son halim
selam arkadaşlar ben sizden diyet tarifleri istiyorum sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi zayıflamalar
teşekkür ederim.bu hafta aç gezerek iki kilo verdim,spor yapamadım,inşallah bu hafta yapacağım boyum 1.64 kilom 63,hedefim 54 ve altı haftam kaldı.
canım yarın başlıycam çooooooooooook teşekkürler
son halim
o zaman ilk yorumu ben yapayım kollar ve bacaklar gayet ince duruyor... t-shirtin bol oldugundan göbek belli olmuyor(eger varsa) cok iyisin bence hiç üzme kendini boş yere...
bu arada röflen bana benım eskı röflemı hatırlattı..bu tondu benım de... kaydirigubbakcemile2
prenses çok güzelsin ya ayrıca hiçte 55in üstündeymişsin gibi göstermiyorsun bence kesinlikle gitmelisin hem ewli hem bakımlı hem güzel hemde dediğini yapan birisin e daha ne olsun herkes kıskancak seni bak
sana güveniyoruz şekercik git we göster onlara
Canım inan bana fazlalık olarak nitelendirdiğin yerler buradan bakılınca hiç belli olmuyor.
Zaten 2 kilon kalmış 2 kilo dediğin ne ki..
Bence buluşmaya giderken kırmızı bi elbise giy oooh harika olur valla.:lepi:
Umarım başarırsın canım...
Birşey değil canım ama gerçekten çok iyi görünüyorsun tığ gibisin valla yaaa birde elbise tarzı birşey giyersen çok güzel olcağına eminim
evlibarklı ben elbiseden yana oy kullanıyorum , beyaz tenliysen de otobronz mendillerden al uygula..
su an kızıl saclıyım evlibarklıcım,
senin röflen güzel ama biraz yeşillik kalmıs sankı .. altlardan da kızaranlar var... egerki bıraz bebek sarısı ıle bıraz pilatin sarısını karıstırıtp röfle attırırsan bu sacın üstüne müthiş olur... hemde yeşillenmelerden kızarmalardan kurtulursun.. bu arada uclara bakım yapmayı ihmal etme.. röfle müthiş kırıyor cunku... benım balta gıbı saclarımı bıle inceltmıstı.. 4 sene kadar sarısındım ben de
deriniiiiiim bu ne güzel haberrr...harikasın tatlım...:lepi: :teytey: :dance:
kızlar son halimin fotosunu cektiriyorum şuan boydan birazdan size göstercem yorum yapın ok
Selam kizlaaaaaaaaaaarrrrr sabah tartildim 69.8 kiloya inmi$Im çok sewindim hihi
kaç haftadir 69'lari görmek istiyordummm $ükür gördüm ama emin olmak için yarin sabah birdaha tartilcam sonraaaaa bende sizlerle beraber ayni yolda yuruyecegimmm..
geldim saydım adımlarımı kızlar 2500ü geçti sabahta 1500lü bişeydi 4000 oluo e bide alışveriş merkezinde gezdim o kadar 8000 desek bide dönüşte bir durak önce indim yürüyüş olsun diye 1500 de ordan wardır 9500 e zaten günde 10.000 adım atın diyorlar oldu sanırım
nese evlibarklının sorusuna cvp wereyim cnm bence kotta çok güzel olur dar olursa ama güzel bi siyah elbisede süper olur yani hem siyah olursa o iki kiloyuda vermiş gibi olcaksın merak etme zaten 1ini werirsin o zamana kadar
evlibarklı o kadarcık kiloyu ne kadar zaanda verdin? çok hoş gözüküyosun maşallah,bana kalırsa daha verme gayet zayıf duruyosun,çok zayıflıkta güzel olmuyo be şeker
fiume , durcheinander , duyguege ben sizi de görmek istiyorum napıcaz şimdi ? :)
canım hatırlarsan ben sana daha önce de demiştim o gün sen çok güzel olacaksın ve çok iltifat alacaksın...sen sadece strese girme ve herşeyin çok güzel olacağına inan belkide strese girdiğinden kilo veremiyorsun...CADIARZU ayrıca ben senin gibi görünsem salına salına göğsümü gere gere giderdim...istersen ben de fotomu çektireyim bir gör haline şükret...:dilcikar:
tebrikler canım...kaydirigubbakcemile3
fiume , durcheinander , duyguege ben sizi de görmek istiyorum napıcaz şimdi ? :)
facebook kullanıyorsan ekle bizi canım
canım söz bende koycam bigün buraya fotomu ama 59u gördüğüm gün koycam
tatlııııım süper görünüyosun(valla moral olsun diye söylemiyom)son halim
tatlııııım süper görünüyosun(valla moral olsun diye söylemiyom)
bu da benden sana
haa bu arada tabiki elbise...
peki canım ama biz de olalım 59 :)
dimi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?