60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sabah kahvaltımı yazayım bugün caım kellogs istediği için
7 yk kellogs
1 su bardağı süt
küçücük elma ve bir tane kuru incir doğradım içine yedim
ara öğünümü yapıcam şimdide

hoşbulduk kuzucuğum
sabah kahvaltıda yarım sokak simiti salçalı hugo sosu 1 dilim peynir şekersiz çay ve 2 küçük sucuk yedim 1 dilim ancak eder. eşim evde o yüzden keyifli bir kahvaltı yaptım. bugün kendime m beden likralı eşofman altı aldım. tam oturuyo o yüzden sanırım eşim dışarda giydirmez. birde l beden badi aldım tam vücuda yapışanlardan. badiyi eşim dırdır etmesin diye l beden aldım sonra dar dar diye başımın etini yiyor. şimdi üzerimdeler ve bir gram oramdan buramdan taşan bier fazlalık yok valla. çok gaza geldim valla tam gaz devam canım. ayva göbekte erisin dimi. kalmasın hiç dümdüz olalım. dün akşam pilates yaptım gündüzde mutfak temizliği çok yorulmuşum sabah uyanamadım spor yapamadım ama bugün eşimle gezeriz epeyce o da spor sayılır dimi. hem dün çok temizlik yaptım o da spor sayılır

çok güzel yapmışsın canım afiyet olsun bende yarın yapıcam güzel bir kahvaltı.sevindim canım demek m beden ne güzel evet eşin kıskanç biraz senin ama tabiki şansını dene yinede belki bakarsın kafası eser giy der sana göbeklerimiz eriyo tabikide yavaş yavaş bende valla çok fark var göbeğimde koşu bandına başlayayım diyodum ama dün işden geldim eve çıktım çıkarkende gayet yavaş yavaş çıkıyorum hızlı çıkmıyorum o kadar yavaş çıktımki kalp ritmim hızlı atıyodu yine sanki koşmuşum gibi acaba koşu bandına binemeyecekmiyim yada yeni olduğu içinmi acaba onun için bi müddet daha binmeyeceğim şu güzel havalarda bineyim diyordum aslında ama neyse önce sağlık tabikide hepsi zamanla olur inşallh sizede iyi gezmeler canım

Afiyet olsun canımm akşam da yazmıştım zaten ve bence çok güzel yapmışsın gayet kararındaaa ve dengeliiii

selam kızlar giremedim bi kaç gündür
dün benim dogum günümdü
tbi pasta yedim
bugün evime geldim ve tartıldım
64 kiloya düşmüşüm
çok mutluyummm

Canım nice yıllaraaaaaainşallah her şey gönlünce olurrrrrr sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim tatlım

Ayrıcaaaaaaaaa tebrik ediyorum tabii kiiiiii gidecekkk tüm fazlalıklar yağlarrr inşallahhhhhhhh hepberber kurtulucazzz inşallahhhh:13::13:

ay bende yarın yiyeceğim salça diye diye insanın canını çektirdin ha afiyet olsun neruşcum yalnız ne zamandır bk tabağıyla yemiyon salatayı arada değişiklik yap iyi olur

sağol nugiiiim yaa evet bk tabağım makinedeydi mecburen yt ile yedimmm bidahakine değişiklik yapayımmmm

teşekkür ederim farmisyocuuuuummm gerçi bir baget 1,5 baget oldu amaaa yani toplam 3yk tavuk eti yedimmm oldukça küçüktü bagetlerrr

gunaydınlar;

kahvaltım

2 dılım beyaz ekmekten tost ( 1kk erzıncan tulumu ve bıber salcalı)
1 kk kasar
1tatlı kasıgı suzme yogurt
cerı domates
salatalık
1 cay bardagı ayran

oldukça kalsiyum zengini bir kahvaltı olmuş ama güzelll canımmm afiyet olsunnnn

meraba ben geldim
kimse beni öslemiyoo :84::84::84::84::84:

Günaydınnnnnn cicişlerrrrrr nugiiiiiiiiiiiiii günaydınnnnn çok birikmemiş zaten hemencik okudum geldimmmmm

sabah kalkınca (9.00)

2 kuru kayısı 250ml su

sonra biraz uzandım tekrar çünkü sancım var yumurtlama sancısı belki oluyodur sizlerde de 2 regl arası yumurtlama dönemince çok sancım olur benim sabah öyle kalkınca kayısıları yiyip su içip uzandım tekrar ve 11 de yaptım kahvaltımı

kahvaltım

2 dilim uno denge ekmek

1 yumurta ve 1 dolmalık biber ve 2tk z.yağı ile yapılmış omlet

1 kk yağsız beyaz peynir

1tk salça (bi salçaya düştük bu ara hadi hayırlısı ama benimki bildiğiniz ev yapımı biber salçası yapılırken z.yağı ile kurutluyo o yüzden ekstar yağ falan da koymadım zaten zeytin falan da yemiyorummm 1tk cıkdan bişey olmazzzz )

1 salatalık

1 domates

kahvaltı sonrası yeşil çayımı içtim şimdi daha iyiyim ama otururken kalkarken kramplar giriyooo

Son düzenleme:
meraba ben geldim
kimse beni öslemiyoo :84::84::84::84::84:

ciciiiimmmmm hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin özlemez miyiz hiççç nasılsınnn neyse ki çoğu gitti azı kaldı yarın kurtuluyosun inşallah fuardannnnn

evet kahvaltımı 12gibi yaptım
3kayısı
3bardak su
10yaban mersini
haşlanmış yumurta
2zeytin
4dilimde sucuk
2çatalda papates
şkersiz çay

evet buhafta 600gram vermiş oldum çoksevimçliyim 2,3haftadır durmuştu inşşlah durmaz artık:92::92::92:

neruş afiyet olsun canım geçmiş olsun 1 derken 11 de yaptın dimi sen kahvaltını saat daha 12:30 da ondan didim

afiyet olsun hülyacım tebrik ederim canım inşallah durmaz devam eder kilo verimi

afiyet olsun can çok güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…