- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
merhaba arkadaşlar....
bugün yediklerimi yazayım kahvaltıyı yazmıştım farmasi beğenmiş menümü teşekkür ederim tereyağı fazla gibi gelmişti bana ama normal demişsin içim rahatladı
amaaaaaa koca bir amaaa... öğledem sonra olan oldu eşimin amcası ailecenek pikniğe gittik çerezler çikolatalarbirazda baskı yapıldı bana aslında bana kalsa yemicektim hemen yazayım
ara öğün
1 yeşil elma
3 avuç karışık çerez
1çeyrek çikolatalı
3 tane top şeklinde çikolata
akşam yemeği
2 parça et
5 6tane köfte
salata
2 dilim ekmek
2kaşık pilav
çok fena bi kaçamak oldu yaaakomploya kurban gittim arkadaşlar günah çıkarayım biraz cezayı hakettim dimi yarın yapıcam bütün sporlar anca bugün yediklerimi eritir herhalde akşamı 18.30 gibi yedim artık bişey yemicem suyumu içerim bir de phyto form çayımı şimdi içeyim tamam bugünlük yemek macerasıda burda bitti
baya bi kaçamak olmuş ama bundan sonrası için dengelemek önemli sakın bunu yememek gibi algılama olur mu canım bol sıvı al su şekersiz içecekler gibi çorba , yoğurt , süt ,kahvaltı tarzı , meyve , salata tarzı gibi yiyecekleri ön planda tutan bir beslenme tarzı benimse yarın için bence bu iş tamamdır
ışıl ışıl güneşli güzel bir bahar sabahının içime yansıttığı pozitif enerjinin etkisiyle çok mutlu ve de huzurluyum aynı mutluluk ve huzuru yaşamanız dileğiyle günaydın kızlar
gunaydınnn ccanımmm
evet şekerim yeni başladım ama bırakmak yokk mayıs 25 ben 54 kiloyumm inaşşallah.... yok benım bebeğim degıl maşşallah cok tatlıı
arkadsım seninle aynıyız kızımı uyutttum yeni bakıyorum ama kimse yokmuş..bence menulerın cok az benim diyetisyenim diyoduki 4 gruptan ye her öğünde ekmek, yogurt, sebze, et... bunları tabiki söyle özetliyorum anlaman için böyle yazdım karbonhidrat, süt grubu, sebze, protein... mutlaka böle ye eğer arada kacamk yapmazsan kesınlıkle kılolar gıdıyo....
neden böyleyiz ya hemen bozuyoruz bişileri... ama olsun bi günden bişi olmaz... bugun bende yaptım senın gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?