ben de 170 boyundayım 25 yaşındayım ve daha bekarım
benim yediklerime gelince..
sabah uyanınca 2 bardak suyumu içerim kesinlikle. yaklaşık 30 dk sonra da kahvaltı başlar. evde olduğum günler en çok güzel bi kahvaltı edeceğim için sevinirim. yaşasın kahvaltı
kahvaltı
1 kepçe mercimek çorbası
bol domates ve salatalık
1/2 kk kadar peynir
azcık da dünden peynirli pide vardı ondan yedim yarım olur heralde. yağsızdı.
kahvaltı sırasında bişey içmiyorum genelde. zaten siyah çayı kansızlık yüzünden tercih etmiyorum.
kahvaltıdan 1 saat kadar sonra bool limonlu yeşil çay içtim. yanında 8-10 tane kaju yedim. çok yağlı ve tuzlu evet biliyorum ama canım istemişti
öğlen dışardaydım 1 saatliğine o yüzden bişey yemedim. ama gelince acıktığımı farkettim.
saat 5te az yağlı domates soslu makarna yedim 1 tabak ve yanında 2 kepçe baya sıvı cacık..
evet 1 tabaktı makarna..:44: makarna benim zaafım..
bu saatten sonra bişey yemem sanırım. acıkırsam da meyve ya da domates salatalık yerim..
herkese afiyetler olsun
tebrikler cnm... ben de çok istiyorum bi eliptik yaa ama şuan için imkansız sanırım... havalar tam ısınmadı yürüyüş de yapamıyorum. anca evde jimnasktik o da çok zor oluyohavalar ısınıo inş haftaya felan başlarım yürüyüşlerime :))) su içmeye de alışmaya çalışıyorum. şimdilik anca 1,5 lirtre felan içebiliyorum bazen o bile olmuyo ama zorluyorum sonunda alışıcam eminim...
cnm bardakla su içmeye çalışırsan çok su içmiş gibi hissediyosun ama aslında 1,5 lt yi zar zor tamamlıyosun başlarda bende içemiyodum sana tavsiyem 1,5 ltlik su şişesini al ve sabah kalktığında doldur ve en sık bulunduğun yere koy saat 1e 2ye kadar bitiricem diye kendini şartla bitirdikten sonra tekrar doldur ve yatana kadar bitirirsin zaten :) kesinlikle işe yarıyo
priene hoşgeldin canım misafirlerin gitti demek artık burdasın sürekli o zaman
Akşam yemeğim;
2 tane z.yağlı garnitürlü enginar (garnitür 2yk vardır)
1 kase yoort
1pt salata
saat 6 gibi 3karecik bitter yedimmm
Afiyet olsun nerudacım.
Bayılırım enginara.
Sağol prıenecim ben de çok severimmmtaze taze da çıktı şimdi artık yaparım boll bolll inşallah.
Sen de artık umarım bizimle olursunn ve sağlıklı beslenmeye de hızla devam edersin gerçi misafirlere rağmen almamışsın tebrik ediyorummm inşallah bundan sonra devame dersin ve beraberce kurtuluruz kalan fazlalıklardan da biran önce sağlıkla inşallahh:13:
kızlar bugün pilates yaptım taşınma işi hızlanana kadar en azından başlamalıydım
memnun oldum cnm. ben de acemiyim aslında ama iyi görünüyo menün. makarna olduğu için heralde ekmek yok. afiyet olsun :)))
evet cnm hedefimiz de kilomuz da aynı :)) ben 170 boyundayım.. 26 yaşındayım ve 16aylık bi oğlum var...
arkadaşlar mrb sizinle bişe paylaşmak istiyorum günde mutlaka 200-300 gr veriyorum ben subatın16 sından beri diyetteyim şu anda 80 kğ ile başladım bugün sabah 68,500 gr dım lütfen mutlaka 3 lt minimum su için sporu ihmal etmeyin ben sabah 1 saat akşam 1 saat eliptik bisikleti en düşük zorlukta saatte 12 km hızla kullanıyorum yani günde toplam 24 km yol ediyo mutlaka en az 3 lt su ve 4 bardakta 5i1 yerde zayıflama çayı içiyorum yani toplamda 4 lt sıvı yapıyo lütfen su için yakılan yağlar idrar yoluyla atılıyo
gunaydın hugocuk nasılsınn.. ben pek bılmem ama kızların yorumlarından yapım saan kahvaltın bıraz rensızzgünaydın kızlar nasılsınız bakalım benden iyilik. dişim geçti sayılır şişliği indi biraz acıyo o kadar ama o da geçer.
sabah kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği salça sosu ve 1 dilimde peynir
dün kendime baharlık ceket aldım m beden. l bedeni büyük geldi m beden tam oturdu çok hoş oldu eşimde çok beyendi hiç fazlalık çıkmadı çok sevindim. eskiden beridir o ceketlerden isterdim fakat eskiden xl beden bilenem olmazdı şimdi ise m bedeni oldu. çok sevindim. aslında almayacaktım fakat artık bahar geldi değişik bişeyler istedim aldım. güzel oldu.
bugün ev temizleyeceğim başladım bile.
günaydın cnmmmgünaydınnnnn çıtırrrlarrrrrrr bugün yine dışardayımmmmm hava süperrrrr
geç kahvaltı oldu buuuu
yeşil çay
beşibiyerde
kahvaltı
2 dilim light ekmek kızarmış
light peynir
zeytin
domates
yarım közlenmiş biber
nane-tere-maydanoz-dereotu
yarım salatalık
2 ceviz içi
öğlen yemem zaten dışarda olcam ayran içerimmm
eve gelincede balık varrrrrr
kahvaltım 9:00
Eki Görüntüle 168432
öğle yemeğim 15:00
Eki Görüntüle 168433
12gibi de yarım fincan leblebi ve yarım portakal yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?