60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim ama pisboğazlığımdan bir türlü kilo veremiyorum ki

benim bi tek makarnaya ve tuza zaafım var, gerisi hareketsizlikten ve sigarayı bırakmaktan kaynaklandı acayip iştahım arttı antidepresan ve sigara bırakımıyla.
imdaaaaaak

benim bi tek makarnaya ve tuza zaafım var, gerisi hareketsizlikten ve sigarayı bırakmaktan kaynaklandı acayip iştahım arttı antidepresan ve sigara bırakımıyla.
imdaaaaaak

sigara çok fena ya onu içme de kiloyu zamanla verirsin. ben hamur işlerini çok seviyorum ve tuz

yarın düzenli ve dengeli bir diyete başlıyorum. şimdiden dua ediyorum karşıma kıramayacağım biri tarafından bir şey ikram edilmesin. Allah bana ve tüm zayıflamak isteyenlere irade ve imkan versin benim için dua edin bu kilolar gidince 2. bebişi istiyorum çarşamba kadın doğuma gideceğim herhangi bir hamilelik olmamasına rağmen sağ göğsümde süt geliyor inş. sadece progesterondandır neyse haber ederim

genital bölgeye uygulanan lazer epilasyonun hamile kalmaya ya da bebeğe bir etkisi varmı? bilen varsa lütfen paylaşsın çok önemli

saol cnm menümü beğendiğine sevindimmmm

kızlar bu da akşam yemeğim ama yarısını yiyebildim. gerisini gece uyumazsam atıştırırm dedim. ekmek de yarısını yedim. büyüktü zaten farkındayım.

bir de kızlar konusu değil biliyorum ama topik kalabalık olduğu için ve benm de acil fikre ihtiyacım olduğu için size de danışmak istedim. zamanınız varsa yeni evimle ilgili aşağıdaki linkte yorum yapabilir misiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/408499-yeni-evimin-3d-cizimleri-9.html#post18383699

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..bende sizler gibi kilo vermek istiyorum yaza çok az kaldı hem selülitlerle hem kilolarla başım dertte..bundan 3 sene önce kendi çabamla 13 kilo verdim bu zamana kadar da almadım ama kışın malum 3 kilo falan alınıyor=( önceden hırs yaptım 1.5 ayda 8 kilo verdim muzaffer kuşhanın bir diyetiyle ama şuan o azmi kendimde bulamıyorum vazgeçiyorum ama yaza kadar 6 7 kilo vermek istiyorum şuan 65 kiloyum boyum 1.70.sizden bana yardım etmenizi istiyorum=)

merhaba arkadslar
boyum 1.60cm ve kilom 64
artık burayı devamlı takip etcem
menülerimizi burda paylaşırsak daha fazla yardımcı olabiliriz birbirimize

bugün canım hep tatlı istedi off(
menümü yazayım önce

Pazar=>
Kahvaltı:1d çavdar+peynir+çay
Öğlen:mısır gevreği
Akşam:5-6mercimek köftesi
Kaçamak:60gr jelibon+1pkt bolero+2halley

ya ben bu tatlı isteğimi nasıl durdurcam yaa

kızzzz fambık kız nerelerdeydin özledik. dedik kızı hastaydı heralde izin aldı pazartesi döner dedik. nasılsın nerelerdeydin kızz

günaydın arkadaşlar.
sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir ve salça sosu
şimdi koşu bandında 45 dakika spor yapacağım sonra görüşürüz

hoşgeldin canım. tatlılar fazla olmuş. tatlı isteğini durdurmanın yolu tatlı ve şekeri tamamen bırakmak veya haftada bir iki kere yemektir. bizdede aynı sorun vardı fakat ben ve bazı arkadaşlar tamamen bıraktık canım. tatlı malesef yağ yakımına olumsuz etki yapıyo o yüzden hergün yememek lazım. şekerde öyle. şekersiz içilmeli çaylar kahveler. burda bazı arkadaşlar diyetisyene gidiyo bazılarıda sağlıklı şekilde kendilerine uygun olarak menüler oluşturup yiyor. kısa zamanda değil uzun zamanda yağlarımızdan kurtulmayı amaçlıyoruz biz. sende düzenli takip edersin yediklerini paylaşırsın düzenli beslenir kilolarından kurtulursun. gidebiliyorsan diyetisyene gitmeni tavsiye ederim çünkü yağmı kasmı veriyorsun takibi açısından önemli. gidemiyorsanda arkadaşları takip edersin. kolay gelsin canım

Günaydın çıtır kızlar...
Uzun bir aradan sonra buradayım..
ve ayrı kaldığımız bu 4 gün hiç kaçamak yapmadım..
Sadece daha da az yedim.. ara öğünlerimi falan yapamadım oğlumla uğraşmaktan..
Çok kötü günler geçirdik..
İnşallah bi daha yaşamayız ve hiçkimse de yaşamaz..
Ateşi kontrol altına alana kadar tükendim resmen..
Neyse şimdi iyi.. Birazdan dr. uyla konuşacağım..
Bakalım ne teşhis koyacak...
Az sonra kahvaltımı da yazarım.. Önce ticker ı değiştireyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…