60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın sekerıımm sonuna kadar doğru söze ne denir kiii

haklısın sekerıımm sonuna kadar doğru söze ne denir kiii

bir dahakine dikkat ediyoruz tamam mı canımcım..bende fuardayım 3 gündür heryer şeker çikolata vs. dolu ama ben en fzla 1 ısırık alıp bırakabiliyorum sen yeni başlamıştın deil mi?
avatarındaki bebek senin mi maşallah çok tatlı

selam kızlar hakikaten diğer arkadaşların de4diği gibi hızınıza yetişemiyorum küçük bebeğim var ne zaman nete oturup size yazacak olsam bana engel oluyor o yüzden bu saati buldu şimdi uyuyor
sabah menüm:1 yumurta ile yapılmış menemenin yarısı 5 zeytin ve 2 dilim ekmek,
ara: 1 elma
öğle:5 kaşık kuru biber kavurması, 1dilim ekmek
akşam:az yağda yapılmış 1 tane sigara böreği,1 tane gül böreği(ikiside peynirli)ve bir tabak kısır
akşam abartmışım demi
bu arada sabah 65.1 çıktım
ben her sabah tartılıyorum
ama yarın hiç iyi bir sonuç beklemiyorum

tşklercanım sanada afiyet olsun yarım kilo içinde tbrk ederim

tkler canımmmmmmmmmmm

kızlar bugün saglıklı beslenemedm ben
sabah sirkeli su peşine nrmal su
1 yagsz yumurta
2 çatal peynr
1 zeytn yarım kepekli ekmek
1 brdak sekersz çay
öğleden akaşama kadar dısardydm
1 kaç çatal tiramisu yarım bardak kola
1 turk kahwesi
smdi de yarım tabak barbunya o kadar

Bugün aralarımı yazmıştım en son, sonra saat 17 gibi 2 tane eti çubuk bitter çikolata yedim ikisi 100kl bugünkü kaçamkalr bunalr olduu

Sonra saat 7 gibi akşam ekmek hakkımı yedim 2 dilim uno denge ekmek 2tk yoğurt

akşam yemeğim

2 adet yağsız dana kıymadan et köfte (2 si 1,5 el ayası kadardır)

1 pt haşlanmış bolll limonlu brokolii

Ayrıca 32dk koşu bandında 6 hızında (nabız atışımın olması gerektiği hızda) yürüdüm

Gidecek bu fazla yağlarrrr falza kilolarr gidecekkkkkk kızlarr hepberaber göndericez inşallah sağlıklaaa cicişlerimmm:13:

evet şekerim yeni başladım ama bırakmak yokk mayıs 25 ben 54 kiloyumm inaşşallah.... yok benım bebeğim degıl maşşallah cok tatlıı

arkadsım seninle aynıyız kızımı uyutttum yeni bakıyorum ama kimse yokmuş..bence menulerın cok az benim diyetisyenim diyoduki 4 gruptan ye her öğünde ekmek, yogurt, sebze, et... bunları tabiki söyle özetliyorum anlaman için böyle yazdım karbonhidrat, süt grubu, sebze, protein... mutlaka böle ye eğer arada kacamk yapmazsan kesınlıkle kılolar gıdıyo....

neden böyleyiz ya hemen bozuyoruz bişileri... ama olsun bi günden bişi olmaz... bugun bende yaptım senın gibi..

akşamı yemeden geçmek yanlış canım çünkü hiçbişey yemezsen metabolizma yavaşlıyo veee gündüz yediğin o börekler yakılmıo metabolizmayı canlı tutmak için öğün atlamamak gerekio hafifte olsa bişeyler yemelisin

Kızlar bugün müsait olamadım bir türlü, zaten nasıl yazabilirim ki bugünkü yediklerimi...Moralim çok bozuktu ve tüm sinirimi yemeklerden çıkardım,hem de her lokmada bunun beni daha çok pişmanlığa sürükleyeceğini bile bile...(açıkçası eski erkek arkadaşımın eski bir arkadaşımla nişanlanması,mezun olalı 2 yıl olacak hala atanamayışım vs derken günün bilançosu karşınızda işte aslına bakarsınız eskiye dair ahlardan oflardan çok artık benim de hayatım yolunda gitsin istiyorum da daha zamanı ver demek birşeylerin...) neyse birazcık dertleşmek istedim,bugün düştüysek yarın kalkarız hesabı yarın çok sağlam bir listeyle,karşınızda olacağım inş 1 saat de spor... yarın mutlaka bunun hesabını sorun bana olur mu :)
bir de kızlar yediklerimde pek sağlıklı olmayınca malumunuz şişkinlik vs için bana neler önerebilirsiniz?

doğadan form çay içseydin yada sınameki falan yediklerinin üstüne miğdene hiç konmadan giderdiyinede içebilirsin şimdide ama bunu herzaman yapma tabi

sinamekiden pek hazzetmiyorum canım zaten evde de kalmadı,form çaylar da bende etkili olmuyor . Sadece bitki çaylarını genelde iştahımı bastırmak, sıvı almak, değişiklik olsun hesabı tercih ediyorum...
öfff pöfff bu sıkıntıyı başımdan bi atamadım gitti bilmem ki ne yapsam:44:

kilo vermeye çalışmasam da kahvaltı değilse ekmek yemiyorum, salatası fln olan bi yemek varsa yani ortada.. kilo almama düşüncesiyle başladıgım bişey yıllardır artık alışkanlık oldu. uno nun light ekmeğini alıyorum sürekli, değiştirmek iyi fikir.
spora ve diyete başlayalı 2 hafta oldu 1.5 kg verdim sanırım ama spor çok acıktırıyo zaten o yüzden yetmiyo bana porsiyonlar,zamanla alışcam sanırım

reçelden vazgeçmek zor olucak, özellikle reçel-yoğurt olayından
haftaiçi ara ögün yapmam zor oluyo yapsam da simit ya tost alternatifim, evden götürmeyi denicem bakalım. sabah 10-11 gibi evden çıkıyorum, çıkmadan ara yapabiliyorum sadece, öğle yiyemiyorum
4 civarında da eve dönüyorum, yemek ya da araya vaktim olmuyo okulda, bu yüzden akşam yemekleri çok oluyo, bol karbonhidratlı, buna çözüm arıyorum bu aralar..

12 mart cumartesi
Sabah:
1 dilim light ekmek
1 yumurta
1 kk peynir, 4 zeytin
3 tk pekmez
2 yk yoğurt
Maydonoz

Ara:
1 elma

Öğle:
1 kase şehriye çorbası
6 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata

Akşam:
Yarım dilim light ekmek
3 zeytin
Yarım kk peynir
3 tk pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
Roka
Yatarken:yarım portakal,yarım elma,yarım
ayva
40 dk yürüyüş

meyveyi yatarken yememeliyim buraya yazınca görüyorum bazı şeyleri
listeyi yazmak işe yarıcak sanırım, yazarken utandım kendimden yarına bakalım nolcak
reçelin yerine ne koyabilirim ki.. tatlı düşkünüyüm.. başka tatlı yemedim 6 gündür
reçeli tamamen bırakmam mı lazım.. herşeyden az az deyip yesem mi

merhaba ben doğrusunu istersen listeni çok beğendim. tatlı konusunda arkasını getirmiyorsan sorun yok ama kendini durduramıyorsan işte o zaman çok sıkıntılı canım.
reçel yerine doğal üretildiğinden emin olduğun bal ve de tahin-pekmez ya da sadece pekmez iyi olur ama benim yediğim sadece reçelle sınırlı ve de onu abartmıyorum diyorsan bence 1 tk reçelden de birşey olmaz.
mesela ben karakter olarak yasaklara gelemem yasaklar çekicidir yeme konusunda kendime herşeyi serbest bıraktım az az ve de herşeyden yedim sonuç işte bu.kendime baştan amansız yasaklar getirseydim bu kadar başarılı bir şekilde kilo verebilir miydim? doğrusunu istersen hiç ama hiç sanmıyorum.
bence insan önce kendini iyi tanımalı kendi gerçekleriyle yüzleşmeli ve de ona göre bir beslenme metodu geliştirmeli kendine uygun. burada paylaştıklarımız sadece bizim kendimizi bağlar zaten diyet ya da beslenme kişiye özeldir ve de öyle olmalıdır.çünkü herkesin metabolizma hızı yaşam biçimi aktiviteleri vs vs daha birçok şeyi birbirinden çok farklı

sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilirdin canım domates salatalık maydanoz biber gibi yiyeceklerle de
öğlen canın biber kavurmasıyla ekmek istediyse yanına yoğurt ya da ayran domates filan olabilirdi.
akşamki böreklerin miktarı çok değil sadece zamanı yanlış bence günün daha fazla kalori yakabileceğin saatlerinde yeseydin keşke. ve kısır bir tabak bence kusura bakma hiç olmamış canım.bunları öğleyin yanında ayranla ve de kısırı 3 yk yeseydin anlardım da :26:neyse olan olmuş bunu dengele bol bol su iç canım.

offfffffffff offfffffffffffff nerden başlasam nasıl anlatsam derler ya işte o cinsten bir liste
kahvaltında keşke peyniri 1 kk zeytini 4-5 kepek ekmeğini 1 dilim yanında domates salatalık biber
ceviz meyve kuruları ile filan baya güçlü bir şekilde yapsaydın da öğleyin daha doğru dürüst birşeyler yeseydin en azından 1 kase çorba içseydin canım. 2 çatal tiramisu olabilir ama kola gerçekten kötü olmuş.
akşam da tek tip beslenmişsin. barbunyanın yanında ayran ya da yoğurt salata yiyebilirdin.
neyse zamanla inşallah buradaki listelerden çıkarımlarda bulunmaya başlarsın canım .kolaylıklar diliyorum.

hepsi çok güzel fakat ben herzaman yoğurdun yenmesi gerektiğinii düşünüyorum nerudacım sporun da çok güzel
afiyet olsun canım afiyet olsun canım yediklerinin miktar çok abartı değil üstelik erken saatlerde yemişsin yakma şansın yüksek yani üzerine de 40 dk ya da 1 saat spor yapsan bol bol su içsen tamamdır bu iş bence.

Son düzenleme:

zayıflamak için çeşitli öneriler

Öncelikle bilinmesi gereken temel nokta, diyet yapmanın aç kalmak demek olmadığıdır. Diyet yapmak, beslenme alışkanlığımızın ihtiyacımız olan enerji miktarına göre düzenlenmesi ve istenilen kiloya gelinceye dek bu ihtiyaçtan biraz daha azının tüketilip spor faaliyetleri ile tüketileninde yakılmaya çalışmasıdır.

1- Eğer yemeğin ucunu biraz kaçırdıysanız, yürüyüş gibi faydalı bir aktivite ile bu fazla enerjiyi yakmaya çalışın.
2- Özellikle dört kata kadar olan yerlere giderken merdiven kullanmayın, bu sizin için ideal bir kalori yakma faaliyetidir.
3- Televizyon karşısında takılıp kalmayın. Evinizin içinde dolaşın, balkonda ayakta durup dışarıyı izleyin.
4- Hareket etmenizi sağlayacak her fırsatı değerlendirin.

5- Alışverişe giderken bir liste yapın ve listenize sadık kalın, ihtiyacınız olanlar dışındaki besin maddelerinden, özellikle cips gibi abur cuburlardan uzak durun.
6- Dışarıda yemek yerken, kızartmalar ve bol soslu yiyeceklerden kaçınarak aşırı kalori tüketiminin önüne geçin.
7- Mümkün olduğunca yemeklerin suyunu tüketmeden yiyiniz ki, yemeklerin yağlarının büyük kısmı suda birikmektedir.

nasıl hızlı yağ yakarım

İşlemeyen vücut yağ bağlar. Sürekli yiyip yan gelip yatarsanız yada tüm gün masa başında yiyip içip hareketsiz çalışırsanız vücudunuzun yağ bağlamasını engelleyemezsiniz.

Hiç yemeyen biride kilo alabilir. O halde ne yapmalısınız. Vücudunuz neden yağ depolar. Hızlı yağ yakmak için ne yapmalısınız.

Diyette yağ alımını kesmek kilo verme sürecini hızlandırır mı?
Uzmanlara göre yapılan en yaygın hatalardan biri çok az yemek. Bu metabolizmanın yavaşlamasına neden olur. Vücut olanı koruma moduna girer. Vücudun enerji seviyesini ve metabolik işlemleri sürdürebilmesi için belli bir miktar besine ihtiyaç vardır. Bu nedenle çok az yağ tüketmek de bir problemdir.

Diğer bir yaygın hata da sürdürülebilir olmayan bir diyeti takip etmektir. Hızlı zayıflama diye bir kavram yoktur. Doğru bir diyet hızlı bir incelme değil kilo sorununa uzun vadeli bir çözüm getirmelidir. Çok az yemek genellikle kilo kaybının hızının artmasını sağlayacaksa sürdürülebilir olmadığından yetersiz beslenmeye sebep olabilir.

Karın bölgesinde oluşan yağlanma tehlikeli mi?
Özellikle karın ve bel bölgesinde oluşan aşın yağlanma, obezite, insülin direnci, tip 2 diyabet, kısırlık ve kardiyovasküler hastalıklara sebep olabilir.

Gece geç saatte yemek kilo vermeyi engeller mi?
Vücudunuz çalışmayı gece de durdurmaz ve uyurken uzun bir süre açlık döneminde olduğunuz için aslında önemli miktarda enerji yakarsınız. Ama çoğu kişi belli bir saatten sonra atıştırmamayı yararlı bulur çünkü bu zamanlar az yemek kilo almaya sebep olabilir.

Akşamları televizyon karşısında abur cubur olarak tabir edilen kalori değeri yüksek yiyeceklerden farkında olmadan bolca tüketebilirsiniz. Tabiki bu noktada önemli olan neyi ne kadar yediğiniz. Mutfaktaki raflarınızı meyve ve fındık gibi düşük glisemik indeks değerine sahip atıştırmalıklarla doldurmak harika bir fikir olabilir.

Kadın vücudu yaşlandıkça neden biçim değiştirir?
Kadın vücudu genellikle menopoz dönemi öncesine kadar armut biçimindedir. Yağlar kalçada depolanır. Menopoz dönemi sonrasında ise vücuttaki yağ orta bölgeye depolanır ve vücut elma biçimini alır. Yağ dağılımındaki bu fark menopoz dönemindeki hormona değişikliklerden kaynaklanır.

Bu kadınlar için özellikle kalp hastalıkları açısından risk oluşturabilir. Yaşlandıkça hepimiz yılda 1-2 kilo alma eğiliminde olabiliriz. Vücutta özellikle karın bölgesinde oluşan abdominal yağlanma hiçbir zaman için iyi değildir. Kadınlar için 80 cm’den az olan bir bel ölçüsü sağlıklı olarak kabul edilebilir.

Son düzenleme:

ev hanımları için diyet programıyorum yapılmamış

Uzmanların araştırmalarına göre ev hanımları çalışan hanımlardan daha kilolu. Çünkü ev hanımları mutfakta geçirdikleri zaman boyunca sık sık atırtırıyorlar. Kabul günlerinde tatlı ve hamur işlerini tüketmekten kaçınmıyorlar.

Kabul günlerine gitmeyen ev hanımları ise bilgisayar ve televizyon karşısında sürekli kek, kurabiye, asitli içecekler tüketiyorlar. Beslenme programlarını günde 6 küçük öğün olarak planlamak, atıştırma alışkanlığından vazgeçmeyi de beraberinde getirecektir.

Ev hanımlarına öneriler:
1- Yemeklerde tuz kullanmak yerine karabiber, nane, köri, kimyon gibi baharatlar kullanın.
2- Etin suyundaki jeli mutlaka ayırın, çünkü yağ et suyunun jelinde birikir.
3- Et kendi yağıyla pişirin, sıvı yağ eklemeyin.
4- Salataların servisini delikli kevgirle yapın ki yağı dibinde kalsın.
5- Tavuğun derisini asla kullanmayın, çünkü tavuğun yağı derisinde toplanır.
6- Kızartma patates yerine, haşlama veya fırında patates tüketmeye çalışın.

7- Yemeklerinize koyacağınız etin yağlı bölümlerini çıkartın veya tamamen yağsız et alın.
8- Yemek pişirirken metal kaşık kullanmayın, sebzelerdeki C vitamininin kaybına sebep olursunuz.
9- Lokmalarınızı çok çiğneyerek yutun.
10- Hergün mutlaka egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirin.
11- Mümkünse kabul günlerine gitmeyin, giderseniz de zeytinyağlıları tercih edin.
12- Gazlı ve şekerli içecekler yerine taze sıkılmış meyve suları için.
13- Hamur tatlıları yerine sütlü tatlılar tüketin.
14- Asla televizyon karşısında yemek yemeyin.

İstediğiniz bir çok şeyi yiyerek hem kilo verebilir, hemde sağlıklı beslenebilirsiniz. Günde ene az 8-10 bardak su içmenizde büyük yarar var. Günde 1600 kalorilik bir diyet uygularken tart, bisküvi, dondurma ve çikolatadan ödün vermiyorsunuz. Ancak burda dikkat edilmesi gereken en önemli şey miktarı iyi belirlemekten geçiyor.

Bu şekilde kendinizi kasmadan ayda 1-3 kilo arası vermeniz mümkün. Daha fazla kilo vermek istiyorsanız ekmeği en aza indirgemeniz veya kesmeniz yeterli olacaktır. Çikolata ve tatlı yerine de yoğurt ve meyve tercih etmelisiniz. Bu şekilde herşeyi yiyerek yavaş yavaş ve sağlıklı kilo vermiş olursunuz.

Unutmayın hızlı kilo vermek aynı hızla kilolarınızı geri almak demektir. Bunu göz önünde bulundurarak yavaş yavaş ve sağlıklı beslenerek özellikle lifli gıdalar tüketerek zayıflamaya çalışmalısınız.

herkese günaydın.
kahvaltım
4 cherry domates
1 salatalık
1 biber
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim uno denge
esmer şekerli 1 fincan çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…