60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaa çok geçmiş olsun.gerçekten iyiki mufatkata siz yokmuşsunuz.allah korumuş. eşyalarına üzüldüm,,
kilo içinde moralini bozma bozarsan pes edersen olmaz aynen devam...

1 dilim denge ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
4 tk pekmez
3 yk yoğurt
Maydanoz, roka

günaydın arkadaşlar, bugünkü kahvaltımı yazdım.. ben diyete başlayalı tam olarak kaç hafta oldu bilmiyorum,son bir haftadır liste yazıyorum daha ciddi yapıyorum ama başlangıç kilomdan emin değilim yaa
neyse ben 70 kabul ettim, bugün sabah tartıldım aç karna ve kıyafetsiz 68.1 geldim.
hergün 5 kere tartılıyorum nerdeyse bugünkü kilomu not aldım haftaya pazartesiye kadar arada tartılsam da ciddiye almıcam
iyice motive oldum, buraya yazmak ve okumak da baya destek oluyo bana, teşekkürler..

oyle canım cok tesekkur ederım saol destegın ıcın sana da cok gecmıs olsun uff ne zordur o dıs agrısı tedavısı bebısım .

canım çok geçmiş olsun acaba dolabındaki tabak tencerelermi fazalydıda düştüki :26: allah korumuş canım ya allahtan eşinde uyuyormuş sende işteymişsin.

merak etm ecanım regliden dolayı reglin bitsin 3 gün sonra falan tartıl

günaydın arkadaşlar...
bugün yine haftalık olağan tartılmamı gerçekleştirdim geçen haftadan bu yana 1gr oynamamış:84::84::84::84:napıcam bilmiyorum 2 hafta oldu diyete başlıyalıama tık yok 2 kilo verdiğmi sanmıştım ama farklı bi tartıda tartılmıştım kendi tartıma göre 1 gr oynamıyo iyicene bozulmaya başlıyorum
sabahları 7.30da kalkıyorum ki normalde uyurdum abur cuburu böreği çöreği kestim.normal yemek yemeye başladım 3 ana 3 ara yapıorum 7 den sonra yemiyorum geçen hafta yürüyüş yapamadım sadece ama önceki hafta yapmıştım bugün tekrar başlıyorum ama neden böyle oluyo en azından 1 kilo vermiş olmam gerekmiyomuydu. ama şunu söylemek istiyorum normalde ben yemek yiyen bi insan değildim acıkınca yarım paket bisküvi çayla yerdim mesela çok kalorili ama az şeyler yerdim şimdi yediğim yemekler bana fazla geliyor ana öğünlerde ama sizin dediklerinizi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama çok geliyor sanırım artık 2 kaşıkta olsa pilavı falan kesiceğim çorba ve 2 kaşık yemek tarzında beslenmeyi düşünüyorum arkadaşlar bana önerileriniz var mı napayım yaa çok moralim bozuldu...haftada 1 tartılıyorum yani normal değilmi insanda merak ediyor

Ben de nerde bu famir diyorum..
Sunumu varmış demek.. Kolay gelsin Famire..
Hiç gelmeyecek mi bugün...:26:

bilmemki canım. özlüyoruz dimi. yokluğu anlaşılıyo hemen. neyse napalım o hayırlısyla versin sunumu bekleriz biz. öğretmen olayım kızıma daha çok vakit ayırayım istiyor. canım benim ya kolay değil tabiki haklı. allah herşeyi gönlüne göre versin kolay değil ev çocuk iş birde ders çalışıyo allah yardımcısı olsun

heh gelmiş kepçecibaşım benim. kız nasılsın kendini nasıl hissediyosun. eski nugyayı aratma bize emi

offf bu nugiş kepçecibaşının ilaç alması hiç iyi olmuyo. bak yine kayboldu. dün mesaj attım hala cevap yok. sanırım konsantre olamıyo. eski neşesine kavuşsa bi an önce

öle valla canım ya akşama çevirdim dün şimdi halen uykum var.ne yapcam bilmiyorum baş ağrısıda yapıyo sürekli allahtan hafif ağrı öyle çok yapmıyo .bu arada sanada geçmiş olsun canım bi an önce bitsede kurtulsaydın dişlerinden ama geç olsunda güç olmasın dimi

aaaaaaaaa çok geçmiş olsun.gerçekten iyiki mufatkata siz yokmuşsunuz.allah korumuş. eşyalarına üzüldüm,,
kilo içinde moralini bozma bozarsan pes edersen olmaz aynen devam...

yaa canım allaha sukur ucuz atlattık dugunden once esya tasınırken aspırator ıcın adam bıseyler yapmıstı sanırım o gevsettı orayı oda 6 ay dayandı ıste saglık olsun dıyoruz.
destegın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah canım kurtulacagımmmmm yaza trıl trıl ıncecık gırıcez

canlarım benim kaçmam gerekiyor burda bugün tı bayramı var ve çook yoğunuz.ama fırsat buldukça girim yazaıp takip ederim.hepinize mutlu,ve yağsız kilosuz bir gün dileğiyle...

uykun var ama sanki birazda keyifsiz gibisin canım. sen böyle olunca bende tatsız oluyorum. mesajıma cevap verecek halin bile yok baksana. sen böyle değildin hemn yazardın cevap

bende 20 gündür gram veremiyorum ama pes etmiyorum ben bahara kadar kurtulmalıyım.baharda kaynım evleniyor 3.elti geliyor 3 eltimi görseniz tığ gibiler hele birtanesi 3 çocuk annesi hamileliklerinde 90 kiloyu buluyor.doğumdan 1 yıl sonra 52 lere düşüyor.şuan hepsi 48-50-52 kilolar benimde düğünde onlar kadar zayıf vede zarif olmam lazım....

özlüyoruz valla..
Kolaycacık ve başarılı geçsin...
İyi haberlerle gelsin...

günaydddddddddddddıınnnnnnnn ttatlişleerrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzz.ben iyiyim çok şükür.bu hafta yine işlerim varrrrrrrrrrrrr.yine çok aranzda olamıcam,beni unutmayın e mi

sabah çok geç uyandımmmmm,
iş yerinde poğaça simit yemektense buzluktaki kepekli poğaçamı çıkardım onu yedim şimdi
2 adet kepekli poğaça yidimmmmmmmm

olursun kuzucuk merak etme. :90: :114: :119: :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…