60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

67 kilo halinle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikız plates senin neyine zati plates topu kimisinnnn yuvarlan dur bişekilde zayıflarsın zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaaa öylemiydi amacın hiç anlamamıştım bende ne kadar safım

oyyyyyyyy oyyy oyyyyyyyy çıldireceğim şimdi ağzım yırtıldı he gülmekten gızzzz

birazdan çat diye çatlıcam walllaaaaaaa

fambıkcım hümanist kuşum demek bizi gıcık etmeye çalışıyosun haaaaaa

hadi koy fotolarını madem daha da gıcık et olmaz mıııııı

biz de çatlayalım çatur çutur, heeeeeeee ?????????

67 kilo halinle miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikız plates senin neyine zati plates topu kimisinnnn yuvarlan dur bişekilde zayıflarsın zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya sorma 67 kiloluk halimle yapacaktım ama burdan ayrılamıyorumki gitim kendime şekersiz sade bir türk kahvesi yaptım oturdum okuyorum. sana hayranım süpersin çok tatlısın ne sporu 67 kiloluk halimle oturdum burayı takip ediyorum allahtan yemeğim var dündende rahatım yoksa bugün sayende yemezsiz kalırdım heralde

aaaa öylemiydi amacın hiç anlamamıştım bende ne kadar safım

benim gibi zeki olmadığın için zayıflayamıyon zati hügooooo yaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff,beyin damarlarında yağlanman da var heralde,bol bol enginar yediğine göre kesin yaniiiii,engin bilgilerim bana hemen bunu düşündürdü ve lafı hemencik yapıştırıverdim sana

koyayımmmmmmmmmm tatlışımmmmmmmm aşkolsun yani maksat burda sizler motive olun bunun için buradayım bennnnnnn,hem kendime 3 adet yeni bir bikinide almıştımmmmm onu giyip çekineyim ki sürekli yeni şeyler aldığımıda görünnnnnnn,siz Allah bilir halaaaaaaaaaaaa 2000 yılında aldığınız mayonuzu giyiyosunzudurrr,gözünüz son model bikini görsün he mi deeeeeeyoksa mayo mu giyesem de mi çekinsemmmm:44:he mayo giyimdeeeeeeeeee karnımı içime çektiğim anlaşılmasın

diyetisyenim enginar verdi bana o zmana kesin bende karaciğerde yağlanma var ama dediğin gibide olabilir enginar yesem beynimdeki yağlarda gidermiki

uzun zamndırr neruşumaaaaaaaaaaaaaaaa seranat yapmıyordummmmmmmmmmmmmmm,hemncik bişeyler söyliyimmmmmmmmmmmm
lüküsssssssssssssss hayattttttttttttttttt lüküsssssssssssssssss hayattttttttttttttt bak keyfineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yan gel de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttne güzel şeyyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne rahattttttttttttttttttttttttttttttyokturrrr eşin lüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüssssssssssssssssss hayaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttt

sana yine 6kk kadar börekelri,baklavaları yedirdim dimi kız nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ara yapmana gerek kalmadıı sayemde

heee aslında ben 5 kk yemiştim ama burdaki arkadaşım ısrar edince kırmak istemedim onuda 6 kk börek yedim yedim artık.napayım onu kırıcama kafamı kırarım daha iyi

e tabi senin evinde yemeklerini yapan bi aşçı yok, otur yap yemeğini
bak hümanist kuş fambıka, her bişeyi için elemanı var ve hep markalı şeyler yiyoo

sen anca enginar ya bide kahve iç, allah bilir markasızdır yane o da

kız fambık aşkın bitanen mi aldı yoksa sana o bikinileri mayolar
kesin markadır hee, anam yoksa tasarımcı modeli mi, başka kimsede yoktur o zaman nen

1. olanıı tanışma yıldönümüzde,2. olanıııı nişanlanma yıldönümüüzde,3. olanıdaaa evlenme yıldönümümüzdeee almışşşşşşşşşşşş aşkımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmçok seviyo beniiiiiiiiiiiiiiiiii kahretsinn yaaaa napimmmmmmmmmmmmmmmm türkan şoray gibi kadınım benden iyisini mi bulacak,1 karpuzun iki yarısı gibiyizzzzzzzzzzzzzzzzzz

fambık kuşum ne ka şanslı bi kadınsın yaaaaaaaaa

herşeyin var ne güzel :)))))))))

maşallah, şükret gıııı halineeeeeeeeeeee

kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim de yemek yapayım :)))))))))))
yapacak biri yok malesef
bide siyah mobilyalarımı sileyim, koluma kuvvet

görüşürüz canımmmmmmmmmmmmmmmmm,ben de çıkıcam şimdiiiii

amore ; ne kadar zamanda ne kaç kilo verdin ?

şekerimm biz şakalaşıyoruz
öööle çok mikkemmel biri filan değilim ama mademm sordun sölim
ekim aralık arası 3,3 kilo ( dikkat filan etmedim akşam yemek yemedim sadece bi baktım kilolar gitmiş )
5 ocakta kk ya dahil oldum
ocak ayı 2,3 kg
şubat ayı 1,6 kg
mart ayı 2 kg verdim
toplamda 9,2 kg gitti çoook yavaş ve istikrarlı gitti yani

niye kız gayet mikemmelizzzzzzzzzzzzzzzz,bu linki kopyalada sana ne kadar sürede bu kiloları verdin diyenlere başarı hikayeme buradan ulaşabilirsiniz diyerek yönlendir zavallı obez adylarını,misal ben öyle yapıyorummmmmm

kızlar forumda her yazdığımın büyük bir dikkatle en ince ayrıntısına kadar akılda mıh gibi tutulup laf çarpıtma yöntemiyle de ucuz laflarla renklendirilerek yazılmasına bir anlam veremedim ama sadece şunu diyeceğim sadece bir kişiye karın ağrısı olduğumu sanıyordum ama çoğu kişiye öyle olmuşum.size kolaylıklar dileyerek formdan ayrılıyorum özelden derdiniz neyse yazsaydınız daha saygı değer bir üslup seçmiş olurdunuz neyse bu saatten sonra bunun hiç bir önemi yok gene ben güzel anların hatrına sizlere kolaylıklar ve de hayatta herşeyin gönlünüze göre olmasını dileyerek aranızdan ayrılıyorum . sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…