60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım.. Topuklu ayakkabı giymeyeli 18 ay oldu bundan sonra giyebilir miyim hiç bi fikrim yok valla..

Günaydın.. Enerjin hep daim olsun canım...

Günaydın

günaydın kızlar sabah kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salça sosu bir dilimde peynirdi ara öğünde 1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim. regl olduğum için pilates yapmayacağım bugün dans etmeyi öğleden sonrada ağırlıkla kol gögüs çalışmayı planlıyorum. öğleye yağsız dana etini soteleceğim salatayla yerim akşama ise karnıbahar haşlayacağım yoğurtlu ve sarımsaklı.

arkadaşlar ya şimdi koridoru silmişlerdi ıslaktı topuklu giymiştim.kaydım çok feci bir şekilde düştüm.rezil oldum ya millete birde kameralarda var şimdi hocalarda seyrederse ya.çok komik oldu ya.... ellerimin içi vede dizlerim ağrıyor....

Günaydın kızlar...

ben de akşam menümden başlayayım..

eve gidince ara olarak 2 grisini 1 fincan yeşil çay

akşam

4 kaşık ıspanak yemeği -Pirinçsiz
1 küçük enginar
3 yk kaşlanmış karnabahar, brokoli, kereviz
1 dilim denge ekmek

ara
1 küçük elma
yatmadan
1 fincan yeşil çay

Günaydın Hugocuk.. afiyet olsun..

Ay canım ya bi yerine bişi oldu mu.. Boşver ne rezil olacaksın herkesin başına gelebilir.. Bi sakatlık olmasın yeter ki.. Ben düşünce oturur önce kendim gülerim valla..

günaydın canım afiyet olsun,,menün çok güzel miş...

afiyet olsun canım...

Cimcime biz senle aynı kiloyla başlamışız yani yakın kilolarla aynı kiloyu hedeflemişiz şimdi de aynı kilodayız..

haklısın da ne bileyim ben düşünce önce etrafa bakarım.inanaki canımda çok yandı ama onu düşünemedim bile.bizim burdakiler böyle bir durumda gülüp duruyorlar...o yüzden öncelikle kimsenin görmememsi önemli.canımmın ağrısı geçer nasılsa.etek giymiştim ayyyyyyy allahtan açılmadı uzundu.

evet bende 65 le başladım aslında ama çizelgeyi hazırladığımda 64 kiloydum.benim boy 1.60cm yaş 27 ...

Benim de boy 160 sanıyordum diyetisyen ölçtü geçenler de 157 imiş
yaş da senden bayağ bi büyükçene yolun yarısına 4 ay kaldı... Çok yaşını gizler gördüm kendimi..

günaydın..Sabah kahvaltım

2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği

günaydın..Sabah kahvaltım

2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği

Günaydın.. Afiyet olsun.. Güzel kahvaltı sadece Hellimlerim dilimi ne kadar canım..
Biz genelde 1 kk kadar yiyoruz..Ölçülerimizi de öyle yazıyoruz..

geçmiş olsun canım boşver bişey olmamışya sana ne olacak yani herkes düşer. önemli olan bişey olmaması

Günaydın canım.. Topuklu ayakkabı giymeyeli 18 ay oldu bundan sonra giyebilir miyim hiç bi fikrim yok valla..

Günaydın.. Enerjin hep daim olsun canım...

Günaydın
ben geçen haftalarda fuarda giymek zorunda kalmıştım ayak ayalarım hala agrır .normalde spor giyiniyorum şirkette sorunda olmuyor ama böyle durumlarda mecburen şık şıkıdım olmak zorundayım ki hiç tarzım değildir :26::26:
neden 18 aydır giymedin ? hamilelik mi girdi araya ?

günaydın canım senin için güzel bir gün olmasını dilerim tatlım
afiyet olsun

günaydın totişcan
Benim de boy 160 sanıyordum diyetisyen ölçtü geçenler de 157 imiş
yaş da senden bayağ bi büyükçene yolun yarısına 4 ay kaldı... Çok yaşını gizler gördüm kendimi..

canım eger akşam saatleri ise kısa çıkıyorsun bende geçen emin olmak için boyumu ölçtüm akşam saatleriydi aa bi bakım 163 ama ama ben 165 idim derkene neruş dedi ki sabah saatlerinde dogrusu çıkar bide sabah ölçütm 165

amanın sabah şekeri kepçelerin kepçesi kepçecibaşım gelmiş günaydın nen özledim valla

geçmiş olsun canım boşver bişey olmamışya sana ne olacak yani herkes düşer. önemli olan bişey olmaması

hugocukcumm ve ycl cimmmcimlerimm dogru noktalara barnak basmışlar bi keresinde ben tuvaletten çıktığımda etek havada kalmıştı 16 yaşında filandım ayy çok utanmıştım o zaman
ama şimdi gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…