60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm anladım şimdi. ayy evet ya kollarını havaya kaldır geril iyice o zaman sırtındaki yağlar belli olmaz canım

belli olursa da fotoşop var kııızzzzzzzz, onlan hallederim ben onları

ebru şallı gibi görünürüm walla, hemi de hiç spor yapmadan

herkes de bana hayran kalır sonundaa

aslında ben 67 kiloluk halimle sizi güldürmemek için resim koymuyorum :86:

yani sen de
tabiki koymıcaksın
hak etmiyosun bikere
hayat standardın yüksek değil ki senin
kocişin tatlı da almıyı sana
senin neyine buraya foto koymak

sen git sağlıksız sağlıksız spor falan yap benceeeee

fambıkın neti gitti galiba yine sorun var diyordu çünkü

yok tatlım ya ondan değildir

şimdi o bizden yüksek bi insan ya, ara sıra gidip gelmesinden daha doğal ne olabilürkü

evet doğru söze ne hacet

neruşun yari iyi galiba nete girecek fırsatı olmuş daha geçmişi okuyo sanırım acuktan toptan çarşaf çarşaf döktürmeye başlar yine :86:

merhabalarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz? nasıl gidiyor ?

Heee hasteeee içti ıhlamularıııı ateşi düştü biaz teledii şimdi de uyuyoooo iyileşir inşallah birran önceeee nazlı bebemmmm:86::86::86:

1 elma yiyeyim bari saat 11 olmuş
eeeeeeeeee neruşum nerde saat 11yavuklusumu geldi acaba kahvaltıya yine

oyy fambığım da meraketmişşşş işte nazlı bebeme bakıyorummmm

:13::13::13::118::122::124:

neruşun yari iyi galiba nete girecek fırsatı olmuş daha geçmişi okuyo sanırım acuktan toptan çarşaf çarşaf döktürmeye başlar yine :86:

okuyorummm bitmiyorrrrrr az değilsinizzzz sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama çok yazamıyoummmm ıhlamur yapıyoum üst baş değiş ilaç ver şevkat gösterrrr okşaaa okşaaa seevvvv dekeeeennnnn:86::86::86:

geçmiş olsun neruşum aramızda yoktun özledi seni amore dedi ondan öğrendik bizde
erkekler çocuk gibi oluyo valla eşim hastalanacak diye korkuyorum bitmez nazı mızıl mızıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…