afiyet olsun hülyacım tebrik ederimcanım inşallah durmaz devam eder kilo verimi
evet kahvaltımı 12gibi yaptım
3kayısı
3bardak su
10yaban mersini
haşlanmış yumurta
2zeytin
4dilimde sucuk
2çatalda papates
şkersiz çay
evet buhafta 600gram vermiş oldum çoksevimçliyim 2,3haftadır durmuştu inşşlah durmaz artık:92::92::92:
neruş afiyet olsun canım geçmiş olsun 1 derken 11 de yaptın dimi sen kahvaltını saat daha 12:30 da ondan didim
afiyet olsun canımcım ve de çok geçmiş olsunGünaydınnnnnn cicişlerrrrrr nugiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnn çok birikmemiş zaten hemencik okudum geldimmmmm
sabah kalkınca (9.00)
2 kuru kayısı 250ml su
sonra biraz uzandım tekrar çünkü sancım var yumurtlama sancısı belki oluyodur sizlerde de 2 regl arası yumurtlama dönemince çok sancım olur benim sabah öyle kalkınca kayısıları yiyip su içip uzandım tekrar ve 11 de yaptım kahvaltımı
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yumurta ve 1 dolmalık biber ve 2tk z.yağı ile yapılmış omlet
1 kk yağsız beyaz peynir
1tk salça(bi salçaya düştük bu ara hadi hayırlısı ama benimki bildiğiniz ev yapımı biber salçası yapılırken z.yağı ile kurutluyo o yüzden ekstar yağ falan da koymadım zaten zeytin falan da yemiyorummm 1tk cıkdan bişey olmazzzz )
1 salatalık
1 domates
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim şimdi daha iyiyim ama otururken kalkarken kramplar giriyooo
evet kahvaltımı 12gibi yaptım
3kayısı
3bardak su
10yaban mersini
haşlanmış yumurta
2zeytin
4dilimde sucuk
2çatalda papates
şkersiz çay
evet buhafta 600gram vermiş oldum çoksevimçliyim 2,3haftadır durmuştu inşşlah durmaz artık:92::92::92:
ciciiiimmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin özlemez miyiz hiçççnasılsınnn neyse ki çoğu gitti azı kaldı yarın kurtuluyosun inşallah fuardannnnn
hoşgeldin canım sefalar getirdin:13:
ayy beni özleyen cicişlerimde varmışşş
nasıl gitsin neruşcum yorgunluktan ölüyorum demin ögle yimaamı yidim uyku yaptı her allahın günü eve geç varmak sabahın 5 inde 6 sında kalkmak beni yordu. artık yarın son ama tatilsiz işbaşı yapıcam iş işte idare edicez napalım
nugicimm hoşbuldum bebişim iyimisin umaırm öylesindir. mektup başlangıç cümlesi gibi oldu
selam kızlar bugün pek mutlu oldum.1,5 kilo vermişim.bugün 10.günümdü.ilk tartıldım.motive oldum iyice.devamıda gelir inşallah.
tebrikler canım devamı gelsin inşallah
bence hepsi çok güzel afiyet olsunkahvaltımı yazayım bende
başlamadan önce 1 kupa yeşil çay
1 dilim tam buğdağ ekmeği
2 kk tulum peyniri
2 zeytin
1 domates
yarım salatalık
arada
yarım cevizli sucuk küçüktü baya.kilo verdiğim için yiyim bari dedim.
1 litre su
inşallah canım.bugün yürüyüşe çıkacam.sende maşallah çok güzel vermişsin.bir zamanlar bende 52 kiloydum.ben şuan 66 yım.58 hedefim.tabi daha fazlada olabilir.sen ne kadar zamanda verdin bu kiloları.
selam kızlar bugün pek mutlu oldum.1,5 kilo vermişim.bugün 10.günümdü.ilk tartıldım.motive oldum iyice.devamıda gelir inşallah.
Haklısın tatlımcııım gerçekten yorucu bir dönem oldu senin için hafta içi de çok yoğundun bir de 4 gündür fuar gerçekten zorrr Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla atlatırsın bu dönemi:13::13:
artık anladım forumun hızına yetişmek imkansız o yuzden kilo veren arkadslarımı tebrik ediyorum. bende bugun gec kalkınca bıraz bozuldu düzen. bi de markete gıttım ve bir çıkolata yedım nutymax napalım arada olsun kaçamak bende demıştım ya 800 gr verdım dıye şimdi dans edeceğim 1 saat faydası olur dımı kızlar hareket harekettı ryani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?