60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm. bence evlenmeden ver kilolarını çünkü evlenirsen gene alıcan

cnm bardakla su içmeye çalışırsan çok su içmiş gibi hissediyosun ama aslında 1,5 lt yi zar zor tamamlıyosun başlarda bende içemiyodum sana tavsiyem 1,5 ltlik su şişesini al ve sabah kalktığında doldur ve en sık bulunduğun yere koy saat 1e 2ye kadar bitiricem diye kendini şartla bitirdikten sonra tekrar doldur ve yatana kadar bitirirsin zaten :) kesinlikle işe yarıyo

teşekkürler cnm deniycem :))

kızlarrr hava süper halaa gece bileee ılık ılık esiyorr sabah erkenden anneme kahvaltıya gittim sonra oğluşumla parkkk pazar derken yeni geldimmm güzell haftasonu geçirmenizi diliyorummmmm

priene hoşgeldin canım misafirlerin gitti demek artık burdasın sürekli o zaman

Teşekkür ederim, hoşbulduk.
Burayı takip etmeyince çok boşluyorum diyeti.

Bugünkü kaçamaklarım; akşam yemeğinde patates kızartması,gece gece 2 dilim kek.

Haftaya kaçamakları değil de öğünlerimi yazarım umarım.

Akşam yemeğim;

2 tane z.yağlı garnitürlü enginar (garnitür 2yk vardır)

1 kase yoort

1pt salata

saat 6 gibi 3karecik bitter yedimmm

Afiyet olsun nerudacım.
Bayılırım enginara.

Sağol prıenecim ben de çok severimmm taze taze da çıktı şimdi artık yaparım boll bolll inşallah.

Sen de artık umarım bizimle olursunn ve sağlıklı beslenmeye de hızla devam edersin gerçi misafirlere rağmen almamışsın tebrik ediyorummm inşallah bundan sonra devame dersin ve beraberce kurtuluruz kalan fazlalıklardan da biran önce sağlıkla inşallahh:13:

Son düzenleme:

Ben ayıklanmışını alıyorum pazardan ve zeytinyağlı olarak yapıyorum genelde bezelye de koyarım.
Ama annem dolmasını yapıyor,tek tek yapraklarını da sıyırıyoruz o zaman :)

3 küsur kilom kaldı,onlardan da kurtulsam...

Pilatese çok ara verdim Eskisi gibi haftada 4-5 gün yapmam lazım. Yoksa 55 kg bile olsam mutlu olamayacağım göbiş yüzünden.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benden iyilik. dişim geçti sayılır şişliği indi biraz acıyo o kadar ama o da geçer.
sabah kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği salça sosu ve 1 dilimde peynir

dün kendime baharlık ceket aldım m beden. l bedeni büyük geldi m beden tam oturdu çok hoş oldu eşimde çok beyendi hiç fazlalık çıkmadı çok sevindim. eskiden beridir o ceketlerden isterdim fakat eskiden xl beden bilenem olmazdı şimdi ise m bedeni oldu. çok sevindim. aslında almayacaktım fakat artık bahar geldi değişik bişeyler istedim aldım. güzel oldu.
bugün ev temizleyeceğim başladım bile.

kızlar bugün pilates yaptım taşınma işi hızlanana kadar en azından başlamalıydım

canım tekrardan aramıza dönmene çok sevindim herşeyden önce. biliyosunki kilo verme dönemi uzun sürüyor bizdede öyle. fakat biz burdayız sende aramızda olunca bu süreç senin içinde güzel geçer canım. destekle motivasyonla rahat atlatırsın canım

geç kahvaltı oldu buuuu

yeşil çay
beşibiyerde

kahvaltı
2 dilim light ekmek kızarmış
light peynir
zeytin
domates
yarım közlenmiş biber
nane-tere-maydanoz-dereotu
yarım salatalık
2 ceviz içi

öğlen yemem zaten dışarda olcam ayran içerimmm

eve gelincede balık varrrrrr

Son düzenleme:

inşallah ben mayıs 25 hedef 56 olcam deim inşlh beraber yaparız.. sende boy var ya iyisin ben daha tombişim...

cnm tesekurler bilgine bu internete baktımda eliptik bisiklet almak istiyourm ya senınkı marka ne alırken neye dıkkat etmeliyim özelden msj atarmısın yada başka bisey mi alsam ne dersın ben suyu ıcıyorum ama bebek olunca evde oynuyorum leslı falan da kız durdurmuyoki alet acam ama çok güzelde vermişşin cm ya insallah bende verıcem..

gunaydın hugocuk nasılsınn.. ben pek bılmem ama kızların yorumlarından yapım saan kahvaltın bıraz rensızz bende temizlik yapıyorum listeni bana yolayabılırmısın dıyet lıstenı
günaydınnnnn çıtırrrlarrrrrrr bugün yine dışardayımmmmm hava süperrrrr
günaydın cnmmm

bence cok guzel afıyet olsunnn...

öğlen yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı ve 1 diilimde çavdar ekmeği yedim. malesef salatayı yetiştiremedim. temizlik bitti. yemek yapıyorum
ara öğünümde 1 büyük kupa yeşilçay 10 antep fıstığı ve 1 portakal olacak.
akşam ise 6 kaşık pırasa yemeği 1 kepçe tavuksuyu çorba 1 dilim çok tahıllı ekmek yarım su bardağı yoğurt ve 3 kaşıkta bulgur olacak

Kızlarrrr herkese yeniden merhabalar...Kısa bir tatilden sonra burdayım yineee...Özledim buraları ...Tatildeyken diyeti bozmadım valla çok sabrettim...Antepteydim baklava bilem yemeden döndüm,eşimde yiyemedi benim yüzümden

Bugünkü yediklerim,içtiklerimm

Sabah 1 büyük bardak limonlu su ve 2 kayısı

Kahvalı

3 bardak çay
1 dilim kepekli ekmek
1 yemek kaşığı menemen
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 siyah zeytin,biber,domates ve salatalık

kahvaltı geç olunca öğle yemeğine yer kalmadı

ara öğün:

3 diyet bisküvi.1 ceviz içi,1 elma,2 dilim portakal ve 1 dilim havuç

Akşam da
2 kepçe mercimek çorbası,haşlanmış göğüs,1 kase yoğurt ve marul yaprakları

Ayrıca 1,5 litrede su içtim...Biraz karışık oldu:26::26::26:

akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum herkese afiyetler olsunn.
4 kaşık pilav
4 kaşık barbunya yemeği
bol salata
1 tane çiğköfte
1 büyük bardak da yarım yağlı yoğurttan ayran

şeklinde bi akşam yemeği yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…