60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla çocuk olunca hiç işolmuyo yaptıgının 2katnıyapıyosun sen yapıyon o bozuyo sabahtir kaçkeledüzetlttim kaçmak istiyorum yinedagılmış

senin işin zor canım valla gece uyumuyo güündüz yaramazlık yapıyo evi dağıtıyo yemek artı temizlikte yapıyosun vallaha zor ama valla yani bendede 4 tane kuş var ufacıklar ama arı gibi çalışıp salonda uçmadık konadık yer bırakmıyorlar. kapı kemiriyorlar şimdi 2 tanesi yem yiyor diğerinin teki bilgisayar ekranını kemiriyor öbürüde televizyonu kemirmeye çalışıyo. devamlı ne yaramazlık yapsak diye aranıp duruyorlar. birde bırak evin sahipleri oldu bazı yerlere gittiklerinde kızıyorum biraz onlar bana daha çok bağırıyor zerre korkuları yok dahada kızdırırsam gelip başıma vurup kaçıyorlar

yine bana çalışmışhadi ben kaçıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:79::79::79:

Aynen benim de bir abim var ve antepteyken temizliğe her hafta bir teyze vardı o gelirdi ben de pasta-börekkk yapardım bayılırdım yemek yapmaya pasta börek yapmaya herkes de yemeye tabiiii yani üniversiteye kadar öyle ev temizliği falan yapmadımmm yani annem hani kız çocuğu diye öğretirdi yine yapardım ama daha keyfiydi, ama ben hep çokk düzenliydim hala da düzenliyimdir temizlikten çok hoşlanmam üşenebilirim aradaama her yerrr düzgün olacak dolaplar ortalık habire çekmece düzeltir dolap düzeltir etrafı toplarımmm ama tabii istanbula geldikten sonraaa önce öğrencilik sonra iş güç geçim derdi temziliğe ancak ev taşıyınca çağırdım birini normalde hep kendim yapıyorummm bir de bende de kömür var malum onun kumu dağılıyo etrafa 2 günde bir süpürüyorummm toz al çamaşır zaten çok yıkarım nasıl geçiyo anlamıyorum gün spordu yemekti bi de bakıyorum akşam olmuşşş

heh işte çocuklarda öyleeeeeeeeeeee

ayyynene kömür de bi o koltuğun tepesinde bi şu camın kenarındaaa tozu dumana katıyoooo tuvaletinin kumları saçılıyo he ryere herfgün odasını süpürüyorummm ve ayyynenen bir koltuğu var genelde orda yatarrr bazen ben de oturuyorum geliz gözlerini diker bakar orası benim kalk yerimden diye geçen uykumdan uyandır daa acıkmış elime pati pati vuruyo pıt pıt kalk yemek ver diyeeee köyün ağası beyfendiii biz misafiriz zatennn

ogle yemegımı yedım;

1 kucuk kase ayran corbası(bugdaylıydı)
200 ml ayran
salata (tursu yemedım)
kuru fasulyeyı yarım porsıyon ıstedım ama sanırım tam koymuslar 8yk olabılır.bıtırdım.ama etlerını yemedım pısmemıstı.7 adet et oda 2.5 yk vardır(dıyetısyenım bana et yemezsen 6yk baklagıl ye demıstı)
1 lokma beyaz ekmek

Son düzenleme:
bugun uyandım ve baskule cıktım 800 gr eksıktım mutluyum canlarım sizede öneriyorum metabolızma hizlandırıcı su ve biberiye yeşil çay içmek benim vucudumda muthiş işe yarıyor.. zaten gecen sen kilo verirken de dıkkat etmişti sonra içmeyi biraktım demlemek sıkıntılı oldu onu demle bunu demle 5 dk falan ..sıkılmıştım simdi yoıne başladım...hayırlısı mayıs 25 ben 54 kilo inşallahhhh hepimiz kızlarr..

bugun sabah ve öğle öğunum aynıydı
peynır
ekmek
közlenmiş biber
maydonoz
açık çay

öğlen ektra yogur var bide

ara ğünde de nescafe azcık sekerli

Son düzenleme:
yemeğimi yedim
islim kebabı varmış ben tabi kızartmalarını yemediğim için pek doymadım
avuç içi büyüklüğünde dana eti
200 ml yoğurt
4-5 dal brokoli
2 dlm kepek ekmeği(1 dlm yiyecektim ama doymayınca 1 tanesinide yemeğin üstüne boş boş yedim:26:)

öğle öğünüm
1 paket mısır patlağı[170cal.]
5 kaşık yoğurt[1 tatlı kaşığı nane,2 tatlı kaşığı kırmızı biber]
bir nevi dip sos yapıyorum mısır patlağının yanına.

öğle yemeğim hugocum bu arada uykum açıldı balımm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud
salata
1 dilim kepek ekmeği+1 dilim kepek ekmeğininde dış kabuğu

öncelikle yemeğe gitmeden 20 dak.önce 1 adet orta boy havuç yedim.

öğlen yemeğim:
3 adet küçük içli köfte,
4-5 kaşık salata
1 kase mercimek çorbası,
200 gr ayran,

yemekten sonrada 1 çay bardağı çay, bukadar....
bugün çok güzel doydum.

iyi etmişsin bence çorba falan da olmayınca 2 dilim ekmek gayet normal fambığımmm menü de bence bugüne kadar öğlenleri sende gördüğüm en güzel menüü ama yoğurt ekmek salata et artık doymuş olman lazımmmmgerçi reglken ben de hiç doymuyorum hep aranıyorummmm bak bak sen de bilirsin bak böyleee :111:

afiyet olsun canımm arada olur öyle aynı öğünnn ne içiyosun metabolizma için biz daha hugocuğun diyetisyenin verdiği elma,limon,karanfil,tarçın ve tane kararbiberli karşımı demleyip içiyoduk öyle bişey mi??

afiyet olsun canımetleri de olmayınca bence de 5-6yk kuru fasulye-bakliyat normal çorba var aslında ekmek bile olabilirdi bence 1 dilim akşam yemektense gündüz olurdu ama bence gayet güzelll afşiyet olsunnn:13:

kızaarr öğlen gnüm vardıı

tavuklu akıtma yedimmmmm :2::2::2:
bide ayrann

çookk pişmanımm çookkkk
ama ama ama yapca bişeyde yoktu kii

akşama nasıl telafi edebilirm ki acabaa

diyetisyenin dediyse iyidir canım o zaman afiyet olsun

doyarsın tabiii içli köfte yemişsinnn urfa güzeliiii sen şuan iş içinmi ordasın oralı mısın bilemiyorum ama ben antepliyim ve bayılırım içli köfteyee aslında haşlansa gayet saplıklı yani bulgur kıyma çünkü ama kızartmaysaa ki biz kızartırızz o zaman fenaaa afiyet olsun canım umarım haşlamadırrrr

öğle yemeğim hugocum bu arada uykum açıldı balımm
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane tavuk bud
salata
1 dilim kepek ekmeği+1 dilim kepek ekmeğininde dış kabuğu

afiyet olsunnnnnugiciiim neden kabuğu:26::26:yesyedin balım 2 dilimi de akşam yemiyosun madem gün içinde 4-5 dilim ye bence ben mesela ra öğünde de diyet bisküviler falan yerien ekmek hakkımdan yiyiorumakşam ekmeğimi öğle-akşam arası arada kemiriyorummm

afiyet olsun canım ama bence bu ancak bi ara öğün olabilir tabii paketin tamamı değil de 2 tanesiyle falan yani bence pek sağlıklı olmamış evet kilo verirsin ama lütfen dikkat et allah korusun kaslar gitmesin yağlar gitsinnn yani o bir paket 3 dilim ekmek demek keşke ekmekle yeseydin ve yanında bi sebze yemeği falan olsaydııı canımın içi ben de arada yiyiorum o patlaklardan ama aslında ekmek yesek daha sağlıklı

canım afiyet olsun.son ekmek kenerınıda boş yediysen bu senin doymadığın anlamına geliyor bence..ara öğünlerini yersin biraz fazla...

Son düzenleme:

evet canım o karısım benımde dıyetısyenım vermıstı gecen sene

afiyet olsun canım

afiyet olsun fammmmmmmmmmbbbbbbbbbııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…