60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim afiyet olsunnn güzelmiş kahvaltınnn hafta sonu oluyo ufak tefek kaçamklarrrrr

ayrıcaaaaaaa tebrik ediyorummm tatlımmmmm sabırla azimle gidecekkk inşallah tüm fazlalıklarrrrrrr kurtulucazz tüm fazla yağrlardan kilolardannnn inşallahhh sağlıkla canımmm:13::13:

neruş afiyet olsun canım geçmiş olsun 1 derken 11 de yaptın dimi sen kahvaltını saat daha 12:30 da ondan didim

ivetttttt 11 tabikiiii 1 mi yazmışımmmmm:86::86::86::86:

afiyet olsun canımcım ve de çok geçmiş olsun
kahvaltı çok şık ve de çok doyurucu .dengeli ölçülü daha ne olsun değil mi ? kısacası süper

işte güzel dengeli ve de doyurucu bir kahvaltı menüsü daha süpersin hülyacımve de TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM

selam kizlar.ben regl den dolayi artidaydim ama gidiyor geri o artilar ....ee sizde ne var ne yok cizelgenizlere baktimda masallah iyi gidiyorsunuz

hani derler ya "su ícsem yariyor" diye bu regldeykende öyle sanki su icsem kaliyor sanki ayni diyetime devam etmeme ragman 1.5 kg artiyi görünce sok olmusdum bu ne ya dedim simdi birkac gram indim iki üc güne kadar insallah geri inicem

ciciiiimmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin özlemez miyiz hiççç nasılsınnn neyse ki çoğu gitti azı kaldı yarın kurtuluyosun inşallah fuardannnnn
hoşgeldin canım sefalar getirdin:13:

ayy beni özleyen cicişlerimde varmışşş
nasıl gitsin neruşcum yorgunluktan ölüyorum demin ögle yimaamı yidim uyku yaptı her allahın günü eve geç varmak sabahın 5 inde 6 sında kalkmak beni yordu. artık yarın son ama tatilsiz işbaşı yapıcam iş işte idare edicez napalım
nugicimm hoşbuldum bebişim iyimisin umaırm öylesindir. mektup başlangıç cümlesi gibi oldu

Haklısın tatlımcııım gerçekten yorucu bir dönem oldu senin için hafta içi de çok yoğundun bir de 4 gündür fuar gerçekten zorrr Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla atlatırsın bu dönemi :13::13:

selam kızlar bugün pek mutlu oldum.1,5 kilo vermişim.bugün 10.günümdü.ilk tartıldım.motive oldum iyice.devamıda gelir inşallah.

kahvaltımı yazayım bende
başlamadan önce 1 kupa yeşil çay
1 dilim tam buğdağ ekmeği
2 kk tulum peyniri
2 zeytin
1 domates
yarım salatalık

arada
yarım cevizli sucuk küçüktü baya.kilo verdiğim için yiyim bari dedim.
1 litre su

tebrikler canım devamı gelsin inşallah

inşallah canım.bugün yürüyüşe çıkacam.sende maşallah çok güzel vermişsin.bir zamanlar bende 52 kiloydum.ben şuan 66 yım.58 hedefim.tabi daha fazlada olabilir.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları.

bence hepsi çok güzel afiyet olsun
inşallah canım.bugün yürüyüşe çıkacam.sende maşallah çok güzel vermişsin.bir zamanlar bende 52 kiloydum.ben şuan 66 yım.58 hedefim.tabi daha fazlada olabilir.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları.

merhaba canım buradan bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-7016.html

selam kızlar bugün pek mutlu oldum.1,5 kilo vermişim.bugün 10.günümdü.ilk tartıldım.motive oldum iyice.devamıda gelir inşallah.

Canım tebrik ediyorummm nekadar güzel bir duygu değil miiiii inşallah arkasaı da böyle güzel gelsin sağlıkla,neşeyle,huzurla hepberaber kurtulalım tüm fazla yağlardan kilolardan innnşallahhhh:13::13::13:

Nekadar sakin bir günnnnnnnn:84::84::84::84::84:

Neysee Ben yediklerimi yazayımmm

Kahvaltımı yazmıştımmm 11de yaptım kahvaltıyı

saat 13.00 gibi 2 kudüs hurması ve 1 bardak kakaolu-tarçınlı lıght süt hüpplettim

saat 15.30 da 1 portakal+3yk yoort+2 tam cevizle lezzetli karışım yedimmmmm

Bugün içtiğim su şimdilik 2lt olduuu:92::92:

Kahvaltı geç olduğundan öğle yemeği yemedim,akşama kadar böyle çeşitli ara öğüncüklerim olur sanırımmm

neruşcum ben her fuar sonrası yorgunluktan hasta olurum umarım bu kez olmam. başım agrıyo ve gözlerim kapanıyor napicam bilmiyorum akşam olsa da evime gitsem.
saat daha 15.55 fuar 7 de kapanıyo off bir an önce bitse yaaa

selam canlar....:79::79::79::79:

dün yazamadım yediklerimi eve 2.30da geldim.sabahı yazmıştım ama öğlen ve akşamı yazamadım dolayısıyla dün biraz programım kaçtı tabi bugüne de yansıdı
öğlen; kıymalı karnıbahar yemeği yesim patatesli yaptığım için ekmek yemedim yanında yarım kepçede çorba içtim 30dk dans edip biraz spor bari hareketler yaptım.

ara çğün 2 dilim elma bide 2 form sade bisküviyle 1k.k kadar peynir ama akşamı çok geç yedim eşimle balık yemeye gittik işten çıkması geç olduğu için 22.00 gibi yedim 2 balık salata yoğurtlu patlıcanlı mezeden 1 yemek kaşığı kadar bi de kalamar3 4 tane dayanamam kendisinedeyanında da limonlu soda yarısı limondu.
sonra ara öğün;1 dilim elma 1 dilim kivi ve 1 çilek 1 çatal sütlü tatlı(normalde 1 tane sufleyi kendi başıma yerdim gittiğimiz yerde)akşamı geç yedim ama yattığımda saat 3 tü heralde yemekler sinmiştir ha kızlar nedersiniz
bugün 12.30 du kalktığımda uzun zamandır bukadar uyumamıştım...
2 kayısı ılık su
yarımdan 2lokmacık fazla simit haşlanmış yumurta beyazı(sarısını yiyemiyorum)domts salatalık(organik tabi)lor peynir bi de sizin yaptınız salçadan
biraz düzenim kaçtı ama toparlıyorum şimdi bende öğle yemeği yemicem ara öğünler akşama kadar akşamda et söte salata tarhana çorbası yemeyi düşünüyorum bakalım aslında canım ton balıklı salata istiyo ama az oluyo diyonuz e ton balığı hem ette olmaz o yüzden bende bunları yiyeceğim galiba birazdan net cafeye gidip o callenecisi bir de leslie yi cd yapıcam onlara da başlıyayım artık
öptüm sizi kıslarrrrr kocamannnnn

artık anladım forumun hızına yetişmek imkansız o yuzden kilo veren arkadslarımı tebrik ediyorum. bende bugun gec kalkınca bıraz bozuldu düzen. bi de markete gıttım ve bir çıkolata yedım nutymax napalım arada olsun kaçamak bende demıştım ya 800 gr verdım dıye şimdi dans edeceğim 1 saat faydası olur dımı kızlar hareket harekettı ryani

offf off bi mutsuz oluyorum ki rejim yaparken (
onu yeme bunu yeme..
sabır sabır yaa sabır ( yarım kilocuk verebildim sadece
ekmek şeker yağ yok ee ne yiyim ben yaa
bari biraz hızlı kilo verebilsem

ecg cim kilo verdim diye şımarma moduna girmişsin sanırım bana da böyle oluyordu keşke nuttymax tan bi ısırık alsaydın da hepsini yemeseydin yediklerine dikkat etmenin başlarında bu iradeyi oturtmak zordur bilirim ama ileride işin çok kolaylaşacak emin ol:82:
şimdi artık yapacak bişi yok şimdi o bir saatlik dansta anca yarısını yakarsın oysa yemeseydin cepteki yagları yakacaktın. bir dahakine aklında bulunsun canımcım

yaaaa ben bugün biraz cozuttum sanırsam.saat 15:30 gibi misafirim vardı.dün akşamda misafirim vardı sabah kahvaltımı ekmeksiz bir şekilde yapmıştım aceleyle temizlik yaptım.ara öğünleride yemedim diye...misafirimle birlekte:
bir küçük (yumurta kadar)pugaça,
3 tane 2parmak kalınlığında serçe parmak büyüklüğünde peynirli börek ,
bir küçükte puf börek yedim..
.az öncede 2 dilim kepek ekmek arası bir dilim peynir ve yeşil soğan, nane ve maydanoz koydum yedim.üzerinede yarım şişe soda içtim....:84::84::84::84:
artık akşam birşey yemem çünkü kalorileri zaten yeterince aldımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…