60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bnmki de çok kilo aldı. devam da ediyo yemeye. dedim ben çıtır olucam sen kendi derdine yan diom gerçi onların işine gelir bizim kilo vermemiz :))
aynen bende eşime diyorum bunu yazın göbüş yüzünden tatile gidemezsen görürüm seni valla bırakır gıderım senı kızım alırım ynıma diyorum sınır oluyo

haydi kızlarrrrrrr sularımızı içelimmmmmmmmmm ay ben bugün ayrı bi kuduruğum yaaaaaa

ee okadar zayıf olsam bende kuduruk olurum regl olamdım şişim, dün kacırdım şişim üşüyorum karnım şiş nasıl kuduruk olum ben... köy binasında nakış hocamız cagırıyor ebe hanımla beni kısır yapcaklarmış farmasıcım sadec 5-6 kasık yesem yeşillikle bi sorun olurmu kiöğle öğünü için .. ara ögunde form cayı ve 2 kuru incir yedimolmuşmu sekerim

sağol canım sana da afiye olsun
ben de elmamı yemiştim ara öğün olarak
bide 15 kadar yaban mersini yedim

işyerindeki mersinimi de bitirmiş oludm böyece
evden yenisini getirme zamanı geldi :))))))

Geçmiş olsun hugocukcuğummm ve deee kolay gelsin tatlımmm

Canım öncelikle afiyet olsun her şey gayet güzelll amaaaa yumurta varsa evet peynir 1kk olsun yumurta yoksa 2kk ayrıca yoğurtlu-portakallı-nesfit yiyoruz bazen kahvaltıda ve çok lezzetli oluyo ; yeşillik yemeye çalışş sebzeli omlae tgayet güzel olur haftada 2 kez yapabilirsinn

Tıckerını beğenmene sevindimm inşallah verdiğinde ben yaparım yine yete rki sağlıkla ver canım sen

Afiyet olsun tatlım peynir çok olmuş yumurta da var peynir 1kk olsun yumurta olunca

Afiyet olsun tatlım çok güzel bi kahvaltıı

oyyyyyy canım biraz sabır tatlım yaaa neler gelicek önümüze hayır demeye alışmamız lazımm incecik fit fıstıklar olmak için hayır demeyi öğrenmemiz şartt

Günaydınnn nugiiim kahvaltın süperrrrr akşam öylee ohh tertemiz de olmuşsunnn miss nugi misss

Fambık bence de raporlu inşallah çok vahim bişey yoktur ben de merak ettim

Canım allah zihin acıklığı versin,kolay gelsinnn

hee ben de yedimm cayır cuyurrrrr

günaydın arkadaşlar..

sabah
sirkeli su
2 kayısı 2 bardak su

5 kaşık nesfit yarım su bardağı süt
şekersiz çay
türk kahvesi içiyorum şimdide..
herkese kolay gelsinnn

ebruuuuuuuuuuuu :79::79::79::79:afiyet olsun inşallah daha iyisinidir bugünnn

anladım cnm yeşillikleri çiğ yiyemem ama dediğin gibi yumurtalı yapabilrim bak. ya ne dicem, semiz oyu ya da ıspanakla yumurta yapsam kahvaltıda o olur mu?? gene miktarı az olucak tabii...

süper olurrrrrrrrrrrr:13::13:

Tatlım afiyet olsunnn çok güzel kahvaltınnnn

kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm
bu kilomu 1.5 ayda verdimmm sizce nasıl 15 şubatta başlamıştım

desteklerinizi bekliyorummm

kızlar artık bu topikte de olupp menülerimi sizinle paylaşıppp kalan kilomu vermek istiyorummm

Hoşgeldin canımm çok ideal şekilde vermişsin bence tebrik ediyorum kalanlar da böyle güzel sağlıklagider inşallahhhhh:13::13:

günaydın herkese.
sabah aç karnına karışık zayıflama çayımı içtim.
üzerine kahvaltıda 2 bardak tek şekerli çay
4/3 peynirli yumurtalı gözleme yedim.
üzerine de dayanamadım oğlumdan kalan küçük bir tost yedim.

Aman Allah ım ben nasıl kilo vereceğim (
Dün oğlumun doğum günüydü teyzeleri..
Akşam malesef yaş pasta da yedim.

Ama gün içersinde fazla bişey yemem

kahvaltıdan sonra aralarım :

09.30 : 1 fincan yeşilçay yanında 1 kuru incir
11.00 : yine 1 fincan yeşilçay 7 antep fıstıı, 1 kuru incir iki lokma ev ekmegi

şimdiye kadar 1200 ml su içtim

sağol canımmm çokk teşekkürler

canım bence çok işi vermişsin, zaten ideali ayda en fazla 4 kilodur, seninki bu yüzden gayet iyi bence
bu arada hoşgeldin

Hoşgeldin canımm çok ideal şekilde vermişsin bence tebrik ediyorum kalanlar da böyle güzel sağlıklagider inşallahhhhh:13::13:

nerdeyse seninle aynı kilolarda başlamışım inş senin gibi o rakamları görürümmm

26 yaşındayım 170 boyum sabah 2 dilim dışında ekmek tüketmiyorum doğrumuu

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııın cicişlerrrrrrrrrrrrrrr

sabah kalkınca

1çk şifalı karışım, 2kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1,5 yumrutanın beyazı (içinde 1-2 zeytin kadar da sarısı vardır-garip bir tarif oldu ama böyle gibiydi )

1,5kk lıght beyaz peynir

2 minnak salatalık

boll maydonoz

2 dilim çok tahıllı ev ekmeği

şimdi deee demeleme kiraz saplı,zencefilli,biberiyeli,yeşil çaylı,tane kararbiber ve karanfilli,çubuk tarçınlı bitki çayımı yudumluyorum

canım yediklerin gayet fazla
zaten sen de farkındasın
ama gün içinde bişi yemezsen akşama yine bu şekilde beslenme ihtimalin çok fazla olur
telafi etmek istiyosun çorba, yoğurt salata meyve gibi şeyler yemeye çalış, aç kalarak telafi edemezsin ve bi yerden sonra çok acıktığın için daha fazla yersin

bir de lütfen oğlundan kalan yemekleri yeme
kıyamıyosun belki ama kendine öğütücü muamelesi yapma, kendin doyduysan bırak kalsın, dünyanın sonu değil ya
zaten anneler sanırım en çok bu yüzden kilo alıyor
benim k.validem de öyle, atılmasın diye herşeyi yer, sonuç kocaman ve hop hoplayan bi göbek

eşim der ona anne kendine çöp öğütücü muamelesi yapma, yazık, atılırsa atılsın diye ama dinlemez hiç

kahvaltıdan sonra aralarım :

09.30 : 1 fincan yeşilçay yanında 1 kuru incir
11.00 : yine 1 fincan yeşilçay 7 antep fıstıı, 1 kuru incir iki lokma ev ekmegi

şimdiye kadar 1200 ml su içtim

afiyet olsun fıstııkk
ben de dayanamadım 1,5 mısır patlağı yidiiiim (
artık öğleyin az yerim

dünden kalan kabaktan yicem zaten
çorba da yok
sayata ve yoğurtla ondan yerim
ekmek de yemem, olur sanrım

sabah
2 dilim light ekmek
light peynir
domates biber
maydanoz dere otu
yarım közlenmiş biber

ara
3 çatal patlıcan salata
1 kuru incir

öğle
2 kadın budu köfte
light yoğurt

ara
elma
2 ceviz

akşam
menemennn

dünkü menümmmmmm su 2-2.5 litre içiyorum yeşil çay 3 fincan aralarda form ve beşi biyerde çay tüketiyorummm

arkadaşlar elma sirkesinden bahsetmişsiniz.
faydası var mı zayıflamaya yardımcı mı ?

günaydın neruşcum afiyetler olsunnn cicimmmmm

nerdeyse seninle aynı kilolarda başlamışım inş senin gibi o rakamları görürümmm

26 yaşındayım 170 boyum sabah 2 dilim dışında ekmek tüketmiyorum doğrumuu

canım benim boyumda 172 ve 27 yaşındayım :))
ben de 64den düştüm bu kiloya :)))
ama sadece sabah ekmek yemek bence doğru değil
burdaki arkadaşların çoğu günlük ortalama 4-5 dilim ekmek tüketiyor ve esmer ekmek
beyaz değil
denge, tam tahıllı, tam buğday, çavdar hangisi olursa
ve bi ekmeği sürekli yemiyoruz
bi paket bitince 2.paketi başka bi ekmek olarak tüketmeye çalışıyoruz

sana tavsiyem ekmek yemekten korkma
ekmek seni tok tutacağı için çabuk acıkmazsın ve ne yesem diye ortalarda dolanmaya başlamazsın :)))))))))

afiyet olsun balımmmm
her zamanki gibi süper kahvaltı
bi gün geleyim sana, bana da demle şu çayından yaa
ben de alayım aktara gidince kiraz sapı falan ama kociş beni boşucak diye korkuyorum
hafiften bıktı sanırım
gerçi kendisi de başladı dikkat etmeye
spor yapmaya
dün akşam demleme yeşil çay bile içti şekersiz

saol cnm tşk ederim inş kalanıda giderrr hep beraber

inşallah canım

canım eti formun mısır patlagı ise korkma. yagsız olduu için her gün yemedikten sonra sorun yok abartırsan mısırdaki karbonhidrat glikoza dönüşerek şeker oluşur enerjisi fazla olur ona göre
benim anacığım da öyle çöp ögütücüsü yapardı kendini biz küçükken. bizi de öyle yetiştirdi tabakta bişi kalmicak diye öle öle kilolu olduk ama artık alışkanlıklarımı değiştiriyorum atılacaksa az alıyorum tabaga

nilcim birden rejime girme zaten bizde yavaş yavaş alıştırdık bunu ben 2,5 aydır dikkat ediyorum son 1,5 aydır tam düzenli oluyor o yüzden sakın kendini bunalıma sokma hem biz buna rejim değil beslenme düzenimizi düzeltip saglıklı beslenme diyoruz. mesela ben eskiden günlük süt yogurt yedim mi yemedim mi dikkat bile etmezdim. protein aldım mı bakmazdım ama şimdi dikkat ediyorum zamanla oturur korkma

hoşgeldin barkinimm seni 70 ler topiğinden biliyorum aramıza hoşgeldin

siiznle motive olcağıma inanıyorummm bilinçli şekilde

tamam cnm dikkate alcam bu tavsiyeni daha önce diyetisyene gittiğimdede sabah iki akşam 1 öğlen 1 dilim ekmek vermişti ben bi süre sonra ekmeği kesmiştim menülerimi yazdıkça sizin yorumlarınızla düzeltcem destek için çok saolunn ilk günden kafanızı şişirdimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…