60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bacılar ben mayıs 2010 anasıyım bu gruba ilk defa yazıyorum elinize düştüm bacılarım emzirme olayını bitirdim 71 kiloyum ve 60 kiloma geri dönmek istiyorum sizler neler yapıyosunuz nasıl kilo vermeyi başarıyosunuz bana yardımcı olabilirmisiniz hepinize sevgiler selamlar

hugocuk öğlen menüsü
tavuk çorbası
kızartma
makarna yoğurt
ben şimdi
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek
yoğurt yesem çokmu olurkine acabaaaa:44:

geçmiş olsun canım kıyamam sakın üzülme herkesin başına gelebilir Allah beterinden korusun
menüler çok güzel afiyet olsun
günaydın..Sabah kahvaltım

2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
çok şık bir kahvaltı canım
hepsi çok güzel afiyet olsun
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok beğendim . çok öpüyorum
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum inşallah benden çok daha iyi olursun canımcım senin resimlerini görmek de bizlere nasip olur inşallah
afiyet olsun canımcım
çok güzelllllllllllllllllllllll

1 adet yeşil elma,
1 bardak yeşil çay,
500 ml suyumuda içtim..
afiyet olsun süper
1 küçücük elma
şimdi de yaseminli yeşil çay
işte ara öğün...

afiyet olsun harikasın

oşgeldin ve de bebişini güle güle büyüt canım tek derdin kilo vermek olsun obez olmadıktan sonra . hayırlısıyla verirsin canım kolaylıklar dilerim

şimdide misler gibi kahvemi yaptım geldim içeceğim.nasılda güzel kokuyor.tek şeker attım ama yoksa içemem türk kahvesini...:44::44:

Canımmm çok geçmiş olsunn benim de düşme anılarım vardır birkeresinde büyük bir barda dansederken öyle bir düştüm ki anlatamamama okadar güzel kıvırdımki herkes dansın bir figürü zannetmiştihatta bir çocuk karşıma geçti elimden tuttu kaldırdı sanki partnerini dansederken yerden kaldırır gibi halbu ki ben düşmüştümmmm kocaman bar herkes dansediyooo fenaydı yani ama süper kıvırdım kimse farketmedi

Günaydınn nugimmm süpersin afiyet olsuuunnnn demek içtin kakao ben ona biraz da tarçın ekliyorum acılığını alıyo güzel bir aroma ve tat veriyo

şimdi minnak balık tuıtar artık düşersen ama alalh korusun düşme tabii biz de bayılırız balık tutmaya sık sık balığa gidiyoruz akşama da tuttuklarımızı afiyetle yiyoruzzz

Tebrikler canımm inşallah hep böyle devam edersin ve azimle,sabırla sağlıkla hepberaber kurtuluruz inşallah tüm fazla yağlardan,kilolardannn:13:

Canımm çok beğendimm afiyet olsun yumrut yokk tabii bukezzz :13::13: inşallah biran önce iyileşirsin de sporuna da başlarsın

Bilirimmmm ivettttt ben de arsuzda bisikletle denize uçmuştum frenler tutmadı yokuştan inerken denize uçmuştumm

afiyet olsun ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:

Afiyet olsun bebeeeem çok güzelmiş özellikle ekmeğe bayıldımmm benim de evde unlarım var ekmek makinem yok ama fırında topacık ekmekler yapmayı planlıyorum bugünnn

sağol canımcım :))

Günayydııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerimmmmmmmmmmmmm hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmmmmm

Fambığımı çok merak ediyorum inşallah önemli bişey yokturrr

Akşam yemeğim

saat 6 gibi 1 dilim çok tahıllı ekmek

sonraaaa

Yağsız dana etinden 4 adet ızgara köfte (hepsi toplam 2 el ayası büyüklüğündedir)

1 pt haşlanmış brokoli ve karnıbahar salatası

Yoort hakkımı gündüz bitirmiştim o yüzden akşam yemedimm

Sabah kalkınca

1çk bal ile zencefilli ,zerdeçallı,polenli toz karışım 500ml su

kahvaltım

2 dilim çok tahıllı ekmek

3 tane yeşil zeytin

1,5kk yağsız beyaz peynir

bolll maydonoz

yarım domates

2 salatalık

2 köy biberi

şimdi de kiraz saplı,biberiyeli demeleme yeşil çayımı içtim ve 500ml lik 2. suyuma başladımm

Tebrikler canımm inşallah hep böyle devam edersin ve azimle,sabırla sağlıkla hepberaber kurtuluruz inşallah tüm fazla yağlardan,kilolardannn:13:

Teşekkür ederim canım bu sefer hiç olmadığı kadar dirayetliyim.

Bu arada resim eklicem demişdim ama dün yürüyüşe çıkınca pcyi hiç açmadım.
Ama albüm oluşturdum az önce nişanımdan birkaç foto var.

Sizce günde kaç litre su ideal?

Son düzenleme:
sslm kızlar kahvaltılarda ne yionuz ne yemionuz?? süt içilebilio mu?? yumurta yenilebilio mu? zeytin peynir ne kadar?? hadi bakalım bunlara da yardımcı olun lütfen. bugün bazı sebeplerden ötürü geç kalktım. sınavlarım yaklaşıo geceleri çalışıorum geç kalkıorum. daha yeni kahvaltı yapıcam ama ne yememe ne yemememem grektiğini bilemiyorum ((

Afiyet olsun canım....

Evet ya Famir bi haber etse bize..

ayers 'ciğim canım benim 2,5 lt ideal şimdilik çünkü kış ,fazlası böbrekleri yorar.yaz olsa ter olarakta atıyoruz.daha fazla içebiliriz.şimdilik 2,5 yeterli.tabi susuyorsan daha fazlasınıda içebilirsin...

Son düzenleme:

afiyet olsun neruda süper yediklerin.............demek sende bisikletle düştün allah esirgemiş seni...
..yani denize düşmen önemli değil yüzme biliyorsanama bisikletle olması kötü......
ama komik olmuştur haaa

canım herkese göre değişiyor su içme miktarı..ben çok önce diyetisyene gittiğimde 2litre vermişti..sonra bi 5-6 kilo daha almıştım o zaman gittiğimde de 2,5 vermişti..normalide bu 2- 2,5 litre..içtiğin bitki çayı falan hariç içeceğin su miktarı

kızlar cvp verin hadi lütfeenn. bi de taze sıkılmış portakal içebilio muyuz?? :)))

sağol canımcım ya
ih.sonu anca yaparım gibi geliyo spor
dün bi ara uzaya gitsem dedim de kociş ters ters bakınca ourdum yerime
ama öğünleri düzeltiyorum, toparlıyorum artıkın :))))

senin menü yine süper afiyet bal şeker olsun bebeeem :))))
demek arsuzda denize uçtun hee, çok iyiymiş walla :)))))

canım bu saatte seninki brunch olur artık :))
öğleden sonra 2 ara yap olmadı
şimdi çok fazla kaçırma
ben zeyitini h.sonu yiyorum o da en fazla 4 tane falan oluyo, yağlı çünkü zeytin
yumurtayıda haftada 3-4 kez yiyorum ben, omlet şeklinde, 1 tk yağla yapıyorum
sütü ara öğün olarak içersen daha iyi olur aslında
açlığı bastırıyo çünkü özellikle kakaolu veya türk kahvesi ile yapılan pişirilen süt
peyniri de light yersen 2 kk yiyebilirsin
normal peynir 1 kk
lor olursa 3 yk kadar
ben light yememe rağmen 1 kk yiyorum genelde
yetiyo bana

canım benim bizde yasaklar yok hamur işlerinden ve hazır gıdalardan uzak dur gerisinide kaşık ölçüleriyle yiyorsun.tabiki süt,yumurta peynir var.fandakilerin yediklerini takip edersen tam bilgi sahibi olabilirsin.ölçüler hakkında az çok bilgi veriyoruz...yenilenleri okuman yeterli.ölçüyü kaçıranları yanlış yenilenleri söyleüyoruz.zamanla oturuyor yediklerimiz.....okey miiii:81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…