60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftada bir gün ödül günün olsun canım o gün bitter çikolata yiyebilirsin şöyle 2 parmak kadar. bitter çikolata olsun sütlü olmasın yeterki sütlü çikolata ani kana karışıp insülin direncini yükseltir

waaaayy çok iyiymiş. ben sütlü çikolata da sevmem zaten bitter favorimdir heheheh... yaaa valla çok sevidim ben bu işi heheheh

6 ile 8 arası idealdir fakat sabah kahvaltı saatiylede alakalıdır geç kahvaltı yapılıyorsa akşam yemeğide geçe kalır sabah erken kalkmak erken kahvaltı iyidir

domatesli makarna yemeyi düşünüyoru yanına ayran tabiki az yağlı olucak ..meyveyi ne kadar aradan sonra yiyosunuz kızlar?

iyi aşkamlar herkese :)
hergün kahvaltıdan önce büyük bi kupa limonlu sıcak su içiyorum
kahvaltı
1 haşlanmış yumrta
2 kk peynir
1 su bardağı süt
maydonoz
ara:
5 eti form bisküvi
öğle:
1 bardak çorba
1 armut
ara:
kremalı neskafe
akşam:
yarım dilim ekmek
1 tabak çorba
1 kase yoğurt yulaf ezmeli
soda
5 dilim kendi yapında kızarmış sucuk (canım çekti)

gün içinde yaklaşık 2 litre su
sporumuda yapcam inş birazdan

menülerim biraz dandik oluyo farkındayım ama hep makarna pişen öğrenci evi gibi evde anca bu kadar oluyo

ikindi öğünüm 2 dilim elma 2 dilim portakal 1 yayımyaglı kaaolu süt hazır ve neyazıkki küçük muz
aksam ki menüm 1 fırında alabalık salata ve 1dlim ekmek
yeşil çay

arkadslar ben 2 lt suyumu hergun 3 den sonra içebiliyorum geceye kadar gündüz içemiyorum ya en cok 500ml içebiliyorumm... farkedermii

akşam yemeğim sadece 2 küçük kase çorba ve yarım dilim ekmek.çok acıkmamıştım.yatana kadarda su içmeye devam edecem.

iyi akşamlar kızlarrr
eve geldim hemmmen ekmek makinesin başında buldum kendimi. şimdi kendime ev yapımı ketentohumlu kepekli çavdar ekmegi yapıyorum tarifteki su yerine süt koydum bal vardı eklemedim tatlı ekmek sevmem iki çorba kaşığı yag diyordu onu es geçmedim bi dahakine de sıfır yag denicem...
birazdan içine ketentohumu ve ceviz koymam için makine öter kulagım mutfakta bu arada duşta almam lazım bugün spor yok yarın artık zaten dün yapmıştım bugün dinlenmeye karar verdim
az önce son aram olarak 3 yk yoort bir portakal ve bir kiwi üzerine tarçınlı yoort yidim neruşş güzel oldu kız tarçın yoorda

domatesli makarna yemeyi düşünüyoru yanına ayran tabiki az yağlı olucak ..meyveyi ne kadar aradan sonra yiyosunuz kızlar?

canım yemeklerden 2- 3 saat sonra meyve yiyioruz genelde yani en azından 2 saat falan geçsin ama tabii ki bunlar hep kişinin yaşam tarzı ile alakalı durumlar ben mesela akşam yemeğimi geç yemek durumundayım o yüzden genelde öğle ve akşm arası 2 ara yapıp akşam yemeğinden sonra pek bişey yememeye çalışıyorum.

Ayrıca makarna daha yenisin bu defalık olsun ama illayiyceksen kepekli makarna ye ve pilav makarna gibi yiyeceklerin 2 ymek kaşığı 1 dilim ekmeğe eşit;günde 4-5 dilimden falza ekmek tüketmemeye çalışıyoruz ve makarna pilav gibi şeyleri kaç kaşık yiyeceğini buna göre hesaplayabilirsin genel olarak; bugün artık yemişsindir sanırım ama bundan sonraböyle hesaplayabilirsin ayrıca beyaz un,makarna gibi yiyecekler kan şekerini anidüşürüp yükselteceğinden çok çabuk acıkmana sebep olabilir bu yüzden beyaz ekmek,makarna,prinç tüketmemeye ya da az miktarda tüketmeye özen gösteriyoruz

Son düzenleme:
akşam yemeğim sadece 2 küçük kase çorba ve yarım dilim ekmek.çok acıkmamıştım.yatana kadarda su içmeye devam edecem.

canım bunu tüm yeni arkadaşlar için yazıyorum; akşam yemeğinde sadece çorba ve ekmek çok az yani salata,bi sebze yemeği yoğurt,1 kase çorba,1 dilim ekmek olabilir erken yiyebiliyosanız süper olur ama geç olacaksa da en azından boll salata ya da sebze ve yanında yoğurt tüketmeye çalışırsanız iyi olur

Tüm sebzeleri yiyoruz.patatesi çok nadir tüketirseniz iyi olurrr günde 3 porsiyon meyev 1 su abrdağı yoğurt 1 su bardağı süt, 4-5 dilim kepekli,çavdar,tam tahıllı ya da çok tahıllı ekmek günlük özellikle tükettiğimiz şeyler ayrıca öğlen sebze yiyorsanız akşam et-tavuk ya da balık ya da tam tersi yenebilir aklıma gelenleri yine yazıcamm pekçok soru soran olmuş ben de fikir vermek istedimm:13::13: hepberaber tüm falza yağlardan ve kilolardan kurtulmak dileğiyleeeee:13:

offf çok moralim bozuk şuan da kızlar yaa
kendimi tutamadım ve 2 tabak kıymalı makarna yedim
off off
napim makarna görünce dayanamıyorum
ama bu son olucak söz veriyorum size.

canım çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın bu günlük kaçtı bundan sonra dikkat edicem .bu topikte motive oluyorum yarın rejmmm başlasınnnn

oooofff ooffff oğluma şuanda yoğurtlu kabak patates ve havuç kızartması yediriyorum ama kendim kara lahana kemiriyorum. kocam da gelmedi daha tavuk dönerim de bana bakıo. az da olsa tadı gzl :))) ayy ilk günden kendimi kaybetmiyim ben yaa :S

günnnaydınn toppik milletinin hatunnarııı
bugün saati yediye kurmuştum ama ben yine 06.40 ta uyandım
kalktım ılık tarçınlı sütümüü ve iki kayısımı yidim

şimdi de giyinip kahvaltı yapacam. bugün ofiste misafirim var ne yazık ki gömlek + kumaş pantolon ve topuklu giymek zorundayım pofff

günaydın canım senin için güzel bir gün olmasını dilerim tatlım
afiyet olsun

merhaba kızlar bugünün çok güzelllllllllllllllllllllllllll olmasını diliyorum bugün içim içime sığmıyor gene umarım sağlıklı mutlu huzurlu olduğumuz hedeflerin tutturulduğu süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir gün olur canlar
sabah sabah çok ama çok enerji doluyum hamd olsun Rabbime. Bu enerjimin sizlere de yansımasını diliyorum sevgiyle kalın kızlar benim için sanırım bol koşuşturmacalı bir gün olacak yakılsın kalorilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar öncelikle akşam menüm:

8-10 kaşık salata,
2 dilim kepek ekmeği,
2 bardak çay,

canlarım şimdi bu ne diyeceksiniz ama akşam iş çıkışı eşimle kiralık ev bakmaya gittik.eve dönüşümüz 7:30 du o saatte birşey hazırlasam geç saatte yemiş olacaktık eşimle birlikte sadece salata yedik bizde ...

sabah :

2 adet k.kaysı,
1 bardak ılık su,
6-7 kaşık kellogs 1 çay bardağı sütle....

bu kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…