koca bi tabak mantı yedim valla65 kiloyum ya nasıl zayıflayacam ben bana yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun kiii
teşekkür ederimama pisboğazlığımdan bir türlü kilo veremiyorum ki
benim bi tek makarnaya ve tuza zaafım var, gerisi hareketsizlikten ve sigarayı bırakmaktan kaynaklandıacayip iştahım arttı antidepresan ve sigara bırakımıyla.
imdaaaaaak
sigara çok fena ya onu içme de kiloyu zamanla verirsin. ben hamur işlerini çok seviyorum ve tuz
6 ayda 14 kilo aldım 68 kiloyum şimdi. vericez hep beraber inşallah
inşallah ben mayıs 25 hedef 56 olcam deim inşlh beraber yaparız.. sende boy var ya iyisin ben daha tombişim...
cnm tesekurler bilgine bu internete baktımda eliptik bisiklet almak istiyourm ya senınkı marka ne alırken neye dıkkat etmeliyim özelden msj atarmısın yada başka bisey mi alsam ne dersın ben suyu ıcıyorum ama bebek olunca evde oynuyorum leslı falan da kız durdurmuyoki alet acam ama çok güzelde vermişşin cm ya insallah bende verıcem..
gunaydın hugocuk nasılsınn.. ben pek bılmem ama kızların yorumlarından yapım saan kahvaltın bıraz rensızzbende temizlik yapıyorum listeni bana yolayabılırmısın dıyet lıstenı
günaydın cnmmm
bence cok guzel afıyet olsunnn...
günaydın arkadaşlar.
sabah kahvaltım: 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir ve salça sosu
şimdi koşu bandında 45 dakika spor yapacağım sonra görüşürüz
hoşgeldin canım. tatlılar fazla olmuş. tatlı isteğini durdurmanın yolu tatlı ve şekeri tamamen bırakmak veya haftada bir iki kere yemektir. bizdede aynı sorun vardı fakat ben ve bazı arkadaşlar tamamen bıraktık canım. tatlı malesef yağ yakımına olumsuz etki yapıyo o yüzden hergün yememek lazım. şekerde öyle. şekersiz içilmeli çaylar kahveler. burda bazı arkadaşlar diyetisyene gidiyo bazılarıda sağlıklı şekilde kendilerine uygun olarak menüler oluşturup yiyor. kısa zamanda değil uzun zamanda yağlarımızdan kurtulmayı amaçlıyoruz biz. sende düzenli takip edersin yediklerini paylaşırsın düzenli beslenir kilolarından kurtulursun. gidebiliyorsan diyetisyene gitmeni tavsiye ederim çünkü yağmı kasmı veriyorsun takibi açısından önemli. gidemiyorsanda arkadaşları takip edersin. kolay gelsin canımmerhaba arkadslar
boyum 1.60cm ve kilom 64
artık burayı devamlı takip etcem
menülerimizi burda paylaşırsak daha fazla yardımcı olabiliriz birbirimize
bugün canım hep tatlı istedi off(
menümü yazayım önce
Pazar=>
Kahvaltı:1d çavdar+peynir+çay
Öğlen:mısır gevreği
Akşam:5-6mercimek köftesi
Kaçamak:60gr jelibon+1pkt bolero+2halley
ya ben bu tatlı isteğimi nasıl durdurcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?