60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm...

günaydın cnm buradada hava cook guzel bendende günaydın...

kahvaltım ılk sırkelı su
1 yumurta 1kk peynır 3- ceri domates 1 tutam maydonoz 1.5 dili bugday ekm meyve suyu üzüm katkısız sekersız olanlardan...

Günaydın nugiciiiiimmmmmmm bugün sakin olur buralar evet napalı artık biz de kendimiz çalar kendimiz oynarızzz

Afiyet olsun canım gayet güzel öğünlerinnn ben de bugün regl dolayısıyla meyveli yulaflı bir kahvaltı yapıyorummm

Afiyet olsun tatlım gayet güzel kahvaltın afiyet olsunnn ama meyve suyu doğal da olsa özellikle üzüm suyu oldukça kalorili istersen yarım bardak koy ve suyla syrelt yani bir bardağı doğal da olsa epey şekerli

Günayyyddııııınnnnn canlarımmmmm güneşli ve miss gibi bir günn hepimizzeeee sağlık,mutluluk,huzurrr getirsiiiiiiiiiiin falza kiloları,yağları alsııın götürsün inşallahhhh

Bugün reglmin 2. günü ben de muz yemeye devam ediyorumm

sabah kalkınca ılık-elma sirkeli su

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım,

1 muz

1/2 portakal

2yk yulaf ezmesi

4yk yoğurt

Tarçınla yaptığımmm enfesssss lezzet kumkumasııı

Birazdan da demeleme karışım çayımı içicem (kiraz sapı,biberiye,yeşil çay,taze zencefil,çubuk tarçın,tane karabiber,tane karanfil)

Son düzenleme:

afiyet olsun neruşum bende öğleye tekrar kellogs yiyeceğim bu sefer yoğurtlu aslında hem sabah hem akşam iyi değil ama işte evdede bişeyler pişiremiyorum hastalandığımdan beri annemlerde yiyoruzda akşam yemeğini

herkeslere afiyet olsun :)))

dünkü menüm

06:30 1yağsız omlet
2dilim kepek ekmek
1domates
2,5kk light peynir
meyve çayı

12:00 1avuç leblebi

14:00 3el ayası tavuk göğsü ızgara
1kase az tuzlu sirkeli salata
2dilim ekmek
3yk yoğurtla ayran

15:30 türk kahvesi

17:00 1 yeşil elma

20:00 6kaşık kıymalı ıspanak
3 kaşık yoğurt

22:00 yeşil çay

00:00 2tane layt bisküvi
1 çay bardağı yarım yağlı sütle türk kahvesi

02:00 2tane daha layt bisküvi

ders çalıştım gece 4de yattım. gece boyunca 1muzun üzerine kakao döküp ara ara yedim. bisküvi de fena oldum çalışırken dayanamadım yedim. :26::26::26:

Son düzenleme:
bu da kahvaltım ama 12de anca yiyebildim...

1domates
1ıspanaklı az yağlı yumurta (yağ hiç koymıycaktıma ma yandı beceremedim acık koydum)
2dilim ekmek
1kk layt peynir
1 portakal (fotoda yarım görünüyo ama oğluma hazırladığım portakal suyundan bir yudum aldım biberonuna sığmayınca. onunla birlikte 1 saydım)
meyve çayı

Son düzenleme:

afiyet olsun canım yatmadan 3-4 saat önce yemeyi bırak ama değilse eritemeyiz yediklerimizi

bu menü çok güzel olmuş afiyet olsun

Canım afiyet olsun genel olarak her şey çok güzell akşam yemeğinde ekmek yemediğinden o biskivüler bu seferlik sorun değil bence 2 de yemişsin en son ve 4te yatmışsın çok porblem olmaz ama yine de yemekten sonra bişeyler yiycek olursan bu mümkünse eyve olsun ama portakal-elme falan

Kahvaltın süpperrrrrrr afiyet olsun ama bu hafta sanırım yumurta 3ya da 4 oldu haftada en fazla 3 kez yiyioruz yumurta amaaa çok güzel görünüyoooo

Eveeeeeeeeeet hava misssss haftasonu tabiii kimsecikler yokkkk ben yine de menümü yazayımm

öğle yemeğim

6yk kabak yemeği

4yk etli-nohutlu bulgur pilavı (et nohut 3er 4er tane vardı içinde)

1 kase yoort

1 pt maydonoz ve marulll

canım baya geç gelen bir yanıt ama çok güzel ve de afiyet olsun kısırın miktarına ve de içerisine konulan yağın miktarına dikkat ettikten sonra sıkıntı yok bitanem afiyet olsun
arkadaşlar elma sirkesinden bahsetmişsiniz.
faydası var mı zayıflamaya yardımcı mı ?
brn faydasını gördüm canım kullanmanı tavsiye ederim eğer miden de sorun yoksa
harika yaaaaaa hele fotoğraf işi süper tebrikler çok başarılı
Bunlar da beniiiiim ilk denemem olan fırında yapmış olduğum çok tahıllı,pekmezli ekmeciklerimm,topacıklarımmm çok lezzetli olduuu tavsiye ederimmm

Eki Görüntüle 167728

Eki Görüntüle 167729

harikasın bitanemmmmmmmmmm ellerine sağlık çok nefisssssssssssssss görünüyorlar en iyisi mi yapabilen foto koysun görsel şölen müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

haklısın cnm yumurta fazla oldu ben bile sıkıldım ama başka bişi yok şuanda evde. yrn inş nesfit felan almayı düşünüyorum. ozm çeşit yapıcam inş :))) ya da başka yeşilliklerle...

herkese afiyet olsun. bu öğlen yemeğim ama 18:00de yiyebiliyorum. zaten bu gece de ders çalışıcam geç yatıcam gene. gece de ekmeksiz salata felan yerim diye düşünüyorum...

2el ayası hazır et döner
2dilim ekmek
2yk layt yoğurtla yapılmış ayran
1domates
soğan
marul

kimseckler yok ama shadoww cum aksam öğünümü sana yazıyım ben 4 kasık peynırlı makarna yogurtlu karnıbahar salatalık domates 1 er tane nasıl senınle aynı kılodayız bız bakalım artık ben 29 yasında 159 boydayım 1 kızım var senın...

memnun oldum cnm. ben de acemiyim aslında ama iyi görünüyo menün. makarna olduğu için heralde ekmek yok. afiyet olsun :)))
evet cnm hedefimiz de kilomuz da aynı :)) ben 170 boyundayım.. 26 yaşındayım ve 16aylık bi oğlum var...

arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo

tebrikler cnm... ben de çok istiyorum bi eliptik yaa ama şuan için imkansız sanırım... havalar tam ısınmadı yürüyüş de yapamıyorum. anca evde jimnasktik o da çok zor oluyo havalar ısınıo inş haftaya felan başlarım yürüyüşlerime :))) su içmeye de alışmaya çalışıyorum. şimdilik anca 1,5 lirtre felan içebiliyorum bazen o bile olmuyo ama zorluyorum sonunda alışıcam eminim...

ben de 170 boyundayım 25 yaşındayım ve daha bekarım

benim yediklerime gelince..
sabah uyanınca 2 bardak suyumu içerim kesinlikle. yaklaşık 30 dk sonra da kahvaltı başlar. evde olduğum günler en çok güzel bi kahvaltı edeceğim için sevinirim. yaşasın kahvaltı
kahvaltı
1 kepçe mercimek çorbası
bol domates ve salatalık
1/2 kk kadar peynir
azcık da dünden peynirli pide vardı ondan yedim yarım olur heralde. yağsızdı.

kahvaltı sırasında bişey içmiyorum genelde. zaten siyah çayı kansızlık yüzünden tercih etmiyorum.
kahvaltıdan 1 saat kadar sonra bool limonlu yeşil çay içtim. yanında 8-10 tane kaju yedim. çok yağlı ve tuzlu evet biliyorum ama canım istemişti

öğlen dışardaydım 1 saatliğine o yüzden bişey yemedim. ama gelince acıktığımı farkettim.
saat 5te az yağlı domates soslu makarna yedim 1 tabak ve yanında 2 kepçe baya sıvı cacık..
evet 1 tabaktı makarna..:44: makarna benim zaafım..
bu saatten sonra bişey yemem sanırım. acıkırsam da meyve ya da domates salatalık yerim..
herkese afiyetler olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…