60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eti formunki canım ya
zaten ciğerci kedisi gibiyim şu aralar, sürekli aç
hatta 2-3 haftadır nerdeyse böyle ama şeytan kulağına kurşun, kilomda pek bi değişiklik yok
zaten pzt inşallah spora başlıyourm

dambıl da çalışcam, sımsıkı bi hatun olucam, kıskananları çatlatıcam walla, hehehe

kahvaltıdan sonra aralarım :

09.30 : 1 fincan yeşilçay yanında 1 kuru incir
11.00 : yine 1 fincan yeşilçay 7 antep fıstıı, 1 kuru incir iki lokma ev ekmegi

şimdiye kadar 1200 ml su içtim

afiyet olsun cicimmmmm

nerdeyse seninle aynı kilolarda başlamışım inş senin gibi o rakamları görürümmm

26 yaşındayım 170 boyum sabah 2 dilim dışında ekmek tüketmiyorum doğrumuu

canım benim görürsün inşallahhhh hem bak senin boyun da süpermişş ben 1.60 ım asıl hedefim 52 inşallah 59u görünce hedefi de değiştiricem sabırsızlıkla bekliyorummm gidecek inşallah tüm fazla kilolar yağlarrrrr hepberaber kurtulucazz hepsinden de inşallahhh:13:

saol cnm tşk evet ordayımmm burda motive olcağıma inanıyorummm

oo çok takdir ettim seni darısı benim kocişin başına. gerçi çocugun bi düzeni yok ki rejime girsin oralarda otellerde lokantalarda sürünüyo haftaiçi.haftasonu da ben besliyorum onu koçum iyi olsun hasta olmasın deyüüü

yiyeyyt pilicim geliyooo
off ben daha dambıl alacam ya :26::26:

saol cnm evet yollucaz kiloları bende 60 görünce hedefi 55 yapmayı planlıyorummm
yağlaraa hucummmmmmm

ya dışarda beslenince kilo alması çok normal ama
hoş boğazı da az değil anladığmı kadarıyla ama
ya kıyamıyosundur tabi sen ona, yapayım yedireyim diye
e o da güzel karısının güzel yemeklerini görünce dayanamıyodur tabi

al canım al dambıl
hugonun verdigi linkteki hareketleri yaparız işte beraber

bu arada neruuşşşşşşşş
sen başladın mı onları yapmaya???????????

saol cnm tşk evet ordayımmm burda motive olcağıma inanıyorummm

evet canım motivasyon konusundan bizim topik ve kızlar süperdir övünmek gibi olmasın gerçi orasıda güzeldi ilk gözagrım orası benim de. gerçi ilk gözmorluum olacak yakında sena çakacak bitane

kızlarrr acil bir soru...
şimdi oğluma kıymalı ve pirinçli ıspanak yaptım. bi de tavuk göğsü var haşlamayı ya da ızgara düşündüğüm... şimdi hangisini şimdi yiyim hangisini akşam yemeği yapıyım??

canım o beş ay önce gittiğinde de kiloluyduuu orada kilo almadı ki evet kıyamam ben ona cuma akşamı eve gider gitmez mutfaktayım istediklerini pişiriyorum aşkım o benim o ne isterse onu yaparım ben tüm hafta özlüyor evini yemeklerimi
evet o linki sakladım bende tatlım aybaşına alacam dambılı hafta iki güç gün yapacam mekik te çalışmıyorum onu da yapacammm zayıfladıkça göbek belirginleşti

canım bence şimdi tavuğu ye
toplamda 3 tane el ayası büyüklüğünde et yiyebilirsin
yanında salata ve yoğurt da olsun ama, kuru kuru yeme
akşam da sebze yersin
sebze akşamları daha iyi oluyo, sindirilmesi daha kolay ya
bide 2 yk pilav 1 dilim ekmeğe eşit ya, ona göre düzenlersin yiyeceğin ekmek miktarını

ne kadar şanslı bi kocan var maşallah senin gibi bi karısı olduğu için, allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

al tabi ya, o kadar kilo veriyoruz bi yandan sıkılaşalım da daha çok işe yarasın dimi ama

saol cnm. sebze yemeği ama içinde kıyma olduğu için tereddüt ettim. aslında bnm tabağıma düşecek kıyma ve pirinç miktarı toplamda 1 yemek kaşığı olmaz. bi de bu el ayası ne kadar oluyo :)) yemek kaşığıyla felan örnek versen :)))

anladım canım
o yüzden onu akşam yemen daha iyi dedim ya zaten

yani avucumuzun ortası büyüklüğünde olacak etin büyüklüğü
ve toplam 3 tane
ama tavukta 4 kk kadar yiyebilirsin sanırım, el ayası ile tavuğu ölçmek zor çünkü

kızlar ben yemeğe gidiyoruim artık
hepinize afiyet olsun

tşkkrler cnm sana da afiyet olsun :))

Gel tabiii canım benimm süper oluyo sana da yaparımmm:13::13: al bak kiraz sapı,biberiye,zencefil,tarçın,yeşil çay demleme iççç

günaydın neruşcum afiyetler olsunnn cicimmmmm

sağoll nugiciiiiiiiiiiiimmm:13::13:

Başlamadım canımm bu ara ancak yürüyorum şu fazlalar biraz daha gitsin 5lileri göreyim inşallah başlıycam o zaman dambıllarım geldi ama

canım kıymalı prinçli ıspanağı akşama yap bence 5yk yiyeblirsin ama yanında ekmek yeme ıspanakta prinç var çünkü; yanında yoğurt yersin

Öğlen de tavuk yee yoğurt ve salataylar gayet güzel olur 1 dilim de ekmek yesin yanında

tşkkrler cnm. öyle yaptım ben de ızgara yaptım tavuğu ama tavuğum az yanında 2 dilm ekmek yerim heralde...

Kizlarr s.a
Ben araniza yeni katildim ... 15 gundur diet yapiorum birde maurres die bi zayiflama ihaci kullaniyorum... 64.700 le basladim simdi 60.400 um boym 1.62 bu ilaci daha once kullanan varmi onu merak ettim:/ cunku ilk basladgm gunku gibi deil etkileri simdi...

canım yaa çok duygulandırdın beni senin kocan da şanslı allah mutluluğunuzu daim etsin
ögle yemeginden geldim az önce
2,5 küçük kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
bol salata
evvvet yapalım sporcukları sıkılaştıralım kolları memişleri topişleri beeeee

canım aramıza hoş geldin.:79::79:öncelikle ilacı hiç tavsiye etmiyoruz.onlar sadece bizim vücut dengemizi bozar.:18:buraya bizlere takıl bak göreceksin ilacın etkilerinden çok daha fazlasını bulacaksın...burda arkadaşlar metebolizma kuvvetlendiren çay tarifleri veriyorlar...yediklerimize dikkat ettiğimiz için bağırsak problemleride kalkıyor....ilacıda hemen bırakmanı tavsiye ederim hiçbirşey sağlıktan önemli değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…