afiyet olsun cnm...herkezee günaydın benden öncede gelen olmamış ee malum hafta sonu tabi bazılarınız evde bazılarının afyonu yeni patlıyobazıları uyanamadı normal tabi bende bugün çalışıyorum.menülerimi yazayım
akşam
bir kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
3-4 çatal yoğurtlu patates kızartması
sabah
7 yk kellogs
bir su bardağı süt
içine yarım elma doğradım yedim
herkese güzel güneşli bir İzmir- Selçuk sabahından merhaba güneşin içimi ısıttığı ve aydınlattığı pırıl pırıl günün verdiği enerji mutluluk sağlık ve neşeyle sizleri öpüyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkezee günaydın benden öncede gelen olmamış ee malum hafta sonu tabi bazılarınız evde bazılarının afyonu yeni patlıyobazıları uyanamadı normal tabi bende bugün çalışıyorum.menülerimi yazayım
akşam
bir kepçe tarhana çorbası
5-6 yk bezelye yemeği
3-4 çatal yoğurtlu patates kızartması
sabah
7 yk kellogs
bir su bardağı süt
içine yarım elma doğradım yedim
afiyet olsun cnm...
günaydın cnm buradada hava cook guzel bendende günaydın...
kahvaltım ılk sırkelı su
1 yumurta 1kk peynır 3- ceri domates 1 tutam maydonoz 1.5 dili bugday ekm meyve suyu üzüm katkısız sekersız olanlardan...
afiyet olsun nugyacım kahvaltı menün gayet hoş başarılı
sağlığın nasıl? umarım iyisindir canım Rabbim şifalar versin
Günayyyddııııınnnnn canlarımmmmm güneşli ve miss gibi bir günnhepimizzeeee sağlık,mutluluk,huzurrr getirsiiiiiiiiiiin falza kiloları,yağları alsııın götürsün inşallahhhh
Bugün reglmin 2. günü ben de muz yemeye devam ediyorumm
sabah kalkınca ılık-elma sirkeli su
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım,
1 muz
1/2 portakal
2yk yulaf ezmesi
4yk yoğurt
Tarçınla yaptığımmm enfesssss lezzet kumkumasııı
Birazdan da demeleme karışım çayımı içicem (kiraz sapı,biberiye,yeşil çay,taze zencefil,çubuk tarçın,tane karabiber,tane karanfil)
herkeslere afiyet olsun :)))
dünkü menüm
06:30 1yağsız omlet
2dilim kepek ekmek
1domates
2,5kk light peynir
meyve çayı
12:00 1avuç leblebi
14:00 3el ayası tavuk göğsü ızgara
1kase az tuzlu sirkeli salata
2dilim ekmek
3yk yoğurtla ayran
15:30 türk kahvesi
17:00 1 yeşil elma
20:00 6kaşık kıymalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
22:00 yeşil çay
00:00 2tane layt bisküvi
1 çay bardağı yarım yağlı sütle türk kahvesi
02:00 2tane daha layt bisküvi
ders çalıştım gece 4de yattım. gece boyunca 1muzun üzerine kakao döküp ara ara yedim. bisküvi de fena oldum çalışırken dayanamadım yedim. :26::26::26:
bu da kahvaltım ama 12de anca yiyebildim...
Eki Görüntüle 168024
1domates
1ıspanaklı az yağlı yumurta (yağ hiç koymıycaktıma ma yandı beceremedim acık koydum)
2dilim ekmek
1kk layt peynir
1 portakal (fotoda yarım görünüyo ama oğluma hazırladığım portakal suyundan bir yudum aldım biberonuna sığmayınca. onunla birlikte 1 saydım)
meyve çayı
herkeslere afiyet olsun :)))
dünkü menüm
06:30 1yağsız omlet
2dilim kepek ekmek
1domates
2,5kk light peynir
meyve çayı
12:00 1avuç leblebi
14:00 3el ayası tavuk göğsü ızgara
1kase az tuzlu sirkeli salata
2dilim ekmek
3yk yoğurtla ayran
15:30 türk kahvesi
17:00 1 yeşil elma
20:00 6kaşık kıymalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
22:00 yeşil çay
00:00 2tane layt bisküvi
1 çay bardağı yarım yağlı sütle türk kahvesi
02:00 2tane daha layt bisküvi
ders çalıştım gece 4de yattım. gece boyunca 1muzun üzerine kakao döküp ara ara yedim. bisküvi de fena oldum çalışırken dayanamadım yedim. :26::26::26:
bu da kahvaltım ama 12de anca yiyebildim...
Eki Görüntüle 168024
1domates
1ıspanaklı az yağlı yumurta (yağ hiç koymıycaktıma ma yandı beceremedim acık koydum)
2dilim ekmek
1kk layt peynir
1 portakal (fotoda yarım görünüyo ama oğluma hazırladığım portakal suyundan bir yudum aldım biberonuna sığmayınca. onunla birlikte 1 saydım)
meyve çayı
canım baya geç gelen bir yanıt ama çok güzel ve de afiyet olsun kısırın miktarına ve de içerisine konulan yağın miktarına dikkat ettikten sonra sıkıntı yok bitanem afiyet olsunaynen bende eşime diyorum bunu yazın göbüş yüzünden tatile gidemezsen görürüm seni valla bırakır gıderım senı kızım alırım ynıma diyorum sınır oluyo
ee okadar zayıf olsam bende kuduruk olurum regl olamdım şişim, dün kacırdım şişim üşüyorum karnım şiş nasıl kuduruk olum ben... köy binasında nakış hocamız cagırıyor ebe hanımla beni kısır yapcaklarmış farmasıcım sadec 5-6 kasık yesem yeşillikle bi sorun olurmu kiöğle öğünü için .. ara ögunde form cayı ve 2 kuru incir yedimolmuşmu sekerim
brn faydasını gördüm canım kullanmanı tavsiye ederim eğer miden de sorun yoksaarkadaşlar elma sirkesinden bahsetmişsiniz.
faydası var mı zayıflamaya yardımcı mı ?
harika yaaaaaa hele fotoğraf işi süper tebrikler çok başarılıöğlen yemeğim (oğlum yüzünden anca yiyebiliyorum)
Eki Görüntüle 167716
2dilim ekmek
1 kase karışık salata ( çok az tuz ve sirke koydum)
ızgara tavuk göğsü (miktarını siz değerlendirin) :))
3yk layt yoğurtla yapılmış ayran
Bunlar da beniiiiim ilk denemem olan fırında yapmış olduğum çok tahıllı,pekmezli ekmeciklerimm,topacıklarımmm çok lezzetli olduuu tavsiye ederimmm
Eki Görüntüle 167728
Eki Görüntüle 167729
Canım afiyet olsun genel olarak her şey çok güzellakşam yemeğinde ekmek yemediğinden o biskivüler bu seferlik sorun değil bence 2 de yemişsin en son ve 4te yatmışsın çok porblem olmaz ama yine de yemekten sonra bişeyler yiycek olursan bu mümkünse eyve olsun ama portakal-elme falan
Kahvaltın süpperrrrrrrafiyet olsun ama bu hafta sanırım yumurta 3ya da 4 oldu haftada en fazla 3 kez yiyioruz yumurta amaaa çok güzel görünüyoooo
kimseckler yok ama shadoww cum aksam öğünümü sana yazıyım ben 4 kasık peynırlı makarna yogurtlu karnıbahar salatalık domates 1 er tane nasıl senınle aynı kılodayız bız bakalım artık ben 29 yasında 159 boydayım 1 kızım var senın...
arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
memnun oldum cnm. ben de acemiyim aslında ama iyi görünüyo menün. makarna olduğu için heralde ekmek yok. afiyet olsun :)))
evet cnm hedefimiz de kilomuz da aynı :)) ben 170 boyundayım.. 26 yaşındayım ve 16aylık bi oğlum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?