bende yazıcam öğünlerimi
kahvaltıdan önce acai çayı bağırsakları güzel çalıştırıyo
kahvaltıda
2kk beyaz peynir
bir haşlanmış yumurta
sivri biber ve kırmızı biber
bir iki dilim domates
sucuklu yumurtadan bir sucuk dilimi
sınırsız çay (şekersiz)
doydum oh afiyet olsun
mutlu pazarlar arkadaşlar... izmire bahar geldi...
sabah kahvaltımı yazayım;
8.30 da 1 bardk ılık su 2 kuru kayısı
11.00 de kahvaltı
2 çorb kaşığı lor peynir
domates salatalık organik
1zeytin
sucuklu yumurta 3 lokmacık
kendi yaptığım salçadan 4 5 çatal
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığ da tere yağı
2.5dilim kızarmış ekmek
bayağı sağlam bi kahvaltı yaptım galiba yerken bukadar çok olduğunu anlamammıştım yazarken çok geldi bee...
canım güzel düşüncen için çok teşekkür ederim ama özellikle öğrenmek istediğin şeyler için özelden her zaman yazabilirsin .farmasi bence paylaşmaya devam et
ben zaman zaman bakıyorum kıyaslıyorum kendiminkiyle
düşünceleriniz için teşekkürler .....ben farmasiyi aldığı karar konusunda destekliyorum canım. sen kilo koruma değil kilo verme döneminde olduğun için onu örnek almaman mantıklı olacaktır.
Canım paylaşmamam sizin için çok daha yararlı olur diye düşünüyorumfarmasi yediklerini paylaşmıcak mısın olamazzzz
çok teşekkür ederm bitanem , çok naziksinonu örnek almak değil ama kıyaslama yapmak konusunda bana yardımcı oluyo
hem fikir veriyo ayrıca kilo verme konusunda başarılı bi örnek bence zararı yok paylaşmalı
tamamdır o zamansabah kahvaltısında reçel pekmez vazgeçemem aslakendimi tanıyorum
toplamda 2 ya da 3 tk geçmesin diye dikkat ediyorum.
söylediğin gibi fazla yasak zararlı
bence hepsi gerçekten çok şık olmuş afiyet olsun canımherkese iyi pazarlar. haftasonu keyfi yaptım 11 de kahvaltı yaptım bugün..
sucuk yedim ama miktarı az tuttum bugünkü kahvaltım
1 dilim uno denge ekmek
1 yumurta(haşlama)
2 dilim sucuk
1 kk peynir, 4 zeytin
1tk pekmez,1tk bal,1 tk reçel
2 yk yoğurt
Maydonoz,roka
çay(şekersiz oldugu için yazmıyorm listeye normalde)
afiyet olsun hepsi çok güzelbende yazıcam öğünlerimi
kahvaltıdan önce acai çayı bağırsakları güzel çalıştırıyo
kahvaltıda
2kk beyaz peynir
bir haşlanmış yumurta
sivri biber ve kırmızı biber
bir iki dilim domates
sucuklu yumurtadan bir sucuk dilimi
sınırsız çay (şekersiz)
doydum oh afiyet olsun
afiyet olsun canım sen seni herkesten çok daha iyi bilirsin elbettesabah uyanınca 1 bardak ılık su
sonrasında 45 dk yürüyüş ve 30 dk spor aletleriyle çalıştım
Kahvaltı
3 küçük boy domates, azıcık nar ekşisi ile
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 büyük bardak şekersiz ekinezyalı kış çayı
arada da 1 elma ve 1 portakal
domates ve yumurta sayısı fazla gelebilir ama vejeteryan olduğum için yumurtaya ihtiyaç duyuyorum.
akşam için haşlanmış brokoli,haşlanmış havuç, yanında sade makarna ve salata düşünüyorum. yoğurt da olacak tabi
mutlu pazarlar arkadaşlar... izmire bahar geldi...
sabah kahvaltımı yazayım;
8.30 da 1 bardk ılık su 2 kuru kayısı
11.00 de kahvaltı
2 çorb kaşığı lor peynir
domates salatalık organik
1zeytin
sucuklu yumurta 3 lokmacık
kendi yaptığım salçadan 4 5 çatal
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığ da tere yağı
2.5dilim kızarmış ekmek
bayağı sağlam bi kahvaltı yaptım galiba yerken bukadar çok olduğunu anlamammıştım yazarken çok geldi bee...
ben geldiiiiiiiiimmnasılsınız bakalım. amorecim kuzucukum nasılsın bakiyim
farmasiciğim sen yine de paylaştığın yararlı yazılardan bizi mahrum etme. ben ve buradaki bir çok arkadaşım çok faydalanıyoruz gerçekten. yerinde kararın için seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim şekercimcanım güzel düşüncen için çok teşekkür ederim ama özellikle öğrenmek istediğin şeyler için özelden her zaman yazabilirsin .
Burada benim listelerim gerçekten birçok arkadaşı zorlayabilir diye düşündüğüm için yazmama kararı aldım canımcım.
düşünceleriniz için teşekkürler .....
gerçekten de benim listelerimi takip etmek her ne kadar altlarına bilimsel değeri yoktur yazsam da birçoğunuzu zorladığının farkındayım.
Bu sabah eşime de bahsettim kahvaltıda da niçin yazmıyorsun belki takip edenler vardır faydalananlar fikir edinenler vardır diyor aşkım bana. Ama dedim bu saatten sonra diyete başlayan arkadaşlar için faydadan çok zarar verebilir bitanem dedimsen bilirsin dedi.
Canım paylaşmamam sizin için çok daha yararlı olur diye düşünüyorum
[/COLOR][/B]
farmasiciğim sen yine de paylaştığın yararlı yazılardan bizi mahrum etme. ben ve buradaki bir çok arkadaşım çok faydalanıyoruz gerçekten. yerinde kararın için seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim şekercim
COLOR="navy"]canım zeytini sevmeyen yoktur herhalde ama herşeyin azı karar çoğu zarar yağ küpü bir yiyecekte sırf seviyorum diye diretmek ne derece mantıklı olur diyetinin sağlığı açısından zaten 4-5 zeytin yiyiyoruz hepten zeytin yemiyelim diyemeyizki çünkü yağlı besinlere de ihtiyacımız var A D E K vitaminlerinin yağda çözünebilmesi için.
şeker konusuna gelince eşim kimyager ve de bana uzun uzun anlattı ve ben gene de netten konuyu araştırmış ve de burada paylaşmıştım.
waaaaaawwwwwwwwwwwww oldukça fazla değil mi fıstık miktarı dikkat et o kadar yağlı bir besinin tüketim miktarına bence.
2 ceviz 5-6 fıstık bence daha ölçülü olmuş olurdu tabi gene de kendin bilirsin iki gün sonra kilo veremiyorum deme sakın
kilo ölçümünü hergün yapmak zaten tavsiye edilmiyor kaldı ki hergün ölçüleceksen de sabah lavabodan sonra çıplak tartılmak ve de aynı yerde aynı saatlarde ölçüm yapmanın sağlıklı olacağında buradaki hemen hemen herkes hem fikirdir.
ama genelde haftada 1 gün ya da 15 günde bir tartılıyor çoğu kişi.
hoşgeldin ve de kolaylıklar dilerim
farmasiii ben sana özelden mesaj atamıyorum kiii
100 msj atmam lazımmış :44:
ya ben bişey sorcam
ben şimdi güya kalori diyeti yapıyorum 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
yediklerimin hep kalorisini hesaplıyorum ama karbonhidratın ne kadar etki ettiğini bilmiyorum
mesela sahlep çok severim ben tarçınlı falan ohhP
ama bir fincanında 46 kalori varmış karbonhidratı ise 11
karbonhidratın diyette nası bi etkisi var bilen varmı önemsemek gerekir mi yoksa sadece kalori kontrolu yapsak yetermi
farmasiii ben sana özelden mesaj atamıyorum kiii
100 msj atmam lazımmış :44:
ya ben bişey sorcam
ben şimdi güya kalori diyeti yapıyorum 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
yediklerimin hep kalorisini hesaplıyorum ama karbonhidratın ne kadar etki ettiğini bilmiyorum
mesela sahlep çok severim ben tarçınlı falan ohhP
ama bir fincanında 46 kalori varmış karbonhidratı ise 11
karbonhidratın diyette nası bi etkisi var bilen varmı önemsemek gerekir mi yoksa sadece kalori kontrolu yapsak yetermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?