60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar dolmusumki kızlar hiç nazlanmadan anlattım işte...
4gundur evden dısarı adımımı atmadım sanırım psikoljım bozulmaya basladı

seni o kadar iyi anlıyorumki bitanem..insan hayatındaki en önemli iki şey EŞ VE ıŞ!!bunlar iyiyse dünya bir gül bahçesi..ve sen bu ikisi arasında kalmışsınönünde iki seçenek var:ya iş bulana kadar bir iki yıl daha ertelersiniz evliliği-ki çok gençsiniz henüz-ya da evlenirsiniz ve sen iş aramaya devam edersin..ailelerin ve çevrenin ne söyleyeceğine asla kafanı takma, sevdiceğin seni bütün bu söylemlerden koruyacaktır..
benim sana naçizane tavsiyem:içindeki sesi dinle ablası,inan bana o sana en doğru yolu gösterecektir..çok klişe bir söz olacak belki ama YÜREĞıNıN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GıT!..

fiucuğum öncelikle durumunu çok güzel özetlemişsin . . .

malum kişilerin hayatının odağına koydukları şeyler değişir; kimi için kariyer kimi için yuva . . . v.s ve kimisi için ise sadece kendisi . . . ben anlatmış olduğun durum için senin hayatının merkezinde iş kariyerinin olduğunu anladım . kimse bunu yadırgayamaz, kimse sana bunu boş ver yuva kur diyemez ve sen bu ile kendini bütün hissedeceksen bunu mümkün kılmak için ilerlemek istemen çok normal ve bu yolda çektiğin sıkıntıda çok değerli . . .

fakat tüm bunlar olurken çektiğin bu sıkıntının senin dengeni bozmasına müsade etmemelisin . . .

bu nasıl olabilir ?

bi kere 4 gün evden çıkmamakla asla olmaz . . .

bu sancılı dönemi atlatırken ruhunu hafifletecek sebepler edin . . . bu sebepleride hedefinin önüne geçmesine izin vermeden yürüt . . .

mesela ben bir düşüncenin beni rahatsız edecek kadar meşgul ettiğini anladığım an hemen kendimi farkl bir aktiviteye kanalize ederim . . .

tesekkür ederim her ikinize de..

anlat demeniz bile moralimi bir nebze düzeltti

anlatınca biraz daha hafifledim..

midemdeki ıvız zıvırları önemsemiyorum. en fazla 1 kg aldırmıstır o da zaten 3 gunde gider... su anki şişkinlikte yarın sabaha gecer..

ama karar verme zorunlulugum benı mahvetmeye devam edıyor..

ben kişilik olarak fazla detaycı,karamsar,aşırı mağrur ve kuralcı biriyim.. bunlar benı cok zor bir insan yapıyor ve gene bunlar hayatımı cok zorlastırıyor..

herkesı mutlu edemeyecegımı ya da herkese kendımı sevdıremeyecgımı bılıyorum ama yarın onun ailesinin karısına cıktıgımda,bizim oglumuza da bravo , böylesını bulmus desınler ıstıyorum. onun basını hep dik tutayım istiyorum.cunku ben onu kendı aileme gururla cıkarabilecegım..

benek ablamın da dedıgı gıbı hayattakı en önemlı sey iş ve eş.. ben eş konusnda mükemmeli yakalamış gibiyim ama iş konusunda hakettıgımın cok cok altında, çok şanssız bır noktada duruyorum.. bu mudur hayatın dengesi?

sabuncum zihnini sorunların varken baska yönlere yönlendirebiliyorsan ne mutlu sana ... büyük bir erdem bence ama herkes beceremiyor..hele ki boş vaktin çoksa...

keske zamanı 2-3 sene kadar ileriye alabilsem....

FıUMECıM kafanı daha fazla karıştırmamak için söylemek istemedim ama dayanamayacağım..henüz 'BıR' olmadan 'ıKı' olmayı,yani ayakları yere sağlam basan bir birey olmadan bi yuva kurmayı pek anlayamıyor ve onaylıyamıyorum ben...insan ister kadın olsun ister erkek mutlaka ama mutlaka her anlamda kendine yetebilmeli..kendine yetebilmeliki karşısındakine hiçbir mecburiyeti olmadan sadece saf sevgisini verebilsin..
dedimya kafanı karıştırmak istemem ama ne yazıkki yaşadıkça, kötü örnekleri gördükçe anlıyorsunki HAYAT ELı SOPALI BıR ÖĞRETMEN!.
kararın ne olursa olsun umarım mutlu olursun bitanecim...

ben de seninle aynı fikirdeyim ablacım, o yuzden bu karar işkencesını cekıyorum.. bende istiyorum istedıgım işe baslangıc yapayım.. işimi özümseyeyim..öğreneyim alısayım ve arkasından sırayla yuvamı kurayım, sevdgımle bir ömür gecıreyım ama hayat buna müsade etmıyor.. ben mücadele ettıkce kayıyor ellerımden sankı...
cevremdekı herkes evlen dıyor ama ben direnıyorum.. direnecegım de .. direnebıldıgım ve dayanabıldıgım yere kadar...
yoksa ınankı kolay yol kulakları tıka, imzayı at, ol evının kadını ama benım hayallerımı süsleyen tablo bu değil...

bu arada yeni yeni diyetdaşlar gelmiş aramıza...hoşgeldiniz kızlar a.s.
azminiz ve sabrınız bol,iştahınız az,verdiğiniz kilolar çoooook olsun inşallah:):)

hoşbulduk canıma.s.

kız sen 85 ten 59'a mı düştün?:1shok: aman allahım nasıl yaptın? ne kadar sürede yaptın? sarkma göçme olmadı mı? anlat yahu anlat çok merak ettim.:1shok: dünde içinizden biri yine doksanlardan düşmüş ondada şok geçirdim(az önce baktım tekrar duyguege'ymiş). kimdi unuttum şimdi. kızlar siz beni öldüreceksiniz. ne kadar başarılısınız maşallah kırkbir kere maşallah

Son düzenleme:
canım benimki uzun hikaye:)daha önce anlatmıştım..ikinci 85 ten geri sayımım 5 seneyi buldu:)ilkinde 3 ayda 20 kilo vermiştim..gevşeme sarkma dersen göbüşümdeki hariç hiçbir problem yok..
ilaç falan kullanmadım sadece diyet ve yürüyüş..
haa bu arada 59 değil artık 58! :lepi:

yaşasııın:sm_cool::teytey::sm_cool::teytey: kız mavibenek hayranınım artık senin, sıkı takibindeyim bilesin:lepi:

MAVıBENEK1, hocam okudum hemen hemen tüm mesajlarını, elma sirkesi yapmışsın bende yarın başlayayım hemen.

ensendeyim canım:1ninca: inanıyorum istediğin kiloya ineceksin ama fazla fazla geri almak yok inşallah:Saruboceq:

yok be bitanem ne geri alması???ilk kilo verişimde ikinci hamileliğime kadar bi gram bile almadım!.gram gram verdiklerimi kilo kilo geri alırmıyım hiççç:)
tüm mesajlarımı okuduysan felsefemide görmüşsündür..YEDıĞıNLE DEĞıL YEMEDıĞıNLE MUTLU OL..:)

ah be güzelim,bazen hiç tanımasan bile dost kabul ettiğin insanların dertleri uykusuz bırakır ya insanı,öyle bi durum benimki...senin derdindeyim..senin derdinleyim...

üzülürüm o zaman..

ben teselliyi hayatta ne dertler var diyerek buluyorum, yada bulmaya calısıyorumdiyelim..

Allah hiçbirimize baska dert vermesin...

durumum çaresiz... en kötüsü de ne yapılması gerektıgını bılmeme ragmen yapamamak cunku hayat buna izin ermıyor... ablam ya eger msn adresın varsa, ve tabi bir sakıncası yoksa özelden yollar mısın?

yolladım canım,umarım becerebilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…