Kizlarr s.a
Ben araniza yeni katildim ... 15 gundur diet yapiorum birde maurres die bi zayiflama ihaci kullaniyorum... 64.700 le basladim simdi 60.400 um boym 1.62 bu ilaci daha once kullanan varmi onu merak ettim:/ cunku ilk basladgm gunku gibi deil etkileri simdi...
tşkkrler cnm. öyle yaptım ben de ızgara yaptım tavuğu ama tavuğum az yanında 2 dilm ekmek yerim heralde...
afiyet olsun şekercanımara öğünümde
1 muzu dilimledim üzerine 1yk yoort (amoreeee)
tarçın serptim yedim
Muz özellikle regl dönemi yaklaşırken ve regl döneminde tatlı isteğini çok güzel kesiyooo tavsiye ederimmmm
çok güzel vermişşşn bence hoşgeldin diyorum ...kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm
bu kilomu 1.5 ayda verdimmm sizce nasıl 15 şubatta başlamıştım
desteklerinizi bekliyorummm
Kizlarr s.a
Ben araniza yeni katildim ... 15 gundur diet yapiorum birde maurres die bi zayiflama ihaci kullaniyorum... 64.700 le basladim simdi 60.400 um boym 1.62 bu ilaci daha once kullanan varmi onu merak ettim:/ cunku ilk basladgm gunku gibi deil etkileri simdi...
ara öğünümde
1 muzu dilimledim üzerine 1yk yoort (amoreeee)
tarçın serptim yedim
Muz özellikle regl dönemi yaklaşırken ve regl döneminde tatlı isteğini çok güzel kesiyooo tavsiye ederimmmm
öğlen yemeğim (oğlum yüzünden anca yiyebiliyorum)
Eki Görüntüle 167716
2dilim ekmek
1 kase karışık salata ( çok az tuz ve sizke koydum)
ızgara tavuk göğsü (miktarını siz değerlendirin) :))
3yk layt yoğurtla yapılmış ayran
Eki Görüntüle 167716
2dilim ekmek
1 kase karışık salata ( çok az tuz ve sizke koydum)
tşkkr cnm imkanı olanlardan da bekliyorum böle fotolar ama. tek ben yapınca olmuyoCanım yaa çok tatlısınnnnbayıldım ben senin bu resim koymana bence çok güzel görünüyolar her şey var çok güzel olmuş afiyet olsunn
afiyet olsun canım bir el ayası kadar 3 tane olsun etin miktarı
afiyet olsun canım4 kaşık köfteli bezelye köfteli dediysem 3 adet fındık kadardı,
2 kaşık makarna,
yarım dilim ekmek,
200 gr yoğurt,.....
canım yaa çok duygulandırdın benisenin kocan da şanslı allah mutluluğunuzu daim etsin
ögle yemeginden geldim az önce
2,5 küçük kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
bol salata
evvvet yapalım sporcukları sıkılaştıralım kolları memişleri topişleri beeeee
Eki Görüntüle 167716
2dilim ekmek
1 kase karışık salata ( çok az tuz ve sirke koydum)
teşekkürler kızlarrr.. hepimize afiyet olsun..
tşkkr cnm imkanı olanlardan da bekliyorum böle fotolar ama. tek ben yapınca olmuyoben telde çekip atıyorum sonra yiyorum yemeemi...
fotodaki okadardır heralde di mi? :)))) aayyyy zaten oğlumu uyuturken koymuştum makinaya çok kurutmuşum. ama olsun gzl gene de
teşekkürler kızlarrr.. hepimize afiyet olsun..
tşkkr cnm imkanı olanlardan da bekliyorum böle fotolar ama. tek ben yapınca olmuyoben telde çekip atıyorum sonra yiyorum yemeemi...
fotodaki okadardır heralde di mi? :)))) aayyyy zaten oğlumu uyuturken koymuştum makinaya çok kurutmuşum. ama olsun gzl gene de
Afiyet olsun canımmmyaa ben de ev ekmeklerimi çekmiştimmm onları koyyaım bariiiii
Kizlarr s.a
Sevgilil Kimdemiş...Her yolu denedim birde bu hapi deneyeyim dedim kizlar:/ ilk basladigim uc gun hic bisey yiyemiyordum yemek hatta ugruna oldugum cikolatalar bile cazip gelmiyordu... Ama sabahlari normal kahvaltimi ediyordum .. Seker uzun zamndir kullanmiyorum zaten ekmekte ya kepek yada 1 dilim etimek bitki caylari sebze ve yuruyus yapiyorum aksamlari..7 den sonrada birsey yemiyorum...iste 64 ten 60 a dustum 15 gunde... Fakat ilk zamnlar birsey yiyemiyordum simdi aciktgimi hisswdiyorum ara ara meyveyle gecistiriyorum:/ isin garip kismi yuzum kucucuk kaldi belim hep inceydi zaten basen ve bacaklarim cok kalin :/ sporda yaptim olmadi :/ simdide kavitasyon die bi sisteme baslicam nisan basi:/ bakalim artik ....
Allah hepimizin yardmcisi olsun:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?