iyi etmişsin bence çorba falan da olmayınca 2 dilim ekmek gayet normal fambığımmm menü de bence bugüne kadar öğlenleri sende gördüğüm en güzel menüüama yoğurt ekmek salata et artık doymuş olman lazımmmm gerçi reglken ben de hiç doymuyorum hep aranıyorummmm bak bak sen de bilirsin bak böyleee :111:
:
canım afiyet olsun.son ekmek kenerınıda boş yediysen bu senin doymadığın anlamına geliyor bence..ara öğünlerini yersin biraz fazla...
afiyet olsun fammmmmmmmmmbbbbbbbbbııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
öğle öğünüm
1 paket mısır patlağı[170cal.]
5 kaşık yoğurt[1 tatlı kaşığı nane,2 tatlı kaşığı kırmızı biber]
bir nevi dip sos yapıyorum mısır patlağının yanına.
afiyet olsun canım
doyarsın tabiii içli köfte yemişsinnn urfa güzeliiii sen şuan iş içinmi ordasın oralı mısın bilemiyorum ama ben antepliyim ve bayılırım içli köfteyee aslında haşlansa gayet saplıklı yani bulgur kıyma çünkü ama kızartmaysaa ki biz kızartırızz o zaman fenaaa afiyet olsun canım umarım haşlamadırrrr
malesef kızartma ama ceviz kadarlardı çorba doyurdu birde ayranıda içince tam doyduğumu hissettim.aslında elazığlıyım.ilk görev yerim ankaraydı 2,5 yıl çalıştıktan sonra eşimiden dolayı urfaya tain geldim.
kızaarr öğlen gnüm vardıı
tavuklu akıtma yedimmmmm :2::2::2:
bide ayrann
çookk pişmanımm çookkkk
ama ama ama yapca bişeyde yoktu kii
akşama nasıl telafi edebilirm ki acabaa
afiyet olsun canımöncelikle yemeğe gitmeden 20 dak.önce 1 adet orta boy havuç yedim.
öğlen yemeğim:
3 adet küçük içli köfte,
4-5 kaşık salata
1 kase mercimek çorbası,
200 gr ayran,
yemekten sonrada 1 çay bardağı çay, bukadar....
bugün çok güzel doydum.
çok pişmanım dediğine göre akıtmadan çok yedin galibakızaarr öğlen gnüm vardıı
tavuklu akıtma yedimmmmm :2::2::2:
bide ayrann
çookk pişmanımm çookkkk
ama ama ama yapca bişeyde yoktu kii
akşama nasıl telafi edebilirm ki acabaa
neruşcum akşama adapazarından bi tanıdığımız tarhana göndermiş bize o tarhanayı yapıcam nasıl olaca diye bir dilim belki tarhanayla yersem diye yemedim canım.bellide olmaz belki yememdoyarsın tabiii içli köfte yemişsinnn urfa güzeliiii sen şuan iş içinmi ordasın oralı mısın bilemiyorum ama ben antepliyim ve bayılırım içli köfteyee aslında haşlansa gayet saplıklı yani bulgur kıyma çünkü ama kızartmaysaa ki biz kızartırızz o zaman fenaaa afiyet olsun canım umarım haşlamadırrrr
afiyet olsunnnnnugiciiim neden kabuğu:26::26:yesyedin balım 2 dilimi de akşam yemiyosun madem gün içinde 4-5 dilim ye bence ben mesela ra öğünde de diyet bisküviler falan yerien ekmek hakkımdan yiyiorumakşam ekmeğimi öğle-akşam arası arada kemiriyorummm
afiyet olsun canım ama bence bu ancak bi ara öğün olabilir tabii paketin tamamı değil de 2 tanesiyle falanyani bence pek sağlıklı olmamış evet kilo verirsin ama lütfen dikkat et allah korusun kaslar gitmesin yağlar gitsinnn yani o bir paket 3 dilim ekmek demek keşke ekmekle yeseydin ve yanında bi sebze yemeği falan olsaydııı canımın içi ben de arada yiyiorum o patlaklardan ama aslında ekmek yesek daha sağlıklı
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
salata
domates
şekersiz çay
ara öğün
1 adet kuru incir
öğlen
1 kepçe mercimek
2 kepçe lahana yemeği
4 5 kaşık salata
bir dilim ekmek
lahana fazla geldi sanırım kızlar :) birde kaç dilim ekmek hakkım varrrrr
canım günde 4 dilimi geçmemeye çalışıyoruz ve mümkün oldukça sabak ve öğlen yemeye çalışıyoruz.ama ben iş yerinde genelde ekmek kullanmıyorum akşam 2 dilim yiyiyorum..sende kendine göre ayarla ama akşam yemezsen ekmek daha iyi olur.yada 1 dilim akşam.daha iyi olur.sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
salata
domates
şekersiz çay
ara öğün
1 adet kuru incir
öğlen
1 kepçe mercimek
2 kepçe lahana yemeği
4 5 kaşık salata
bir dilim ekmek
çok haklısın canım.ama benim öğle yemeği alışkanlığım yok.normalde meyve yer geçerim.kilo vermeye çalışınca bir şeyler koymalıydım o saate.eğer yemek tarzında yersem bizim evde çok erken yenen akşam sofrasına oturamıyorum.eşim de buna içerliyor.aslında ne güzel öğle yemeği beni tıkıyor akşam da canım istemiyor ama eş faktörü artıyı eksiye çeviriyor.tabağıma az alıyorum bu seferde hasta olursun bırak şu diyeti diye tutturuyor.evde huzursuzluk olmasın diye öğlen böyle geçiyor ne yapalım.asla öyle az yiyeyim de şu kadar kilo gitsin diye amacım yok inan.o patlağın da tiryakisi oldum resmen .isterse 500 kalori olsun yine de yerim valla.doyarsın tabiii içli köfte yemişsinnn urfa güzeliiii sen şuan iş içinmi ordasın oralı mısın bilemiyorum ama ben antepliyim ve bayılırım içli köfteyee aslında haşlansa gayet saplıklı yani bulgur kıyma çünkü ama kızartmaysaa ki biz kızartırızz o zaman fenaaa afiyet olsun canım umarım haşlamadırrrr
afiyet olsunnnnnugiciiim neden kabuğu:26::26:yesyedin balım 2 dilimi de akşam yemiyosun madem gün içinde 4-5 dilim ye bence ben mesela ra öğünde de diyet bisküviler falan yerien ekmek hakkımdan yiyiorumakşam ekmeğimi öğle-akşam arası arada kemiriyorummm
afiyet olsun canım ama bence bu ancak bi ara öğün olabilir tabii paketin tamamı değil de 2 tanesiyle falanyani bence pek sağlıklı olmamış evet kilo verirsin ama lütfen dikkat et allah korusun kaslar gitmesin yağlar gitsinnn yani o bir paket 3 dilim ekmek demek keşke ekmekle yeseydin ve yanında bi sebze yemeği falan olsaydııı canımın içi ben de arada yiyiorum o patlaklardan ama aslında ekmek yesek daha sağlıklı
doydum neruşum evet iyiyim şu anda,vallahi 3 gündür bende aynen böleyimmmmmmmm:111::111::111:diğer regllerimde diyet yaptığım zamanlarda hiç böyle olmamıştım ama bu sefer çok fenayımmm,sanırım biraz işlerim var ya onlarında etkisi var duygusal açlık yaşıyorum
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
salata
domates
şekersiz çay
ara öğün
1 adet kuru incir
öğlen
1 kepçe mercimek
2 kepçe lahana yemeği
4 5 kaşık salata
bir dilim ekmek
doyarsın tabiii içli köfte yemişsinnn urfa güzeliiii sen şuan iş içinmi ordasın oralı mısın bilemiyorum ama ben antepliyim ve bayılırım içli köfteyee aslında haşlansa gayet saplıklı yani bulgur kıyma çünkü ama kızartmaysaa ki biz kızartırızz o zaman fenaaa afiyet olsun canım umarım haşlamadırrrr
malesef kızartma ama ceviz kadarlardı çorba doyurdu birde ayranıda içince tam doyduğumu hissettim.aslında elazığlıyım.ilk görev yerim ankaraydı 2,5 yıl çalıştıktan sonra eşimiden dolayı urfaya tain geldim.
hımmmm neyse ki küçüklermişşşben de istanbulda yaşıyorum ama ailem antepte lise bitinceye kadar antepteydim
canım niye böyle oldu öğle menün senin:26:.bu mısır patlağının iki tanesi sanırım bir dilim ekmek ediyor.6 tan e var galiba içinde 3 dilim ekmek yemiş oluyosun.ben form mısır patlağından bahsediyorum ama:44:
çok haklısın canım.ama benim öğle yemeği alışkanlığım yok.normalde meyve yer geçerim.kilo vermeye çalışınca bir şeyler koymalıydım o saate.eğer yemek tarzında yersem bizim evde çok erken yenen akşam sofrasına oturamıyorum.eşim de buna içerliyor.aslında ne güzel öğle yemeği beni tıkıyor akşam da canım istemiyor ama eş faktörü artıyı eksiye çeviriyor.tabağıma az alıyorum bu seferde hasta olursun bırak şu diyeti diye tutturuyor.evde huzursuzluk olmasın diye öğlen böyle geçiyor ne yapalım.asla öyle az yiyeyim de şu kadar kilo gitsin diye amacım yok inan.o patlağın da tiryakisi oldum resmen .isterse 500 kalori olsun yine de yerim valla.
selam arkadaşlar...hastaneden şimdi geldim......
iğrençti...çok kötüydü..istediğim ve beklediğim gibi değildi...
endokroloji doktoruna girdim o benden test istedi reglimin 3.günü yaptırmam gerekiyormuş....
sonra diyetisyene gittim oda bende testleri hemen bugün yaptırmamı istedi...tekrar endokroloji doktoruna çıktım ve testleri bugün yaptırmam lazım dedim...tavır yaptı adam ama benim ne suçum diyetisyen öle dedi...sonra tam kan yaptırdım...sonuçlar tam olarak ne çıktı bilmiyorum çünkü diyetiyen bu sonuçları kadın doğum uzmanına göstermemi istedi.
evet gelelim diyet uzmanına ben hayatımda böyle şeyle karşılaşmadım..kız benim 2 katım şişman kendine hayrı yok bana nasıl olsun..ayrıca bana verdiği dyet 5 kuruş etmez..zeten ben onları yapıyorum ve üzerine yeşil çay ve su içiyorum..kendi bunlarıda söylemedi.ve en kötüsü bana ilaç tavsiye etti birilaç var dediş spordan 1 saat önce alıyorsun vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ yaktırıyor dedi...birde 840 milyona avrupa yapılan bir test var dedi ben türekiyedeki temsilcisiyim dedi.ondan yaptırırz ilerdeki zamanlarda dedi..birde kredi kartına taksitle dediiiiiiiiii...inanmıyorum ya...
iş çıkışı kadın doğum doktoruma gidicem değerlerimi gösterecem bakalım ne diyecek
endokroloji doktoruna girdim o benden test istedi reglimin 3.günü yaptırmam gerekiyormuş....
sonra diyetisyene gittim oda bende testleri hemen bugün yaptırmamı istedi...tekrar endokroloji doktoruna çıktım ve testleri bugün yaptırmam lazım dedim...tavır yaptı adam ama benim ne suçum diyetisyen öle dedi...sonra tam kan yaptırdım...sonuçlar tam olarak ne çıktı bilmiyorum çünkü diyetiyen bu sonuçları kadın doğum uzmanına göstermemi istedi.
evet gelelim diyet uzmanına ben hayatımda böyle şeyle karşılaşmadım..kız benim 2 katım şişman kendine hayrı yok bana nasıl olsun..ayrıca bana verdiği dyet 5 kuruş etmez..zeten ben onları yapıyorum ve üzerine yeşil çay ve su içiyorum..kendi bunlarıda söylemedi.ve en kötüsü bana ilaç tavsiye etti birilaç var dediş spordan 1 saat önce alıyorsun vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ yaktırıyor dedi...birde 840 milyona avrupa yapılan bir test var dedi ben türekiyedeki temsilcisiyim dedi.ondan yaptırırz ilerdeki zamanlarda dedi..birde kredi kartına taksitle dediiiiiiiiii...inanmıyorum ya...
iş çıkışı kadın doğum doktoruma gidicem değerlerimi gösterecem bakalım ne diyecek
canım üzülme en azından diyetisyenin faydası olmadıysada en azından kan tahlillerin kadın doğuma gitmen gerektiğini gösterdi.git bir baksınlar tahlillerine...bende dün gittim diyetisyene benimkide beni hayal kırıklığına uğrattı...benim diyetisyenimi görsen bir deri bir kemikti..selam arkadaşlar...hastaneden şimdi geldim......
resmen pazarlamcılık yapmış başka dıyetısyene git arkadsım..
Hımmm şansızlık olmuş ebrucumm üzüldümm ama en azından kadın doğumcu bişeyler der belki işine yarayacak ve en azından yaptırmış oldun tahlilleri falan olmadı regl 3. günü yine yaptır ve endokroloji doktoruna götür belki daha yararlı şeyler söyle boşver sıkma canını çoğu arkadaş böyle diyetisyenlerle karşılaşıyor biliyosunn inşallah düzelir herşey tatlım belki spor ağır geliyor vücut direniyorrr ama gidecek inşallah tüm fazlalıklarrr sabırlı olalım tatlımmm emekler boşa gitmezzz elbet mükafatını alıcazzz sen üzme kendini:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?