bende şimdi mezdekede oynuyorum
bende şimdi mezdekede oynuyorum
sagol canımm .. artık ekmegimi evde yapıyorum. her gün daha da iyiye sizinle ve sizin sayenizde yaglara ölümmm
geçmiş olsun canım kıyamam sakın üzülme herkesin başına gelebilir Allah beterinden korusunarkadaşlar ya şimdi koridoru silmişlerdi ıslaktı topuklu giymiştim.kaydım çok feci bir şekilde düştüm. rezil oldum ya millete birde kameralarda var şimdi hocalarda seyrederse ya.çok komik oldu ya.... ellerimin içi vede dizlerim ağrıyor....
menüler çok güzel afiyet olsunGünaydın kızlar...
ben de akşam menümden başlayayım..
eve gidince ara olarak 2 grisini 1 fincan yeşil çay
akşam
4 kaşık ıspanak yemeği -Pirinçsiz
1 küçük enginar
3 yk kaşlanmış karnabahar, brokoli, kereviz
1 dilim denge ekmek
ara
1 küçük elma
yatmadan
1 fincan yeşil çay
çok şık bir kahvaltı canımgünaydın..Sabah kahvaltım
2 dilim hellim peynir(tuzunu suyla attım)
1 salatalık
4 cherry domates
maydonoz
yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
hepsi çok güzel afiyet olsungünaydınlarr günaydınlarrr günaydınlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın bugününüz mutlu olsunnn.nasılsınız bugünnn cimcimecim geçmiş olsun canım ay valla hem güldüm hemde üzüldüm gören görsün canım ne olacakki sanki tek düşen senmisin ne yapcan olmuş bikere yapcak bişey yok geçmiş olsun canım.bende şu anda iyiyim şükür uykumda yok gözlerimde fıldır fıldır bugün :86::111:menülerimi yazayım fambık yine yok dünde erken ayrıldı burdan nidenki acep :26: neyse gelir heralde
akşam
ıspanak yoğurtlaması 5-6 çatal
1 çatal biber dolmasının içinden
salata
karnım doymamıştı zaten ama öyle bişeyler yiyeyimde demedim
sonra 5 tane fındık
bir su bardağı bir çay kaşıklı kakaolu (hugooo) süt
meyve olarakta 4 tane çilek yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su ve bir kuru kayısı
domates-salatalık
1 tane küçük biber
2 kk peynir
4 zeytin
bir tane salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok beğendim . çok öpüyorumgeçmiş olsun canım ... fena düşmüşsün...
aksam yazmıştı menumu ama balık fırında, salata ,ekmek
yeşilçay
normal çay
yarım bardak süt
sabah kayısı su
sirkeli su
1 kk peynir
yarım salatalık
1dlm ekmek
yeşilçay
zettın 3-4 tane
arada yy kakalo süt ne yazıkki sekerli hazır olanlardan
kahcve ve form çayı tabıkı bunlar ara ara
farmasi nasılsın menume bişi demedin şekerimm...
dün senin öykünü yazdığın sayfanın cıktısını aldım bide renklı baskım olsaydı resmını alcaktım dermışım şu arka profıl varyaçok beğeniyorum o resmi ya bende ekliycem ama en kısa zamnda buzdolabıma astım... bak bende sen gibi olcam insalah
afiyet olsun canımcımherkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
inşallah herkes iyidir
cimcimecim geçmişi tam okuyamadım ama düşmüşsün sanırım, geçmiş olsun canım
buz flan koysaydın acıyan yerlerine sızısını alırdı birazcık
ama rezil olmak gibi bişi düşünme, herkesin başına gelebilir sonuçta
ben de biraz daha iyiyim sanırım
ilaçların faydası galiba
hemen yediklerimi yazayım size
dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım, baya da acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim
akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim bi tane
sabah kahvaltısında da
önce 2 kayısı ve bi bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim
öğleyin de ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum
çok güzelllllllllllllllllllllllsabah
1 bardak sirkeli su
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 girsini
peynir çöklek
domates salatalık ,
biraz yeşil çay içtim vaktim yetmedi bırakıp çıktım
türk kavesi sade
çay
şimdide 1 elma,1 kupa yeşil çay
500ml su içicem
sabah kahvaltım 07.30
1 kupa şekersiz çay
1 küçük domates + nane
1 yk peynir ezmesi
2 dilim evde yaptğım çavdarlı+kepekli+keten tohumlu +cevizli ekmek
1 çay kaşığı yeşil zeytin ezmesi
1 adet siyah zeytin
yolda gelirken : 500 ml su
09.30 1 yeşilçay 1 adet hurma
10.30 1 dilim ekmek üzerine peynir ezmesi 1 adet yeşil.çay daha yanında bir adet incir ile yiyicem
harikasın bekleeeeeeeeeeeeee gardrop yenileneceksinnnnnnnnnn
günaydın nugican bugican dıı kepçeci başııı
afiyet olsun süper1 adet yeşil elma,
1 bardak yeşil çay,
500 ml suyumuda içtim..
1 küçücük elma
şimdi de yaseminli yeşil çay
işte ara öğün...
selam bacılar ben mayıs 2010 anasıyım bu gruba ilk defa yazıyorum elinize düştüm bacılarım emzirme olayını bitirdim 71 kiloyum ve 60 kiloma geri dönmek istiyorum sizler neler yapıyosunuz nasıl kilo vermeyi başarıyosunuz bana yardımcı olabilirmisiniz hepinize sevgiler selamlar
geçmiş olsun canım kıyamam sakın üzülme herkesin başına gelebilir Allah beterinden korusun
amin canım benim.teşekkür ederim..
menüler çok güzel afiyet olsun
çok şık bir kahvaltı canım
hepsi çok güzel afiyet olsun
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok beğendim . çok öpüyorum
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum inşallah benden çok daha iyi olursun canımcım senin resimlerini görmek de bizlere nasip olur inşallah
afiyet olsun canımcım
çok güzelllllllllllllllllllllll
afiyet olsun süper
teşekkür ederim.
afiyet olsun harikasın
arkadaşlar ya şimdi koridoru silmişlerdi ıslaktı topuklu giymiştim.kaydım çok feci bir şekilde düştüm. rezil oldum ya millete birde kameralarda var şimdi hocalarda seyrederse ya.çok komik oldu ya.... ellerimin içi vede dizlerim ağrıyor....
günaydınlarr günaydınlarrr günaydınlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın bugününüz mutlu olsunnn.nasılsınız bugünnn cimcimecim geçmiş olsun canım ay valla hem güldüm hemde üzüldüm gören görsün canım ne olacakki sanki tek düşen senmisin ne yapcan olmuş bikere yapcak bişey yok geçmiş olsun canım.bende şu anda iyiyim şükür uykumda yok gözlerimde fıldır fıldır bugün :86::111:menülerimi yazayım fambık yine yok dünde erken ayrıldı burdan nidenki acep :26: neyse gelir heralde
akşam
ıspanak yoğurtlaması 5-6 çatal
1 çatal biber dolmasının içinden
salata
karnım doymamıştı zaten ama öyle bişeyler yiyeyimde demedim
sonra 5 tane fındık
bir su bardağı bir çay kaşıklı kakaolu (hugooo) süt
meyve olarakta 4 tane çilek yedim
sabah
kalkınca bir bardak ılık su ve bir kuru kayısı
domates-salatalık
1 tane küçük biber
2 kk peynir
4 zeytin
bir tane salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ben balık tutmayı çok severim eşimde öyle. göle balık tutmaya gideriz tatillerde. bikeresinde yine gitmiştik taşlar vardı göle çok yakın oturmuş balık bekliyodum balık geldi oltayı kaldırayım derken hopp cumburlop göle düştüm üstelik öyle bi düştümki yan yattım kalkamadım eşim kurtardıarkadaşlarınada demiş ben bugün gölde 80 kiloluk balık yakaladım demiş
Günaydınnn hanımlar ben geldim...
Ve dün ilk günü büyük bir başarıyla atlattım.
En son 17:00'de yemişdim.
Sonrasında 19:00 gibi evde oldum.
19:15 De yürüyüşe çıktım ve tam 1 saat 15 dk yürüdüm.
Dün toplamında 2 litre su içtim.
Buğün 3 litreye çıkarmaya çalışıcam bakalım.
Daha düzenli gidicem akam çıkmadan önce menümü paylaşıcam.
Bu sefer çok ama çok kararlıyım başarıcam....
herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
inşallah herkes iyidir
cimcimecim geçmişi tam okuyamadım ama düşmüşsün sanırım, geçmiş olsun canım
buz flan koysaydın acıyan yerlerine sızısını alırdı birazcık
ama rezil olmak gibi bişi düşünme, herkesin başına gelebilir sonuçta
ben de biraz daha iyiyim sanırım
ilaçların faydası galiba
hemen yediklerimi yazayım size
dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım, baya da acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim
akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim
bide yatmadan elma yedim bi tane
sabah kahvaltısında da
önce 2 kayısı ve bi bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim
öğleyin de ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum
günaydın arkadaşlar...hugocum sen böyle anlatınca benimde aklıma güzel bir anımı getirdin...bunda 5 yıl önce tatildeyiz arsuzdayız.. (neruda bilir arsuzu)...gündüz iskelede oturuyorum arkadaşımda var yanımda.annemde arkadaşlarıyla deniz kenarında siteye ait bir kumsaldayız....ben köpekten çok korkarım büyük küçük hiç farketmez fobim var...arkadaşımla sohbet ederken hisettim birde çocuk seslerini duydum bir tane köpek iskeleye doğru geliyor arkasındanda çocuklar koşuyor..ben daha köpeği görür görmez iskeleden kıyafetlerimle birlikte doğru denize atladım...annemde oturduğu yerden demiş eyvah ebru şimdi bu köpeği görürse denize atlar..tabi ben normalde o iskeleden hayatta atlayamam...ama korkudan atladım..bilinçsizce atladığım için ellerim ayaklarım çizilmişti hep...allahtan orda benden hoşlanan biri vardı o kurtardı beni hemen yanıma geldi..rezil oldum tabi...millet bana gülüyor..
Aklıma getirdin hugocum sabah sabah göle düştüm deyince
sabah
1 bardak sirkeli su
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 girsini
peynir çöklek
domates salatalık ,
biraz yeşil çay içtim vaktim yetmedi bırakıp çıktım
türk kavesi sade
çay
şimdide 1 elma,1 kupa yeşil çay
500ml su içicem
sabah kahvaltım 07.30
1 kupa şekersiz çay
1 küçük domates + nane
1 yk peynir ezmesi
2 dilim evde yaptğım çavdarlı+kepekli+keten tohumlu +cevizli ekmek
1 çay kaşığı yeşil zeytin ezmesi
1 adet siyah zeytin
yolda gelirken : 500 ml su
09.30 1 yeşilçay 1 adet hurma
10.30 1 dilim ekmek üzerine peynir ezmesi 1 adet yeşil.çay daha yanında bir adet incir ile yiyicem
günaydın nugican bugican dıı kepçeci başııı
geçmiş olsun canım kıyamam sakın üzülme herkesin başına gelebilir Allah beterinden korusun
menüler çok güzel afiyet olsun
çok şık bir kahvaltı canım
hepsi çok güzel afiyet olsun
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok beğendim . çok öpüyorum
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum inşallah benden çok daha iyi olursun canımcım senin resimlerini görmek de bizlere nasip olur inşallah
afiyet olsun canımcım
çok güzelllllllllllllllllllllll
afiyet olsun süper
afiyet olsun harikasın
Tebrikler canımm inşallah hep böyle devam edersin ve azimle,sabırla sağlıkla hepberaber kurtuluruz inşallah tüm fazla yağlardan,kilolardannn:13:
Canımmm çok geçmiş olsunnbenim de düşme anılarım vardır birkeresinde büyük bir barda dansederken öyle bir düştüm ki anlatamam ama okadar güzel kıvırdımki herkes dansın bir figürü zannetmişti hatta bir çocuk karşıma geçti elimden tuttu kaldırdı sanki partnerini dansederken yerden kaldırır gibi halbu ki ben düşmüştümmmm kocaman bar herkes dansediyooo fenaydı yani ama süper kıvırdım kimse farketmedi
seninki daha güzelmiş...ben koridorda düştüğümü resmen ilan ettim...yaaaa çok güldüm...hocam da duymuş düştüğümü bana geçmiş olsun dedi.birde yürürkenmi oldu sipor yaparken mi dedi ya.... taktılar bana ...bende dans ederken dedim hocam koridorda düştüm...gülüyor...biliyorum kafa buluyorum senle diyiyor...iyi hocam bende güleyim dedim ozaman...
aslında dekanım o kadar ciddi biridirki. konuşurken korkarım.ama bazen adama geliyorlar.
Günayydııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerimmmmmmmmmmmmm hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmmmmm
Fambığımı çok merak ediyorum inşallah önemli bişey yokturrr
Akşam yemeğim
saat 6 gibi 1 dilim çok tahıllı ekmek
sonraaaa
Yağsız dana etinden 4 adet ızgara köfte (hepsi toplam 2 el ayası büyüklüğündedir)
1 pt haşlanmış brokoli ve karnıbahar salatası
Yoort hakkımı gündüz bitirmiştim o yüzden akşam yemedimm
Sabah kalkınca
1çk bal ile zencefilli ,zerdeçallı,polenli toz karışım 500ml su
kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 tane yeşil zeytin
1,5kk yağsız beyaz peynir
bolll maydonoz
yarım domates
2 salatalık
2 köy biberi
şimdi de kiraz saplı,biberiyeli demeleme yeşil çayımı içtim ve 500ml lik 2. suyuma başladımm
Canımmm çok geçmiş olsunnbenim de düşme anılarım vardır birkeresinde büyük bir barda dansederken öyle bir düştüm ki anlatamam ama okadar güzel kıvırdımki herkes dansın bir figürü zannetmişti hatta bir çocuk karşıma geçti elimden tuttu kaldırdı sanki partnerini dansederken yerden kaldırır gibi halbu ki ben düşmüştümmmm kocaman bar herkes dansediyooo fenaydı yani ama süper kıvırdım kimse farketmedi
Günaydınn nugimmm süpersin afiyet olsuuunnnn demek içtin kakaoben ona biraz da tarçın ekliyorum acılığını alıyo güzel bir aroma ve tat veriyo
şimdi minnak balık tuıtar artık düşersen ama alalh korusun düşme tabii biz de bayılırız balık tutmaya sık sık balığa gidiyoruz akşama da tuttuklarımızı afiyetle yiyoruzzz
Tebrikler canımm inşallah hep böyle devam edersin ve azimle,sabırla sağlıkla hepberaber kurtuluruz inşallah tüm fazla yağlardan,kilolardannn:13:
Canımm çok beğendimm afiyet olsun yumrut yokk tabii bukezzz :13::13:inşallah biran önce iyileşirsin de sporuna da başlarsın
Bilirimmmm ivettttt ben de arsuzda bisikletle denize uçmuştum frenler tutmadı yokuştan inerken denize uçmuştumm
afiyet olsun ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:
Afiyet olsun bebeeeem çok güzelmiş özellikle ekmeğe bayıldımmmbenim de evde unlarım var ekmek makinem yok ama fırında topacık ekmekler yapmayı planlıyorum bugünnn
ayers 'ciğim canım benim 2,5 lt ideal şimdilik çünkü kış ,fazlası böbrekleri yorar.yaz olsa ter olarakta atıyoruz.daha fazla içebiliriz.şimdilik 2,5 yeterli.tabi susuyorsan daha fazlasınıda içebilirsin...Teşekkür ederim canım bu sefer hiç olmadığı kadar dirayetliyim.
Bu arada resim eklicem demişdim ama dün yürüyüşe çıkınca pcyi hiç açmadım.
Ama albüm oluşturdum az önce nişanımdan birkaç foto var.
Sizce günde kaç litre su ideal?
Günayydııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerimmmmmmmmmmmmm hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmmmmm
Akşam yemeğim
sonraaaa
Yağsız dana etinden 4 adet ızgara köfte (hepsi toplam 2 el ayası büyüklüğündedir)
Sabah kalkınca
kahvaltım
3 tane yeşil zeytin
bolll maydonoz
yarım domates
2 salatalık
2 köy biberi
şimdi de kiraz saplı,biberiyeli demeleme yeşil çayımı içtim ve 500ml lik 2. suyuma başladımm
Teşekkür ederim canım bu sefer hiç olmadığı kadar dirayetliyim.
Bu arada resim eklicem demişdim ama dün yürüyüşe çıkınca pcyi hiç açmadım.
Ama albüm oluşturdum az önce nişanımdan birkaç foto var.
Sizce günde kaç litre su ideal?
sslm kızlar kahvaltılarda ne yionuz ne yemionuz?? süt içilebilio mu?? yumurta yenilebilio mu? zeytin peynir ne kadar?? hadi bakalım bunlara da yardımcı olun lütfen. bugün bazı sebeplerden ötürü geç kalktım. sınavlarım yaklaşıo geceleri çalışıorum geç kalkıorum. daha yeni kahvaltı yapıcam ama ne yememe ne yemememem grektiğini bilemiyorum((
Günaydınn nugimmm süpersin afiyet olsuuunnnn demek içtin kakaoben ona biraz da tarçın ekliyorum acılığını alıyo güzel bir aroma ve tat veriyo
şimdi minnak balık tuıtar artık düşersen ama alalh korusun düşme tabii biz de bayılırız balık tutmaya sık sık balığa gidiyoruz akşama da tuttuklarımızı afiyetle yiyoruzzz
Canımm çok beğendimm afiyet olsun yumrut yokk tabii bukezzz :13::13:inşallah biran önce iyileşirsin de sporuna da başlarsın
Bilirimmmm ivettttt ben de arsuzda bisikletle denize uçmuştum frenler tutmadı yokuştan inerken denize uçmuştumm
afiyet olsun ebruuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80::80:
Afiyet olsun bebeeeem çok güzelmiş özellikle ekmeğe bayıldımmmbenim de evde unlarım var ekmek makinem yok ama fırında topacık ekmekler yapmayı planlıyorum bugünnn
Akşam yemeğim
sonraaaa
Sabah kalkınca
kahvaltım
3 tane yeşil zeytin
bolll maydonoz
yarım domates
2 salatalık
2 köy biberi
sslm kızlar kahvaltılarda ne yionuz ne yemionuz?? süt içilebilio mu?? yumurta yenilebilio mu? zeytin peynir ne kadar?? hadi bakalım bunlara da yardımcı olun lütfen. bugün bazı sebeplerden ötürü geç kalktım. sınavlarım yaklaşıo geceleri çalışıorum geç kalkıorum. daha yeni kahvaltı yapıcam ama ne yememe ne yemememem grektiğini bilemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?