerçi reglken ben de hiç doymuyorum hep aranıyorummmm bak bak sen de bilirsin bak böyleee :111:
afiyet olsun canımm arada olur öyle aynı öğünnnne içiyosun metabolizma için biz daha hugocuğun diyetisyenin verdiği elma,limon,karanfil,tarçın ve tane kararbiberli karşımı demleyip içiyoduk öyle bişey mi??
afiyet olsun canımetleri de olmayınca bence de 5-6yk kuru fasulye-bakliyat normal çorba var aslında ekmek bile olabilirdi bence 1 dilim akşam yemektense gündüz olurdu ama bence gayet güzelll afşiyet olsunnn:13:
afiyet olsun canımbugun uyandım ve baskule cıktım 800 gr eksıktım mutluyum canlarım sizede öneriyorum metabolızma hizlandırıcı su ve biberiye yeşil çay içmek benim vucudumda muthiş işe yarıyor.. zaten gecen sen kilo verirken de dıkkat etmişti sonra içmeyi biraktım demlemek sıkıntılı oldu onu demle bunu demle 5 dk falan ..sıkılmıştım simdi yoıne başladım...hayırlısı mayıs 25 ben 54 kilo inşallahhhh hepimiz kızlarr..
bugun sabah ve öğle öğunum aynıydı
peynır
ekmek
közlenmiş biber
maydonoz
açık çay
öğlen ektra yogur var bide
ara ğünde de nescafe azcık sekerli
yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
4-5 dal brokoli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?