günaydıııııııın ben geldim. kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir salça sosu yedim sonra salonu temizledim
bu sabah 500 ml suyumu içtim.6 yemek kaşığı meyveli müslimi yedim...
günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonum uyumala geçti hepilaç fena uyutuyo beni neyseki akşama çevirdiö ilacı akşamları alıcam.hafta sonu bir iki kaçamak oldu ama dozunda oldu aşırı değil yani.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
1 tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 dilim ekmek
sağol canımAfiyet olsun Nugi...
4 gündür yazamadım kızlar ama mümkün olduğunca dikkat ettim yediklerime..
Sabah kahvaltımı yazarak başlayayım..
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay..
yapılan iki porselen dişte sorun çıktı. kanal tedavisi olmuştu fakat bugün apse yaptı malesef. doktor 20 lik dişten kaynaklanıyor dedi herhangi bir kist filanda yok rontgen çekilmişti. ne olacak bilmiyorum bana hiç 20likten kaynaklanıyor gibi gelmiyor. bu hafta bitiyordu sözde ama sorun çıktı. üstelik dişide daimi yapıştırmıştı geçici değil ama neyseki diğerlerinde sorun yok çok şükür. off artık gerçekten bıktım. kaç aydır yapılıyo bitmedi gitti. üstelik sanırım morfinede alıştı bünyem bi morfin kesmiyor iki tane vuruyo bazen off off çık sıkıldım çok
Hugocuk geçmiş olsun canım..
Şimdi ne olacakmış peki.. Çıkaracaklar mı dişleri..
günaydınn kızlaarrr
hava çookk güzel burda ki
hava böyle güzel oldukça bende daha mutlu diyet yapıyorum haftasonu yazamadm pek fırsatım olmadı ama kaçaak yok
gelelim sabah menüme
1 dilim kepekli ekmk
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 kupa yeşil çay
ve hugucukun salçası
bu arada da callanetics te 4. günüm olucak bugün onuda aksatmadan yapıyorum hergece
bide birşey sorucam kızlar size genelde sabah kalkınca herkes bi bardak ılık su yanınada kayısı ceviz inciri gibi şeyler yiyorlar faydası ne ki. ben daha önce duymamıştım:44:
canım sadece tek dişimde daimi yapıştırılmıştı diğeri daimi değil o yüzden tedavisi daha kolay olur. sanırım çıkartacaklar.
bu arada ibrahim tatlıses vurulmuş şimdi öğrendim
gunaydın canlarım;
cumartesı gunu ewımde mutfak dolabım komple asagı dusmus ben ısteyken esım uyuyrmus deprem oluyor sanmıs.ben gıdene kadar ellememıs fotografını cekelım dıye.ogleyın ıs cıkısı gıttım gozlerıme ınanamadım neyım varsa paramparca tezgahtakı yag sıselerını dusurmus her yer yag tost mak. ezmıs baharatlar dokulmus halı da hepsı offff esımle beraber temızledık aksamda marangoz geldı taktı.bız mutfaktayken uzerımıze dusmedıgıne sukrettık.neyse o gun ara ogun falan yapamadım.. gun dıyetısyen kontrolum vardı 5 dk falan surdu yıne bır ılgısızlık nasıl gectı falan dıye sordu tartı benı 68.5 geldım yanı 15 gunde 0.5 gram vermısım.uzuldum ama cokda dıkkat etmemıstım bılmıyorum bu hafta duzenlı yap sporunu falan ona gore degerlendıreım dedı.ben sordum yag mı kasa mı vermısım dıye.baktı analıze 1 ayda 900 gr yag vermıssın dedı cok moralım bozuldu yagım ılk etapta 27 kusurmus sımdı 26 kusur 26.8 sanırım offfffffffffffffffff bu hafta 4 gun spor yapmayı planlıyorum ve de kacamak yok ınsallah ama motıvem dusuk yardım et allahım.
sabah kalkınca 2 k kayısı
kahvaltım;
denge lıght sandavıc ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynır yarım kk ızmır tulumu
cumartesi sabah kahvaktım..
sabah:
1 adet yumurta yağda,
1 adet salatalık,
1 adet domates,
1,5 kibrit kutusu kadar peynir.
8 adet zeytin
1 kupa bardağı yeşil çay.
kahvaltıyı yaptım teöizliğe talmıştım ara öğün ve öğleni yemedim.
ikindi
3 adet serçe parmak büyüklüğünde 2 parmak kalınlığında börek,
1 adet yumurta kadar puf börek,
1 adet yumurta kadar poğaça,:18:
biliyorum yememem lazımdı ama misafirim vardı eşlik etmek zorunda kaldım,
akşam
1 adet elma,
1 kupa bardak yeşil çay,
gece:
1 adet portakallı tarçınlı yoğurt
pazar günü
sabah
1 adet közlenmiş kırmızı biber
1 adet sucuklu yumurta,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
yarım kibrit kutusu kadar peynir,
2 bardak çay,
2 adet zeytin,
2 dilim üzüm çekirdekli ekmek,
sabah kahvaltısını saat 10:30 gibi yapınca ara ve de öğleni yemedim ,
ikindi
1 adet elma,
2 kaşık bulgur pilavı,
akşam
1 kase keloğs sütlü,
1 kahve fincenı sütlü kahve,
1 yemek kaşığı kadar etli çiğ köfte,
1 adet marol,
avu içi kadar ev yufka ekmeği,
veeeeeeeeee buu sabah:
1 kibrit kutusu kadar peynir
7 adet zeytin
2,5 dilim kepek ekmeği,
şimdide 1 kupa yeşil çayımı içiyorum.
canım çooook geçmiş olsun diş ağrısı çok fena..canım benimde 20 lik dişlerim ağrırken sanki dolgulu dişlerim ağrıyordu.ama 20 likleri dolgulu dişler daha hassas onlar ağrıdan daha çabuk etkileniyor.sanki onlar ağrıyor hissediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?