süper olmuş canım. benimde adım merve memnun oldum
boyum 1.68, korsedegiyemem bebn 5 günde 2 kg verdircek mucizeye ihtiyacım var sanırım yarından itibaren yoncanın sıvı diyetine başlamam lazımn
Memnun oldum Mervecim:1hug:
Yok sen kesin kararlısın o zaman sana şok diyet lazım protein diyetide yapabilirsin o zaman canım 2 günde 1 kg şok diyet..Bana diyetisyenim vermişti kilom durunca 2 gün yapıyordum:1rolleyes:
Canım hemen yazayım:)
Kahvaltı:Şekersiz çay
1 karper kadar beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen:3 köfte kadar et,tavuk,balık
yağsız bol salata
Akşam:4 köfte kadar et tavuk balık
yağsız bol salata
et yersen 120 gram kadar,tavuk 200 gram kadar,balık 240 gram kadar...
Gece:1 adet meyve
ve tabiki 3 lıtre su...
Liste aynen böyle canım
Sadece protein içerikli bir şok diyet programı 2 gün yapılıyor 1 kilo verdiriyor...
İnşallah başarılı olursun Mervecim..
selamlar bende kilo derdiyle yaşamak zorunda kalanlardanım şok diyet ilgimi çekti,bu şekilde verilen kilo çabuk alınmaz mı,duyguege muhteşem kilo vermişsiniz,ne kadar sürede acaba
Yok canım akşam yemeği yani 4 köfte kadar denilen 200 grama denk geliyormuş yanına yazmış..Demekki öğlende 150 grama denk geliyor tavuk...yerimseniben
aramıza hoşgeldin karmen a.s. inşallah istediğin kiloya çok çabuk ve sağlıklı bir biçimde ulaşırsın..selamlar bende kilo derdiyle yaşamak zorunda kalanlardanım şok diyet ilgimi çekti,bu şekilde verilen kilo çabuk alınmaz mı,duyguege muhteşem kilo vermişsiniz,ne kadar sürede acaba
selam canım ıkımızde aynı kılodaydık ne yaptın da boyle zayıflayabıldın. ekstra bırseyler kullandın mı. anlatsana canım yaa. bu arada tebrık ederım senı....:içelim:
aramıza hoşgeldin karmen a.s. inşallah istediğin kiloya çok çabuk ve sağlıklı bir biçimde ulaşırsın..
son halim
son halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?