60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgelnizi,m senin fotodaki filimi dün seyrettim çok hoş biflimdiya

ara öğünümü yedim
1 dilim kepek ekmek ,
1 bardak form çayı,
1 adette elma yiyeceğim...ama bugün acıktım nedense artık akşam ekmek 1 dilim yada hiç yemem kellogs yerim...:26::26:

çok güzel görünüyorlar...:56
hamuruna ne koyuyorsun...

Canım sağolll hazır ekmek unları var ben onlardan aldım içini de doğaçlama yaptım biraz 600gr kadar una 2yk pekmez,2yk yoğurt,1 bardak süt 1yk z.yağı 1tk tuz koydum.Mayayı da önce ılık sütte 15dk beklettim kabardı öyle ekledim yoğurdum 45dk mayalndı tekrar yoğurdum topları yaptım 20dk da öyle mayalandılar sonra attım fırında 30dk falan pişti

balım süper ekmeklerrrrrrrr

Teşekkür ederimm bitaneciğimmmm

mrb arkadaşlar ben 7 ay önce dogum yaptım dogumdan önce 53 kiloydum hamilelik süresince utanark yazıyoru 87 kiloya çıktım şimdi 65 kiloyum bana tavsiyede bulunacak biri varmı aranıza

saol cnm tşk derimmm

topik ne hızlı akmış geldim oku oku bitmedi arada kaçırdklarım varsa kusura bakmayınnn

sabah

2 dilim light ekmek
yağsız omlet
yarım közlenmiş biber
4 zeytin
dereotu-maydanoz-nane
domates

ara
2 kaşık light yoğurt
elma

öğle
nesfit meyveli-yarım yağlı sütle

şimdilik bu kadar çıtırlarrrr

aaa pekmezden esmer oldu ozaman kepek sanmıştım....gayet güzel görünüyor....mis gibi kokusunu alır gibiyim..

merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz bende 2 ayda 5 kilo verdim suan 60.1 kiloyum 5 kilom kaldi birbiriimize destek olarak cok guzel kilolar verebilirizzz

Canım bak biz nesifti yoğurtla da yiyioruzz içine de bi portakal doğruyoruz biraz da tarçınn nefisss oluyo ben de öğlen muzla yaptım mesela bunu

Canım bak biz nesifti yoğurtla da yiyioruzz içine de bi portakal doğruyoruz biraz da tarçınn nefisss oluyo ben de öğlen muzla yaptım mesela bunu

yoğurtla denememiştimm kaç kaşık koyup yapıyosunuz bende tarçın koyuyorummm incirde koyuyorum değişiklik olsun diyee

aaa pekmezden esmer oldu ozaman kepek sanmıştım....gayet güzel görünüyor....mis gibi kokusunu alır gibiyim..

un zaten çok tahıllıydı yani çavdar,kepek,malt unu falan karışık bir undu ondan da eser oldu sanırım ama pekmezin de etkisi vardır dene canım mutlaka çokk güzel oluyoo

un zaten çok tahıllıydı yani çavdar,kepek,malt unu falan karışık bir undu ondan da eser oldu sanırım ama pekmezin de etkisi vardır dene canım mutlaka çokk güzel oluyoo

hafta sonu inşallah deneyeceğim.ekmeğide evde yaparsam tam olacak.yoğurdumu, peynirmi ,çökeleğimi evde yapıyordum.

motivasyonum bozuldu benim kıslar ya noldu anlamadım geldim 4-5 kasık lıgt yoort yedımm tarcınve minik bir muz koydum.
1.5 litre su içtim su ana kadar aksamda fırında tavuk yıycem salata yogut ekmek olcak doğru yıyorum ama zayıflamayınca galıba motıvasyonum bitti yaa....

yardımmm.. yardımmm basaramıyacağımı düsünüyorum bide regl olamdımya ondan galiba

canlarım hepinize iyi akşamlar...kaçamaksız.yağsız.muhteşem güzel bir hafta sonu geçirmniz dileğiyle...bayyyyyy...pazartesi görüşürüz.:79::79::80::80::79::80::80::79::80:

ögle yemeginden sonra
14.30 1 fincan şekersiz türk kahvaesi iki adet kayısı ile
15.30 bir kase yagsız kapuska 2 lokma ekmek, yeşilçay 5 badem 1 incir kurusu
17.00 1 kase yagsız pırasa 1 dilim ekmek

eve gidince ton balıklı salata yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…