gunaydın canlarım;
cumartesı gunu ewımde mutfak dolabım komple asagı dusmus ben ısteyken esım uyuyrmus deprem oluyor sanmıs.ben gıdene kadar ellememıs fotografını cekelım dıye.ogleyın ıs cıkısı gıttım gozlerıme ınanamadım neyım varsa paramparca tezgahtakı yag sıselerını dusurmus her yer yag tost mak. ezmıs baharatlar dokulmus halı da hepsı offff esımle beraber temızledık aksamda marangoz geldı taktı.bız mutfaktayken uzerımıze dusmedıgıne sukrettık.neyse o gun ara ogun falan yapamadım.. gun dıyetısyen kontrolum vardı 5 dk falan surdu yıne bır ılgısızlık nasıl gectı falan dıye sordu tartı benı 68.5 geldım yanı 15 gunde 0.5 gram vermısım.uzuldum ama cokda dıkkat etmemıstım bılmıyorum bu hafta duzenlı yap sporunu falan ona gore degerlendıreım dedı.ben sordum yag mı kasa mı vermısım dıye.baktı analıze 1 ayda 900 gr yag vermıssın dedı cok moralım bozuldu yagım ılk etapta 27 kusurmus sımdı 26 kusur 26.8 sanırım offfffffffffffffffff bu hafta 4 gun spor yapmayı planlıyorum ve de kacamak yok ınsallah ama motıvem dusuk yardım et allahım.
sabah kalkınca 2 k kayısı
kahvaltım;
denge lıght sandavıc ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynır yarım kk ızmır tulumu
fambikinde sunumu var o da yok zati. nugiş devre dışı dağılmaya başladık yaw
geçmiş olsun canım. iyiki üzerinize düşmemiş. canım moralini bozma yavaş yavaş gider yağlar. acele yok dimi. daha yeni başladın. bizim 6 ay oldu. yavaş gitmesi daha iyi vücut daha kolay adapte oluyor canım
canım çok geçmiş olsun acaba dolabındaki tabak tencerelermi fazalydıda düştüki :26: allah korumuş canım ya allahtan eşinde uyuyormuş sende işteymişsin.gunaydın canlarım;
cumartesı gunu ewımde mutfak dolabım komple asagı dusmus ben ısteyken esım uyuyrmus deprem oluyor sanmıs.ben gıdene kadar ellememıs fotografını cekelım dıye.ogleyın ıs cıkısı gıttım gozlerıme ınanamadım neyım varsa paramparca tezgahtakı yag sıselerını dusurmus her yer yag tost mak. ezmıs baharatlar dokulmus halı da hepsı offff esımle beraber temızledık aksamda marangoz geldı taktı.bız mutfaktayken uzerımıze dusmedıgıne sukrettık.neyse o gun ara ogun falan yapamadım.. gun dıyetısyen kontrolum vardı 5 dk falan surdu yıne bır ılgısızlık nasıl gectı falan dıye sordu tartı benı 68.5 geldım yanı 15 gunde 0.5 gram vermısım.uzuldum ama cokda dıkkat etmemıstım bılmıyorum bu hafta duzenlı yap sporunu falan ona gore degerlendıreım dedı.ben sordum yag mı kasa mı vermısım dıye.baktı analıze 1 ayda 900 gr yag vermıssın dedı cok moralım bozuldu yagım ılk etapta 27 kusurmus sımdı 26 kusur 26.8 sanırım offfffffffffffffffff bu hafta 4 gun spor yapmayı planlıyorum ve de kacamak yok ınsallah ama motıvem dusuk yardım et allahım.
sabah kalkınca 2 k kayısı
kahvaltım;
denge lıght sandavıc ekmek
domates
salatalık
1kk beyaz peynır yarım kk ızmır tulumu
Kızlar ben de sabah tartıldım 63,3 çıktım .. ama regl olacağım bugün yarın..o yüzden şişmiş olabilir miyim..
yoksa yarım kilo mu aldım..
üff ya ben diyetisyene 62 ile başlamayı hayal ederken..
canım kaçamakların olmuş ama telafi et yada dikkat et bundan sonra bu sabahki kahvaltındaki zeytin çok olmuş ve çeşit az.
Ben de nerde bu famir diyorum..
Sunumu varmış demek.. Kolay gelsin Famire..
Hiç gelmeyecek mi bugün...:26:
offf bu nugiş kepçecibaşının ilaç alması hiç iyi olmuyo. bak yine kayboldu. dün mesaj attım hala cevap yok. sanırım konsantre olamıyo. eski neşesine kavuşsa bi an önce
aaaaaaaaa çok geçmiş olsun.gerçekten iyiki mufatkata siz yokmuşsunuz.allah korumuş. eşyalarına üzüldüm,,
kilo içinde moralini bozma bozarsan pes edersen olmaz aynen devam...
öle valla canım ya akşama çevirdim dün şimdi halen uykum var.ne yapcam bilmiyorum baş ağrısıda yapıyo sürekli allahtan hafif ağrı öyle çok yapmıyo .bu arada sanada geçmiş olsun canım bi an önce bitsede kurtulsaydın dişlerinden ama geç olsunda güç olmasın dimi
heh gelmiş kepçecibaşım benim. kız nasılsın kendini nasıl hissediyosun. eski nugyayı aratma bize emi
yaa canım allaha sukur ucuz atlattık dugunden once esya tasınırken aspırator ıcın adam bıseyler yapmıstı sanırım o gevsettı orayı oda 6 ay dayandı ıste saglık olsun dıyoruz.
destegın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah canım kurtulacagımmmmm yaza trıl trıl ıncecık gırıcez
olur balım aratmam:118::118::118::118::118:
bilmemki canım. özlüyoruz dimi. yokluğu anlaşılıyo hemen. neyse napalım o hayırlısyla versin sunumu bekleriz biz. öğretmen olayım kızıma daha çok vakit ayırayım istiyor. canım benim ya kolay değil tabiki haklı. allah herşeyi gönlüne göre versin kolay değil ev çocuk iş birde ders çalışıyo allah yardımcısı olsun
canım çok geçmiş olsun acaba dolabındaki tabak tencerelermi fazalydıda düştüki :26: allah korumuş canım ya allahtan eşinde uyuyormuş sende işteymişsin.
tesekkur ederım canım valla ona sukrettık artık.benım ıkı tane dolabım var lavobonun oldugu degıl dıger dolab tarfı ıste orda tezgahta blender kahve mak tost mak var yanında da ocak ustunde ıse kahvaltı takımım ve saklama kapları vardı cok agır degıldı ama dugunden once esya tasınırken aspıratoru takmak ıcın adam bıseyler yaptı onun kasası dolabın ıcınde onu takarken sanırım gevsettı vıdaları oldu bıseyler oda 6 ay dayandı ıste.oyle ıste canım benım saolasın.
bende 20 gündür gram veremiyorum ama pes etmiyorum ben bahara kadar kurtulmalıyım.baharda kaynım evleniyor 3.elti geliyor 3 eltimi görseniz tığ gibiler hele birtanesi 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90 kiloyu buluyor.doğumdan 1 yıl sonra 52 lere düşüyor.şuan hepsi 48-50-52 kilolar benimde düğünde onlar kadar zayıf vede zarif olmam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?