kızlar foto nasıl atıyoruz bilgisayardan buraya birileri acil cvp yazarsa atıcam resim
ben dışarı çıkıyorum
akşam okurum yprumları ii diyetlerrrr
bugün 63,5 olmuşummmm yaşasınn yaaa inanamıyorumm yaaa birde hastayım kilo veremem diye düşünürkennn sürpriz oldu çok mutluyumm yaaa sonra 62 sonra 60 veee 60ın altına düşsem zatenn dünyalar benim olurrrçok mutluyummm herkese pasta ısmarlamak isterdim amaaa bu hepimiz için pek de iyi olmaz
selam kızlar tebrikler kizce bende bugün sabah form cayı ardından dinamik sabahlarla spor 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalık peynir le kahvaltı yaptım arada yeşilcay içtim yarım saat önce yarım salatalık yedim şimdi y.cay içicem öglen bamya akşamda közlenmiş patlıcan yiycem ....bu arada kocişimle iddiaya girdik dün onunla 7 kg fazlası var haftada 3 gün spora gidiyo bu aralar yediginede dikkat ediyoben hergün dinmik sabahlar yapıyorum ve daha dikkatli yiyorum sizce kim vercek önce kiloları bana gaz verin noooolur kazanmam lazım:Saruboceq:
cok saol saracım ama coook azimliyim vede inatcıumarım cabucak veririm kiloları bide ben diyete başlayalı 1 ay olacak spora yeni başladım sizce nasıl devam etmeliyim bide spor öncesi ve sonrası ne yapmalıyım bilgilendirirseniz cook sevinirim öpüyorum hepinizi:1hug:cook seviyorum.
Kızlar selam bugün fazla giremiyorum malesef oğlumun durduk yere ateşi çıktı(Onu düşürmeye çalışıyoruz...
Umarım herkes iyidir..Hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?