hımmm anladım şimdi. ayy evet ya kollarını havaya kaldır geril iyice o zaman sırtındaki yağlar belli olmaz canım
aslında ben 67 kiloluk halimle sizi güldürmemek için resim koymuyorum:86:
fambıkın neti gitti galiba yine sorun var diyordu çünkü
evet doğru söze ne hacetyani sen de
tabiki koymıcaksın
hak etmiyosun bikere
hayat standardın yüksek değil ki senin
kocişin tatlı da almıyı sana
senin neyine buraya foto koymak
sen git sağlıksız sağlıksız spor falan yap benceeeee
yok tatlım ya ondan değildir
şimdi o bizden yüksek bi insan ya, ara sıra gidip gelmesinden daha doğal ne olabilürkü
Merhaba arkadaslar öğlenden beri giremedim ben öğlen sunları yedim
5 yk taze fasulye
ve salata
1 dilim kepek ekmeği
amorecim özeline bakarmısın tatloşum
aslanlar burda o zaan
bu arada kızlar nerudayı merak edenlere..
neruşun erkek arkadaşı hastaymış onunla ilgilendiği için girememiş bizde bu akşam buluşmayı düşünüyorduk nasip değilmiş bir şeyi çok istemiycenn..
yimekleri bilem yapmıştım kocişin bu akşam gelicek diye dünden ama olmayınca olmuyor. geçmiş olsun neruşunkine. en kısa zamanda gelir inşalla :26::26:
1 elma yiyeyim bari saat 11 olmuş
eeeeeeeeee neruşum nerde saat 11yavuklusumu geldi acaba kahvaltıya yine
yıllarca uğraşıp kilo verip göbeğinden kurtulamayan biri oalrak tecrübemle yazıyorum 60 kiloda oldum bi ara ama karnım şimdikinden daha fazlayı küçülmüştüm o zamnalrdan kalma pantolonua gtiremiyorum ama karnımda o zmanaki gibi değil. o zaman yumuşacıktı kaslarda gitti yağları tutan bişey yoktu istediğim bedeni giyebiliyodumşimdiyse istediğim beden olmuyo ama karnımda o zamnaki gibide değil yani. dimekki yolu buymuştu ama zor ama olacak nen yılmak yol pes etmek yok. pes edenin karın yağlarını pıçakla keser alırım valla haa devam üzülen yılmış morali bozuk insan olmasın aranızda ben burdayım herkes tam takım burda pes edenin üzerine üzerine gidelim
neruşun yari iyi galiba nete girecek fırsatı olmuş daha geçmişi okuyo sanırım acuktan toptan çarşaf çarşaf döktürmeye başlar yine:86:
merhabalarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz? nasıl gidiyor ?
iişeker bidedişim agrımasa kırıldu dişim ondan sonra agrıyıp duruyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?