tartıldım canım sonuç aynı gerçi cumadan beri tuvalete gidemedimçok sinir oldum dijital tartıma ama onu baz almaya karar verdim demekki ben geçen hafta 66iken 68mişim çok şişkoymuşum bee:roflol: kayınvalidem moralimi düzeltti cuma akşamı gelmişlerdi nekadar zayıflamışsın dedi nişan resmimi aldı eline hele burdakine bakınca çok belli oluyo dedi (diyet yaptığımdan haberi yoktu bide ) farketmiş olması beni çok mutlu etti. hmm bide iki tartıdada herkesi tartıyorum eskide herkes 2 kilo az gözüküyo diğerinde 2kilo fazla ama kimsede daha önceden tartılmamış yani tartı doğrulaması yapamadım. bu hafta çok hırslandım vericem inş. 2kilo kurtulcammm.kaydirigubbakcemile2
hoşgeldiiin a.s. motivasyon bizden,gayret ve irade senden...bu topikte zayıflayamamak imkansız..bizi takip et..[/QUhosbulduk cnm ok takip edcem sonuna kadar gayrette gösteriyorm suan
ya kızlarrr bugun bızım evlılık yıldonumumuz, ve kocacım yemege gıdelım pasta alalım dıyor bende gıtmek ıstemıyorum. pasta da sevmem ne yapayım yaa..
canım bence pasta yeme zaten sewmiyormuşsun ama yemeğe git yani böyle bi günde bahanen diyet olmasın fazla kaçırma yeter yağsız şeyler yedin mi hiç bişe olmaz
ya kızlarrr bugun bızım evlılık yıldonumumuz, ve kocacım yemege gıdelım pasta alalım dıyor bende gıtmek ıstemıyorum. pasta da sevmem ne yapayım yaa..
bu haplar kremler falan nediyosunuz kızlar kullandınızmı hiç bana saçma geliyo hapı iç yürüyüş yap yediğine dikkat et deniliyo bunları yapınca hapa ne gerek varki resmen kandırılıyoruz
Merhaba kızlar,
Bu haftasonu pek uğrayamadım, aynen bugünde. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama bazılarında çok başarılı olamadım.. Kilo verenler bakımından diyorum..
Bir de çok yeni katılan arkadaşım olmuş..
Hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz..a.s.
Bir aile dostumuz dün vefat etti.. Onun üzüntüsü var içimde.. Bir varız bir yokuz.. Kendimize eziyet ederek zayıflamayalım kızlar. Hayatın her anından keyif alarak yaşayalım lütfen.. Bir kere geliyrouz bu dünyaya.
Neyse sizi de üzmeyeyim.. Listeyle ilgili bu akşam eve gidemicem.. Yarın yayınlicam o yüzden. Ben yakaladıklarımı yazarım.. Eksik kalanlar olursa tamamlarsınız.
Yediklerimi yaziim.
Önce dün.
Sabah:1 muz
Öğlen:1 dilim ekmek
biraz peynir
2 kokteyl sosis
Ara: 1 nescafe
ara2: 1 çilekli soya sütü
Akşam: soya soslu tavuk
salata
1 dilim ekmek
Gece: yarım bardak süt
Bugün: sabah yarım muz
Ara: 1 çilekli yoğurt
Öğlen: sezar salata
2 ince dilim elma
1 çilek
Akşam yine soyalı tavuk yapim diyorum. Dün harika olmuşdu.
Tarifini veriim hemen..
Tavuketinin, göğüs te olabilir butta, tabii but daha lezzetli oluyor. Neyse yağlarını iyice alarak ufacık ufacık doğruyoruz.. Sonra azıcık suyla tavada haşlıyoruz. Piştikten sonra üstüne hardal, kimyon, bol kekik, curry ve soya sosu döküyoruz.. Karıştırarak azıcık daha pişiriyoruz ve afiyetle yiyiyoruz.. Yanına yasemin pirinciyle yapılmış çin pilavıda çok yakışıyor. Oda yağsız ve tuzsuz yapılıyor. Sadece haşlıyorsun.
İşte böyle.. Öpüldünüz..
BAŞIN SAĞOLSUN CANIM BENİMMM ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN.BUGÜN TÜRKAN HOCAYIDA KAYBETTİK.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.ÖYLE ŞEKER Bİ KADININDA BAŞINI YEDİLER HELAL OLSUN.ÇOK İYİ TANIYORDUM TÜRKAN HOCAYI.LİSEDE ONUN BURSUYLA OKUDUM.BANKAYA ONUN REFERANSIYLA GİRMİŞTİM.SABAH RADYODA DUYDUM ÖĞLENE KADAR KENDİME GELEMEDİM.
BU ARA ZATEN O KADAR ÇOK ÖLÜM HABERİ ALIYORUMKİ OFFF OFF senağlama
Kızlar Selamlar . . .
MaşAllah yaklaşık 1 günde 30 küsür sayfa yazmışsınız ben ara ara okumaya çalışacağım geçmişi lakin dün hiç ziyaret edemedim grubumuzu . . .
Süper bi hafta sonu oldu alkisalkisalkis kırlarda coşanderede mangal muhabbetin haddi hesabı olamadı . . .
Tabi benim tek kaçamağım zaafım çukulata oldu . . .
Yoksa hiç fazla yemiş değilim . . .
Bu gün çukulatanın telefi yollarındayım tabi . . .
Sabah mus ile form çayı içtim öğlen 2 küçük çay saat 16 gibi 2 dilim etiform ekmeği ile domates ve peynir düşünüyorum . . .
Akşamada çorba . . .
Ben şimdi geçmişte bi yolculuğa çıkıyorum . . .
tartıldım canım sonuç aynı gerçi cumadan beri tuvalete gidemedimçok sinir oldum dijital tartıma ama onu baz almaya karar verdim demekki ben geçen hafta 66iken 68mişim çok şişkoymuşum bee:roflol: kayınvalidem moralimi düzeltti cuma akşamı gelmişlerdi nekadar zayıflamışsın dedi nişan resmimi aldı eline hele burdakine bakınca çok belli oluyo dedi (diyet yaptığımdan haberi yoktu bide ) farketmiş olması beni çok mutlu etti. hmm bide iki tartıdada herkesi tartıyorum eskide herkes 2 kilo az gözüküyo diğerinde 2kilo fazla ama kimsede daha önceden tartılmamış yani tartı doğrulaması yapamadım. bu hafta çok hırslandım vericem inş. 2kilo kurtulcammm.kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar,
Bu haftasonu pek uğrayamadım, aynen bugünde. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama bazılarında çok başarılı olamadım.. Kilo verenler bakımından diyorum..
Bir de çok yeni katılan arkadaşım olmuş..
Hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz..a.s.
Bir aile dostumuz dün vefat etti.. Onun üzüntüsü var içimde.. Bir varız bir yokuz.. Kendimize eziyet ederek zayıflamayalım kızlar. Hayatın her anından keyif alarak yaşayalım lütfen.. Bir kere geliyrouz bu dünyaya.
Neyse sizi de üzmeyeyim.. Listeyle ilgili bu akşam eve gidemicem.. Yarın yayınlicam o yüzden. Ben yakaladıklarımı yazarım.. Eksik kalanlar olursa tamamlarsınız.
Yediklerimi yaziim.
Önce dün.
Sabah:1 muz
Öğlen:1 dilim ekmek
biraz peynir
2 kokteyl sosis
Ara: 1 nescafe
ara2: 1 çilekli soya sütü
Akşam: soya soslu tavuk
salata
1 dilim ekmek
Gece: yarım bardak süt
Bugün: sabah yarım muz
Ara: 1 çilekli yoğurt
Öğlen: sezar salata
2 ince dilim elma
1 çilek
Akşam yine soyalı tavuk yapim diyorum. Dün harika olmuşdu.
Tarifini veriim hemen..
Tavuketinin, göğüs te olabilir butta, tabii but daha lezzetli oluyor. Neyse yağlarını iyice alarak ufacık ufacık doğruyoruz.. Sonra azıcık suyla tavada haşlıyoruz. Piştikten sonra üstüne hardal, kimyon, bol kekik, curry ve soya sosu döküyoruz.. Karıştırarak azıcık daha pişiriyoruz ve afiyetle yiyiyoruz.. Yanına yasemin pirinciyle yapılmış çin pilavıda çok yakışıyor. Oda yağsız ve tuzsuz yapılıyor. Sadece haşlıyorsun.
İşte böyle.. Öpüldünüz..
ben sadece salatalık yedim yeşil cay içicem birazdan şimdi spor yapcam dinamik sabahlarla coook yorulcam cokalkisalkisalkis ama deger.
kızlar bu arada bir şey dememişsiniz, regli oldum bitince mi başlasam diyetime. yoksa yarın başlayayım mı hemen? bu regli nasıl etkiler acaba kilo vermemi? yapacağım diyet iki haftalık bir diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam.
kızlar bu arada bir şey dememişsiniz, regli oldum bitince mi başlasam diyetime. yoksa yarın başlayayım mı hemen? bu regli nasıl etkiler acaba kilo vermemi? yapacağım diyet iki haftalık bir diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?