60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkezeeeeeeeeeeee fambıkkkkk nerelerdesin anam sen hugo sende sormuşun ama gelmedimi fambık:26:

günaydın canım çokk geçmiş olsun canım

ayy ben kahvaltı yapmadım evden getirdim ama canımda istemiyo ala ala var bi terslik bende ama anlamadım:44: yapayım bari biraz bişeyler yiyeyim

canım benim hoş geldin....çok geçmiş olsun tekrardan inşallah önemli birşey çıkmaz bebişinin.....kıyamam ya yavrum benim çok zor ateş...ayrıca kilo vermişsin tebrik ederim....:92::92::92::92::92:
bende hafta sonu hiç kaçamak yapmadım aksine daha az yedim...ayrıca c.tesi ve pazar 4,5 km yürüyüş yarım saatte uzay yürüyüşünde vede bel için tvester da çalıştım...vede mükafatını aldım...bende 1 verdim...:92::92::92::92::92:ticker ı değiştireyim...:92::92:

herkeseeeeee günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nörüyonuz gıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,geçen çarşambadan itibaren 3 gün raporluydum iyice hastalanmıştım,kızımda çok hastaydı rapor aldım bende.şimdi daha iyiyimşükür.siz neler yaptınız bakimmmmmmmmmm
diyetimi hiç sormayınnabartılı bişeyler yemedim ama hiç sağlıklı beslenemdim süt,yoğurt,meyve,sebze pek tüketmedim,ne bulursam yedim valla.yeni bir gün yeni bir hafta diyete tam gaz devammmmmmmmmmm
kahvaltımı yazim hemencik
2 dlm denge ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
domates
1 çay kaşığı reçel
1 biber yidimmmmmmmmmmmmmmm

Afiyet olsun canım ve de geçmiş olsun.. İkiniz de iyisiniz di mi..
Tahmin ettik öyle olduğunu ama gene de merak ettik seni..

canımmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnn,geçen haftada benim kızım ateşler içindeydi

günaydın herkezeeeeeeeeeeee fambıkkkkk nerelerdesin anam sen hugo sende sormuşun ama gelmedimi fambık:26:

kızzzz fambık kız nerelerdeydin özledik. dedik kızı hastaydı heralde izin aldı pazartesi döner dedik. nasılsın nerelerdeydin kızz

yettimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hıh tamam bizim tahmin ettiğimiz gibi olmuş yani neyseki atlatıp gelmişsin canım geçmiş olsun kızında dahada iyidir şimdi allah tekrar göstermesin canım.hastalıkta zaten kısmaman iyi olmuş dahada halsiz olurdun kahvaltında hoş olmuş afiyetcik olsun canım

ycl cim günaydın canım geçmiş olsun inşallah birşeyi çıkmaz neyseki ateşide kontrol altına alınmış allah şifa versin canım

kızım da ben de biraz daha iyiyiz şükür,offfffff şu kış bitse artıksenin oğluşun nasıl

Oğlum iyi şimdilik.. 2 gündür ateşi yok şükür.. Dün de bi döküntüler döktü ama ne bilmiyorum..
6. hastalıktan şüphelendi dr. yarım saat sonra konuşacağım bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…