60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper olmuş canım. benimde adım merve memnun oldum

boyum 1.68, korsedegiyemem bebn 5 günde 2 kg verdircek mucizeye ihtiyacım var sanırım yarından itibaren yoncanın sıvı diyetine başlamam lazımn

Memnun oldum Mervecim:1hug:
Yok sen kesin kararlısın o zaman sana şok diyet lazım protein diyetide yapabilirsin o zaman canım 2 günde 1 kg şok diyet..Bana diyetisyenim vermişti kilom durunca 2 gün yapıyordum:1rolleyes:

Canım hemen yazayım:)
Kahvaltı:Şekersiz çay
1 karper kadar beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen:3 köfte kadar et,tavuk,balık
yağsız bol salata

Akşam:4 köfte kadar et tavuk balık
yağsız bol salata
et yersen 120 gram kadar,tavuk 200 gram kadar,balık 240 gram kadar...
Gece:1 adet meyve
ve tabiki 3 lıtre su...
Liste aynen böyle canım
Sadece protein içerikli bir şok diyet programı 2 gün yapılıyor 1 kilo verdiriyor...
ınşallah başarılı olursun Mervecim..

çok saol canım öğlen ve akşam ikisindede mi 200 er gram tavuk yoksa bölüştürcek miyim

selamlar bende kilo derdiyle yaşamak zorunda kalanlardanım şok diyet ilgimi çekti,bu şekilde verilen kilo çabuk alınmaz mı,duyguege muhteşem kilo vermişsiniz,ne kadar sürede acaba

Yok canım akşam yemeği yani 4 köfte kadar denilen 200 grama denk geliyormuş yanına yazmış..Demekki öğlende 150 grama denk geliyor tavuk...yerimseniben

selamlar bende kilo derdiyle yaşamak zorunda kalanlardanım şok diyet ilgimi çekti,bu şekilde verilen kilo çabuk alınmaz mı,duyguege muhteşem kilo vermişsiniz,ne kadar sürede acaba

Canım çok sağol ben 6 ay kadar zamanda 65 e düştüm oğlum şuan 8 aylık 2 ayda 2 kilo vermişim durdu artık vücudum...Ama şimdi yine devam ediyorum canım...
Bu şok diyet sadece 2 günlük yalnız vucudu şaşırtmak için yapılıyor...Üst üste yapmak zararlı olur canım..Ama 2 günde 1 kiloyu tam uyarsan verebiliyorsuna.s.

teşekkür ederim.bu hafta aç gezerek iki kilo verdim,spor yapamadım,inşallah bu hafta yapacağım boyum 1.64 kilom 63,hedefim 54 ve altı haftam kaldı.

aramıza hoşgeldin karmen a.s. inşallah istediğin kiloya çok çabuk ve sağlıklı bir biçimde ulaşırsın..

selam canım ıkımızde aynı kılodaydık ne yaptın da boyle zayıflayabıldın. ekstra bırseyler kullandın mı. anlatsana canım yaa. bu arada tebrık ederım senı....:içelim:

walla sekerim aslında pek bişe yapmadım boğazımı tutmak dışında bide spor sadece bu kadar zaten benim canım hiç bir şey istemiyo bu aralar bende bunu değerlendirdim yemedim ama bol sıvı aldım bide çok ayakta kaldım ondan sanırım yoksa benim metabolizmam çok yawas çalışıyor bu söylediklerimi yapmasaydım mümkün değil 3 haftada 4.6 kilo wermem bide tabi topiğin kızları war hepinizi çok sewiyorum sayenizde walla:sm_cool:

selam arkadaşlar ben sizden diyet tarifleri istiyorum sitede yeniyim beni bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi zayıflamalar

selamlarrr
dediğim gibi yorgunluktan ölmüş bir şekilde geri geldim
bütün gün temizlik yaptım, ütü yaptım, halı silkeledim, toz aldım...
az önce de akşam yemeğimi yedim, dünkü gibi patatesli bulgur pilavı ve bol cacık yedim
şimdi ders çalışmam lazım
off offf

o zaman ilk yorumu ben yapayım kollar ve bacaklar gayet ince duruyor... t-shirtin bol oldugundan göbek belli olmuyor(eger varsa) cok iyisin bence hiç üzme kendini boş yere...

bu arada röflen bana benım eskı röflemı hatırlattı..bu tondu benım de... kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…