60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doydum neruşum evet iyiyim şu anda,vallahi 3 gündür bende aynen böleyimmmmmmmm:111::111::111:diğer regllerimde diyet yaptığım zamanlarda hiç böyle olmamıştım ama bu sefer çok fenayımmm,sanırım biraz işlerim var ya onlarında etkisi var duygusal açlık yaşıyorum

sabah

1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
salata
domates
şekersiz çay

ara öğün
1 adet kuru incir

öğlen
1 kepçe mercimek
2 kepçe lahana yemeği
4 5 kaşık salata
bir dilim ekmek

lahana fazla geldi sanırım kızlar :) birde kaç dilim ekmek hakkım varrrrr

canım afiyet olsun.son ekmek kenerınıda boş yediysen bu senin doymadığın anlamına geliyor bence..ara öğünlerini yersin biraz fazla...

onu da yiyince doydum çok şükür sağol canımm,sizde afiyet olsunnnnnnn

afiyet olsun fammmmmmmmmmbbbbbbbbbııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

nugicimmmmmmmmmmm sağol tatlımmm,sanada afiyet olsunnn,bugün pek göremedim menülerinizi ama,öpüyorum hepinizzzzzzzzzzzziiiben kaçaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:79::79::79:

canım niye böyle oldu öğle menün senin:26:.bu mısır patlağının iki tanesi sanırım bir dilim ekmek ediyor.6 tan e var galiba içinde 3 dilim ekmek yemiş oluyosun.ben form mısır patlağından bahsediyorum ama:44:

kızaarr öğlen gnüm vardıı

tavuklu akıtma yedimmmmm :2::2::2:
bide ayrann

çookk pişmanımm çookkkk
ama ama ama yapca bişeyde yoktu kii

akşama nasıl telafi edebilirm ki acabaa

Canım pişman olmak çözüm değilll telafi edebilirsinnn ve bir daha yemezsin olur biterrr tavuklu akıtma ne tam olarak bilmiyorummantıgibi bişey miiii:26::26: eğer karbonhidrat ağırlıklı bişeyse akşam boll salata sebze yemeği yoğurt yee ve dengeleee aralarda da meyveni yemeni ihmal etmeee

afiyet olsun canım
kızaarr öğlen gnüm vardıı

tavuklu akıtma yedimmmmm :2::2::2:
bide ayrann

çookk pişmanımm çookkkk
ama ama ama yapca bişeyde yoktu kii

akşama nasıl telafi edebilirm ki acabaa
çok pişmanım dediğine göre akıtmadan çok yedin galiba olmuş artık yapcak bişey yok akşamı ekmeksiz geçirtir salata tarzı şeyler ye canım afiyet olsun
neruşcum akşama adapazarından bi tanıdığımız tarhana göndermiş bize o tarhanayı yapıcam nasıl olaca diye bir dilim belki tarhanayla yersem diye yemedim canım.bellide olmaz belki yemem

afiyet olsun canım.ekmek hakkı kişiden kişiye değişiyor bazıları 3 bazıları 5 yada 6-7 yiyende var.

canım günde 4 dilimi geçmemeye çalışıyoruz ve mümkün oldukça sabak ve öğlen yemeye çalışıyoruz.ama ben iş yerinde genelde ekmek kullanmıyorum akşam 2 dilim yiyiyorum..sende kendine göre ayarla ama akşam yemezsen ekmek daha iyi olur.yada 1 dilim akşam.daha iyi olur.

çok haklısın canım.ama benim öğle yemeği alışkanlığım yok.normalde meyve yer geçerim.kilo vermeye çalışınca bir şeyler koymalıydım o saate.eğer yemek tarzında yersem bizim evde çok erken yenen akşam sofrasına oturamıyorum.eşim de buna içerliyor.aslında ne güzel öğle yemeği beni tıkıyor akşam da canım istemiyor ama eş faktörü artıyı eksiye çeviriyor.tabağıma az alıyorum bu seferde hasta olursun bırak şu diyeti diye tutturuyor.evde huzursuzluk olmasın diye öğlen böyle geçiyor ne yapalım.asla öyle az yiyeyim de şu kadar kilo gitsin diye amacım yok inan.o patlağın da tiryakisi oldum resmen .isterse 500 kalori olsun yine de yerim valla.

Bence yediklerin gayet doyurucu kendine bunu söyleeee ve strasten olabilirrrrr bir de işte reglll aslında reglken muz yesen arada ve boll yaban mersini gerçekten reglken kan şekerini çok güzel dengeliyooo

canım 3 dilim yemiş olmuşsun şimdilik ben ce 4-5 oalbilirrr yani akşam ya da öğle akşam arası arada 1 dilim ye istersen

o şekerim o.sabah ekmek yemediğim için onu severek yiyorum.paketin tamamını hem de.bana yemek tarzında olmayan öğle menüsü örneği fikri verirseniz sevinirim.

selam arkadaşlar...hastaneden şimdi geldim......
iğrençti...çok kötüydü..istediğim ve beklediğim gibi değildi...
endokroloji doktoruna girdim o benden test istedi reglimin 3.günü yaptırmam gerekiyormuş....
sonra diyetisyene gittim oda bende testleri hemen bugün yaptırmamı istedi...tekrar endokroloji doktoruna çıktım ve testleri bugün yaptırmam lazım dedim...tavır yaptı adam ama benim ne suçum diyetisyen öle dedi...sonra tam kan yaptırdım...sonuçlar tam olarak ne çıktı bilmiyorum çünkü diyetiyen bu sonuçları kadın doğum uzmanına göstermemi istedi.
evet gelelim diyet uzmanına ben hayatımda böyle şeyle karşılaşmadım..kız benim 2 katım şişman kendine hayrı yok bana nasıl olsun..ayrıca bana verdiği dyet 5 kuruş etmez..zeten ben onları yapıyorum ve üzerine yeşil çay ve su içiyorum..kendi bunlarıda söylemedi.ve en kötüsü bana ilaç tavsiye etti birilaç var dediş spordan 1 saat önce alıyorsun vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ yaktırıyor dedi...birde 840 milyona avrupa yapılan bir test var dedi ben türekiyedeki temsilcisiyim dedi.ondan yaptırırz ilerdeki zamanlarda dedi..birde kredi kartına taksitle dediiiiiiiiii...inanmıyorum ya...
iş çıkışı kadın doğum doktoruma gidicem değerlerimi gösterecem bakalım ne diyecek

Anladım canım mesela nesift,yoğurt portakal karıştır yee nefiss oluyooo ya da işte kahvaltı gibi yapabilirsinnn yaaa daaa ton balıklı salata falann olabilir yani ben de çok severim o patlakları ama işte içeriği zengin olsa öğünün daha iyi olur yemeği de erken yiyomuşsun o zaman acıkmazsın doğruuu neyse böyle olucak demek kii

resmen pazarlamcılık yapmış başka dıyetısyene git arkadsım..

Hımmm şansızlık olmuş ebrucumm üzüldümm ama en azından kadın doğumcu bişeyler der belki işine yarayacak ve en azından yaptırmış oldun tahlilleri falan olmadı regl 3. günü yine yaptır ve endokroloji doktoruna götür belki daha yararlı şeyler söyle boşver sıkma canını çoğu arkadaş böyle diyetisyenlerle karşılaşıyor biliyosunn inşallah düzelir herşey tatlım belki spor ağır geliyor vücut direniyorrr ama gidecek inşallah tüm fazlalıklarrr sabırlı olalım tatlımmm emekler boşa gitmezzz elbet mükafatını alıcazzz sen üzme kendini:13::13::13:

üzüldüm eebrulicim insan bi hevesle gidiyo dimi işi hallolmayınca ister istemez moralimiz bozuluyo.hiç değilse test sonuçların elinde göster bakalım kadın doğum doktoruna ne diyecek madem verdiği diyette aynısıysa yapıyosun zaten sen yine devam et canım sen tabi sonuçlarında önemli bu arada inşallah her şey normaldir.

canım üzülme en azından diyetisyenin faydası olmadıysada en azından kan tahlillerin kadın doğuma gitmen gerektiğini gösterdi.git bir baksınlar tahlillerine...bende dün gittim diyetisyene benimkide beni hayal kırıklığına uğrattı...benim diyetisyenimi görsen bir deri bir kemikti..burası en güzel diyetisyen sen bizlerle bu yola devam et eminim mükafatını göreceğiz..devam hep beraber:13::13:.üzülme yavaş yavaş.sakın ilaç felan alma zaten alınacak kadarda değil çok pahallıymış ya.nasıl doktor ilaç öneriyor...

resmen pazarlamcılık yapmış başka dıyetısyene git arkadsım..

aynen öyle ilaç öneriyor ya

ah canım ya okulda izin almak işkence gibi.ama gidiyim diyorum reglm 3.günü

öğlen yemeğindeki içli köfteler.26::26:malesef kızartma ama ceviz kadarlardı çorba doyurdu birde ayranıda içince tam doyduğumu hissettim.aslında elazığlıyım.ilk görev yerim ankaraydı 2,5 yıl çalıştıktan sonra eşimiden dolayı urfaya tain geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…