selam kızlar giremedim bi kaç gündür
dün benim dogum günümdü
tbi pasta yedim
bugün evime geldim ve tartıldım
64 kiloya düşmüşüm
çok mutluyummm
nice dah mutlu yaşlara canım.tebrik ederim verdiğin kilo içinde
hoşbulduk kuzucuğum
sabah kahvaltıda yarım sokak simiti salçalı hugo sosu1 dilim peynir şekersiz çay ve 2 küçük sucuk yedim 1 dilim ancak eder. eşim evde o yüzden keyifli bir kahvaltı yaptım. bugün kendime m beden likralı eşofman altı aldım. tam oturuyo o yüzden sanırım eşim dışarda giydirmez. birde l beden badi aldım tam vücuda yapışanlardan. badiyi eşim dırdır etmesin diye l beden aldım sonra dar dar diye başımın etini yiyor. şimdi üzerimdeler ve bir gram oramdan buramdan taşan bier fazlalık yok valla. çok gaza geldim valla tam gaz devam canım. ayva göbekte erisin dimi. kalmasın hiç dümdüz olalım. dün akşam pilates yaptım gündüzde mutfak temizliği çok yorulmuşum sabah uyanamadım spor yapamadım ama bugün eşimle gezeriz epeyce o da spor sayılır dimi. hem dün çok temizlik yaptım o da spor sayılır
nugiş sen bugün izinlimisin çalışıyomusun
ben kaçtım kızlar yarın görüşürük
hoşbulduk kuzucuğum
sabah kahvaltıda yarım sokak simiti salçalı hugo sosu1 dilim peynir şekersiz çay ve 2 küçük sucuk yedim 1 dilim ancak eder. eşim evde o yüzden keyifli bir kahvaltı yaptım. bugün kendime m beden likralı eşofman altı aldım. tam oturuyo o yüzden sanırım eşim dışarda giydirmez. birde l beden badi aldım tam vücuda yapışanlardan. badiyi eşim dırdır etmesin diye l beden aldım sonra dar dar diye başımın etini yiyor. şimdi üzerimdeler ve bir gram oramdan buramdan taşan bier fazlalık yok valla. çok gaza geldim valla tam gaz devam canım. ayva göbekte erisin dimi. kalmasın hiç dümdüz olalım. dün akşam pilates yaptım gündüzde mutfak temizliği çok yorulmuşum sabah uyanamadım spor yapamadım ama bugün eşimle gezeriz epeyce o da spor sayılır dimi. hem dün çok temizlik yaptım o da spor sayılır
selam kızlar giremedim bi kaç gündür
dün benim dogum günümdü
tbi pasta yedim
bugün evime geldim ve tartıldım
64 kiloya düşmüşüm
çok mutluyummm
ay bende yarın yiyeceğim salçadiye diye insanın canını çektirdin ha afiyet olsun neruşcum yalnız ne zamandır bk tabağıyla yemiyon salatayı arada değişiklik yap iyi olur
çorba ne çorbasıydı ?
2 yk pirinç pilavı ile 1 dilim ekmek bir arada :26:
keşke yoğurt yeseymişsin canım en az 2-3 kaşık.
ben olsam kilo verme sürecinde
2 yk pilav
1 ya da yarım kepçe çorba tabi çorbanın türüne bağlı
7-8 kaşık salata
3 yk yoğurt
4 yk mantarlı tavuk sote
elma derken elma suyu sanırım kendin mi sıktın yoksa marketten mi aldın?
çok soru sordum galiba
çok beğendim gerçekten afiyet olsun
sabah güzel anladığım kadarıyla öğlen yok ama öğlen madem geç oldu deyip yemiyecektin keşke sabah haşlanmış yumurta yeseydin .
aralar da güzel
akşam o güzelim kabak yemeğinin yanına 1 dilim ekmek ve deyoğurt yeseydin salata çok güzel olmuş ona lafım yok mercimek köftesi olmamış akşam için.
hepsi çok güzel olmuş ölçülü ve de et süt sebze dengesi korunmuş
gunaydınlar;
kahvaltım
2 dılım beyaz ekmekten tost ( 1kk erzıncan tulumu ve bıber salcalı)
1 kk kasar
1tatlı kasıgı suzme yogurt
cerı domates
salatalık
1 cay bardagı ayran
meraba ben geldim
kimse beni öslemiyoo :84::84::84::84::84:
meraba ben geldim
kimse beni öslemiyoo :84::84::84::84::84:
Günaydınnnnnn cicişlerrrrrr nugiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnn çok birikmemiş zaten hemencik okudum geldimmmmm
sabah kalkınca (9.00)
2 kuru kayısı 250ml su
sonra biraz uzandım tekrar çünkü sancım var yumurtlama sancısı belki oluyodur sizlerde de 2 regl arası yumurtlama dönemince çok sancım olur benim sabah öyle kalkınca kayısıları yiyip su içip uzandım tekrar ve 1 de yaptım kahvaltımı
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yumurta ve 1 dolmalık biber ve 2tk z.yağı ile yapılmış omlet
1 kk yağsız beyaz peynir
1tk salça(bi salçaya düştük bu ara hadi hayırlısı ama benimki bildiğiniz ev yapımı biber salçası yapılırken z.yağı ile kurutluyo o yüzden ekstar yağ falan da koymadım zaten zeytin falan da yemiyorummm 1tk cıkdan bişey olmazzzz )
1 salatalık
1 domates
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim şimdi daha iyiyim ama otururken kalkarken kramplar giriyooo
evet kahvaltımı 12gibi yaptım
3kayısı
3bardak su
10yaban mersini
haşlanmış yumurta
2zeytin
4dilimde sucuk
2çatalda papates
şkersiz çay
evet buhafta 600gram vermiş oldum çoksevimçliyim 2,3haftadır durmuştu inşşlah durmaz artık:92::92::92:
Günaydınnnnnn cicişlerrrrrr nugiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnn çok birikmemiş zaten hemencik okudum geldimmmmm
sabah kalkınca (9.00)
2 kuru kayısı 250ml su
sonra biraz uzandım tekrar çünkü sancım var yumurtlama sancısı belki oluyodur sizlerde de 2 regl arası yumurtlama dönemince çok sancım olur benim sabah öyle kalkınca kayısıları yiyip su içip uzandım tekrar ve 1 de yaptım kahvaltımı
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yumurta ve 1 dolmalık biber ve 2tk z.yağı ile yapılmış omlet
1 kk yağsız beyaz peynir
1tk salça(bi salçaya düştük bu ara hadi hayırlısı ama benimki bildiğiniz ev yapımı biber salçası yapılırken z.yağı ile kurutluyo o yüzden ekstar yağ falan da koymadım zaten zeytin falan da yemiyorummm 1tk cıkdan bişey olmazzzz )
1 salatalık
1 domates
kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim şimdi daha iyiyim ama otururken kalkarken kramplar giriyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?