ayyy cnm senden çok şey öğrenebiliriz o zmn. hani erler ya Allah çıkardı seni karşıma :))) ilgilendiğin için de çok saol cnm yaa... benm tatlı gibi bi sorunum yok çok şükür. yemesem de olur ama çikolataya dayanamıorum yaaa.. onu bırakmam lazım :S ooofff ooffff irademe hakim olmam lazım. ama burası işe yarı daha bikaç saat oldu ama anladım. bişi yemek istediğimde aklıma sis geliosunuz... yazıcam şimdi yediklerimi rezil olmıyım diorum ve vazgeçiorum
haftada bir gün ödül günün olsun canım o gün bitter çikolata yiyebilirsin şöyle 2 parmak kadar. bitter çikolata olsun sütlü olmasın yeterki sütlü çikolata ani kana karışıp insülin direncini yükseltir
domatesli makarna yemeyi düşünüyoru yanına ayran tabiki az yağlı olucak ..meyveyi ne kadar aradan sonra yiyosunuz kızlar?
akşam yemeğim sadece 2 küçük kase çorba ve yarım dilim ekmek.çok acıkmamıştım.yatana kadarda su içmeye devam edecem.
canım yemeklerden 2- 3 saat sonra meyve yiyioruz genelde yani en azından 2 saat falan geçsin ama tabii ki bunlar hep kişinin yaşam tarzı ile alakalı durumlar ben mesela akşam yemeğimi geç yemek durumundayım o yüzden genelde öğle ve akşm arası 2 ara yapıp akşam yemeğinden sonra pek bişey yememeye çalışıyorum.
Ayrıca makarna daha yenisin bu defalık olsun ama illayiyceksen kepekli makarna ye ve pilav makarna gibi yiyeceklerin 2 ymek kaşığı 1 dilim ekmeğe eşit;günde 4-5 dilimden falza ekmek tüketmemeye çalışıyoruz ve makarna pilav gibi şeyleri kaç kaşık yiyeceğini buna göre hesaplayabilirsin genel olarak; bugün artık yemişsindir sanırım ama bundan sonraböyle hesaplayabilirsin ayrıca beyaz un,makarna gibi yiyecekler kan şekerini anidüşürüp yükselteceğinden çok çabuk acıkmana sebep olabilir bu yüzden beyaz ekmek,makarna,prinç tüketmemeye ya da az miktarda tüketmeye özen gösteriyoruz
günnnaydınn toppik milletinin hatunnarııı
bugün saati yediye kurmuştum ama ben yine 06.40 ta uyandım
kalktım ılık tarçınlı sütümüü ve iki kayısımı yidim
şimdi de giyinip kahvaltı yapacam. bugün ofiste misafirim var ne yazık ki gömlek + kumaş pantolon ve topuklu giymek zorundayım pofff
farmasi bu çizelgeyi nasıl ekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?