tekrar gelim kızlar. kahvaltımı hazırladım size de diyem dedim var mı bi gariplik. önce şunu diyim ben aslında 3e 4e kadar bişi yemesem sadece suyla dururum yemek de aramam ama sonrasında iyi yediğim için şimdi kahvaltı türü şeyler yiyim ki tok tutsun dedim.
100ml süt (100ml olık suyla karıştırıp ılındırdım bi su bardağı yaptım)
1kk süzme peynir
yarım haşlanmış yumurta
2-3 dilim kepek ekmeği
yarım portakal
var mı eksik fazla???
kız dans ederken mi düştünsenin kide bişi mi sen benim hikayemi okudun mu tuvaletten çıkınca etek ucu çamaşıra takılmış popom açık kalmış kızlar sölemişti allahtan ama çok kötüydü ve komikti ve hahha :2::2
yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi önce yemeklerimi kendim yagsız yapmaya başladım şimdi de ekmeklerimizi yapıyoruz ayy topaçık yap ekmekleri ama tamam mı yuvallak ossun
bugün menüde kurukuru fesilllye varmış ıyyyk gidim yiyim bari birazdan yabancı misafirim gelicek bi süre giremem sanırım mujkks
kızlar arada kaynadım heralde bana yorum yapan olmadı
kızlar bi de ben bişi daha sorucam. bu layt bisküvilerden felan kullanıo musunuz?? kullanıosanız ne kadar??? akşam çayında yemek sozun yaratır mı bu bisküvilerden felan??
neruşum bu fambık görünmüyo bugün hiç nerelerde acep bilgin varmı
saol cnm ... zaten 3. dilim ekmeği yiyemedim. 2 dilim yedim. arada meyve yerim heralde bi de leblebi bi de türk kahvesi içerim heralde... akşama kadar bu yeter bana... cnm ben zaten kahvaltı neredeyse hiç yapmazdım. bi meyvesuyu içerdim. ya da acık atıştırırdım. çok nadir yumurta kırar yerdim... ondan çok bile geldi bunlar bana.Canım kahvaltın geç olmuş o yüzden ekmek miktarın iyi normalde 1-2 dilim yiyioruz ama sanırım sen bugün öğle yemeği yemezsin bu kahvaltıyla akşam arası 2-3 ara öğün yaparsın ara öğünlerde meyve yersin kahvaltı da bence bu saat için iyi yumruta 1 tane de olabilirdi bence neden yarım kii:26:
Canım onları pek tüketmeni tavsiye etmiyoruz çünkü onlarda aynı zamanda yağ var ve bir paketi 3 dilim ekmek ediyor ki biz günde toplam 5 dilim falan ekmek yiyioruz onun yerine ara öğünde meyve-süt ya da 1 dilim ekmek yersen hem daha tok tutar hem de daha sağlıklı
Hayır hugocukcuğum maalesef bir bilgim yok ve ben de çok merak ediyorum.Kızı hastaydı kendisi de biraz rahatsızdı acaba işe filan mı gitmedi diye düşünüyorum e evde de interneti yok belki ondan yazamadı ama ben de çok merak ediyorum inşallah önemli bişey yoktur
1 kaşık kıremelı sebze çorbası,
2 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
1 yemek kaşışığı kadar haşlama et,
2 yemek kaşı salata,
200 ml ayran,
5oo ml su...
çorbada kırema kullanılmıştı diye içmedim.hazır krema tadını fazla sevmiyorum...
Öğle menüm:
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata
canım seninde menün çok az olmamış mı ya .sen vejeteryandın değilmi....
afiyet olsun.....öğle yemğim 2 kk peynir 1.5 dilim bugday ek. salatalık simdi ebehanıma gıtcem bakalım orada ne var
tekrar gelim kızlar. kahvaltımı hazırladım size de diyem dedim var mı bi gariplik. önce şunu diyim ben aslında 3e 4e kadar bişi yemesem sadece suyla dururum yemek de aramam ama sonrasında iyi yediğim için şimdi kahvaltı türü şeyler yiyim ki tok tutsun dedim.
100ml süt (100ml olık suyla karıştırıp ılındırdım bi su bardağı yaptım)
1kk süzme peynir
yarım haşlanmış yumurta
2-3 dilim kepek ekmeği
yarım portakal
var mı eksik fazla???
canım kahvaltında hani peynir, zeytin, yumurta, öğlende az canım vitaminsiz kalma dikkatli beslen böyle çok çabuk sıkılırsın diyetten herşeyden az az yemelisin ki daha sonra tekrar geri alınmasın verilenler.yazık emeklere...olurmu canım benim...Buğün ki menüm
Sabah
08:30
İki dilim çok tahıllı ekmek
Bol maydanoz,tere otu ve roka
Bir bardak yağsız süt
Ara 10:30
Bir bardak şekersiz çay
Bir avuç kuru üzüm
Öğlen Yemeği 12:00
Maydanoz,tere otu,roka,maruldan oluşan ton balıklı bol limonlu,az tuzlu yağsız salata
Bir kase çorba
Şu ana kadar 1 Litre Su
(Öğlen dışarı çıkıcam o yüzden erken yiyorum.Yürüyüş yapıcam.)
öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum
hıııı madem diyetisyen o şekilde verdi okey afiyet olsun....Canım benimki diyetisyenin verdiği menü.. kafama göre değil canım..
yarım su bardağı da yoğurt vardı onu yemedim akşama yiyeceğim..
Bu arada evet vejeteryanım ve de kollestrol diyeti yapıyorum..
öğle yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
bir maşa kızartma yani maşayla veriyorlar kızartmayı oda 15 tane vardır galiba
yoğurt
ben genelde bu gibi yemekler çıktığında evden getiriyordum ama evde hiç sebze kalmadığı için dolayısıyla pişiremedim.neyseki pişmanlık yok gayet iyiyim fazlada yemedim
1 kaşık kıremelı sebze çorbası,
2 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
1 yemek kaşışığı kadar haşlama et,
2 yemek kaşı salata,
200 ml ayran,
5oo ml su...
çorbada kırema kullanılmıştı diye içmedim.hazır krema tadını fazla sevmiyorum...
öğle yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
bir maşa kızartma yani maşayla veriyorlar kızartmayı oda 15 tane vardır galiba
yoğurt
ben genelde bu gibi yemekler çıktığında evden getiriyordum ama evde hiç sebze kalmadığı için dolayısıyla pişiremedim.neyseki pişmanlık yok gayet iyiyim fazlada yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?