60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar öğlenden beri giremedim ben öğlen sunları yedim
5 yk taze fasulye
ve salata
1 dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun tatlımmm

geçmiş olsun neruşum aramızda yoktun özledi seni amore dedi ondan öğrendik bizde
erkekler çocuk gibi oluyo valla eşim hastalanacak diye korkuyorum bitmez nazı mızıl mızıl

Evet canım bizde de var biraz nazz ama olsun iyi olsun daaaa

bütün aslanlarda burda toplanmış

heraldingggg gızımmmmmmmmmmm ne sandımmmmmmm,sizin gibi belde bucakta oturmuyorum heraldeeeee,kapı kgomşum milletvekiilleri benimmmmmgeçen ylda gülizzzzzzzzz sokakta oturuyordummmm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,bir enerji patlaması fışkırması yaşıyorummmmmmm,deli gibi zıplıyorum olduğum yerde çok mutluyum hayat ne güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hügocum netim gitmişti yahuu ondan giremedim ,gerçi benim yaşam standartım hasebiyle eve 2-3 internet bağlantısı kurdurdum da şu an işte olduğum için devletin imkanları ile geçinip gidiyoruz işte

heraldingggg gızımmmmmmmmmmm ne sandımmmmmmm,sizin gibi belde bucakta oturmuyorum heraldeeeee,kapı kgomşum milletvekiilleri benimmmmmgeçen ylda gülizzzzzzzzz sokakta oturuyordummmm

ayy nasıl imrendim bak şimdi. dolapta kutu kutu markalı çiikiletalarında var demi çikileta markalı olcekmiş markasız olmazmış
şimcik ben bugünden itbaren yemeciklerden kesip kendimi tatlıya vuracağım

abooooooooooooovvvvv

kimler burdaymmış da haberimiz yokmuş yaaaaaaaaaa

kızzzzzzzz senin ufaklığa kim bakıyo bakem, de hele bana :))))))))))))))

gızzzzzzzzzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşşşşş,naber guzummmmmmmmmmmmmmmmmm,seksüüüüüüüüüüüü hemşiremmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm:94::94::94::94::94:demek okşuyon,üst baş değişiyon ohhhhhhhhhhh maşşalllahhhhhhhhhhhh,Allah kolaylık versin cicimmmmmmmmmmmm,şifa versinnnnnn guzummmmmmmmmmmmmm

ay çok güldüm ya
devletin imkanları kısıtlı tabe, e kocişine söyle akşam gelirken sana en markalısından modem getirsin de sen de işyerine götür, kudur orda olma mı????????

abooooooooooooovvvvv

kimler burdaymmış da haberimiz yokmuş yaaaaaaaaaa

kızzzzzzzz senin ufaklığa kim bakıyo bakem, de hele bana :))))))))))))))

sorduğum soruya bakkkkkkkkkkk,dadıları bakıyor tabikiiiiiiAlman ve İngiliz olmak üzere 2 adet dadımız var,haftasonlarıda şan ve bale hocaları geliyorr,çok mikemmelllllllll bir aileyiz bizzz,çocuğummmmmmmmmmm süper ötesi zekaya sahippppppppppp ölçtürdük 34 yaş zakaya sahipmiş bu nedenle ona göre eğitim aldırıyorum

ay odaya biri girse delirmiş bu derler, koptum yaaaaaaaa

demek 34 yaş zekaya sahip maşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh :))))))))))))

walla biz türk dadı bilem bulamadık, o kadar düşük yetiştik ama idare ediverin gari

senin gibi birine de zaten böyle bakıcılar yakışır bacım, kıııııız pasta kursu da aldırsana madem, sen de kk kk yersin senin ufaklığın yaptığı pastalları dicem de evindeki aşçı aklıma geldi birden, kusura bakma

ay çok güldüm ya
devletin imkanları kısıtlı tabe, e kocişine söyle akşam gelirken sana en markalısından modem getirsin de sen de işyerine götür, kudur orda olma mı????????

Allah devletimize zeval vermesin,açlara soğukta tir tir titreyenlere çok üzülüyorum,Allahımmmm yine hümanist yanımmmmm kıpraştı birdentüm insanlar birbirinizi sevin ben öyle yapıyorum beni seveni 1000 kişi sevsin,bana iltifat edene 3000 kişi iltifat etsin inaşallahhhhhhhhhhhhhhhh

senin hümanist yanın yirim ben kuşuuuuummmm

amin canım amiiiiiiiiiiinnnnnnn

sev seni seveni yaneeeeeeeeeeeeee

yaniiiiiiiiiiiiiiiii lütfen canımmmmmm dikkatli konuş benleee ben öleeee Allı Pullu lafları sevmem kalbini çatırdanak kırıveririm vallaaaaaaaapasta kursuda neymişş,pastalarımı yapması için pastası,yemeklerim için aşçı,içeceklerimiz için barmen tuuttum bennnnnnnnnnnnnnn.hehh heeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttt kimle dansettiğinizi sanıyosunuz siz ayollllllllllllllllll

ayyyy çooooook özür dilerim
hümanist kuşum benim, affet yani
dedim ya türk dadı bilem bulamadık, nerde ne zaman ne konuşacağımı bazen bilemiyom beeeeeeeennnnnn
sen kusuruma bakmaaaaaaaa

bilmezmiyim senin ne yüksek standartlarda yaşadığını

aaah ahhh, keşke benim de olsaaaaaaaa

kızının zekasına maşallah diyelimde nazar deymesin fambıkım. dimek süper zekaymış haa allah banada nasip eder böyle bir çocuk inşallah.

ayy bende 67 kiloluk halimle göğüs çalışıyorum

işte böle bana bakın bakınnnnnnnn dertleninnn,üzülün ki mutlu olayımmmmm bende burda,yoksa beni işyerinde evde takan mı varrrrrrrrr.akşama kadar burda oturup amaçsız amaçsızzzzzzzzz size laf yetiştirp durumuyummmmmm.siiznle herşeyimi paylaşmalıyım,olanı olmayanı abartmalıyım ki bende inanayım zamnla buna ve mutlu olayımmmmmyoksa zayıflamaya ihtiyacım yok ki benim zati manken kimiyiz maşşallahhhhhhhhhhhhhhh subhanallahhhhhhhhhhhhhhh herkes bana bakerken çatır çatır çatlıyorrrrrrrrrrr ahhhhhhhhhhh keşke bizde böle olsak diyolarrrrrrrrrrr.burda amaç sizleri mutsuz ve gıcık etmek yaniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…