günnnaydınn toppik milletinin hatunnarııı
bugün saati yediye kurmuştum ama ben yine 06.40 ta uyandım
kalktım ılık tarçınlı sütümüü ve iki kayısımı yidim
şimdi de giyinip kahvaltı yapacam. bugün ofiste misafirim var ne yazık ki gömlek + kumaş pantolon ve topuklu giymek zorundayım pofff
merhaba kızlar bugünün çok güzelllllllllllllllllllllllllll olmasını diliyorumbugün içim içime sığmıyor gene umarım sağlıklı mutlu huzurlu olduğumuz hedeflerin tutturulduğu süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir gün olur canlar
sabah sabah çok ama çok enerji doluyum hamd olsun Rabbime. Bu enerjimin sizlere de yansımasını diliyorumsevgiyle kalın kızlar benim için sanırım bol koşuşturmacalı bir gün olacak yakılsın kalorilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offf çok moralim bozuk şuan da kızlar yaa
kendimi tutamadım ve 2 tabak kıymalı makarna yedim
off off
napim makarna görünce dayanamıyorum
ama bu son olucak söz veriyorum size.
günaydın kızlar sabah kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salça sosu bir dilimde peynirdi ara öğünde 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim. regl olduğum için pilates yapmayacağım bugün dans etmeyi öğleden sonrada ağırlıkla kol gögüs çalışmayı planlıyorum. öğleye yağsız dana etini soteleceğim salatayla yerim akşama ise karnıbahar haşlayacağım yoğurtlu ve sarımsaklı.
arkadaşlar ya şimdi koridoru silmişlerdi ıslaktı topuklu giymiştim.kaydım çok feci bir şekilde düştüm. rezil oldum ya millete birde kameralarda var şimdi hocalarda seyrederse ya.çok komik oldu ya.... ellerimin içi vede dizlerim ağrıyor....
günaydın kızlar sabah kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salça sosu bir dilimde peynirdi ara öğünde 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim. regl olduğum için pilates yapmayacağım bugün dans etmeyi öğleden sonrada ağırlıkla kol gögüs çalışmayı planlıyorum. öğleye yağsız dana etini soteleceğim salatayla yerim akşama ise karnıbahar haşlayacağım yoğurtlu ve sarımsaklı.
afiyet olsun canım...Günaydın kızlar...
ben de akşam menümden başlayayım..
eve gidince ara olarak 2 grisini 1 fincan yeşil çay
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği -Pirinçsiz
1 küçük enginar
3 yk kaşlanmış karnabahar, brokoli, kereviz
1 dilim denge ekmek
ara
1 küçük elma
yatmadan
1 fincan yeşil çay
Günaydın Hugocuk.. afiyet olsun..
Ay canım ya bi yerine bişi oldu mu.. Boşver ne rezil olacaksın herkesin başına gelebilir.. Bi sakatlık olmasın yeter ki.. Ben düşünce oturur önce kendim gülerim valla..
Cimcime biz senle aynı kiloyla başlamışız yani yakın kilolarla aynı kiloyu hedeflemişiz şimdi de aynı kilodayız..
evet bende 65 le başladım aslında ama çizelgeyi hazırladığımda 64 kiloydum.benim boy 1.60cm yaş 27 ...
Benim de boy 160 sanıyordum diyetisyen ölçtü geçenler de 157 imiş
yaş da senden bayağ bi büyükçene yolun yarısına 4 ay kaldı... Çok yaşını gizler gördüm kendimi..
günaydın...günaydın..Sabah kahvaltım
2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
günaydın..Sabah kahvaltım
2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
arkadaşlar ya şimdi koridoru silmişlerdi ıslaktı topuklu giymiştim.kaydım çok feci bir şekilde düştüm. rezil oldum ya millete birde kameralarda var şimdi hocalarda seyrederse ya.çok komik oldu ya.... ellerimin içi vede dizlerim ağrıyor....
ben geçen haftalarda fuarda giymek zorunda kalmıştım ayak ayalarım hala agrır .normalde spor giyiniyorum şirkette sorunda olmuyor ama böyle durumlarda mecburen şık şıkıdım olmak zorundayım ki hiç tarzım değildir :26::26:Günaydın canım.. Topuklu ayakkabı giymeyeli 18 ay oldu bundan sonra giyebilir miyim hiç bi fikrim yok valla..
Günaydın.. Enerjin hep daim olsun canım...
Günaydın
günaydın canım senin için güzel bir gün olmasını dilerim tatlım
afiyet olsun
Benim de boy 160 sanıyordum diyetisyen ölçtü geçenler de 157 imiş
yaş da senden bayağ bi büyükçene yolun yarısına 4 ay kaldı... Çok yaşını gizler gördüm kendimi..
geçmiş olsun canım boşver bişey olmamışya sana ne olacak yani herkes düşer. önemli olan bişey olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?