60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hogeldin o ilacı hiç duymadım.burda zaten ilaç kullanan yok beslenme tarzımız az ve sık yiyerek 3 ana 3 ara öğün olarak yapıyoruz bence sende o hapı bırak canım sağlıklı bir şey değil.şimdi zayıflamışsın peki o ilacı brakınca ne olacak kilolar geri gelmicekmi bence yüzde seksen geri gelicek çünkü bünyen hapla verdi bırakınca geri alcak herşey beyinde biter canım azimli olsuktan sonra bak artık bizim bir beslenme şeklimiz var az ve sık almıyoruzda alsakta çok uzun zamanda alırız bence hapı bırak canım hem senin verdiğin yağ değil kasdır çoğu biz yağ vermeye çalışıyoruz soruların olursa yardımcı olurum yine tatlım

öğle yemeğim
1 kepçe yoktur yayla çorbası
4 tane izmir köfte 2 el ayası kadar
2 kepçe patates salatası

ara öğünümde

1 muzu dilimledim üzerine 1yk yoort (amoreeee )

tarçın serptim yedim

Muz özellikle regl dönemi yaklaşırken ve regl döneminde tatlı isteğini çok güzel kesiyooo tavsiye ederimmmm

ara öğünümde

tarçın serptim yedim

Muz özellikle regl dönemi yaklaşırken ve regl döneminde tatlı isteğini çok güzel kesiyooo tavsiye ederimmmm
afiyet olsun şekercanım
kızlar meyveniz ile yogurt-süt tüketin. kalsiyum içindeki şekere yapışıp kullanılmasına engel oluyor

canım yoğurt da ye mutlaka ve salata
öğlen yemeğim (oğlum yüzünden anca yiyebiliyorum)

2dilim ekmek
1 kase karışık salata ( çok az tuz ve sirke koydum)
ızgara tavuk göğsü (miktarını siz değerlendirin) :))
3yk layt yoğurtla yapılmış ayran

Son düzenleme:
kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm
bu kilomu 1.5 ayda verdimmm sizce nasıl 15 şubatta başlamıştım

desteklerinizi bekliyorummm
çok güzel vermişşşn bence hoşgeldin diyorum ...

hiç duymadım ama hap seklındemı bence bundan sonra bırak ilacı ve bızımle bırlıkte vermeye devam et ve spor... şimdi baktım 1 kutu mu kullandın hiç bi sey yemedınmı ve verdiğin kilolar her yerden mi gitt açıklarsan sevınırım cnm ya

Son düzenleme:
ara öğünümde

tarçın serptim yedim

afiyet olsun cnm. bi bilgi de benden. muzun içine az bi ceviz ve kakao ya da sadece kakao koyarsanız da çikolata etkisi yapıyomuş. denemedim ama denemeyi düşünüyorum :))

Canım yaa çok tatlısınnnnbayıldım ben senin bu resim koymana bence çok güzel görünüyolar her şey var çok güzel olmuş afiyet olsunn

teşekkürler kızlarrr.. hepimize afiyet olsun..

Canım yaa çok tatlısınnnnbayıldım ben senin bu resim koymana bence çok güzel görünüyolar her şey var çok güzel olmuş afiyet olsunn
tşkkr cnm imkanı olanlardan da bekliyorum böle fotolar ama. tek ben yapınca olmuyo ben telde çekip atıyorum sonra yiyorum yemeemi...

afiyet olsun canım bir el ayası kadar 3 tane olsun etin miktarı

fotodaki okadardır heralde di mi? :)))) aayyyy zaten oğlumu uyuturken koymuştum makinaya çok kurutmuşum. ama olsun gzl gene de

4 kaşık köfteli bezelye köfteli dediysem 3 adet fındık kadardı,
2 kaşık makarna,
yarım dilim ekmek,
200 gr yoğurt,.....
afiyet olsun canım

afiyet olsun amorecimm

fotodaki bana ufak geldi canım sanki fotodakinden 2 tane daha yiyeceksin bana göre öyle :26:

Afiyet olsun canımmm yaa ben de ev ekmeklerimi çekmiştimmm onları koyyaım bariiiii

Afiyet olsun canımmm yaa ben de ev ekmeklerimi çekmiştimmm onları koyyaım bariiiii

olur tabii renklensizn acık topik. bi de ben ilk defa diyet olayına girdim ve hep düşünmüşümdür nasıl oluyo nasıl az yiyiyolar felan diye. şimdi kendi hzırladğım tabaklara bakıyorum da hiç de az değilmiş. biraz da ondan koymak aklıma geldi. ilk defa diyet yapacak olanlar ya da diyet yapıp da güzel yemek yemek isteyenlere fikir olsun. yemek güzel görününce ben şahsen daha yavaş yerim ve bu şekilde de daha çok doyarım. siz de yediklerinizi koyun kzılar hatta süsleyip püsleyin fikir olsun herkese. topiğimiz zaten süper topiğimize daha çok renk gelsin daha çok şenlensin :))

Her yolu denedim birde bu hapi deneyeyim dedim kizlar:/ ilk basladigim uc gun hic bisey yiyemiyordum yemek hatta ugruna oldugum cikolatalar bile cazip gelmiyordu... Ama sabahlari normal kahvaltimi ediyordum .. Seker uzun zamndir kullanmiyorum zaten ekmekte ya kepek yada 1 dilim etimek bitki caylari sebze ve yuruyus yapiyorum aksamlari..7 den sonrada birsey yemiyorum...iste 64 ten 60 a dustum 15 gunde... Fakat ilk zamnlar birsey yiyemiyordum simdi aciktgimi hisswdiyorum ara ara meyveyle gecistiriyorum:/ isin garip kismi yuzum kucucuk kaldi belim hep inceydi zaten basen ve bacaklarim cok kalin :/ sporda yaptim olmadi :/ simdide kavitasyon die bi sisteme baslicam nisan basi:/ bakalim artik ....
Allah hepimizin yardmcisi olsun:/

merhaba hoşgeldiniz.
bende dün buraya katıldım.
Annem de zayıflamak için bir ilaç kullanmıştı ama etkisini görmedi.
diğer arkadaşlarında söylediği gibi bence ilaç kullanmayın.

Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum
Mate yaprağı katkılı bitki çayını için
3 gündür içiyorum gün içinde hiç acıkmıyorum.
tansiyonumda düşmüyor yani kendimi çok iyi hissediyorum
araştırın isterseniz..

Bunlar da beniiiiim ilk denemem olan fırında yapmış olduğum çok tahıllı,pekmezli ekmeciklerimm,topacıklarımmm çok lezzetli olduuu tavsiye ederimmm

Sevgilil Kimdemiş...
buradaki arkadaşlarımız bu tür ilaçlara karşı olduklarını ve dengeli beslenerek bu kilo işini halledeceğimizi ve halletiğimizi -ki ben 9 kiloya yakın verdim -sana yazdılar.bende geçmişte biber hapı kullandım iştahımı kesti ve kiloda verdim ama saglıgıma kötü etki edince bıraktım tüm kilolar geri geldi. hemde iki katıyla..
seni uyarmış olmamıza rağmen israrla kullanmaya devam edeceksen bence burada sana yardımcı olamayız. hem kendin de yüzüm küçüldü ama basenler bacaklar duruyor diyorsun. canım aç kalmışsın bişi yiyememeişsin vucut kas ve su kaybetmiş sen kilo verdim diye yalancı bir mutluluga kapılmışsın uyardık yine de sen bilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…