[ı]ecg cim kilo verdim diye şımarma moduna girmişsin sanırım bana da böyle oluyordu keşke nuttymax tan bi ısırık alsaydın da hepsini yemeseydinYediklerine dikkat etmenin başlarında bu iradeyi oturtmak zordur bilirim ama ileride işin çok kolaylaşacak emin ol:82:
şimdi artık yapacak bişi yok şimdi o bir saatlik dansta anca yarısını yakarsın oysa yemeseydin cepteki yagları yakacaktın. Bir dahakine aklında bulunsun canımcım[/ı]
haklısın sekerıımm sonuna kadar doğru söze ne denir kiii
canım benim afiyet olsunnn güzelmiş kahvaltınnnhafta sonu oluyo ufak tefek kaçamklarrrrr
ayrıcaaaaaaa tebrik ediyorummm tatlımmmmm sabırla azimle gidecekkk inşallah tüm fazlalıklarrrrrrr kurtulucazz tüm fazla yağrlardan kilolardannnn inşallahhh sağlıkla canımmm:13::13:
ivetttttt 11 tabikiiii 1 mi yazmışımmmmm:86::86::86::86:
afiyet olsun canımcım ve de çok geçmiş olsun
kahvaltı çok şık ve de çok doyurucu .dengeli ölçülü daha ne olsun değil mi ? kısacası süper
işte güzel dengeli ve de doyurucu bir kahvaltı menüsü daha süpersin hülyacımve de TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM TEBRİKLER CANIM
bir dahakine dikkat ediyoruz tamam mı canımcım..bende fuardayım 3 gündür heryer şeker çikolata vs. dolu ama ben en fzla 1 ısırık alıp bırakabiliyorum sen yeni başlamıştın deil mi?
avatarındaki bebek senin mi maşallah çok tatlı
selam kızlar hakikaten diğer arkadaşların de4diği gibi hızınıza yetişemiyorum küçük bebeğim var ne zaman nete oturup size yazacak olsam bana engel oluyor o yüzden bu saati buldu şimdi uyuyor
sabah menüm:1 yumurta ile yapılmış menemenin yarısı 5 zeytin ve 2 dilim ekmek,
ara: 1 elma
öğle:5 kaşık kuru biber kavurması, 1dilim ekmek
akşam:az yağda yapılmış 1 tane sigara böreği,1 tane gül böreği(ikiside peynirli)ve bir tabak kısır
akşam abartmışım demi
bu arada sabah 65.1 çıktım
ben her sabah tartılıyorum
ama yarın hiç iyi bir sonuç beklemiyorum
kızlar bugün saglıklı beslenemedm ben
sabah sirkeli su peşine nrmal su
1 yagsz yumurta
2 çatal peynr
1 zeytn yarım kepekli ekmek
1 brdak sekersz çay
öğleden akaşama kadar dısardydm
1 kaç çatal tiramisu yarım bardak kola
1 turk kahwesi
smdi de yarım tabak barbunya o kadar
yaaaa ben bugün biraz cozuttum sanırsam.saat 15:30 gibi misafirim vardı.dün akşamda misafirim vardı sabah kahvaltımı ekmeksiz bir şekilde yapmıştım aceleyle temizlik yaptım.ara öğünleride yemedim diye...misafirimle birlekte:
bir küçük (yumurta kadar)pugaça,
3 tane 2parmak kalınlığında serçe parmak büyüklüğünde peynirli börek ,
bir küçükte puf börek yedim..
.az öncede 2 dilim kepek ekmek arası bir dilim peynir ve yeşil soğan, nane ve maydanoz koydum yedim.üzerinede yarım şişe soda içtim....:84::84::84::84:
artık akşam birşey yemem çünkü kalorileri zaten yeterince aldımm..
doğadan form çay içseydin yada sınameki falan yediklerinin üstüne miğdene hiç konmadan giderdiKızlar bugün müsait olamadım bir türlü, zaten nasıl yazabilirim ki bugünkü yediklerimi...Moralim çok bozuktu ve tüm sinirimi yemeklerden çıkardım,hem de her lokmada bunun beni daha çok pişmanlığa sürükleyeceğini bile bile...(açıkçası eski erkek arkadaşımın eski bir arkadaşımla nişanlanması,mezun olalı 2 yıl olacak hala atanamayışım vs derken günün bilançosu karşınızda işteaslına bakarsınız eskiye dair ahlardan oflardan çok artık benim de hayatım yolunda gitsin istiyorum da daha zamanı ver demek birşeylerin...) neyse birazcık dertleşmek istedim,bugün düştüysek yarın kalkarız hesabı yarın çok sağlam bir listeyle,karşınızda olacağım inş 1 saat de spor... yarın mutlaka bunun hesabını sorun bana olur mu :)
bir de kızlar yediklerimde pek sağlıklı olmayınca malumunuz şişkinlik vs için bana neler önerebilirsiniz?
kilo vermeye çalışmasam da kahvaltı değilse ekmek yemiyorum, salatası fln olan bi yemek varsa yani ortada.. kilo almama düşüncesiyle başladıgım bişey yıllardır artık alışkanlık oldu. uno nun light ekmeğini alıyorum sürekli, değiştirmek iyi fikir.merhaba hocahanım bence listen çok güzel ben birkaç şey dışında bir aşırılık göremedim mesela 5 yk patates yerine 3 yk patates olabilirdi. ama zamanla yarım kaşık 1 kaşık azaltarak porsiyonlarını dengelersin canım.
zeytini 4-5 en fazla mesela.
1 tabaktan ziyade kaşık ölçüsüyle yazarsan çok güzel olur.tabağına yemeklerini tahta kaşıkla değil yemek yediğimiz metal kaşıklarla al ve de say canım .çok faydasını göreceksin.
ben de senin gibi pilav makarna patates yediğim zaman ekmek yemem.
ekmek olarak tam buğday ekmeği , kepekli ekmek arada da dönüşüm olsun diye beyaz ekmeği yemeni öneririm.
listelerin et süt tahıl sebze meyve grupları açısından çok dengeli bence.
sporun da var üstelik hareketli bir meslek yaşamın da var daha ne olsun değil mi?bence porsiyonlarının ölçüsüne dikkat ettikten sonra harika bir şekilde kilo verirsin canım.
kolaylıklar dilerim.
canım hoşgeldin.seninde farkettiğin gibi reçel yerine pekmez ye hergün reçel var sabah kahvaltında olmaz canım.ekmek yemem demişsin ama hani yiyemiyormusun yoksa makarna pilav yiyeyim diyemi yemiyorsun aslında ekmek yesen dıyurucu olur.her hafta ekmek çeşidini değiştir biz öyle yapıyoruz.mesela bir hafta kepke ekmeği,bir hafta çavdar ekmeği,bir hafta tam tahıllı ekmek yiyoruz akşamları fazla karbonhidrat tüketmemeye çalışıyoruz.yemekleride normalde sebze yemeklerini 6-7 çok nadir 8 yk kurubaklagilleri 4 yk yiyoruz canım.burda ara öğünleri fazlalaştıranlarda var yani aç kalınarak yaptığımız hiç birşey yok herkez yeterince doyuyor aç olduğunu hissederse ara öğün yapıyor fazladan
12 mart cumartesi
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 yumurta
1 kk peynir, 4 zeytin
3 tk pekmez
2 yk yoğurt
Maydonoz
Ara:
1 elma
Öğle:
1 kase şehriye çorbası
6 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata
Akşam:
Yarım dilim light ekmek
3 zeytin
Yarım kk peynir
3 tk pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
Roka
Yatarken:yarım portakal,yarım elma,yarım
ayva
40 dk yürüyüş
meyveyi yatarken yememeliyimburaya yazınca görüyorum bazı şeyleri
listeyi yazmak işe yarıcak sanırım, yazarken utandım kendimden yarına bakalım nolcak
reçelin yerine ne koyabilirim ki.. tatlı düşkünüyüm.. başka tatlı yemedim 6 gündür
reçeli tamamen bırakmam mı lazım.. herşeyden az az deyip yesem mi
sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilirdin canım domates salatalık maydanoz biber gibi yiyeceklerle deselam kızlar hakikaten diğer arkadaşların de4diği gibi hızınıza yetişemiyorum küçük bebeğim var ne zaman nete oturup size yazacak olsam bana engel oluyor o yüzden bu saati buldu şimdi uyuyor
sabah menüm:1 yumurta ile yapılmış menemenin yarısı 5 zeytin ve 2 dilim ekmek,
ara: 1 elma
öğle:5 kaşık kuru biber kavurması, 1dilim ekmek
akşam:az yağda yapılmış 1 tane sigara böreği,1 tane gül böreği(ikiside peynirli)ve bir tabak kısır
akşam abartmışım demi
bu arada sabah 65.1 çıktım
ben her sabah tartılıyorum
ama yarın hiç iyi bir sonuç beklemiyorum
offfffffffff offfffffffffffff nerden başlasam nasıl anlatsam derler ya işte o cinsten bir listekızlar bugün saglıklı beslenemedm ben
sabah sirkeli su peşine nrmal su
1 yagsz yumurta
2 çatal peynr
1 zeytn yarım kepekli ekmek
1 brdak sekersz çay
öğleden akaşama kadar dısardydm
1 kaç çatal tiramisu yarım bardak kola
1 turk kahwesi
smdi de yarım tabak barbunya o kadar
hepsi çok güzel fakat ben herzaman yoğurdun yenmesi gerektiğinii düşünüyorum nerudacımBugün aralarımı yazmıştım en son, sonra saat 17 gibi 2 tane eti çubuk bitter çikolata yedim ikisi 100kl bugünkü kaçamkalr bunalr olduu
Sonra saat 7 gibi akşam ekmek hakkımı yedim 2 dilim uno denge ekmek 2tk yoğurt
akşam yemeğim
2 adet yağsız dana kıymadan et köfte (2 si 1,5 el ayası kadardır)
1 pt haşlanmış bolll limonlu brokolii
Ayrıca 32dk koşu bandında 6 hızında (nabız atışımın olması gerektiği hızda) yürüdüm
Gidecek bu fazla yağlarrrr falza kilolarr gidecekkkkkk kızlarr hepberaber göndericez inşallah sağlıklaaa cicişlerimmm:13:
afiyet olsun canım afiyet olsun canım yediklerinin miktar çok abartı değil üstelik erken saatlerde yemişsin yakma şansın yüksek yani üzerine de 40 dk ya da 1 saat spor yapsan bol bol su içsen tamamdır bu iş bence.yaaaa ben bugün biraz cozuttum sanırsam.saat 15:30 gibi misafirim vardı.dün akşamda misafirim vardı sabah kahvaltımı ekmeksiz bir şekilde yapmıştım aceleyle temizlik yaptım.ara öğünleride yemedim diye...misafirimle birlekte:
bir küçük (yumurta kadar)pugaça,
3 tane 2parmak kalınlığında serçe parmak büyüklüğünde peynirli börek ,
bir küçükte puf börek yedim..
.az öncede 2 dilim kepek ekmek arası bir dilim peynir ve yeşil soğan, nane ve maydanoz koydum yedim.üzerinede yarım şişe soda içtim....:84::84::84::84:
artık akşam birşey yemem çünkü kalorileri zaten yeterince aldımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?