60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu sabah diyetime başlayacaktım demiştim ya sabah dokuzda kahvaltı yapmam gerekiyordu,
saatimi kurdum sabah çalar çalmaz eşim ilk dıtlamada hemen kapatmış saati uyanmayayım diye,
yanlışlıkla kuruldu saat sanmış, bir güzel ekmek kızartmalı bir kahvaltı hazırlamış, beni kaldırdı
saat on buçuk on birdede ara öğünüm vardı. çok sinirendim ya, daha önce uyarmama rağmen bunu
üçüncü kez yapıyor. neyse yemedim ama sadece bir dilim light peynir, domates ve üç çatal közlenmiş
yoğurtlu patlıcan yedim. ama diyetin öğle yemeğiyle devam edicem kararlıyım.

bu arada fıumeciğim, diyet listesinde kahvaltıda ve ara öğünlerde salatalık var, ben sevmediğim
için çıkarmıştım. unuttum söylemeyi kusura bakma. sen ne yaptın? durcheinander canım
o kadar büyük ki foto düzeltemez misin? alt üst etti burayı. hiç bir şey anlaşılmıyor valla. yorum yapamıyorum kusura
bakma

Son düzenleme:
kızlar bu arada fotolarınızı yandan çekin, öyle görelim sizi:jeyyar:

bugün 63,5 olmuşummmm yaşasınn yaaa inanamıyorumm yaaa birde hastayım kilo veremem diye düşünürkennn sürpriz oldu çok mutluyumm yaaa sonra 62 sonra 60 veee 60ın altına düşsem zatenn dünyalar benim olurrr çok mutluyummm herkese pasta ısmarlamak isterdim amaaa bu hepimiz için pek de iyi olmaz

tebrik ederim canımm alkisalkisalkis

selam kızlar tebrikler kizce bende bugün sabah form cayı ardından dinamik sabahlarla spor 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalık peynir le kahvaltı yaptım arada yeşilcay içtim yarım saat önce yarım salatalık yedim şimdi y.cay içicem öglen bamya akşamda közlenmiş patlıcan yiycem ....bu arada kocişimle iddiaya girdik dün onunla 7 kg fazlası var haftada 3 gün spora gidiyo bu aralar yediginede dikkat ediyo ben hergün dinmik sabahlar yapıyorum ve daha dikkatli yiyorum sizce kim vercek önce kiloları bana gaz verin noooolur kazanmam lazım:Saruboceq:

tatlım tatlım emin ol sende çok başarılı olcaksın ama maalesef erkeklerin metabolizmaları bizimkine göre çok daha hızlı ve o yüzden onlar bizden daha çabuk toparlanıyolar.ben rejima başladığımdan beri eşimde benim yediklerimi yemeye çalışıyo hatta arada çok ciddi abartıda yiyo ama ne göbek kaldı ne bişey.o yüzden kaybedersende üzülme bitanem Şeniz

cok saol saracım ama coook azimliyim vede inatcıumarım cabucak veririm kiloları bide ben diyete başlayalı 1 ay olacak spora yeni başladım sizce nasıl devam etmeliyim bide spor öncesi ve sonrası ne yapmalıyım bilgilendirirseniz cook sevinirim öpüyorum hepinizi:1hug:cook seviyorum.

SPOR DAHA DOĞRUSU DİNAMİK SABAHLAR ACAİP İYİ BİŞEY BENDE FİTNESSE BAŞLIYORUM AMA AYNI ZAMANDA ONADA DEVAM ETCEM.VALLA SPOR ÖNCESİNDE VE ORTASINDA VE SONRASINDA YAPMAN GEREKEN EN ÖNEMLİ ŞEY BOLCA SU İÇMEK,SU İÇMEK,SU İÇMEK TATLIM :içelim: BİDE KESİNLİKLE AÇ OLMA SPORUNU YAPARKEN ÇOK CİDDİ TANSİYON SORUNU YAŞATIYO TATLIM -tatlicadiarzu-

Kızlar selam bugün fazla giremiyorum malesef oğlumun durduk yere ateşi çıktı(Onu düşürmeye çalışıyoruz...
Umarım herkes iyidir..Hepinizi öpüyorum..

fiume 1.72m. 65.00 58kg
sara 1.74 64.00 58 kg
dil_nur 1.60m 64.00kg 50kg
aysim_u 1,61m 60kg 52 kg
ayça81 1,65 m 65,80 kg 60 kg
author 1.55cm 62.0kg 52kg
AttaQue 1,72 cm 68 kg 65 kg
BERRABERKAY 1,60 cm 65 kg 55 kg
mavibenek1 1,65 cm 58 kg 55 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…