Bunlar da beniiiiim ilk denemem olan fırında yapmış olduğum çok tahıllı,pekmezli ekmeciklerimm,topacıklarımmm çok lezzetli olduuu tavsiye ederimmm
Eki Görüntüle 167728
Eki Görüntüle 167729
merhaba hoşgeldiniz.
bende dün buraya katıldım.
Annem de zayıflamak için bir ilaç kullanmıştı ama etkisini görmedi.
diğer arkadaşlarında söylediği gibi bence ilaç kullanmayın.
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum
Mate yaprağı katkılı bitki çayını için
3 gündür içiyorum gün içinde hiç acıkmıyorum.
tansiyonumda düşmüyor yani kendimi çok iyi hissediyorum
araştırın isterseniz..
çok güzel görünüyorlar...:56
hamuruna ne koyuyorsun...
balım süper ekmeklerrrrrrrr
çok güzel vermişşşn bence hoşgeldin diyorum ...
hiç duymadım ama hap seklındemı bence bundan sonra bırak ilacı ve bızımle bırlıkte vermeye devam et ve spor... şimdi baktım 1 kutu mu kullandın hiç bi sey yemedınmı ve verdiğin kilolar her yerden mi gitt açıklarsan sevınırım cnm ya
Canım sağolllhazır ekmek unları var ben onlardan aldım içini de doğaçlama yaptım biraz 600gr kadar una 2yk pekmez,2yk yoğurt,1 bardak süt 1yk z.yağı 1tk tuz koydum.Mayayı da önce ılık sütte 15dk beklettim kabardı öyle ekledim yoğurdum 45dk mayalndı tekrar yoğurdum topları yaptım 20dk da öyle mayalandılar sonra attım fırında 30dk falan pişti
topik ne hızlı akmış geldim oku oku bitmedi arada kaçırdklarım varsa kusura bakmayınnn
sabah
2 dilim light ekmek
yağsız omlet
yarım közlenmiş biber
4 zeytin
dereotu-maydanoz-nane
domates
ara
2 kaşık light yoğurt
elma
öğle
nesfit meyveli-yarım yağlı sütle
şimdilik bu kadar çıtırlarrrr
Canım bak biz nesifti yoğurtla da yiyioruzz içine de bi portakal doğruyoruz biraz da tarçınn nefisss oluyo ben de öğlen muzla yaptım mesela bunu
aaa pekmezden esmer oldu ozaman kepek sanmıştım....gayet güzel görünüyor....mis gibi kokusunu alır gibiyim..
merhaba kizlar benide araniza alirmisinizbende 2 ayda 5 kilo verdim suan 60.1 kiloyum 5 kilom kaldi birbiriimize destek olarak cok guzel kilolar verebilirizzz
un zaten çok tahıllıydı yani çavdar,kepek,malt unu falan karışık bir undu ondan da eser oldu sanırım ama pekmezin de etkisi vardırdene canım mutlaka çokk güzel oluyoo
Bunlar da beniiiiim ilk denemem olan fırında yapmış olduğum çok tahıllı,pekmezli ekmeciklerimm,topacıklarımmm çok lezzetli olduuu tavsiye ederimmm
Eki Görüntüle 167728
Eki Görüntüle 167729
hafta sonu inşallah deneyeceğim.ekmeğide evde yaparsam tam olacak.yoğurdumu, peynirmi ,çökeleğimi evde yapıyordum.
neruşcum ya ne kadar güzel görünüyorlar bunlar bende bi ara denerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?