60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım cnm çok tşkkrler....

saol cnm. geçmişe bakmak aklıma geldi ama oğlum bunları bile zor yazdırıo. izin vermio. ondanbakamadım. tşekkrler bilgiler için :)))

herkese afiyet olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün okulda boş saatim vardı 2 saat de deneme sınavı gözetmenliği derken fırsat bulup bulup girdim

hugocuk öğlen menüsü
tavuk çorbası
kızartma
makarna yoğurt
ben şimdi
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek
yoğurt yesem çokmu olurkine acabaaaa:44:

canım 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek ve yoğurt ye istersen menü epey kalorili. istersen acık kızartma al ve peçeteyle yağını güzelce sık ve yoğurduna karıştır ye ama yağını güzelce sık canım

verdiğin bilgiler için çok saol hugocuk, bi şey daha soracaktım.tatlı niyetine diyet biskuvi veya bol sütlü az şekerli puding yense bi şey olmaz diye tahmin ediyorum.ayrıca evde yürüyüş bandım var, günde kaç km ve ya kaç dk yürümek yeterlidir acep?

meyvaları posalı yemek daha iyidir sıkma yerine portakalı yesen daha tok tutar pek tavsiye edilmiyo sıkma meyva suları doğalda olsa

öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum

afiyet olsun neruşumm

Teşekkür ederim canım verdiğim bilgi için.
3 litre dedi birkaç arkadaşım ama bana çok geldi kilo vercem diye almiyim sonra.
O yüzden sordum.

Buğün ki menüm

Sabah

08:30

İki dilim çok tahıllı ekmek
Bol maydanoz,tere otu ve roka
Bir bardak yağsız süt

Ara 10:30

Bir bardak şekersiz çay
Bir avuç kuru üzüm

Öğlen Yemeği 12:00

Maydanoz,tere otu,roka,maruldan oluşan ton balıklı bol limonlu,az tuzlu yağsız salata
Bir kase çorba

Şu ana kadar 1 Litre Su

(Öğlen dışarı çıkıcam o yüzden erken yiyorum.Yürüyüş yapıcam.)

Son düzenleme:

Canım süt esw nin de dediği gibi ara öğünde içersen daha iyi olur günde 1 bardak süt bir bardak yoğurt tüketirsen iyi olur mümkünse yarım yağlı tercih et hafatad2-3 gün yumurta yiyebilirsin, peynir yuruta yoksa 2kk varsa 1kk yemeye çalış ama yağlı bir peynirse yumruta olsa da olmasa da 1kkdan fazla tüketmezsen iyi olur ayrıca kahvaltıda maydonoz-nane ve diğer yeşilliklerden,domate s,salatalık-biber yemeye çalış kuvvetli bir kahvaltı tüm gün seni tok tutacaktır ve aşırı yemeni engeller

Yaa işte uçtum denize Allahtan bişey olmadı çokşükür kum olan yere uçtum ama zevklide oldu yaniii gerçi küçüktüm 16-17 yaşlarındaydımmm ben zaten çok binerim bisiklete arsuzda da bizim sitelerden arsuza çok giderdim bisikletle (5-6km) bi kere iskenderuna bile gitmiştim arsuzdan hey gidi günler heyyyy özledim bak arsuzu bu mevsim de süperr olurrr

herkese afiyet olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün okulda boş saatim vardı 2 saat de deneme sınavı gözetmenliği derken fırsat bulup bulup girdim

sağol farmisyommmmm

öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum
bide yoğurt olsa iy olur 2 kaşıkcık...

Teşekkür ederim canım verdiğim bilgi için.
3 litre dedi birkaç arkadaşım ama bana çok geldi kilo vercem diye almiyim sonra.
O yüzden sordum.
arkadsım 3 litre içsende bişi olmaz arkadsın dedıgı gıbı sadec böbreğini yorar kilo yapmaz

kız dans ederken mi düştün senin kide bişi mi sen benim hikayemi okudun mu tuvaletten çıkınca etek ucu çamaşıra takılmış popom açık kalmış kızlar sölemişti allahtan ama çok kötüydü ve komikti ve hahha :2::2
yavaş yavaş geliştiriyorum kendimi önce yemeklerimi kendim yagsız yapmaya başladım şimdi de ekmeklerimizi yapıyoruz ayy topaçık yap ekmekleri ama tamam mı yuvallak ossun

bugün menüde kurukuru fesilllye varmış ıyyyk gidim yiyim bari birazdan yabancı misafirim gelicek bi süre giremem sanırım mujkks

öğle yemğim 2 kk peynir 1.5 dilim bugday ek. salatalık simdi ebehanıma gıtcem bakalım orada ne var

tekrar gelim kızlar. kahvaltımı hazırladım size de diyem dedim var mı bi gariplik. önce şunu diyim ben aslında 3e 4e kadar bişi yemesem sadece suyla dururum yemek de aramam ama sonrasında iyi yediğim için şimdi kahvaltı türü şeyler yiyim ki tok tutsun dedim.

100ml süt (100ml olık suyla karıştırıp ılındırdım bi su bardağı yaptım)
1kk süzme peynir
yarım haşlanmış yumurta
2-3 dilim kepek ekmeği
yarım portakal

var mı eksik fazla???

arkadsım 3 litre içsende bişi olmaz arkadsın dedıgı gıbı sadec böbreğini yorar kilo yapmaz

2 2,5 ideal sanırım bende su içmeye başlayınca hiç duramıyorum.
Dün 2 litre içdim akşam hiç içmedim.Şimdide 1 litreyi buldum.

canım benim yeme düzenimi diyetisyen ayarlıyo yoğurt akşamları var. sabahki ara öğündede sütüm var yarım yağlı dediğim gibi türk kahvesi yapıyorum sabahları sütümü

Afiyet olsun hugocukcuğummm

canım sabah kahvaltın az olmuş; 1-2 zeytin 1-2kk yağsız peynir yiyebilirsin sabah portein alırsan ve kuvvetli bir kahvaltı yaparsan bütün seni dinç ve tok tutar yanlış şeyler yemeni önler

Öğlen de 1 dilim ekmek ve bira xda yoğurt ekleyebilirsin menüne afiyet olsun cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…