canım eti formun mısır patlagı ise korkma. yagsız olduu için her gün yemedikten sonra sorun yok abartırsan mısırdaki karbonhidrat glikoza dönüşerek şeker oluşur enerjisi fazla olur ona göre
benim anacığım da öyle çöp ögütücüsü yapardı kendini biz küçükken. bizi de öyle yetiştirdi tabakta bişi kalmicak diye öle öle kilolu olduk ama artık alışkanlıklarımı değiştiriyorum atılacaksa az alıyorum tabaga
nilcim birden rejime girme zaten bizde yavaş yavaş alıştırdık bunu ben 2,5 aydır dikkat ediyorum son 1,5 aydır tam düzenli oluyor o yüzden sakın kendini bunalıma sokma hem biz buna rejim değil beslenme düzenimizi düzeltip saglıklı beslenme diyoruz. mesela ben eskiden günlük süt yogurt yedim mi yemedim mi dikkat bile etmezdim. protein aldım mı bakmazdım ama şimdi dikkat ediyorum zamanla oturur korkma
hoşgeldin barkinimm seni 70 ler topiğinden biliyorum aramıza hoşgeldin
kahvaltıdan sonra aralarım :
09.30 : 1 fincan yeşilçay yanında 1 kuru incir
11.00 : yine 1 fincan yeşilçay 7 antep fıstıı, 1 kuru incir iki lokma ev ekmegi
şimdiye kadar 1200 ml su içtim
nerdeyse seninle aynı kilolarda başlamışım inş senin gibi o rakamları görürümmm
26 yaşındayım 170 boyum sabah 2 dilim dışında ekmek tüketmiyorum doğrumuu
canım eti formun mısır patlagı ise korkma. yagsız olduu için her gün yemedikten sonra sorun yok abartırsan mısırdaki karbonhidrat glikoza dönüşerek şeker oluşur enerjisi fazla olur ona göre
benim anacığım da öyle çöp ögütücüsü yapardı kendini biz küçükken. bizi de öyle yetiştirdi tabakta bişi kalmicak diye öle öle kilolu olduk ama artık alışkanlıklarımı değiştiriyorum atılacaksa az alıyorum tabaga
nilcim birden rejime girme zaten bizde yavaş yavaş alıştırdık bunu ben 2,5 aydır dikkat ediyorum son 1,5 aydır tam düzenli oluyor o yüzden sakın kendini bunalıma sokma hem biz buna rejim değil beslenme düzenimizi düzeltip saglıklı beslenme diyoruz. mesela ben eskiden günlük süt yogurt yedim mi yemedim mi dikkat bile etmezdim. protein aldım mı bakmazdım ama şimdi dikkat ediyorum zamanla oturur korkma
hoşgeldin barkinimm seni 70 ler topiğinden biliyorum aramıza hoşgeldin
canım benim boyumda 172 ve 27 yaşındayım :))
ben de 64den düştüm bu kiloya :)))
ama sadece sabah ekmek yemek bence doğru değil
burdaki arkadaşların çoğu günlük ortalama 4-5 dilim ekmek tüketiyor ve esmer ekmek
beyaz değil
denge, tam tahıllı, tam buğday, çavdar hangisi olursa
ve bi ekmeği sürekli yemiyoruz
bi paket bitince 2.paketi başka bi ekmek olarak tüketmeye çalışıyoruz
sana tavsiyem ekmek yemekten korkma
ekmek seni tok tutacağı için çabuk acıkmazsın ve ne yesem diye ortalarda dolanmaya başlamazsın :)))))))))
afiyet olsun balımmmm
her zamanki gibi süper kahvaltı
bi gün geleyim sana, bana da demle şu çayından yaa
ben de alayım aktara gidince kiraz sapı falan ama kociş beni boşucak diye korkuyorum
hafiften bıktı sanırım
gerçi kendisi de başladı dikkat etmeye
spor yapmaya
dün akşam demleme yeşil çay bile içti şekersiz
inşallah canım
eti formunki canım ya
zaten ciğerci kedisi gibiyim şu aralar, sürekli aç
hatta 2-3 haftadır nerdeyse böyle ama şeytan kulağına kurşun, kilomda pek bi değişiklik yok
zaten pzt inşallah spora başlıyourm
dambıl da çalışcam, sımsıkı bi hatun olucam, kıskananları çatlatıcam walla, hehehe
afiyet olsun cicimmmmm
canım benim görürsün inşallahhhhhem bak senin boyun da süpermişş ben 1.60 ım asıl hedefim 52 inşallah 59u görünce hedefi de değiştiricem sabırsızlıkla bekliyorummm gidecek inşallah tüm fazla kilolar yağlarrrrr hepberaber kurtulucazz hepsinden de inşallahhh :13:
oo çok takdir ettim seni darısı benim kocişin başına. gerçi çocugun bi düzeni yok ki rejime girsin oralarda otellerde lokantalarda sürünüyo haftaiçi.haftasonu da ben besliyorum onu koçum iyi olsun hasta olmasın deyüüü
yiyeyyt pilicim geliyooo
off ben daha dambıl alacam ya :26::26:
saol cnm tşk evet ordayımmm burda motive olcağıma inanıyorummm
canım o beş ay önce gittiğinde de kiloluyduuu orada kilo almadı kiya dışarda beslenince kilo alması çok normal ama
hoş boğazı da az değil anladığmı kadarıyla ama
ya kıyamıyosundur tabi sen ona, yapayım yedireyim diye
e o da güzel karısının güzel yemeklerini görünce dayanamıyodur tabi
al canım al dambıl
hugonun verdigi linkteki hareketleri yaparız işte beraber
bu arada neruuşşşşşşşş
sen başladın mı onları yapmaya???????????
anladım canım
zaten öyle şeyler yememen en güzeli
salata da yiyebilirsin
biz günde toplamda 2 bardak yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyoruz
kalsiyum zayıflamada çok faydalı çünkü
sen de buna göre tüket bence
ve meyve yemeyi de ihmal etme
ben günde 3 porsiyon meyve yiyorum, burdaki çoğu arkadaş da öyle zaten
canım kabızlık çekenlere faydalı bişi
o yüzden kilo vermeye de faydalı olduğunu düşünüyorum
ben bi ara içtim, bi şişeyi bitirmiştim
sonra bırkatıydım
2 gündür yine içiyorum
Canım teşekkür ederim.
Sizlerle birlikte zayıflayacağım İnşallah.
aslında önceden çok su içerdim elma - yoğurt sürekli tüketirdim
kullandığım ilacın etkisiyle su içme isteğim azaldı
meyveyi canım hiç çekmez oldu kendime hayret ediyordum..
ama ilacımı bıraktım tedavim bitti
şimdi tekrar düzene sokacağım.
Büskivi ve çerez nedeniyle de kilo aldım.
paket paket büskivi bitirdim.
topu topu 6 kilo vermem gerekiyor İnşallah veririm.
kızlarrr acil bir soru...
şimdi oğluma kıymalı ve pirinçli ıspanak yaptım. bi de tavuk göğsü var haşlamayı ya da ızgara düşündüğüm... şimdi hangisini şimdi yiyim hangisini akşam yemeği yapıyım??
canım o beş ay önce gittiğinde de kiloluyduuu orada kilo almadı kievet kıyamam ben ona cuma akşamı eve gider gitmez mutfaktayım istediklerini pişiriyorum aşkım o benim o ne isterse onu yaparım ben tüm hafta özlüyor evini yemeklerimi
evet o linki sakladım bende tatlım aybaşına alacam dambılı hafta iki güç gün yapacam mekik te çalışmıyorum onu da yapacammm zayıfladıkça göbek belirginleşti
canım bence şimdi tavuğu ye
toplamda 3 tane el ayası büyüklüğünde et yiyebilirsin
yanında salata ve yoğurt da olsun ama, kuru kuru yeme
akşam da sebze yersin
sebze akşamları daha iyi oluyo, sindirilmesi daha kolay ya
bide 2 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşit ya, ona göre düzenlersin yiyeceğin ekmek miktarını
saol cnm. sebze yemeği ama içinde kıyma olduğu için tereddüt ettim. aslında bnm tabağıma düşecek kıyma ve pirinç miktarı toplamda 1 yemek kaşığı olmaz. bi de bu el ayası ne kadar oluyo :)) yemek kaşığıyla felan örnek versen :)))
anladım canım
o yüzden onu akşam yemen daha iyi dedim ya zaten
yani avucumuzun ortası büyüklüğünde olacak etin büyüklüğü
ve toplam 3 tane
ama tavukta 4 kk kadar yiyebilirsin sanırım, el ayası ile tavuğu ölçmek zor çünkü
kızlar ben yemeğe gidiyoruim artık
hepinize afiyet olsun
canım benim boyumda 172 ve 27 yaşındayım :))
ben de 64den düştüm bu kiloya :)))
ama sadece sabah ekmek yemek bence doğru değil
burdaki arkadaşların çoğu günlük ortalama 4-5 dilim ekmek tüketiyor ve esmer ekmek
beyaz değil
denge, tam tahıllı, tam buğday, çavdar hangisi olursa
ve bi ekmeği sürekli yemiyoruz
bi paket bitince 2.paketi başka bi ekmek olarak tüketmeye çalışıyoruz
sana tavsiyem ekmek yemekten korkma
ekmek seni tok tutacağı için çabuk acıkmazsın ve ne yesem diye ortalarda dolanmaya başlamazsın :)))))))))
afiyet olsun balımmmm
her zamanki gibi süper kahvaltı
bi gün geleyim sana, bana da demle şu çayından yaa
ben de alayım aktara gidince kiraz sapı falan ama kociş beni boşucak diye korkuyorum
hafiften bıktı sanırım
gerçi kendisi de başladı dikkat etmeye
spor yapmaya
dün akşam demleme yeşil çay bile içti şekersiz
inşallah canım
günaydın neruşcum afiyetler olsunnn cicimmmmm
ya dışarda beslenince kilo alması çok normal ama
hoş boğazı da az değil anladığmı kadarıyla ama
ya kıyamıyosundur tabi sen ona, yapayım yedireyim diye
e o da güzel karısının güzel yemeklerini görünce dayanamıyodur tabi
al canım al dambıl
hugonun verdigi linkteki hareketleri yaparız işte beraber
bu arada neruuşşşşşşşş
sen başladın mı onları yapmaya???????????
kızlarrr acil bir soru...
şimdi oğluma kıymalı ve pirinçli ıspanak yaptım. bi de tavuk göğsü var haşlamayı ya da ızgara düşündüğüm... şimdi hangisini şimdi yiyim hangisini akşam yemeği yapıyım??
Gel tabiii canım benimm süper oluyo sana da yaparımmm:13::13: al bak kiraz sapı,biberiye,zencefil,tarçın,yeşil çay demleme iççç
sağoll nugiciiiiiiiiiiiimmm:13::13:
Başlamadım canımm bu ara ancak yürüyorum şu fazlalar biraz daha gitsin 5lileri göreyim inşallah başlıycam o zaman dambıllarım geldi ama
canım kıymalı prinçli ıspanağı akşama yap bence 5yk yiyeblirsin ama yanında ekmek yeme ıspanakta prinç var çünkü; yanında yoğurt yersin
Öğlen de tavuk yee yoğurt ve salataylar gayet güzel olur 1 dilim de ekmek yesin yanında
ne kadar şanslı bi kocan var maşallah senin gibi bi karısı olduğu için, allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
al tabi ya, o kadar kilo veriyoruz bi yandan sıkılaşalım da daha çok işe yarasın dimi ama
Kizlarr s.a
Ben araniza yeni katildim ... 15 gundur diet yapiorum birde maurres die bi zayiflama ihaci kullaniyorum... 64.700 le basladim simdi 60.400 um boym 1.62 bu ilaci daha once kullanan varmi onu merak ettim:/ cunku ilk basladgm gunku gibi deil etkileri simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?