60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi pazarlar. haftasonu keyfi yaptım 11 de kahvaltı yaptım bugün..
sucuk yedim ama miktarı az tuttum bugünkü kahvaltım

1 dilim uno denge ekmek
1 yumurta(haşlama)
2 dilim sucuk
1 kk peynir, 4 zeytin
1tk pekmez,1tk bal,1 tk reçel
2 yk yoğurt
Maydonoz,roka
çay(şekersiz oldugu için yazmıyorm listeye normalde)

Son düzenleme:
bende yazıcam öğünlerimi
kahvaltıdan önce acai çayı bağırsakları güzel çalıştırıyo
kahvaltıda
2kk beyaz peynir
bir haşlanmış yumurta
sivri biber ve kırmızı biber
bir iki dilim domates
sucuklu yumurtadan bir sucuk dilimi
sınırsız çay (şekersiz)
doydum oh afiyet olsun

Son düzenleme:

domates almıyorum hormonlu diye nasıl canım çekti
afiyet olsn benimkine göre baya iyi bi kahvaltı :)

sabah uyanınca 1 bardak ılık su
sonrasında 45 dk yürüyüş ve 30 dk spor aletleriyle çalıştım
Kahvaltı
3 küçük boy domates, azıcık nar ekşisi ile
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 büyük bardak şekersiz ekinezyalı kış çayı

arada da 1 elma ve 1 portakal

domates ve yumurta sayısı fazla gelebilir ama vejeteryan olduğum için yumurtaya ihtiyaç duyuyorum.
akşam için haşlanmış brokoli,haşlanmış havuç, yanında sade makarna ve salata düşünüyorum. yoğurt da olacak tabi

mutlu pazarlar arkadaşlar... izmire bahar geldi...
sabah kahvaltımı yazayım;
8.30 da 1 bardk ılık su 2 kuru kayısı
11.00 de kahvaltı
2 çorb kaşığı lor peynir
domates salatalık organik
1zeytin
sucuklu yumurta 3 lokmacık
kendi yaptığım salçadan 4 5 çatal
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığ da tere yağı
2.5dilim kızarmış ekmek
bayağı sağlam bi kahvaltı yaptım galiba yerken bukadar çok olduğunu anlamammıştım yazarken çok geldi bee...

evet yazarken farkediyorum bende yerken hiç fazla gelmiyo :2:

farmasi bence paylaşmaya devam et
ben zaman zaman bakıyorum kıyaslıyorum kendiminkiyle
canım güzel düşüncen için çok teşekkür ederim ama özellikle öğrenmek istediğin şeyler için özelden her zaman yazabilirsin .
Burada benim listelerim gerçekten birçok arkadaşı zorlayabilir diye düşündüğüm için yazmama kararı aldım canımcım.

ben farmasiyi aldığı karar konusunda destekliyorum canım. sen kilo koruma değil kilo verme döneminde olduğun için onu örnek almaman mantıklı olacaktır.
düşünceleriniz için teşekkürler .....
gerçekten de benim listelerimi takip etmek her ne kadar altlarına bilimsel değeri yoktur yazsam da birçoğunuzu zorladığının farkındayım.
Bu sabah eşime de bahsettim kahvaltıda da niçin yazmıyorsun belki takip edenler vardır faydalananlar fikir edinenler vardır diyor aşkım bana. Ama dedim bu saatten sonra diyete başlayan arkadaşlar için faydadan çok zarar verebilir bitanem dedim sen bilirsin dedi.

farmasi yediklerini paylaşmıcak mısın olamazzzz
Canım paylaşmamam sizin için çok daha yararlı olur diye düşünüyorum
onu örnek almak değil ama kıyaslama yapmak konusunda bana yardımcı oluyo
hem fikir veriyo ayrıca kilo verme konusunda başarılı bi örnek bence zararı yok paylaşmalı
çok teşekkür ederm bitanem , çok naziksin
sabah kahvaltısında reçel pekmez vazgeçemem asla kendimi tanıyorum
toplamda 2 ya da 3 tk geçmesin diye dikkat ediyorum.
söylediğin gibi fazla yasak zararlı
tamamdır o zaman
bence hepsi gerçekten çok şık olmuş afiyet olsun canım
afiyet olsun hepsi çok güzel 1 kk peynir olsaydı diyecektim ama zeytin yememişsin o sebepten tamamdır bence.
afiyet olsun canım sen seni herkesten çok daha iyi bilirsin elbette

çok güzel sadece ekmek en fazla 2 olsaydı diyorum diğerleri çok dengeli ölçülü olmuş kaçamak göremedim doğrusu afiyet olsun

Son düzenleme:
ben geldiiiiiiiiimm nasılsınız bakalım. amorecim kuzucukum nasılsın bakiyim

hugocukcummm naber güzelim.. dedimmm ki ben gelene kadar sen gitmişsin. bugün fuarda olduğum için devamlı bakamıyorum son günü artık bitiyo yarın ofisteyim ohhh.:66:

farmasiciğim sen yine de paylaştığın yararlı yazılardan bizi mahrum etme. ben ve buradaki bir çok arkadaşım çok faydalanıyoruz gerçekten. yerinde kararın için seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim şekercim

yararlı yazılara ve de özellikle yeni gelen arkadaşların listelerini yorumlamaya devam

çok teşekkür ederim canım koruma dönemimde de kilo vermeyi nasipse planlıyorum bakalım doğum günümde kaç kilo olacağım

Son düzenleme:
nöbetçi topikçiler amore ve farmisyo sanırım cogunuz dışarıda güzel havanın dadını çıkarıyonus nugiiii,neruuuş, fambuuuuk , ebruuuliiii,spor arkadaşım ylceeeeeeee nabıyonus kızlaaaaar kulaklarınız çımçımlasınnnn

fıstık miktarı 1 yemek kaşığı.zaten 5-6 tane ediyor.siz bir avuç anladınız herhalde.valla 3 aralıktan beri düzenli bir şekilde kilomu veriyorum.tam 12 kilom gitti ve hamilelik öncesi kiloma ulaştım.bundan sonrası benim için bonus demektir.şeker konusuna ben de baktım.doğal pancardan yapılanı aranmalı diyor.hatta bazı uyanıklar beyaz şekeri karmel şurubuyla renklendirip piyasaya sürüyormuş.allahım doğal bir lokma geçmeyecek mi bu ülkede bizim boğazımızdan.

kendi yaptıgım patates yemeği yedim
koca bi tencereye 1 tatlı kasıgı yag koydum
az da salçayla pişiridim
1 porsiyon yemişimdir baska bişey istemedi cnm

farmasiii ben sana özelden mesaj atamıyorum kiii
100 msj atmam lazımmış :44:

ya ben bişey sorcam
ben şimdi güya kalori diyeti yapıyorum 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
yediklerimin hep kalorisini hesaplıyorum ama karbonhidratın ne kadar etki ettiğini bilmiyorum
mesela sahlep çok severim ben tarçınlı falan ohh P
ama bir fincanında 46 kalori varmış karbonhidratı ise 11
karbonhidratın diyette nası bi etkisi var bilen varmı önemsemek gerekir mi yoksa sadece kalori kontrolu yapsak yetermi

canım sana özelden mesaj attım

senin için araştırdım umarım bir fikir verir canım

sağlıklı protein karbonhidrat yağ dengesi

‘Yardım edin,çok fazla protein alıyorum’
‘İstediğim yağ oranına sahip değilim’
‘Ne kadar karbonhidrat almalıyım?’
Beslenme alışkanlıkları ve hastalıklardan korunma arasındaki ilişki ile ilgili yapılan araştırmalara göre alınması gereken ortalama karbonhidrat miktarları belirlenmiştir. Bu belirlenen miktarlar ayrıca kişinin yeterli miktarda gerekli besinleri, vitamin ve mineralleri almasına yardımcı olur. Tavsiyeler:
Alınan kalorilerden;
%40 - %65 arası karbonhidrat kaynaklı olmalı
%20 - %35 arası yağ kaynaklı olmalı
%10 - %35 arası protein kaynaklı olmalı
Biz de bayanlar için en az 60 gram,erkekler için en az 75 gram protein öneriyoruz. Bu tedavi kas azalmasını önlemeye yardım edecek ve diet yapanlara tokluk hissi sağlayacaktır.
Hem Diyetisyen hem de aşağıdaki tablo size bu konuda fikir verecektir. Ağız tadınız, yemek stiliniz,kültürünüz, fitness rutininiz, sağlık olanaklarınız ve günlük değişimler dolayısıyla vücudunuza giren karbonhidrat, yağ ver protein miktarı diyetisyenin önerdiğinden fazla ya da az olabilir. Bu kötü veya tehlikeli anlamına mı gelir? Hayır!
Minimum karbonhidrat, yağ ve protein ihtiyacınızı karşılamak için elinizden geleni yapın. Aşağıdaki tablo günlük almanız gereken kalori yüzdelerini grama dönüştürülmüş şekilde gösteriyor.

Diyetinize aşağıdaki uyarıları dikkate alarak devam edin.
• Sağlıklı ve besleyici yiyecekler yiyin.
• Aldığınız kalorileri her gün kontrol edin ve size tavsiye edilen değerlerde olması için çabalayın.
• Karbonhidrat, yağ ve protein alımınızı tabloya göre düzenleyin. Yukarıdaki listeyi takip ederseniz sizin için gerekli olan miktarları almış olacaksınız.
• Kepekli buğday ekmeği, doğal pirinç, yulaf gibi karbonhidratlı besinleri tüketin; pirinç ve kepeksiz buğday ekmeği gibi karbonhidratlı besinlerden uzak durun.
• Kalbinizin sağlığını koruyan yağ türlerini tüketin ve kalbe zararlı yiyeceklerin işlenmesiyle ortaya çıkan yapay yağlardan uzak durun.
• Aşırı yağlı, kilo almaya neden olan hayvansal besinler yerine, yağsız et ve bitkisel protein içeren besinler gibi kaliteli protein kaynaklarını seçin.

kızlaaar bugün sabah ki menümü yazmıştım zaten ara:4badem
öğle:1porsiyon sini köftesi(ancak4 kaşık yapardı)
ara:1 fincan t.kahvesi 3 badem
akşam:bir kase içerisinde 4tane kepekli yulaflı bisküvi ile elmalı süt hazırladım(uzun zamandır yapmamıştım kendimi şımartayım istedim)
menüm çok boş görünebilir kızlar ama pek iştahım yoktu bugün
2 saat sonra yeşilçay içeceğim bugünlük bu kadar...
bu arada yarım sa kadar yürüyüş...

ikinci ara
kayısı ezmesi lokumu
şekersiz 6adet
soda
akşam yemeğim
1 porsiyon kıymalı çorba
2 dilim uno denge
1 tabak dolusu limonlu maydanoz,tere,biber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…