60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar arada kaynadım heralde bana yorum yapan olmadı

ay o lisede bana da olmuştu ama neyse ki kıştı kalın çorap vardı ve çok ilerlemeden kızlar farketmişti hımm yapıciiiiimmm topacık topacıkkkk mayalanıyo şuanda

Afiyet olsun canımmm

kızlar bi de ben bişi daha sorucam. bu layt bisküvilerden felan kullanıo musunuz?? kullanıosanız ne kadar??? akşam çayında yemek sozun yaratır mı bu bisküvilerden felan??

kızlar arada kaynadım heralde bana yorum yapan olmadı

Canım kahvaltın geç olmuş o yüzden ekmek miktarın iyi normalde 1-2 dilim yiyioruz ama sanırım sen bugün öğle yemeği yemezsin bu kahvaltıyla akşam arası 2-3 ara öğün yaparsın ara öğünlerde meyve yersin kahvaltı da bence bu saat için iyi yumruta 1 tane de olabilirdi bence neden yarım kii:26:

kızlar bi de ben bişi daha sorucam. bu layt bisküvilerden felan kullanıo musunuz?? kullanıosanız ne kadar??? akşam çayında yemek sozun yaratır mı bu bisküvilerden felan??

Canım onları pek tüketmeni tavsiye etmiyoruz çünkü onlarda aynı zamanda yağ var ve bir paketi 3 dilim ekmek ediyor ki biz günde toplam 5 dilim falan ekmek yiyioruz onun yerine ara öğünde meyve-süt ya da 1 dilim ekmek yersen hem daha tok tutar hem de daha sağlıklı

neruşum bu fambık görünmüyo bugün hiç nerelerde acep bilgin varmı

Hayır hugocukcuğum maalesef bir bilgim yok ve ben de çok merak ediyorum.Kızı hastaydı kendisi de biraz rahatsızdı acaba işe filan mı gitmedi diye düşünüyorum e evde de interneti yok belki ondan yazamadı ama ben de çok merak ediyorum inşallah önemli bişey yoktur

saol cnm ... zaten 3. dilim ekmeği yiyemedim. 2 dilim yedim. arada meyve yerim heralde bi de leblebi bi de türk kahvesi içerim heralde... akşama kadar bu yeter bana... cnm ben zaten kahvaltı neredeyse hiç yapmazdım. bi meyvesuyu içerdim. ya da acık atıştırırdım. çok nadir yumurta kırar yerdim... ondan çok bile geldi bunlar bana.

saol cnm söylediğin için. alırım gene dursun evde. zaten fazla ekmek tüketmiorum ben canım çok aburcubur çekerse bari yerim onlardan ama dilimleri unutmadan...

kızlar ben çıkıyorum şimdilik. tekrar herşey için tşkkrler. pc başından kalkıp hareket etme zamanı:)) oğlumla beraber markete gidicem ama malesef arabayla... hava soğuk çünkü oğlumla yürüyerek gidemem yaz gelsin o zmn bolca yürüycem inş....

Son düzenleme:
1 kaşık kıremelı sebze çorbası,
2 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
1 yemek kaşışığı kadar haşlama et,
2 yemek kaşı salata,
200 ml ayran,
5oo ml su...

çorbada kırema kullanılmıştı diye içmedim.hazır krema tadını fazla sevmiyorum...

inşallah ya birşeyi yoktur .fark ediliyor yokluğu...

Afiyet olsun cimcimecik... Kremalı çorba çok uygun değil bence bizim için zaten..

öğle yemeğim
1 kepçe tavuk çorbası
bir maşa kızartma yani maşayla veriyorlar kızartmayı oda 15 tane vardır galiba
yoğurt
ben genelde bu gibi yemekler çıktığında evden getiriyordum ama evde hiç sebze kalmadığı için dolayısıyla pişiremedim.neyseki pişmanlık yok gayet iyiyim fazlada yemedim

canım seninde menün çok az olmamış mı ya .sen vejeteryandın değilmi....

Canım benimki diyetisyenin verdiği menü.. kafama göre değil canım..
yarım su bardağı da yoğurt vardı onu yemedim akşama yiyeceğim..

Bu arada evet vejeteryanım ve de kollestrol diyeti yapıyorum..

öğle yemğim 2 kk peynir 1.5 dilim bugday ek. salatalık simdi ebehanıma gıtcem bakalım orada ne var
afiyet olsun.....

canım kahvaltında hani peynir, zeytin, yumurta, öğlende az canım vitaminsiz kalma dikkatli beslen böyle çok çabuk sıkılırsın diyetten herşeyden az az yemelisin ki daha sonra tekrar geri alınmasın verilenler.yazık emeklere...olurmu canım benim...

öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum

gene süpersin canım ya mükemmel bir menü...afiyet olsunnnnn...

Canım benimki diyetisyenin verdiği menü.. kafama göre değil canım..
yarım su bardağı da yoğurt vardı onu yemedim akşama yiyeceğim..

Bu arada evet vejeteryanım ve de kollestrol diyeti yapıyorum..
hıııı madem diyetisyen o şekilde verdi okey afiyet olsun....

arada bir oluyor böyle şeyler canım....bende bu akşam kepekli tost yapıcam...tavuk haşlasam yetişemem spor salonuna gidicem....aslında öğlen et yedim akşam sebze yemem lazım ama yiyemiyeceğim işte....afiyet olsun

afiyet olsun canım zaten pilav ve etin değeri yüksek iyi olmuş çorbayı içmemem

ayyyyyyyyyyy yerim seni nede güzel yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…