60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Flaş flaş flaş
kepçeci Nugi maşacı oldu

öğle yemğim 2 kk peynir 1.5 dilim bugday ek. salatalık simdi ebehanıma gıtcem bakalım orada ne var

Öğle menüm:
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 pt kıvırcık salata

arkadaşlar herkeze afiyetler olsun

sağol eebrulicim

evet bende kremanın kalorisi yüksek bildiğim için birde hazır gerek yok dedim.içmedim....arkadaş o bana aynı kilodayız diyen bayan şimdi sen, doydunmu şaka yapıyorsun diyiyor.yediklerim ona çok az geldi....ama ben gayet iyi doydum...ara öğünümde yeşil elma var acıkırsam yerim....birde şimdi yaban mersini çayı var onu içeceğim....demlenmesini bekliyorum...

Ben peynir yemiyorum hiç canım sevmiyorum.Ama yumurta ekliyebilirim.
Öğlene gelince düşündüm ama geç kalmamak için çıkmam gerekiyordu acele ettiğim için yoğurt yiyemedim.Ekmek de aklımda geçmedi değil ama yemiyim dedim...

Şimdi 14:00 Ara

Bir muz,3 kepekli galete,bir bardak form çay

bende öğlen yediklerimi yazayım bari

1 dilim ekmek
4 avuç içi kadar et ızgara..tamamen yağı alınmış
1 tabak salata
3-4 kaşık yoğurt ve zeytinyağı ile yapılmış az yağlı 1 tane mücver
şimde türk kahvem geliyorrrrrrrrrrrrr

arada 1 elma
1 kupa yeşil
500ml suuuuuuuuuuuuuu
afyetttt osssun bana

afiyet olsun canım

herkese merhabalar yenidne
yemeğimi yidim geldim
hyiyen herkese de afiyetler osssuuunnn

ben de ton balıklı salata yicektim ama kociş sataya bolca nar ekşisi döktüğü için ziyan oldu, attım çöpee

ben de patlıcan yemeği yedim

1,5 dilim denge ekmek
6-7 kaşık patlıcan yemeği
4 yk yooort

ara olarak da elma var tabi yanımda :))))))))

afiet olsun canım benim...menün güzel ama et sanki 2-3 tane olsaydı daha iyi olurdu...bence tabi...

Afiyet olsun saaaannnnaaaaa , afiyet olsun saaaannnnnaaaaa diyesim geldi...
ve aklıma famir geldi... famirrrrrrrrrrrr!!!!!!

ay o lisede bana da olmuştu ama neyse ki kıştı kalın çorap vardı ve çok ilerlemeden kızlar farketmişti hımm yapıciiiiimmm topacık topacıkkkk mayalanıyo şuanda

Afiyet olsun canımmm
demek ki sadece arkadaş değil kaderdaşız neuruuş
geçen cumartesi gecesi iki haftadır haftasonları çalışmanın yorgunluguyla eve külçe gibi gelip hemen uyuyan ben, gece geç saate kadar tv izleyip saat gece 1 yanıma gelen eşime kaloriferin üstündeki pijamasını işaret edip " kaloriferin üstünden mercimegi al " demişim.. sabah bana anlattı gülerek,önce inanmadım ama biraz düşününce hatırladım. uyku ile uyanık arası öle bişi demiştim oda ne mercimegi kız demişti bide agzım yorgunluktan açık uyuduğumdan resmimi çekmiş pis kociş beni tehdit ediyordu sevdiim yemee pişirmessen nete veririm sosyeteye rezil olurusn diye
ayrıca dün gece rüyamda bir yere gitmişim ama nerede turkiye de mi dünyada mı hatırlamıyorum orada bir tabela var yol kenarında üstünde NERUDA yazıyo diyorum ki demek ki neruş bu niki ordan almış
sana sıyırıyorum kafayı kurtar beni diyorum inanmıyorsun kıııız

Afiyet olsun canım....

ayy işlerim çoktu yeni oturdum. bugün saç maskesi yapmıştım duş aldım sonra markete gittim bişeyler aldım eve geldim eşime cevizli revani yaptım. kendime karnıbahar haşladım bulgür pilavı pişirdim. tarhana çorbası yaptım bol naneli kekikli yağsız sarımsaklı. çamaşırlarıda makinaya attım ancak oturdum. off işler hiç bitmiyi
aktara gtmiştim yeşilçayım bitmiş. diyetisyenim çörekotu yiyebilirsen çok iyi dediydi ama çüğnemeden yutunca faydalı olmuyormuş ketentohumuda öyleymiş. bende aktarda keten tohumunu öğütülmüş almış çörekotunuda öğütülmüş aldım. adama söyledim sağolsun öğütüverdi. eve getirdim arı poleni şişeme koydum karıştırdım güzelce sabahları 1 yemek kaşığı uyanınca yiyeceğim artıkın. bu tamamen sağlık için faydalı. şimdide yeşilçay demleyip içeceğim

ay çok güldüm sana
senin durum vahim kız, senin sıyırmana az kalmış gerçekten
yüz yüze olsak bizleri nasıl görecen merak ettim bak şimdi

Afiyet olsun canım....

sağol canım sana da afiyet olsun
değişik olmuş menün ama diyetisyenden çıkma olunca bişi diyemiyoruz

canım harikasın gene...süper...ama keten tohumunu fazla öğüttürmeseydin.öğütülmüşü dolapta en fazla 2 haftadan fazla kalmasın bozuluyormuş.mutlaka buz dolabına koy....öğütülmese uzun süre kalabilir tabi....

afiet olsun canım benim...menün güzel ama et sanki 2-3 tane olsaydı daha iyi olurdu...bence tabi...

evet canım ya fazla kaçtı biraz ama yağsız ya sorun etmedim.bu arada 1 kilo daha vermişim 72 değil 71 oldummmm

Afiyet olsun saaaannnnaaaaa , afiyet olsun saaaannnnnaaaaa diyesim geldi...
ve aklıma famir geldi... famirrrrrrrrrrrr!!!!!!

teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun...

evde olunca hiç iş bitmezki..bak ben evde değilim diye hiç işim yok..boş boş oturuyorum..ama sabahtan akşama evimi özlüyorum....

hadi ya öylemi bilmiyodum. buzdolabına koydum bişey olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…