ablacım,
benim sorunum aslında bir tür kararsızlık
aslında benım kararım net ama hayat kosulları zorluyor benı..
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
bu durum benım feci sekılde canımı sıkıyor
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
hayatımı ertelıyorum.. resmen yasamayı bıraktım.. hersey buna endekslı
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
iş bulmadan evlenmelı mıyım?hiç kendıme yakıstıramasam da..
ablacım,
benim sorunum aslında bir tür kararsızlık
aslında benım kararım net ama hayat kosulları zorluyor benı..
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
bu durum benım feci sekılde canımı sıkıyor
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
hayatımı ertelıyorum.. resmen yasamayı bıraktım.. hersey buna endekslı
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
iş bulmadan evlenmelı mıyım?hiç kendıme yakıstıramasam da..
FİUMECİM kafanı daha fazla karıştırmamak için söylemek istemedim ama dayanamayacağım..henüz 'BİR' olmadan 'İKİ' olmayı,yani ayakları yere sağlam basan bir birey olmadan bi yuva kurmayı pek anlayamıyor ve onaylıyamıyorum ben...insan ister kadın olsun ister erkek mutlaka ama mutlaka her anlamda kendine yetebilmeli..kendine yetebilmeliki karşısındakine hiçbir mecburiyeti olmadan sadece saf sevgisini verebilsin..
dedimya kafanı karıştırmak istemem ama ne yazıkki yaşadıkça, kötü örnekleri gördükçe anlıyorsunki HAYAT ELİ SOPALI BİR ÖĞRETMEN!.
kararın ne olursa olsun umarım mutlu olursun bitanecim...
bu arada yeni yeni diyetdaşlar gelmiş aramıza...hoşgeldiniz kızlar a.s.
azminiz ve sabrınız bol,iştahınız az,verdiğiniz kilolar çoooook olsun inşallah:):)
az kalsın unutuyodum canlarım yaa ben bugün okula giderken BEYAZ pantolon giydim üstüne de turkuaz badi!..birsürü de iltifat aldım laf aramızda
ama akşamüstünden beri gözlerimde yanma ve batma varnazar mı değdi ne :roflol: :))))))))))))))
canım benimki uzun hikaye:)daha önce anlatmıştım..ikinci 85 ten geri sayımım 5 seneyi buldu:)ilkinde 3 ayda 20 kilo vermiştim..gevşeme sarkma dersen göbüşümdeki hariç hiçbir problem yok..hoşbulduk canıma.s.
kız sen 85 ten 59'a mı düştün?:1shok: aman allahım nasıl yaptın? ne kadar sürede yaptın? sarkma göçme olmadı mı? anlat yahu anlat çok merak ettim.:1shok: dünde içinizden biri yine doksanlardan düşmüş ondada şok geçirdim(az önce baktım tekrar duyguege'ymiş). kimdi unuttum şimdi. kızlar siz beni öldüreceksiniz. ne kadar başarılısınız maşallah kırkbir kere maşallah
canım benimki uzun hikaye:)daha önce anlatmıştım..ikinci 85 ten geri sayımım 5 seneyi buldu:)ilkinde 3 ayda 20 kilo vermiştim..gevşeme sarkma dersen göbüşümdeki hariç hiçbir problem yok..
ilaç falan kullanmadım sadece diyet ve yürüyüş..
haa bu arada 59 değil artık 58! :lepi:
tamam canım,beni takip et,bana güven,gerisini merak etme sen:):):)))))))))))))))))))))yaşasııın:sm_cool::teytey::sm_cool::teytey: kız mavibenek hayranınım artık senin, sıkı takibindeyim bilesin:lepi:
yok be bitanem ne geri alması???ilk kilo verişimde ikinci hamileliğime kadar bi gram bile almadım!.gram gram verdiklerimi kilo kilo geri alırmıyım hiççç:)MAVıBENEK1, hocam okudum hemen hemen tüm mesajlarını, elma sirkesi yapmışsın bende yarın başlayayım hemen.
ensendeyim canım:1ninca: inanıyorum istediğin kiloya ineceksin ama fazla fazla geri almak yok inşallah:Saruboceq:
ah be güzelim,bazen hiç tanımasan bile dost kabul ettiğin insanların dertleri uykusuz bırakır ya insanı,öyle bi durum benimki...senin derdindeyim..senin derdinleyim...kızlar uyku mu kactı bu saatte hala burdasınız
kızlar uyku mu kactı bu saatte hala burdasınız
iyi gecelerrrrrrrr ne yapıonuzzzzzzzzzz
ah be güzelim,bazen hiç tanımasan bile dost kabul ettiğin insanların dertleri uykusuz bırakır ya insanı,öyle bi durum benimki...senin derdindeyim..senin derdinleyim...
daha uyku saatim gelmedi canım. kocişte koltukta fukara uykusu yapıyor:) başka türlü uyuyamıyormuş:bbo:
yolladım canım,umarım becerebilmişimdir..üzülürüm o zaman..
ben teselliyi hayatta ne dertler var diyerek buluyorum, yada bulmaya calısıyorumdiyelim..
Allah hiçbirimize baska dert vermesin...
durumum çaresiz... en kötüsü de ne yapılması gerektıgını bılmeme ragmen yapamamak cunku hayat buna izin ermıyor... ablam ya eger msn adresın varsa, ve tabi bir sakıncası yoksa özelden yollar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?