60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım hamilelik.. 9 ay.. zaten ayaklarım oldu kocaman.. şimdi de şişkoluktan ayakkabılar olmuyo ayağıma.. Bakalım zayıflarsam ben de giyerim arada..

Boyu da evet geçen gün sen söylemiştin..
Bi de sabah ölçeyim bakalım kaç çıkacak..

günaydınlarr günaydınlarrr günaydınlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın bugününüz mutlu olsunnn.nasılsınız bugünnn cimcimecim geçmiş olsun canım ay valla hem güldüm hemde üzüldüm gören görsün canım ne olacakki sanki tek düşen senmisin ne yapcan olmuş bikere yapcak bişey yok geçmiş olsun canım.bende şu anda iyiyim şükür uykumda yok gözlerimde fıldır fıldır bugün :86::111:menülerimi yazayım fambık yine yok dünde erken ayrıldı burdan nidenki acep :26: neyse gelir heralde
akşam
ıspanak yoğurtlaması 5-6 çatal
1 çatal biber dolmasının içinden
salata
karnım doymamıştı zaten ama öyle bişeyler yiyeyimde demedim
sonra 5 tane fındık
bir su bardağı bir çay kaşıklı kakaolu (hugooo) süt
meyve olarakta 4 tane çilek yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su ve bir kuru kayısı
domates-salatalık
1 tane küçük biber
2 kk peynir
4 zeytin
bir tane salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

ben balık tutmayı çok severim eşimde öyle. göle balık tutmaya gideriz tatillerde. bikeresinde yine gitmiştik taşlar vardı göle çok yakın oturmuş balık bekliyodum balık geldi oltayı kaldırayım derken hopp cumburlop göle düştüm üstelik öyle bi düştümki yan yattım kalkamadım eşim kurtardı arkadaşlarınada demiş ben bugün gölde 80 kiloluk balık yakaladım demiş

geçmiş olsun canım ... fena düşmüşsün...

aksam yazmıştı menumu ama balık fırında, salata ,ekmek

yeşilçay
normal çay

yarım bardak süt

sabah kayısı su
sirkeli su

1 kk peynir
yarım salatalık
1dlm ekmek
yeşilçay
zettın 3-4 tane

arada yy kakalo süt ne yazıkki sekerli hazır olanlardan
kahcve ve form çayı tabıkı bunlar ara ara

canım şekersiz kullan şekeri bıraksan rahat edersin bak ben nugiş filan pekçok arkadaş bıraktık

canım şekersiz kullan şekeri bıraksan rahat edersin bak ben nugiş filan pekçok arkadaş bıraktık

cnm ya bende şeker atmıyorum hiç, hazır kutu satılanlar olunca onlarda seker varya evde siz nasıl yapıyosunuz kakalou sütü benimki bu hazır gibi olmuyo içemiyorum ya tarif versen

farmasi nasılsın menume bişi demedin şekerimm...

dün senin öykünü yazdığın sayfanın cıktısını aldım bide renklı baskım olsaydı resmını alcaktım dermışım şu arka profıl varya çok beğeniyorum o resmi ya bende ekliycem ama en kısa zamnda buzdolabıma astım... bak bende sen gibi olcam insalah

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım... Uyanık bi gün dilerim..
Bu arada ben de Famiri merak ediyorum.. Dün sabah geldi sonra yok..
Kızı da hastaydı, kendisi de..

Afiyet olsun .. Ama hem hazır hem şekerli süt olmamış...

evet canım az olmuş

günaydın canım

Günaydınnn hanımlar ben geldim...

Ve dün ilk günü büyük bir başarıyla atlattım.
En son 17:00'de yemişdim.
Sonrasında 19:00 gibi evde oldum.
19:15 De yürüyüşe çıktım ve tam 1 saat 15 dk yürüdüm.
Dün toplamında 2 litre su içtim.
Buğün 3 litreye çıkarmaya çalışıcam bakalım.

Daha düzenli gidicem akam çıkmadan önce menümü paylaşıcam.
Bu sefer çok ama çok kararlıyım başarıcam....

cnm ya bende şeker atmıyorum hiç, hazır kutu satılanlar olunca onlarda seker varya evde siz nasıl yapıyosunuz kakalou sütü benimki bu hazır gibi olmuyo içemiyorum ya tarif versen

canım marketlerde satılan hani şu bildiğimiz kekelere pastalara konan kakaolar varya onların bazılarında üzerinde suya süte karıştırılıp içilebilir yazıyor biz onları kullanıyoruz canım. bu magnezyum ve özellikle spordan sonra enerji için gerekliymiş canım. yani faydalı bişey birde güzelde oluyo. sütü kaynatıp ekliyorum bir tatlı kaşığı akşam ara öğünde tv izlerken içiyorum çok hoş oluyo. birde canım biz sütlü türk kahveside içiyoruz şekersiz. süte türk kahvesini ekleyip pişiriyoruz şekersiz o da çok güzel oluyo ve çok tok tutuyo canım. ben sabah ara öğüde sütüm var bunu sütlü türk kahvesi olarak içiyorum akşam ara öğünümdede sütlü kakao içiyorum canım tavsiye ederim

Afiyet olsun .. Ama hem hazır hem şekerli süt olmamış...[/QUOTE] zaten daha içmedim ya olmaza bağenilmediyse içmem arkedeşler

deniycem tarifleri bugunde o kalkolu seyı içmiycemmm

herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

inşallah herkes iyidir

cimcimecim geçmişi tam okuyamadım ama düşmüşsün sanırım, geçmiş olsun canım

buz flan koysaydın acıyan yerlerine sızısını alırdı birazcık

ama rezil olmak gibi bişi düşünme, herkesin başına gelebilir sonuçta

ben de biraz daha iyiyim sanırım

ilaçların faydası galiba

hemen yediklerimi yazayım size
dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım, baya da acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim

akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim

bide yatmadan elma yedim bi tane

sabah kahvaltısında da
önce 2 kayısı ve bi bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim

öğleyin de ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar...hugocum sen böyle anlatınca benimde aklıma güzel bir anımı getirdin...bunda 5 yıl önce tatildeyiz arsuzdayız.. (neruda bilir arsuzu)...gündüz iskelede oturuyorum arkadaşımda var yanımda.annemde arkadaşlarıyla deniz kenarında siteye ait bir kumsaldayız....ben köpekten çok korkarım büyük küçük hiç farketmez fobim var...arkadaşımla sohbet ederken hisettim birde çocuk seslerini duydum bir tane köpek iskeleye doğru geliyor arkasındanda çocuklar koşuyor..ben daha köpeği görür görmez iskeleden kıyafetlerimle birlikte doğru denize atladım...annemde oturduğu yerden demiş eyvah ebru şimdi bu köpeği görürse denize atlar..tabi ben normalde o iskeleden hayatta atlayamam...ama korkudan atladım..bilinçsizce atladığım için ellerim ayaklarım çizilmişti hep...allahtan orda benden hoşlanan biri vardı o kurtardı beni hemen yanıma geldi..rezil oldum tabi...millet bana gülüyor..
Aklıma getirdin hugocum sabah sabah göle düştüm deyince

afiyet olsun balım

afiyet olsun canım

ah canım geçmiş olsun.üzülme düşmez kalkmaz alllah..mutlaka herkesin başına gelmiştir.şükür et sana bişey olmadı

günaydın..Sabah kahvaltım

2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
afiyet olsun canım kahvaltın güzel
amanın sabah şekeri kepçelerin kepçesi kepçecibaşım gelmiş günaydın nen özledim valla
günaydın balım

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…