60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekercik üzme kendini eminim bu hafta 2 kilo vericeksin Şeniz

ya kızlarrr bugun bızım evlılık yıldonumumuz, ve kocacım yemege gıdelım pasta alalım dıyor bende gıtmek ıstemıyorum. pasta da sevmem ne yapayım yaa..

ya kızlarrr bugun bızım evlılık yıldonumumuz, ve kocacım yemege gıdelım pasta alalım dıyor bende gıtmek ıstemıyorum. pasta da sevmem ne yapayım yaa..

canım bence pasta yeme zaten sewmiyormuşsun ama yemeğe git yani böyle bi günde bahanen diyet olmasın fazla kaçırma yeter yağsız şeyler yedin mi hiç bişe olmaz

canım bence pasta yeme zaten sewmiyormuşsun ama yemeğe git yani böyle bi günde bahanen diyet olmasın fazla kaçırma yeter yağsız şeyler yedin mi hiç bişe olmaz

tesekkur ederım canım gozum kulagım sende, aynı kılodaydık yaaaaa... sagolasın. ben sımdı cıkıyorum once mardın ı dolasıcaz sonra yemege. hafıf salatalı bır yemege

kızlar ya yemeye yemeye istahım kesildi bir kac gündür iyimi kötümü bilmiyorm yoksa diyettenmi acaba canım hiçbise istemiyo birde basenler nasıl gitcek bilgisi olan varmı

nisacım biraz yemekden kıstıgın zaman mide küçülüyo cabuk doyuyosun ayrıca sıcaklar başladı benmde iştahım yok hiç ne güzel :bbo: heeep böyle olsa ne güzel olurdu.

bu haplar kremler falan nediyosunuz kızlar kullandınızmı hiç bana saçma geliyo hapı iç yürüyüş yap yediğine dikkat et deniliyo bunları yapınca hapa ne gerek varki resmen kandırılıyoruz

sakın bir anlık gafletle kullanayım deme, dediğin gibi çok saçma hepsi. bir kere normal hastalıkta bile kullandığımız ilaçları bile bence çok mecbur kalmadıkça kullanılmamalı. yani her ağrıda ağrı kesici, ya da kendi başımıza antibiyotik falan, kaldı ki böyle doktor reçetesiz satılan ilaç türü şeyler aman sakın kızlar. mucize diye bir şey yok bu diyet konusunda. ayda 8 kilo vaad ediyorlarmış. biz bunu zaten istesek diyetlede yapıyoruz ki.
neyse sen biliyorsun en iyisini zaten.

başınız sağ olsun kızlar. saraciraci tatlım sen duanı et türkan hocanın ardından, onu yıpratanlar utansın boşver. allah ölmüşlerimize rahmet eylesin.

kızlar bu arada bir şey dememişsiniz, regli oldum bitince mi başlasam diyetime. yoksa yarın başlayayım mı hemen? bu regli nasıl etkiler acaba kilo vermemi? yapacağım diyet iki haftalık bir diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam.

ohh ne güzel ne güzel :))) bende öle bi mangal keyfi istiyorum artık bir kısmet olmadı ((

daha bir motive olmuşsundur kayınvalide dediyse :)) cumaden beri tuvalete çıkamıyorsan bi sinemaki çayı iç istersen canım. ben iki gün çıkamayınca sanki patlıcak gibi oluyorum.

başın sağolsun flyyycığım. tarif içinde teşekkürler. köri ye bayılıyorum ben ya :)))

ben sadece salatalık yedim yeşil cay içicem birazdan şimdi spor yapcam dinamik sabahlarla coook yorulcam cokalkisalkisalkis ama deger.

bencede değer canım bu sporu hiç bırakma vakit bulabilirsen sabah akşam yap. hatta öğlen bile yap :))) (çok mu abarttım)

evlilik yıldönümünüzse git hatta birazda pasta ye bugünün hatrına gerçi sevmiyormuşsun ozaman sütlü bi tatlı yiyebilirsin. :)))

Çok sıkı bir diyetse yapma bence. zaten insan regl döneminde yorgun halsiz oluyor. birde bu regl dönemi bitince normalden biraz daha fazla kilo veriyorum ben.

regl döneminde gerginlik,iştah açıklıgı gıbı durumlar yasıyorsan bence ertele ama yasamıyorum dıyorsan regl dönemınde metabozlima hızlı calısır.. bu fırsatı degerlendır o zaman ... sengözlerimebaksanab

selam kızlar a.s.
bende zayıflama çabasında bir birey olarak fikilerinize ihtiyacım var 64 kiloyum bir türlü diyete başlayamıyorum başlasam bile en fazla 2 gün sürüyo kaydirigubbakcemile3
siz neler yapıyorsunuz iştah kesici bişeyler biliyorsanız ve paylaşırsanız çok sevinirim benim iradem biraz zayıf galiba -tatlicadiarzu-

FLY

tarifin için çok sagol canım . eminim cok lezzetlı oluyordur. biraz daha değişiğini ben sıkı sık yapıyorum..

canım ayrıca basın sağolsun.. 2 gunluk beslenmenı yazmıssın.. çok güzel bir liste.. cok dengeli ve saglıklı.. kutlarım seni..

ayrıca kızlar bir ricam olacak sizden Fly bır yakınını kaybetmıs.. onun işini birazcık kolaylastırmak adına.. kilo verenler listelenelim.. yeni gelenler arkadaslar boylarını ,yaslarını ve hedeflerını de yazsınlar...
ilk listeyi ben bir dahaki entryimde yapıyorum. sizde copy-paste ile ekleyın. ben tüm bilgilerimi yazacagım.liste basında oldugum için

Kabızlığı yenen müthiş karışım

* 4 kaşık yulaf ezmesi.

* 4 adet küçük küçük doğranmış kuru kayısı.

* 1 avuç kuru siyah üzüm.

* 2 çorba kaşığı iri dövülmüş ceviz.

* 1 su bardağı süt.

Yukarıdaki besinleri bir kasede karıştırıp, sabah kahvaltısı olarak tüketin. Gün içinde bol su içmeyi ve hafif fiziksel aktiviteler yapmayı da unutmayın.

tecrübeyle sabittir. 3 günlük kabızlığa bu yöntemle çare bulunmuştur. yanlız ben süt ben de cok siskinlik yarattıgı ıcın yagsız yogurt kullandım ve yarım da elma ekledım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…