60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet akşam eve gidene kadar açlıktan ölüyordum eve gidince de homini homini yiyordum o yüzden artık ofiste yiyorum

İşde bende aynı hataya düşüyordum ama buğünden itibaren o hatayı yapmıyorum.

15:00 Bir avuç leblebi
16:00 Bir kase meyveli yoğurt
17:00 Bir bardak domates çorbası iki galete ve yeme olayı bitti.

kızlar yaa acıktım ben ne yiyim. kırık leblebi vardı evde koydum kaseye ama ne kadar yiyebilirim. bi de 2 tane portkal dilimledim biri oğluma birini bana. meyve ne kadar yiyebilioz. hangisini yiyim meyve mi leblebi mi??

İşde bende aynı hataya düşüyordum ama buğünden itibaren o hatayı yapmıyorum.

15:00 Bir avuç leblebi
16:00 Bir kase meyveli yoğurt
17:00 Bir bardak domates çorbası iki galete ve yeme olayı bitti.
yardımcı olduğuıma çok sevindim tatlım
tahminimce domates çorbası ve meyveli yogurt hazır olanlardan. onları tüketmeni tavsiye etmiyorum aslında meyveli yogurda bayılırım ama içinde şeker var. hazır çorba da koruyucu maddeler var iyi değil ben ise şunlar yedim

15.00 yanımda saklama kabında getirdiğim çorba ve pırasa yemekleri 1 dilim ekmelkel
17.00 iki parça yagsız ızgara tavuk

birazdan da portakal yiycem akşam da acıkırsam biraz ayran içerim spordan sonra

Buğün hazırlıklı değildim canım yarın bu şekilde olmıcak bende yanımda yemeğimi getireceğim ve aynı senin gibi yapıcam...Yarından itibaren menülerim daha düzgün olucak allah nasip kısmet ederse.

kızlar kimse yardım etmio mu???

Canım bende yeniyim ama leblebi beni daha tok tutuyor sanki.
Bir avuç kadar leblebi yiyip sonrasında ılık bitki çaylarından içebilirsin birazda yeme konusunda yavaş davranırsan hemen tokluk hissediyorsun en azından bende öyle oluyor.

saol cnm leblebi yedim. daha doğrusu atıştırıorum arada hala. ben öle hızlı yemeyi sevmiorum zaten. atıştırmayı çok seviorum... dediğin gibi bi de şimdi bi yeşil çay yapam kendime. Allah'tan bitki çaylarınıda çok seviorum ben :))) girdik bi yola bakalım ne kadar dayanıcaz... sen kaç kilosun bu arada boy yaş kaç??

kızlar kimse yardım etmio mu???

Cnım leblebi 1 kahve fincanı kadar yiyebilirsin ayrıca yanında portakalı da yiyebilirsin günde 3 porsiyon meyve yiyioruz büyük meyveler 1 porsiyon oluyo (elma-portakal)

uzanmıştım kanepeye sırt üstü topie yazıyodum benim yaramaz kulağımın dibinde bıcır bıcır tatlı tatlı kısık sesle öterken uyuyakalmışım mesajım bile yarım kalmış ama çok dinlenmişim. bugün epeyce üşütmüşüm ben yaa anca uyuyunca kendime geldim uyutttu beni yaramazım

Cnım leblebi 1 kahve fincanı kadar yiyebilirsin ayrıca yanında portakalı da yiyebilirsin günde 3 porsiyon meyve yiyioruz büyük meyveler 1 porsiyon oluyo (elma-portakal)

saol cnm. meyve yemedim desem yeridir. oğlum ikisini de hüplettei maşallah. ufak bir dilim felan kalmıştı onu yedim. leblebi bi fincan olmuştur heralde bıraktım :) bide şekersiz papatya çayı içtim. akşama yemekte ne yesem acaba ??? eşime pilav üstü tavuk döner yapıcam. kesinlikle yememem lazım bnm. kırmızı lahana ve yoğurt yiyebilir miyim acaba?? ya da ne kadar yiyebilirim. yoğurt yiyebilio muyuz?? ya çok soruorum ama alışıcam zamanla. inanaın hayatımdaki ilk diyetimi sizinle birlikte yapıorum

slm hugocuk, kilolarını nasıl verdin, uzun ve önemli bir yol kat etmişsin gördüğüm kadarıyla.
ben bi türlü veremiyorum, spor şart mı mesela ? tatlı hiç mi yok hayatında, hadi ekmeği geçtim de tatlısız olmuyor ki

canım tavuk döneri yağsız pişir kendin için canım yersin o zaman sende. şöyle üç köfte kadar yersin yanına salata olur. bir köfte bir avuç içi hayasını tam daire şeklinde dolduracak kadar oluyo. bu ölçüde üç köfte kadar yersin yağsız yanına esmer ekmek çeşitlerinden biri olur

saol cnm son bişi daha sorabilir miyim ben... tavuk dönerim içinde salça, yoğurt, soğan, çeşni var bunlardan bişi olmaz heralde di mi. bi de salata yerken malzemelerde dikkat ettikleriniz neler. yani marul, kara lahana, domates, salatalık, soğan... yani hangileri yenir hangileri yenmez. biçok yerde salata sınırsız serbest denio. doğru mu?? salatanın ölçüsü nedir?

diyetisyene gidiyorum ben o şekilde verdim canım. evet tatlı yemiyorum bana yasak ama haftada bir kez yiyen arkadaşlar oluyo o şekildede zayıflıyorlar fakat bu şerbetli tatlı değilde hafif tatlılar olmalı. spor konusuna gelince sporsuz olmaz canım engelin yoksa yap yoksa zayıflamadan ötürü yağlar eridikçe sarkma olur

Hugocuk bende bişey soracaktım.akşam yemeği olarak bi kase yoğurt çorbası içsem ağırmı olur yada nasıl olur

salatanın yağına dikkat et yeter her türlü sebzeyi salata olarak kullanabilirsin. dönerin içindeki çeşniler filan çok etkilemez ama genelde evde kendin pişirirsin etini artık ama arada yağsız bu şekildede olur bende bazen hazır kadınbudu köfte alıp yağsız pişirip yiyorum :86:

ayyy cnm senden çok şey öğrenebiliriz o zmn. hani erler ya Allah çıkardı seni karşıma :))) ilgilendiğin için de çok saol cnm yaa... benm tatlı gibi bi sorunum yok çok şükür. yemesem de olur ama çikolataya dayanamıorum yaaa.. onu bırakmam lazım :S ooofff ooffff irademe hakim olmam lazım. ama burası işe yarı daha bikaç saat oldu ama anladım. bişi yemek istediğimde aklıma sis geliosunuz... yazıcam şimdi yediklerimi rezil olmıyım diorum ve vazgeçiorum

anladım cnm çoookk saol faydalı bilgilerin için.

Hugocuk bende bişey soracaktım.akşam yemeği olarak bi kase yoğurt çorbası içsem ağırmı olur yada nasıl olur

olur ama sadece çorba az gelir bence 1 veya 2 kepçe çorba yanına salata et veya sebze yemeği olur salata olur varsa bulgur pilavı olur 2-3 kaşık veya 1 dilim esmer ekmek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…