kızının zekasına maşallah diyelimde nazar deymesin fambıkım. dimek süper zekaymış haaallah banada nasip eder böyle bir çocuk inşallah.
ayy bende 67 kiloluk halimle göğüs çalışıyorum
işte böle bana bakın bakınnnnnnnn dertleninnn,üzülün ki mutlu olayımmmmm bende burda,yoksa beni işyerinde evde takan mı varrrrrrrrr.akşama kadar burda oturup amaçsız amaçsızzzzzzzzz size laf yetiştirp durumuyummmmmm.siiznle herşeyimi paylaşmalıyım,olanı olmayanı abartmalıyım ki bende inanayım zamnla buna ve mutlu olayımmmmmyoksa zayıflamaya ihtiyacım yok ki benim zati manken kimiyiz maşşallahhhhhhhhhhhhhhh subhanallahhhhhhhhhhhhhhh herkes bana bakerken çatır çatır çatlıyorrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhh keşke bizde böle olsak diyolarrrrrrrrrrr.burda amaç sizleri mutsuz ve gıcık etmek yaniiiiii
oyyyyyyyy oyyy oyyyyyyyy çıldireceğim şimdi ağzım yırtıldı he gülmekten gızzzzişte böle bana bakın bakınnnnnnnn dertleninnn,üzülün ki mutlu olayımmmmm bende burda,yoksa beni işyerinde evde takan mı varrrrrrrrr.akşama kadar burda oturup amaçsız amaçsızzzzzzzzz size laf yetiştirp durumuyummmmmm.siiznle herşeyimi paylaşmalıyım,olanı olmayanı abartmalıyım ki bende inanayım zamnla buna ve mutlu olayımmmmmyoksa zayıflamaya ihtiyacım yok ki benim zati manken kimiyiz maşşallahhhhhhhhhhhhhhh subhanallahhhhhhhhhhhhhhh herkes bana bakerken çatır çatır çatlıyorrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhh keşke bizde böle olsak diyolarrrrrrrrrrr.burda amaç sizleri mutsuz ve gıcık etmek yaniiiiii
67 kilo halinle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız plates senin neyine zati plates topu kimisinnnn yuvarlan dur bişekilde zayıflarsın zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaa öylemiydi amacın hiç anlamamıştım bendene kadar safım
birazdan çat diye çatlıcam walllaaaaaaa
fambıkcım hümanist kuşum demek bizi gıcık etmeye çalışıyosun haaaaaa
hadi koy fotolarını madem daha da gıcık et olmaz mıııııı
biz de çatlayalım çatur çutur, heeeeeeee ?????????
oyyyyyyyy oyyy oyyyyyyyy çıldireceğim şimdi ağzım yırtıldı he gülmekten gızzzz
benim gibi zeki olmadığın için zayıflayamıyon zati hügooooo yaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff,beyin damarlarında yağlanman da var heralde,bol bol enginar yediğine göre kesin yaniiiii,engin bilgilerim bana hemen bunu düşündürdü ve lafı hemencik yapıştırıverdim sana
sana yine 6kk kadar börekelri,baklavaları yedirdim dimi kız nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ara yapmana gerek kalmadıı sayemde
ya sorma 67 kiloluk halimle yapacaktım ama burdan ayrılamıyorumki gitim kendime şekersiz sade bir türk kahvesi yaptım oturdum okuyorum. sana hayranım süpersin çok tatlısın ne sporu 67 kiloluk halimle oturdum burayı takip ediyorum allahtan yemeğim var dündende rahatım yoksa bugün sayende yemezsiz kalırdım heralde
e tabi senin evinde yemeklerini yapan bi aşçı yok, otur yap yemeğini
bak hümanist kuş fambıka, her bişeyi için elemanı var ve hep markalı şeyler yiyoo
sen anca enginar ya bide kahve iç, allah bilir markasızdır yane o da
kız fambık aşkın bitanen mi aldı yoksa sana o bikinileri mayolar
kesin markadır hee, anam yoksa tasarımcı modeli mi, başka kimsede yoktur o zaman nen
eziksinnn sen ezikkken güzel benim en harika ben zayıfladım herkes bana hayran kaldı. en bi güzel yerlerde biz geziyoruz ..en iyi kocişi olan da benimm benimmm bennnnnn
fambık kuşum ne ka şanslı bi kadınsın yaaaaaaaaa
herşeyin var ne güzel :)))))))))
maşallah, şükret gıııı halineeeeeeeeeeee
kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim de yemek yapayım :)))))))))))
yapacak biri yok malesef
bide siyah mobilyalarımı sileyim, koluma kuvvet
görüşürüz canımmmmmmmmmmmmmmmmm,ben de çıkıcam şimdiiiii
amore ; ne kadar zamanda ne kaç kilo verdin ?
şekerimm biz şakalaşıyoruz
öööle çok mikkemmel biri filan değilimama mademm sordun sölim
ekim aralık arası 3,3 kilo ( dikkat filan etmedim akşam yemek yemedim sadece bi baktım kilolar gitmiş )
5 ocakta kk ya dahil oldum
ocak ayı 2,3 kg
şubat ayı 1,6 kg
mart ayı 2 kg verdim
toplamda 9,2 kg gitti çoook yavaş ve istikrarlı gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?