kızlar bır sorunum var..
kuru kayısı denendi
kuru incir denendi.
sinamekili form cayı denendı
5i1yere denendi
yesıl cay denendi
bol bol su içildi
enginar denendi..
ya bagırsaklarım calısmıyor..cıldırcam.. aslında şişkinilk ya da rahatszlık yok ama bılıyorsunuz kılo vermeyı durduruyor bu hastalık.. psikolojik olarak gun hesaplayıp sinir oluyorum.
hint yagı ya da z.yagı demeyın cunku yagın 1 cay kasıgında 9cal. var .. sebzelere damlayla koyuyorum mereti... :)
kızlar bır sorunum var..
kuru kayısı denendi
kuru incir denendi.
5i1yere denendi
yesıl cay denendi
bol bol su içildi
enginar denendi..
ya bagırsaklarım calısmıyor..cıldırcam.. aslında şişkinilk ya da rahatszlık yok ama bılıyorsunuz kılo vermeyı durduruyor bu hastalık.. psikolojik olarak gun hesaplayıp sinir oluyorum.
hint yagı ya da z.yagı demeyın cunku yagın 1 cay kasıgında 9cal. var .. sebzelere damlayla koyuyorum mereti... :)
oluyo canım bazen böyle sabahı bekle bi bakalımolmazsa acil müdahale ile buluruz bişiler
ya belkide bişe yemiyorsan bağırsaklarında boştur o yüzdendir şişkinlikte yok diyorsun :1shok:
Bir başlıkta vardı bir zamanlar şimdi var mı bilmiyorum..
4 yeşil elma (4 e bölünecek , çekirdekleri çıkacak)
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Az karanfil
3 litre su kaynatıp 2 günde tüketiliyor..
Ben bu formülü uyguladım , ve inanılmaz ödem söküldü şişlik mişlik kalmadı ayrıca metabolizma hızlandırıcı old. tuvalete de çıkartıyor..
1 kabuk tarçın
Az karanfil
Ben bu formülü uyguladım , ve inanılmaz ödem söküldü şişlik mişlik kalmadı ayrıca metabolizma hızlandırıcı old. tuvalete de çıkartıyor..
o mendillerden kullandım hiç memnun kalmadım geçen sene dove un 5 günde bronzlaştırıcı kremini almıştımçok işe yaramıştı sanırım ondan kullanmam lazım
bi dahakine inşallah öyle yaptırcam şimdi daha yeni yaptırdım bende çok beğenmedim sadece dip röfle yaptığı için tutturamadı, tekrar yaptıramadım çok pahalı biliyorsun
bakım yapıyorum canım eşim saç kestirmemede izin vermiyor bakım yapıyorum bende
bitanem form çaylarının iki tanesini birden koy aynı fincana ve normalden daha uzun süre demle..bende işe yarıyor..kızlar bır sorunum var..
kuru kayısı denendi
kuru incir denendi.
5i1yere denendi
yesıl cay denendi
bol bol su içildi
enginar denendi..
bitanem form çaylarının iki tanesini birden koy aynı fincana ve normalden daha uzun süre demle..bende işe yarıyor..
(bide benim tespitim: liptonun form çayı ,doğadan form çayı kadar çalıştırmıyor bağırsakları)
canım göbiş var birazcık kaldı çok teşekkür ederim güzel yorumların için Şeniz
daha sarı istiyorum ben kısketse 5 ay sonra inşallah
şimdi saçın ne renk
ciciiişiiiiiim çooooook teşekkür ederim Şeniz valla moral oldu yazdıklarınız daha çok azmedicem bundan sonra
çooooook saol canımmm benim hedefim 50 , yaklaşık 7 kilo kaldı bitermi acaba kaydirigubbakcemile3
hayatkaydirigubbakcemile3ımda hiç kırmızı giymedim siyah spor elbisemi giysem acaba yokpa bunun gibi dar bi kot pantolon mu :uhm:
çoooooooook teşekkür ederimmm pantolon yakışmamış mı, bunu giymiycem gerçi elbiseyle pantolon arasında kaldım bide bacaklarım beyaz elbise yakışır mı
fiume , durcheinander , duyguege ben sizi de görmek istiyorum napıcaz şimdi ? :)
hımm bende lipton var ablacım,bugun şu dedıgını yapıcam 2 poset cayı guzelce demlıycem.. yarın da doganınkını temın edıcem zaten .. kayısılı cıkarms ya onda gözum vardı... sen de bahanesi olursun... :1rolleyes:
kızlar bır sorunum var..
kuru kayısı denendi
kuru incir denendi.
5i1yere denendi
yesıl cay denendi
bol bol su içildi
enginar denendi..
geçen sefer 6 ay sonunda dip boya yaptırdım çok boyatmıyorum korkyorum çok yıpranıcak diye zaten kuaförler o kadar pahalıki burda anlatamam :1shok:canım zaten cok sık yaptırma ,,yazık sacına .. bekle bir süre kesinlikle
Canımcım pantalonda çok güzel durmuş ama elbise her zaman daha hoş duruyor bence bayanlarda..Ben ne zaman elbise giysem herkes 3 4 kilo daha zayıf göründüğümü söyleryerimsenibenQUOTE]
çok saol canım bende kesinlikle elbisenin daha zayıf gösterdiğiniz düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
Canım birde kuru kayısıyı geceden suda beklet sabah onun suyunuda iç birde bol bol su iç bende kronik derecede kabızlık sorunu çekiyordum valla kayısı sayesinde kurtuldum çok şükür
çizelgemide değiştirdim hemen
Günaydın kızlaaarrrrrr,,
Kurtuldum 62 deeennnn. 61 gördüm bu sabaahhhh...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Bi an hiç kurtulamicam sanmıştım.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Öle valla ablacım.. Haftasonları bir iki kadeh iyi oluyor gerçekten haftanın gerginliğini alıyor hem..-tatlicadiarzu-
Ya fiu ya bende ayyyyyynı dertten şikayetçiyim.. Sanırım senle vücut yapımız birebir aynı.. O diizin yanındaki şişlikler beni deli ediyor..senağlama
Şeniz:asigim:
Canım mesajlarn altında HQ diye bi yer var. Alıntı yapacağın mesajlarda orayı işaretle, Son mesajda da alıntı yap de.. Bütün alıntılar çıkıyor canım.
Canım Sabunum yazmıştı okumadın heralde.. Ben anlatayım dicektim, emme Derinim yazmış zatii..kaydirigubbakcemile3
Canım tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5 a.s.
Bende seni tebrik ederim canım olsun 300 gram verdiğine göre devamı gelcek inşallahyerimseniben
Canım selülit zayıflardada oluyor malesef..Sadece kilodan değil aslında mesela benim kuzenim 1.68 50 kilo ama selüliti var tabi kilo tetikliyor ama eğer eğilimin varsa bol su gerçekten işe yarıyorkaydirigubbakcemile5
Valla canım 3 lıtreye cıkarsan yavaş yavaş inan çok faydasını görürsün..Hatta ben 1 bardak suyu zor içen biriydim...Diyetisyene ben diyet yaparım ama su içemem dediğimde o zaman beraber başaramayız çalışamayız dedi...Bu işin altın kuralı su dedi..o dönemde 72 kilodan 59 a düştüm ve inan vücudum estetik yaptırmış gibiydiyerimsenibenSonra tabi hamilelikle birlikte hepsi geri geldi:a015:
Bu arada bende kendime takvim yaptım nasıl olmuşhihoyyyt
Birde benim adım Duygu arkadaşlar ismini vermek isteyen arkadaşlarımla tanışmak isterim:=)
kızlar son halimin fotosunu cektiriyorum şuan boydan birazdan size göstercem yorum yapın ok
Selam kizlaaaaaaaaaaarrrrr sabah tartildim 69.8 kiloya inmi$Im çok sewindim hihi
kaç haftadir 69'lari görmek istiyordummm $ükür gördüm ama emin olmak için yarin sabah birdaha tartilcam sonraaaaa bende sizlerle beraber ayni yolda yuruyecegimmm..
kızlar bır sorunum var..
kuru kayısı denendi
kuru incir denendi.
5i1yere denendi
yesıl cay denendi
bol bol su içildi
enginar denendi..
1 kabuk tarçın
Az karanfil
tebrikler canım ya harikasın darısı benim başıma inşallah bende veririm br kaç kilo daha.
çok sağ ol canım. yaptım galiba, bu da deneme mesajım. birden fazla alıntı, oldu dimi?
kızlar bu selilüt hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. bende hiç selilüt yok kızlar. üstelik hayatın boyunca hiç sabit kiloda kalmadım, sürekli aldım verdim, kola ve kahve bağımlısıydım. yaş 28 ama hala selilüt yok. fakaaat, koladaki şeker dışında şekere ve şekerlilere çooook uzağım. çikolata sevmem, çayımı şekersiz içerim neredeyse hiç şerbetli tatlılar falan yemem ancak olursa sütlü tatlılar oda oldukça nadir. ve alkollü içecekler ve sahlep hariç her türlü içeceği su dahil çooookk ama çoook severim. diyorum ya kola, kahve, maden suyu, meyva suyu vesaire içeceklerin hangisini içeceğimi şaşırıyorum bazen. he bence en önemlisi annem 50 sinde daha yeni yeni selilüt oluşmaya başladı o da çok az. bunları yazdımki kızlar belki kendimizce selilütle ilgili bir istatistik çıkarabiliriz diye. yanlış anlamayın sakın.
benim adımda ayşim canım memnun oldum.
canım ya çook ama çok süper görünüyorsun. senin gibi olsam asla diyet yapmam vallaha. elbise pantolon konusunda da ben diyorumki sen pantolon giy ki bu zayıflığın ortaya çıksın. tabii istiyorsan varsa güzel bir elbisen onu giy. bacaklarının beyazlığına da takılma daha mayıs ayındayız. kimse yanmamıştır zaten.
tatlım tebrikler.
canım bence sen kalori malori hesaplama diyetide takma kafana. öncelikle bir doktora gidip bu sorunu hallet, çünkü belliki seninki bayağı büyük bir sorun, bu kadar çok şey denediysen eğer. zaten sende diyorsun kilo vermeyi durduruyor diye. bu sorunu halletmen lazım sen hala kalori hesaplıyorsun canım ya. öncelikle sağlığın gelsin.
hemen denemeliyim bunu çok teşekkürler.
ben kayısıyı yiyorum canım... eskıden işe yarardı.. artık bana mısın demiyor.. ama suyun içinde denememıstım.. dilimliycek mıyım butun mu atayım?
bu arada ben de liptonun seftalısı var... ilk önce hoş gelıyordu artık baydı
ben de mavibenek ablamın önerisiyle dogadan kayısı alıcam..
alıp deneyince bilgi veririm sana..
ama içenler hep ii dedii
tebrikler canım ya harikasın darısı benim başıma inşallah bende veririm br kaç kilo daha.
çok sağ ol canım. yaptım galiba, bu da deneme mesajım. birden fazla alıntı, oldu dimi?
kızlar bu selilüt hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. bende hiç selilüt yok kızlar. üstelik hayatın boyunca hiç sabit kiloda kalmadım, sürekli aldım verdim, kola ve kahve bağımlısıydım. yaş 28 ama hala selilüt yok. fakaaat, koladaki şeker dışında şekere ve şekerlilere çooook uzağım. çikolata sevmem, çayımı şekersiz içerim neredeyse hiç şerbetli tatlılar falan yemem ancak olursa sütlü tatlılar oda oldukça nadir. ve alkollü içecekler ve sahlep hariç her türlü içeceği su dahil çooookk ama çoook severim. diyorum ya kola, kahve, maden suyu, meyva suyu vesaire içeceklerin hangisini içeceğimi şaşırıyorum bazen. he bence en önemlisi annem 50 sinde daha yeni yeni selilüt oluşmaya başladı o da çok az. bunları yazdımki kızlar belki kendimizce selilütle ilgili bir istatistik çıkarabiliriz diye. yanlış anlamayın sakın.
benim adımda ayşim canım memnun oldum.
canım ya çook ama çok süper görünüyorsun. senin gibi olsam asla diyet yapmam vallaha. elbise pantolon konusunda da ben diyorumki sen pantolon giy ki bu zayıflığın ortaya çıksın. tabii istiyorsan varsa güzel bir elbisen onu giy. bacaklarının beyazlığına da takılma daha mayıs ayındayız. kimse yanmamıştır zaten.
tatlım tebrikler.
canım bence sen kalori malori hesaplama diyetide takma kafana. öncelikle bir doktora gidip bu sorunu hallet, çünkü belliki seninki bayağı büyük bir sorun, bu kadar çok şey denediysen eğer. zaten sende diyorsun kilo vermeyi durduruyor diye. bu sorunu halletmen lazım sen hala kalori hesaplıyorsun canım ya. öncelikle sağlığın gelsin.
hemen denemeliyim bunu çok teşekkürler.
Günaydın fıstıklar. yine hafta sonu pek giremedim. şimdide yapmam gereken işler var biraz.
Unutmadan evlibarlıcığım süpersin :))))))
63.5 kilomu koruyorum arkadaşlar sabah tartıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?