sağol canımcım ya
ih.sonu anca yaparım gibi geliyo spor
dün bi ara uzaya gitsem dedim de kociş ters ters bakınca ourdum yerime
ama öğünleri düzeltiyorum, toparlıyorum artıkın :))))
senin menü yine süper afiyet bal şeker olsun bebeeem :))))
demek arsuzda denize uçtun hee, çok iyiymiş walla :)))))
canım bu saatte seninki brunch olur artık :))
öğleden sonra 2 ara yap olmadı
şimdi çok fazla kaçırma
ben zeyitini h.sonu yiyorum o da en fazla 4 tane falan oluyo, yağlı çünkü zeytin
yumurtayıda haftada 3-4 kez yiyorum ben, omlet şeklinde, 1 tk yağla yapıyorum
sütü ara öğün olarak içersen daha iyi olur aslında
açlığı bastırıyo çünkü özellikle kakaolu veya türk kahvesi ile yapılan pişirilen süt
peyniri de light yersen 2 kk yiyebilirsin
normal peynir 1 kk
lor olursa 3 yk kadar
ben light yememe rağmen 1 kk yiyorum genelde
yetiyo bana
canım benim bizde yasaklar yok hamur işlerinden ve hazır gıdalardan uzak dur gerisinide kaşık ölçüleriyle yiyorsun.tabiki süt,yumurta peynir var.fandakilerin yediklerini takip edersen tam bilgi sahibi olabilirsin.ölçüler hakkında az çok bilgi veriyoruz...yenilenleri okuman yeterli.ölçüyü kaçıranları yanlış yenilenleri söyleüyoruz.zamanla oturuyor yediklerimiz.....okey miiii:81::81::81:
hugocuk öğlen menüsü
tavuk çorbası
kızartma
makarna yoğurt
ben şimdi
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek
yoğurt yesem çokmu olurkine acabaaaa:44:
diyetisyene gidiyorum ben o şekilde verdim canım. evet tatlı yemiyorum bana yasak ama haftada bir kez yiyen arkadaşlar oluyo o şekildede zayıflıyorlar fakat bu şerbetli tatlı değilde hafif tatlılar olmalı. spor konusuna gelince sporsuz olmaz canım engelin yoksa yap yoksa zayıflamadan ötürü yağlar eridikçe sarkma olur
Günayydııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerimmmmmmmmmmmmm hepimize sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmmmmm
Fambığımı çok merak ediyorum inşallah önemli bişey yokturrr
Akşam yemeğim
saat 6 gibi 1 dilim çok tahıllı ekmek
sonraaaa
Yağsız dana etinden 4 adet ızgara köfte (hepsi toplam 2 el ayası büyüklüğündedir)
1 pt haşlanmış brokoli ve karnıbahar salatası
Yoort hakkımı gündüz bitirmiştim o yüzden akşam yemedimm
Sabah kalkınca
1çk bal ile zencefilli ,zerdeçallı,polenli toz karışım 500ml su
kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
3 tane yeşil zeytin
1,5kk yağsız beyaz peynir
bolll maydonoz
yarım domates
2 salatalık
2 köy biberi
şimdi de kiraz saplı,biberiyeli demeleme yeşil çayımı içtim ve 500ml lik 2. suyuma başladımm
canım herkese göre değişiyor su içme miktarı..ben çok önce diyetisyene gittiğimde 2litre vermişti..sonra bi 5-6 kilo daha almıştım o zaman gittiğimde de 2,5 vermişti..normalide bu 2- 2,5 litre..içtiğin bitki çayı falan hariç içeceğin su miktarı
sslm kızlar kahvaltılarda ne yionuz ne yemionuz?? süt içilebilio mu?? yumurta yenilebilio mu? zeytin peynir ne kadar?? hadi bakalım bunlara da yardımcı olun lütfen. bugün bazı sebeplerden ötürü geç kalktım. sınavlarım yaklaşıo geceleri çalışıorum geç kalkıorum. daha yeni kahvaltı yapıcam ama ne yememe ne yemememem grektiğini bilemiyorum((
afiyet olsun neruda süper yediklerin.............demek sende bisikletle düştün allah esirgemiş seni.....yani denize düşmen önemli değil yüzme biliyorsanama bisikletle olması kötü......ama komik olmuştur haaa
canım herkese göre değişiyor su içme miktarı..ben çok önce diyetisyene gittiğimde 2litre vermişti..sonra bi 5-6 kilo daha almıştım o zaman gittiğimde de 2,5 vermişti..normalide bu 2- 2,5 litre..içtiğin bitki çayı falan hariç içeceğin su miktarı
herkese afiyet olsun canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün okulda boş saatim vardı 2 saat de deneme sınavı gözetmenliği derken fırsat bulup bulup girdim
bide yoğurt olsa iy olur 2 kaşıkcık...öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum
arkadsım 3 litre içsende bişi olmaz arkadsın dedıgı gıbı sadec böbreğini yorar kilo yapmazTeşekkür ederim canım verdiğim bilgi için.
3 litre dedi birkaç arkadaşım ama bana çok geldi kilo vercem diye almiyim sonra.
O yüzden sordum.
kız dans ederken mi düştünCanımmm çok geçmiş olsunnbenim de düşme anılarım vardır birkeresinde büyük bir barda dansederken öyle bir düştüm ki anlatamam ama okadar güzel kıvırdımki herkes dansın bir figürü zannetmişti hatta bir çocuk karşıma geçti elimden tuttu kaldırdı sanki partnerini dansederken yerden kaldırır gibi halbu ki ben düşmüştümmmm kocaman bar herkes dansediyooo fenaydı yani ama süper kıvırdım kimse farketmedi
Afiyet olsun bebeeeem çok güzelmiş özellikle ekmeğe bayıldımmmbenim de evde unlarım var ekmek makinem yok ama fırında topacık ekmekler yapmayı planlıyorum bugünnn
bide yoğurt olsa iy olur 2 kaşıkcık...
arkadsım 3 litre içsende bişi olmaz arkadsın dedıgı gıbı sadec böbreğini yorar kilo yapmaz
bide yoğurt olsa iy olur 2 kaşıkcık...
arkadsım 3 litre içsende bişi olmaz arkadsın dedıgı gıbı sadec böbreğini yorar kilo yapmaz
öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum
Buğün ki menüm
Sabah
08:30
İki dilim çok tahıllı ekmek
Bol maydanoz,tere otu ve roka
Bir bardak yağsız süt
Ara 10:30
Bir bardak şekersiz çay
Bir avuç kuru üzüm
Öğlen Yemeği 12:00
Maydanoz,tere otu,roka,maruldan oluşan ton balıklı bol limonlu,az tuzlu yağsız salata
Bir kase çorba
Şu ana kadar 1 Litre Su
(Öğlen dışarı çıkıcam o yüzden erken yiyorum.Yürüyüş yapıcam.)
öğlen yemeğim 1 dilim çavdar ekmeği limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata bol soğanlı yanındada yağsız dana etini soteledim onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?