bugun kılo verme günüymüş sankı
az ve ya cok herkes kılo vermıs...
ne güzel ya...
ben gene ümitsizleştim
ne kadar ayıııııp,ümitsizlik de ne demek?bak şimdi şiddetle kınıyorum seni:):)ben gene ümitsizleştim
ben gene ümitsizleştim
flyyyycım canım beni de ekle listeye:)dün söylediğim gibi 58 kiloyum(hala inanamasamda:):)
ama kilo çizelgemi değiştirmiycem,57 olunca değiştiricem..çünkü çift sayılı kiloları sevmiyorum ben, tek sayı olanlar daha ince gibi geliyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:enbuyukkk: Ümitsizliğe yer yok , silkelen ve içindeki gücün farkına var
ne kadar ayıııııp,ümitsizlik de ne demek?bak şimdi şiddetle kınıyorum seni:):)
canım benim, sadece duraklama dönemindesin,bu dönem geçince bikaç kilo birden vereceksin inan bana :teselli:
evlibarklı bak böyle yaparak bilinç altına kilo veremediğin hayallerinin ümitsizliğinin fotoğraflarını çekip yolluyorsun yarın o fotoğraflar diyete geri döndüşünde bir bir bilinç yüzeyine çıkacak ve istemeden de vücuduna kilo verememe mesajı vereceksin ve duracak kilo vermen.
Hemen kilo verdiğini tartının ibresinin eksi kilolara doğru hareket ettiğini düşün..
güzelim sen niye ümitsizleşiyorsun..gayet tıkır tıkır aman nazar değmesin veriyorsun kilolarını...
kızlar hepnize söylüyorum. dünya sağlık örgütü ayda 2-4kg dıyor... daha fazlasını hedeflemeyın zaten ama tüm emeğe ve saglıklı beslenmeye ragmen ayda 2kgdan az veren varsa.. onlara destek olalım,moral verelim ,varsa hatası nerde yanlıs yapıyor tespit etmeye calısalım forumca...
sabır, sabıır ve sabıııırrr bu işin baska formulu yok
ayrıca ben 23 yasındayım(yenı arkadaslar bılmeyebılırler)5 senedır kılo problemım var.. toplasam bu 5 senede 30-40kılo vermıısmdır ama bır o kadar da almısımdır... 2 ayda falan hoop verıyordum 8-10 kg sonra sıra almaya gelıyordu ... aç kalmalar...gün boyu hiçbirsey yememeler.. simdi reflüm var ..sigara ve alkol düskünlüğümde vardı.. önce sigarayı bıraktım sonra alkolu limitledim.. kızlar sigara ıcenler varsa su saglıklı beslenme ve spor moduna girmişken lütfen bırakın... en azından deneyın.. ben gecmıse bakıyorum da ne saglıksız bırıymısım... tum bunlardan sonra en az 6-7yas genclestım...cildim pürüzsüz oldu..ben beyaz tenlıyım o yuzden en ufak bır lekede cırkın duran bır cıldım var...
sigarıyı bırakınca aldıgım kıloları da hep verdım.nikotin yag yakar kızlar ve sigarayı bırakan hemen herkes kılo alır...ilerde bırgun zaten bırakacaksınız ve yag depolayacaksınız ...bence hazır moda gırmısken bırakın ve oksijenlı sporla cigerlerı temızleyın... daha saglıklı olun yerimseniben
saol canım ama daha 6.700 kg var vermem gereken.yiyeceklerimi değiştirdim az yemiyorum az yiyince veremiyorum artık su olayınada bugün aşladım sayende çok saol Şeniz
canım dışarıda yürüyüş yapma imkanın yoksa ve evde yerin müsait ise al tabii...bizim evde koyacak yer yok olsa hemen alacağım...çünkü benim yürüyüş yapmaya hç vaktim olmuyor...:çok üzgünüm: hem sadece kilo vermek için değil sağlığı korumak için de spor şart o yüzden dediğim gibi ben tavsiye ederim...a.s
arkadaşlar hepinizi tebrik eder bu başarılı kilo vermelerinizin devamını diler yanaklarınızdan
öperim...sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben gene ümitsizleştim
Hımm hedefin 50 o zaman inşallah ulaşırsın canım....
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırızŞeniz
Canım ümidini kaybetme 6700 gramdan bahsediyorsun bak ben doğumdan sonra 93 kiloydum şuan 63 kilolardayım hep takıldı bir yerlerde kilom ama yılmadım canım..7 kiloyu hemencecik verirsin Şeniz
Hımm hedefin 50 o zaman inşallah ulaşırsın canım....
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırızŞeniz
Canım ümidini kaybetme 6700 gramdan bahsediyorsun bak ben doğumdan sonra 93 kiloydum şuan 63 kilolardayım hep takıldı bir yerlerde kilom ama yılmadım canım..7 kiloyu hemencecik verirsin Şeniz
benim ümitsizliğim şu bu cumartesi eski okulumun buluşma günü var ve ben o güne kadar 55 olcak diye kendime söz vermiştim. 2 kilo falan vermem lazım o güne kadar
az yiyorum olmuyor
normal yiyorumolmuyor
çok sıkı spor yapıyorum olmuyor
herkes orda olacak ve ben gitmek b
ile istemiyorum artık oraya
hoşgeldin aramıza a.s. eğer kilo vermeyi çok istiyorsan bu topikte zayıflayamaman imkansız:)benide aranıza alırmısınız..senağlama
boyum 1.60 kilom.68 :a015:
önce 60 kg olmak sonrada hedefim olan 50 kg inmek isityorum ..hihoyyyt
Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşırsınŞenizbenide aranıza alırmısınız..senağlama
boyum 1.60 kilom.68 :a015:
önce 60 kg olmak sonrada hedefim olan 50 kg inmek isityorum ..hihoyyyt
tebrikler ne güzel kilo vermişsin..alkisalkisalkis
ben ise 60 ların inadını kırıp 50 lere varamadım..
dolanıp dolanıp 60 larda çakılı kalıyorum..:a015:
hedefim 50 evet boyuma göre baya az ama olsun ben o zaman mutlu olucam
ümitsizliğe düşüp diyeti hiç bırakmayı düşünmüyorum ama mutsuz oluyorum bunlar gitmedikçe
hoşgeldin aramıza a.s. eğer kilo vermeyi çok istiyorsan bu topikte zayıflayamaman imkansız:)
bak canım bence şu zamana bu zamana dıye hedefler koymak yanlış... sen birgun vereceksın bu kıloları merak etme..
belkı bır ayda belkı 1 sene de ne farkederki...
bende cok koydum öyle hedefler zamanında.. inan bana hiç tutmuyor... hem niye gtmıyorsun.. 55kılo olma barajı falan mı varorda ? -tatlicadiarzu-
aneroksik aneroksik konusma bakayım aaaaa
Hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşırsınŞeniz
Sağol canım bende o kadar kilo verdim ama 50 lileri göremedim hala en kısa zamanda görürüz beraberyerimseniben
Canım yaaa boyun kaç senin mutsuzluğunu anlıyorum sen kendine hedef seçmişin ona ulaşana kadar böyle hissetceksin...Eminim şuanda gayet güzelsindir...Bence kendine güven o toplantıya katıl..Kendini 2 kilo verince iyi hissetcem diyorsan yani 55 te o zaman içine korse giy 55 gibi görün en azından ogün için..Madem daha çok mutlu olcaksın..Sonra zaten sen i kilolara düşersin hiç merak etme tatlım
Bu arada bende kendime takvim yaptım nasıl olmuşhihoyyyt
Birde benim adım Duygu arkadaşlar ismini vermek isteyen arkadaşlarımla tanışmak isterim:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?