aynen bende eşime diyorum bunu yazın göbüş yüzünden tatile gidemezsen görürüm seni valla bırakır gıderım senı kızım alırım ynıma diyorum sınır oluyobnmki de çok kilo aldı. devam da ediyo yemeye. dedim ben çıtır olucam sen kendi derdine yan diomgerçi onların işine gelir bizim kilo vermemiz :))
haydi kızlarrrrrrr sularımızı içelimmmmmmmmmmay ben bugün ayrı bi kuduruğum yaaaaaa
afiyet olsun canım benim...
yok yok merak etme o kadarda değil.bozmayız.ben çok kararlıyım...sadece bazen ne yapacğımıza karar veremeyince burdakilerde bir nevi yemek menümüzü oluşturuyoruz işte ne pişirşem köşesi sayıyorum ....herkesin yediklerini yemeye kalksak : .ödüllerinide gönül rahatlığıyla yazabilirsin.belki bizde seni ödüllendiririz.
ara öğünümüde yedim. 1 adet yeşil elma,
500 ml su...
günaydın arkadaşlaryirmilik çekilen dişim malesef şişti. yanağım şişti. doktor antibiyotik kullan dedi. başladım. bugün öğleden sonra birde kayınvalideye gideceğim. daha içli köfte yapılacak ev toplanacak falan işi çok anlayacağınız
dünkü menüm:
7:30 1haşlanmış yumurta
1domates
2kk light peynir
2dilim kepekli ekmek
meyve çayı
11:00 1yeşil elma
13:00 1 haşlanmış tavuk pirzola
1dilik ekmek
1domates
mor lahana ve göbek marul
2yk light yoğurt
soda
17:00 1dilim ekmek
1kk light peynir
1domates
18:00 meyve çayı
19:30 10çk küçük mantar-2yk haşlanmış patates
3yk light yoğurt
1dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata
21:00 bir fincan türk kahvesi
günaydın kızlar... herkese afiyet olsun...
geçmiş olsun cnm. diş ağrısını bilirim ki seninki daha kötü. çok üzüldüm.
tşkkrler cnm. aslında akşam yemeğinden sonra niyeti bozdum. canım çok bisküvi çekti. layt almıştım yesem mi diye düşündüm sonra vazgeçtim ve kendime bi yarım çay kaşığı şekerli türk kahvesi yaptım. çok da iyi geldi :))
hedef kilom doğru canım çok teşekkürler.
değiştirirken nasıl değiştiricez cnm. sana da çok yük oldum ama ne zaman yapıyım diye otursam zaten beceremiyom deli oluyorum sonra da oğlum geliyo başımda ağlıyo bırakmak zorunda kalıyodum. inan ki çok gzl oldu çok tşkkrler tekrar
bu da kahvaltım
Eki Görüntüle 167567
1yağsız tuzsuz omlet
1dilim ekmek
1domates (tabakta yarım görünüyo. yarısını kocamın tabağına koymuştum amao yemeyince ben yedim)
3kk layt peynir (peynirin hepsini yiyemedim 2,5kk diyebiliriz)
şekersiz meyve çayı
yarım közlenmiş biber.okadar acıydıki yarısını ancak yedim.kulaklarım patlayacaktı acısından.dudaklarımda halen yanıyor.ama çok seviyorumda acıyı....acısız asla olmaz...
2-3 kaşık kadar çökelek,
1 adet domates,
1 adet salatalık,
2 bardak çay,
2 dilim kepek ekmek,
yeşil çayımı içeceğim şimdi....
günaydın farması ve tüm kıslarrrr
dün güzel gidiyodu bakıcımdan kızımı alırken illa gir içeri çay iç dedi hergün hayır dıyodum bugun ok dedım
sonra cayın yanında lazanya gibi bi sey bir mercimekli börek ve kadayıflı muhallebı yapmışben sadece börek ve kadayıflı muhallebı yedım diğerini yemedim ama canım sıkıldı okul çıkışı niyetim eve gıdıp spor yapıp kızımı sonra almaktı. üşendiğim iiçin sonra evden cıkmaya giderken alıyım işte dedim
aksamda 6ykıspanaklı kıyma ve salata ve 1 dilim ekmek yedim suyumu içtim ve arada yeşil çay gece 1 muz 1 portakal yedim
sabah aynıydı 1kk peynır
1dl bugday ekmeği
1 yeşil çay
3 çeri domates
günaydın çıtır hoş güzel seksi kızlarnasılsınız ben iyiyim dün aklandım paklandım geldim bu arada sayısal loto antalyaya yani buraya çıkmış herkez birbirine bakıyo işyerinde acaba onamı bunamı çıktı diyo akşam yemeğim dün ağdaya gideceğim için evden 7 yk kellogs ve 3-4 yk yoğurt getirmiştim saat 5:40 da yoğurtlu kellogs yedim saat 8 de evdeydim evde bir su bardağı kakaolu süt içtim bir tane muz yedim bir lokmada ekmek ve bir tane zeytin yedim.
sabah
bir su bardağı ılık su
1,5 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
2 kk peynir
4 tane zeytin
biraz maydanoz roka
bir çay bardağı şekersiz çay
bu arada fambık yine yok :26: galiba pazartesi gününe kadar gelmeyecek izinli yada raporlu olabilir.inşallah bi sorun yoktur bian önce gelir
dünya güzelleri benim bu aralar sıkı bir şekilde ders çalışmam lazım.haftaya açık öğretim sınavım var.3 sınıftayım 3 ders kaldı vermeliyim.buralardayım fırsat buldukça sizleri takip ederim.kendinize iyi bakın.banada dua ederseniz sevinirim.bu yıl geçmem lazım...
ee shadoww cum sen bizim menülere örnek olarak bakmıyor musun hiç
kahvaltını taze nane+maydonoz+reyhan roka feslegen vs. vs. her ne yeşillik seviyorsan renklendirebilirsin ben bugün çayır cuyur maydonoz yedim maydonoz vucuttaki fazla suyu atıyor
günaydın arkadaşlar..
sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su
5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn
anladım cnm yeşillikleri çiğ yiyemem ama dediğin gibi yumurtalı yapabilrim bak. ya ne dicem, semiz oyu ya da ıspanakla yumurta yapsam kahvaltıda o olur mu?? gene miktarı az olucak tabii...
canım çok geçmiş olsun
inşallah bi an önce düzelir dişlerinn
afiyet olsun canımmm
sana da afiyet olsun nugiiim
ve de sıhhatler olsunn
afiyet olsun canımcım
ya gerisini işaretlememişş sanırım :
geri dönemicem tekrar
kızlar hepinize günaydınlaaaarrr
geçmişi okumaktan anca yazabiliyiorum
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su ve 1 bardak su ile bi kuru kayısı yedim
kahvaltı da
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yarım biber ( çok acıydı, bitiremedim )
2 badem salatalık
3 çk bal
2 dilim denge ekmek yedimm
1 bardak da yeşil çay içtim
kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm
bu kilomu 1.5 ayda verdimmm sizce nasıl 15 şubatta başlamıştım
desteklerinizi bekliyorummm
Geçmiş olsun hugocukcuğummm ve deee kolay gelsin tatlımmm
Canım öncelikle afiyet olsun her şey gayet güzelllamaaaa yumurta varsa evet peynir 1kk olsun yumurta yoksa 2kk ayrıca yoğurtlu-portakallı-nesfit yiyoruz bazen kahvaltıda ve çok lezzetli oluyo ; yeşillik yemeye çalışş sebzeli omlae tgayet güzel olur haftada 2 kez yapabilirsinn
Tıckerını beğenmene sevindimminşallah verdiğinde ben yaparım yine yete rki sağlıkla ver canım sen
Afiyet olsun tatlım peynir çok olmuş yumurta da var peynir 1kk olsun yumurta olunca
Afiyet olsun tatlım çok güzel bi kahvaltıı
oyyyyyy canım biraz sabır tatlım yaaa neler gelicek önümüze hayır demeye alışmamız lazımm incecik fit fıstıklar olmak için hayır demeyi öğrenmemiz şartt
Günaydınnn nugiiim kahvaltın süperrrrr akşam öylee ohh tertemiz de olmuşsunnn miss nugi misss
Fambık bence de raporlu inşallah çok vahim bişey yoktur ben de merak ettim
Canım allah zihin acıklığı versin,kolay gelsinnn
hee ben de yedimm cayır cuyurrrrr
ebruuuuuuuuuuuu :79::79::79::79:afiyet olsun inşallah daha iyisinidir bugünnn
süper olurrrrrrrrrrrr:13::13:
Tatlım afiyet olsunnn çok güzel kahvaltınnnn
kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm
Hoşgeldin canımm çok ideal şekilde vermişsin bence tebrik ediyorum kalanlar da böyle güzel sağlıklagider inşallahhhhh:13::13:
sağol canımmm çokk teşekkürler
canım bence çok işi vermişsin, zaten ideali ayda en fazla 4 kilodur, seninki bu yüzden gayet iyi bence
bu arada hoşgeldin
günaydın herkese.
sabah aç karnına karışık zayıflama çayımı içtim.
üzerine kahvaltıda 2 bardak tek şekerli çay
4/3 peynirli yumurtalı gözleme yedim.
üzerine de dayanamadım oğlumdan kalan küçük bir tost yedim.
Aman Allah ım ben nasıl kilo vereceğim(
Dün oğlumun doğum günüydü teyzeleri..
Akşam malesef yaş pasta da yedim.
Ama gün içersinde fazla bişey yemem
kahvaltıdan sonra aralarım :
09.30 : 1 fincan yeşilçay yanında 1 kuru incir
11.00 : yine 1 fincan yeşilçay 7 antep fıstıı, 1 kuru incir iki lokma ev ekmegi
şimdiye kadar 1200 ml su içtim
canım yediklerin gayet fazla
zaten sen de farkındasın
ama gün içinde bişi yemezsen akşama yine bu şekilde beslenme ihtimalin çok fazla olur
telafi etmek istiyosun çorba, yoğurt salata meyve gibi şeyler yemeye çalış, aç kalarak telafi edemezsin ve bi yerden sonra çok acıktığın için daha fazla yersin
bir de lütfen oğlundan kalan yemekleri yeme
kıyamıyosun belki ama kendine öğütücü muamelesi yapma, kendin doyduysan bırak kalsın, dünyanın sonu değil ya
zaten anneler sanırım en çok bu yüzden kilo alıyor
benim k.validem de öyle, atılmasın diye herşeyi yer, sonuç kocaman ve hop hoplayan bi göbek
eşim der ona anne kendine çöp öğütücü muamelesi yapma, yazık, atılırsa atılsın diye ama dinlemez hiç
Canım haklısın.
Malesef öğütücü gibiyim.
akşama kadar fazla bişey yemem derken aç kalmaktan bahsetmedim.
yani ekmek tatlı türü kalorili şeyler yemem demek istedim.
mesela şu an elma yiyorum
akşama kadar yoğurt - yine elma -bitki çayı
su tüketirim.
akşamda ekmeksiz az yemek yerim.
yani birden bire de rejime girmek çoook zor.
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerrrrrrrrrrrrrrr
sabah kalkınca
1çk şifalı karışım, 2kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5 yumrutanın beyazı (içinde 1-2 zeytin kadar da sarısı vardır-garip bir tarif oldu ama böyle gibiydi)
1,5kk lıght beyaz peynir
2 minnak salatalık
boll maydonoz
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi deee demeleme kiraz saplı,zencefilli,biberiyeli,yeşil çaylı,tane kararbiber ve karanfilli,çubuk tarçınlı bitki çayımı yudumluyorum
nerdeyse seninle aynı kilolarda başlamışım inş senin gibi o rakamları görürümmm
26 yaşındayım 170 boyum sabah 2 dilim dışında ekmek tüketmiyorum doğrumuu
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerrrrrrrrrrrrrrr
sabah kalkınca
1çk şifalı karışım, 2kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1,5 yumrutanın beyazı (içinde 1-2 zeytin kadar da sarısı vardır-garip bir tarif oldu ama böyle gibiydi)
1,5kk lıght beyaz peynir
2 minnak salatalık
boll maydonoz
2 dilim çok tahıllı ev ekmeği
şimdi deee demeleme kiraz saplı,zencefilli,biberiyeli,yeşil çaylı,tane kararbiber ve karanfilli,çubuk tarçınlı bitki çayımı yudumluyorum
saol cnm tşk ederiminş kalanıda giderrr hep beraber
canım eti formun mısır patlagı ise korkma. yagsız olduu için her gün yemedikten sonra sorun yok abartırsan mısırdaki karbonhidrat glikoza dönüşerek şeker oluşur enerjisi fazla olur ona görecanım yediklerin gayet fazla
zaten sen de farkındasın
ama gün içinde bişi yemezsen akşama yine bu şekilde beslenme ihtimalin çok fazla olur
telafi etmek istiyosun çorba, yoğurt salata meyve gibi şeyler yemeye çalış, aç kalarak telafi edemezsin ve bi yerden sonra çok acıktığın için daha fazla yersin
kıyamıyosun belki ama kendine öğütücü muamelesi yapma, kendin doyduysan bırak kalsın, dünyanın sonu değil ya
benim k.validem de öyle, atılmasın diye herşeyi yer, sonuç kocaman ve hop hoplayan bi göbek
eşim der ona anne kendine çöp öğütücü muamelesi yapma, yazık, atılırsa atılsın diye ama dinlemez hiç
afiyet olsun fıstııkk
ben de dayanamadım 1,5 mısır patlağı yidiiiim(
artık öğleyin az yerim
dünden kalan kabaktan yicem zaten
çorba da yok
sayata ve yoğurtla ondan yerim
ekmek de yemem, olur sanrım
Canım haklısın.
Malesef öğütücü gibiyim.
su tüketirim.
canım yediklerin gayet fazla
zaten sen de farkındasın
Canım haklısın.
Malesef öğütücü gibiyim.
su tüketirim.
anladım canım
zaten öyle şeyler yememen en güzeli
salata da yiyebilirsin
biz günde toplamda 2 bardak yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyoruz
kalsiyum zayıflamada çok faydalı çünkü
sen de buna göre tüket bence
ve meyve yemeyi de ihmal etme
ben günde 3 porsiyon meyve yiyorum, burdaki çoğu arkadaş da öyle zaten
arkadaşlar elma sirkesinden bahsetmişsiniz.
faydası var mı zayıflamaya yardımcı mı ?
canım kabızlık çekenlere faydalı bişi
o yüzden kilo vermeye de faydalı olduğunu düşünüyorum
ben bi ara içtim, bi şişeyi bitirmiştim
sonra bırkatıydım
2 gündür yine içiyorum
canım benim boyumda 172 ve 27 yaşındayım :))
ben de 64den düştüm bu kiloya :)))
ama sadece sabah ekmek yemek bence doğru değil
burdaki arkadaşların çoğu günlük ortalama 4-5 dilim ekmek tüketiyor ve esmer ekmek
beyaz değil
denge, tam tahıllı, tam buğday, çavdar hangisi olursa
ve bi ekmeği sürekli yemiyoruz
bi paket bitince 2.paketi başka bi ekmek olarak tüketmeye çalışıyoruz
sana tavsiyem ekmek yemekten korkma
ekmek seni tok tutacağı için çabuk acıkmazsın ve ne yesem diye ortalarda dolanmaya başlamazsın :)))))))))
afiyet olsun balımmmm
her zamanki gibi süper kahvaltı
bi gün geleyim sana, bana da demle şu çayından yaa
ben de alayım aktara gidince kiraz sapı falan ama kociş beni boşucak diye korkuyorum
hafiften bıktı sanırım
gerçi kendisi de başladı dikkat etmeye
spor yapmaya
dün akşam demleme yeşil çay bile içti şekersiz
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?