60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oluyo canım bazen böyle sabahı bekle bi bakalımolmazsa acil müdahale ile buluruz bişiler
ya belkide bişe yemiyorsan bağırsaklarında boştur o yüzdendir şişkinlikte yok diyorsun :1shok:

Bir başlıkta vardı bir zamanlar şimdi var mı bilmiyorum..
4 yeşil elma (4 e bölünecek , çekirdekleri çıkacak)
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Az karanfil
3 litre su kaynatıp 2 günde tüketiliyor..
Ben bu formülü uyguladım , ve inanılmaz ödem söküldü şişlik mişlik kalmadı ayrıca metabolizma hızlandırıcı old. tuvalete de çıkartıyor..

oluyo canım bazen böyle sabahı bekle bi bakalımolmazsa acil müdahale ile buluruz bişiler
ya belkide bişe yemiyorsan bağırsaklarında boştur o yüzdendir şişkinlikte yok diyorsun :1shok:

bugun yediklerimi yazayım.. fazlasıyla hareketlı bır gundu.. temızlık yaptım artı 2saat de spor ara ögun yapamadım fazla..

sabah 1 cevız 3 kuru kayısı

1 dl tam tahıllı ekmek ,1 kk peynır, domates salatalık,bıber, maydanoz

öglen 2 yumurta ve bol yesıl salata yagsız

aksam bır tabak 1 tatlı kasıgı yaglı engınar kalbi ve az yagsız yogurtla ,yarım dilim ekmek...

eee yemişim işte bir sürü...

ama evet sabahı bekleyeyım.. ya da bir form cayı daha ıceyım bırazdan su an mıdem sıvı dolu ..uff :bbo:

cok mersi canım
yarın malzemeleri alıp deneyeceğim.

sonuc olumlu olursa bildiririm.

yarın malzemeleri alıp deneyeceğim... cok mersii

canım zaten cok sık yaptırma ,,yazık sacına .. bekle bir süre kesinlikle

bitanem form çaylarının iki tanesini birden koy aynı fincana ve normalden daha uzun süre demle..bende işe yarıyor..
(bide benim tespitim: liptonun form çayı ,doğadan form çayı kadar çalıştırmıyor bağırsakları)

hımm bende lipton var ablacım,bugun şu dedıgını yapıcam 2 poset cayı guzelce demlıycem.. yarın da doganınkını temın edıcem zaten .. kayısılı cıkarms ya onda gözum vardı... sen de bahanesi olursun... :1rolleyes:

Canımcım pantalonda çok güzel durmuş ama elbise her zaman daha hoş duruyor bence bayanlarda..Ben ne zaman elbise giysem herkes 3 4 kilo daha zayıf göründüğümü söyleryerimseniben
fiume , durcheinander , duyguege ben sizi de görmek istiyorum napıcaz şimdi ? :)

Tatlım facebook varsa ordan görebilirsin yada olmadı buraya koyarım fotomu ama daha istediğim vucut hatlarına ulaşmama var malum doğum olayı:bbo:Bende seni görcem amaaaa:1rolleyes:
Kayısıyı deneyince tadı hakkında bilgi verirmisin canım?Ben lipton şeftaliyi denedimde berbat birşeydi en güzeli limon gibi geliyor ama yinede denemek lazım...

Canım birde kuru kayısıyı geceden suda beklet sabah onun suyunuda iç birde bol bol su iç bende kronik derecede kabızlık sorunu çekiyordum valla kayısı sayesinde kurtuldum çok şükür

canım zaten cok sık yaptırma ,,yazık sacına .. bekle bir süre kesinlikle
geçen sefer 6 ay sonunda dip boya yaptırdım çok boyatmıyorum korkyorum çok yıpranıcak diye zaten kuaförler o kadar pahalıki burda anlatamam :1shok:

Canım birde kuru kayısıyı geceden suda beklet sabah onun suyunuda iç birde bol bol su iç bende kronik derecede kabızlık sorunu çekiyordum valla kayısı sayesinde kurtuldum çok şükür

ben kayısıyı yiyorum canım... eskıden işe yarardı.. artık bana mısın demiyor.. ama suyun içinde denememıstım.. dilimliycek mıyım butun mu atayım?

bu arada ben de liptonun seftalısı var... ilk önce hoş gelıyordu artık baydı

ben de mavibenek ablamın önerisiyle dogadan kayısı alıcam..

alıp deneyince bilgi veririm sana..

ama içenler hep ii dedii

çizelgemide değiştirdim hemen

tebrikler canım ya harikasın darısı benim başıma inşallah bende veririm br kaç kilo daha.

çok sağ ol canım. yaptım galiba, bu da deneme mesajım. birden fazla alıntı, oldu dimi?

kızlar bu selilüt hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. bende hiç selilüt yok kızlar. üstelik hayatın boyunca hiç sabit kiloda kalmadım, sürekli aldım verdim, kola ve kahve bağımlısıydım. yaş 28 ama hala selilüt yok. fakaaat, koladaki şeker dışında şekere ve şekerlilere çooook uzağım. çikolata sevmem, çayımı şekersiz içerim neredeyse hiç şerbetli tatlılar falan yemem ancak olursa sütlü tatlılar oda oldukça nadir. ve alkollü içecekler ve sahlep hariç her türlü içeceği su dahil çooookk ama çoook severim. diyorum ya kola, kahve, maden suyu, meyva suyu vesaire içeceklerin hangisini içeceğimi şaşırıyorum bazen. he bence en önemlisi annem 50 sinde daha yeni yeni selilüt oluşmaya başladı o da çok az. bunları yazdımki kızlar belki kendimizce selilütle ilgili bir istatistik çıkarabiliriz diye. yanlış anlamayın sakın.

Bu arada bende kendime takvim yaptım nasıl olmuşhihoyyyt
Birde benim adım Duygu arkadaşlar ismini vermek isteyen arkadaşlarımla tanışmak isterim:=)

benim adımda ayşim canım memnun oldum.

kızlar son halimin fotosunu cektiriyorum şuan boydan birazdan size göstercem yorum yapın ok

canım ya çook ama çok süper görünüyorsun. senin gibi olsam asla diyet yapmam vallaha. elbise pantolon konusunda da ben diyorumki sen pantolon giy ki bu zayıflığın ortaya çıksın. tabii istiyorsan varsa güzel bir elbisen onu giy. bacaklarının beyazlığına da takılma daha mayıs ayındayız. kimse yanmamıştır zaten.

tatlım tebrikler.

canım bence sen kalori malori hesaplama diyetide takma kafana. öncelikle bir doktora gidip bu sorunu hallet, çünkü belliki seninki bayağı büyük bir sorun, bu kadar çok şey denediysen eğer. zaten sende diyorsun kilo vermeyi durduruyor diye. bu sorunu halletmen lazım sen hala kalori hesaplıyorsun canım ya. öncelikle sağlığın gelsin.

hemen denemeliyim bunu çok teşekkürler.

Son düzenleme:

yıllardır süregelen bir sorun bu canım.. doktora gidince , doktorlar ötesini berisini düsünmeden ilacları dayıyorlar burnumuza.. ben cok gördum cevremde bu ilaclardan avuc avuc götürüyorlardı... cunku bagımlılık yaratır bunlar birkac kullanımdan sonra.. aslında çok şükür öyle bir hafta-on gün süren bagırsak tembelliğim yok, su ana dek hiç olmadı çok şükür.. öyle bir durumolsa ancak sarılırım doktora , ilaca.. ben sadece kılo yapacak diye ıkı gun aksasa panikliyorum.. canım yani..öyle düsündüğün gibi bir saglık sorunu değil.. cok mersi hassasiyetin için...

slmmmm kizlarrrr
hafta sonu hic giremedim son bes sayfayi okuyabildim ancak
ama evlibarkli resmine baktim harikasin canim artik vermesende olur yani
ben de bugün tartildim 1 kg verebilmisim -tatlicadiarzu- okadar SIKI tuttum isi ama regl haftasi olunca tabi böyle

verdigim son 1 kg la birlikte 11 kilo vermis bulunuyorum ve yarin ayin 18 i ve benim tr ye gelmem 1 ay var tam hala 3 kilo fazlam var ( aslina bakarsan daha cok vermem lazim ama ) Allahima sükür benim esim beni en cok 58 kilo begeniyomus hihoyyyt

kizlar kac kisi olduk 61 bu hafta sabun derin fllly baska ???

Günaydınnnlarrr yeni bir haftaya başlıyoruz:)Bu hafta bir sürü kilolar verelim inşallah
:1rolleyes:
Ben çok mutluyum dün 400 gram vermiştim bugünde 600 gram daha vermişim toplamda 1 kg daha gitmiş oldu...Şükür zincirleri kırdım aynı yerde sayıp duruyordum..Valla inanırmısınız dün öğlen 2.00de bir tabak yoğurtlu makarna yedim 6 da bir tane mısır o kadar...Gece bayılcaktım resmen ama inat ettim yemedim ama karşılığınıda aldım yani inşallah bundan sonra böyle gider..
Ben sporumu yapmaya gidiyorum arkadaşlaryerimseniben

Canım kusura bakma dün görmedim açlıktan bayılmak üzereydimde bakamadım bir dahadelikafaduldenKayısıyı bütün suya atıyorsun sabaha kadar suda kalıyor o suyla kayısıyı yiyorsun canım umarım faydası olur..
Bende evdekiliptonlarım bitince alayım bari doğadan kayısı

Ayşimcim bende memnun oldum canım selülitin yoksa gerçekten çok şanslısın maşallah inşallahta hiç olmasın ama bence biraz genetiklede alakası var bende sıkılmış meyve suyu,süt,su ne varsa hepsini deli gibi içiyorum çaydan nefret ederim çikolata en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile..Kahve içerim günde 1 tane oda türk kahvesi ama kilo alınca anında selülitim başlar...Günde 3 lıtre su içip diyete başlar başlamazda anında gider...
Hımm bu arada çayda kahvede şekeri hiç sevmem bende ama işte demekki birazda genetik canım çok ama çok şanslısın maşallah sanaa.s.

Günaydın fıstıklar. yine hafta sonu pek giremedim. şimdide yapmam gereken işler var biraz.

Unutmadan evlibarlıcığım süpersin :))))))

63.5 kilomu koruyorum arkadaşlar sabah tartıldım.

günaydın kızlar
birazdan ii bi kahvaltı yapmayı planlıyorum
bişi dicem benim bugün bi randevum wardı yazmıştım daha önce gördüyseniz eğer ben onu iptal ettim çocuğada çok ayıp oldu ama napiim herşeyi yasakladım kendime 59olmadan hiç bişe yapmıycam zayıflamama ve görüntümün fazlasıyla deişmesine rağmen(incelmesine) kendimi önce 59a sonrada 57 ye düştüğümde daha mutlu ve özgüvenli hissedicem o zamana kadar bişe yapmak yok bana
ayy ayın 31ine 59olcam demiştim söz vermiştikya hani az kaldı olabilirmiyiz ki kızlar hedef kiloda 31ine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…