60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler, yarın sıkı diyete başlıyorum. başlamazsam çok ama çok kızın bana olur mu?

vermiştim daha önce ama tekrar vereyim bacım. iki haftalık diyet, sonra bir hafta ara verip iki hafta daha yapıcam. daha önce yapmıştım bu diyeti yıllar önce çok rahat etmiştim. 6 öğünden oluşuyor 3 ara 3 ana öğün.

DİYET LİSTEM

09:00 KAHVALTI
Şekersiz çay, bir haşlanmış yumurta veya bir dilim peynir, bir dilim kepek ekmeği, yarım domates veya
Bir yağsız beyaz peynirle tost, yarım domates, şekersiz çay
11:00 ARA ÖĞÜN
1 adet meyve(muz hariç) veya iki grisini ve bir dilim peynir
13:00 ÖĞLE YEMEĞİ
Haşlanmış tavuklu sandviç veya dilediğin kadar salata(istersen peynirli, ekmeksiz)
16:00 ARA ÖĞÜN İKİNDİ
1 adet meyve(muz hariç) veya iki grisini ve bir dilim peynir
18:30 AKŞAM YEMEĞİ
Kabak yemeği (domates, soğan ve kabak 1 aşık zeytinyağıyla birlikte çiğden pişirilir), bir kase yoğurtla istediğin kadar ye. Veya
Aynı şekilde yapılmış patlıcan yemeği veya
Aynı şekilde yapılmış fasulye yemeği
21:00 GECE
1 adet meyve
Günde 2-3 litre su iç, zayıflatıcı çay iç. 15 gün yap 1 hafta ara ver sonra 15 gün daha yap

liste bu ama bazılarnı arada bir başka az kalorili şeylerle değiştirebilirim.

hımm , iyi bir liste.. ben bugun cok abarttım aksam saat 11den sonra yedım de yedım.. .. senle bırlıkte baslasam mı kı ben de.. peki 15gunde ortalama bır bunye ne verıyor bunla?

başla başla. ya ben bunu çok önce yaptım dedim ya işte o zaman haftada 3-4 kilo falan vermiştim. o benim için o kadar önmeli değil aslında benim için önemli olan rahat yapılabilmesi. ben çok rahat etmiştim. daha başka ayrıntıları da var unuttum biraz. başlayalım mı ne dersin? zaten gece meyve var bu listede. bir de en önemlisi saati saatine yiyebilmek. bu sabah geç kalktığım için mesela başlayamadım yarın inşallah. elma sirkeside içicem.

baslayalım be...
bir de programlı deneyelım ...
ama aksam baska sebze olmaz mı? mesela barbunya ya da baklıyat olur mu? mercimek gıbı ya da ne bılıyım sıpanak ya da pırasa

sirkem yok benım evde yarın alayım öburgun sırkelı suya da baslayayım herseyı denıces artık

evet galiba barbunya ve ıspanak vardı bak şimdi hatırladım yine bir şeyler. ama kabak yemeğiyle aynı şekilde yapılıyor. ama barbunya zor pişer. bu yemeği sınırsız doyana kadar yiyebiliyorsun. yoğurdu istersen ayran ve cacık olarakta tüketebiliyorsun. başka hatırladığım olursa onları da yazarım.

elma sirkesinden mavibenek1 ablam çok memnun kalmış. bende de yok ama alıcam yarın.

hadi iyi geceler, yarın erken kalkmak gerekiyor malum kahvaltı dokuzda:)

yok ya bence ha limonlu sıcak su ha sirkeli su. bence farkı yok. içersin içeer. zaten içtikten sonra miden falan bulanmıyor valla. bulanacak sanıyoruz ondan içmeden kötü oluyoruz. bir bardak ılık suya bir kaşık elma sirkesi o kadar.

sabah aksam mı içiliyor o yoksa tek sabah mı kasık derken cay,corba,tatlı??hangii

amma cok sordum

:roflol::roflol::roflol::roflol:
öldürdün beni gülmekten arkada bi çıkıntı mı var kaydirigubbakcemile3
taş gibi duruyor valla
benimde popom 38 bedene oluyor belim 40 giymek istiyor kaydirigubbakcemile3

kesin nazardandır sen 2 çocuğun varken o kadar zayıflarsan nazar değeerrr
harikasın alkisalkisalkis
bende dün ilk defalkisalkisalkisa beyaz badi giydim hiçte korkmadım :sm_cool:

ohhhh ne güzel ya bende denizi çok özledim yüzmek inanılmaz zayıflatıyor canım tadını çıkar hihoyyyt

canım inan bende öyleyim bişeye sinirlenmiyim evde ne varsa hepsini yiyorum
geçen gene çok üzgündüm evdede hep lıght şeyler vardı hepsini yedim bende

canım banada kocamdan harçlık almak çok zor geliyordu. hiç istemedim bugüne kadar para eşimde o yüzden hep maaşını bana getirir kirayı faturaları öderim kenara koyarım parayı hiç harcayamam o paradan kendi istedim için arada internetten satış yapıyorum o satışlardan hep kendime bişeyler alıyorum banada çok zor geliyor eşimin çalıştığı paraya bakmak ama mecburum napıyım iş bulamıyorum senağlama
canım bence kesin evlenmeyi düşündüğünde gözün işi falan zaten görmez
eğer evlenebilcek durumdaysan bence işi hiç düşünme...

canım takma kafana düzelir elbet bir iş bulursun sonuçta dil biliyorsun imkansız yani bulamaman ama sabret biraz daha ,ayrıca erkek arkadasın seni sewiyorsa zaten anlayışlı davranıcaktır birde olmazsa işte bir söz nişan falan yapın ailelerde bilsin(biliolarmı bilmiyolarmı bilmiyorum gerçi ama)en azından bu sana zaman kazandıracaktır en az 1 yıl sonra ewlenirsiniz zaten o aradada sen iş bulmuş olursun cnm merak etme
sana aynen katılıyorum başkasından para almak çok zor olmalı :uhm:

Evet ekleştik saracığım . . .
kaydirigubbakcemile5

Neler yapıyolarmış anlatsana kıs muslara . . .
:1shok:

hani normaldede yeşil halleriyle alıyolarya ağaçtan karbon odasında gazete kağıdında yumuşatıyoalr muzları normal olanı bu yani.ama bunlar daha küçükken topluyolar muzları aldıklarında 10 cm mesela dimi bi iğne yapıyolar muzların başından o 10 cm lik muzlar bi günde oluyo sana 20-25 cm.sonra karbon iğnesi vuruyolarmış çok beklememk için olgunlaşmasını.sonra balmumu varilleri var hatta bu dışarda acaip beğendiğimiz parlak parlak elmalardada var o balmumu olayı.o balmumuna batırıyolar. onlar oluyo sana hiiiç hava almayan çok zor çürüyüp buruşan musla... yani işin özü nerde kötü gözüken meyve varsa işte o en doğalı en sağlıklısı... maalesef insan olarak fazlasıyla hilekar bi varlığız...:bbo:

yeni gelenler mi yazıo sadece sadece boy kilo bizde yazalım mı gerçi wardı listede ama
yaz tatlım yaz boy kilo ulaşmak istediğin kilo çümkü flyy bu ara yoğun biraz.cenazesi var o uğraşmasın diye ben aldım görevi geçici olarak..

saracım beni de eklermisin listeye tatlım:1.65m,58kg,55kg
bu arada öyle eski erkek arkadaşınla filan konuşma msn de bile olsa:)valla kocişin görürse klava: :):):)

ne demek ablaların tatlısı eklemezmiyim.hemen eklerim.
eski erkek arkadaşım ama şimdi çok iyi arkadaşım ve zaten eşimde tanıyo haa eski erkek arkadaşım olarak tanımıyo ama dediğim gibi gerçekten iyi arkadaşım.zaten 2 ay sonra oda evleniyo.herkes kendi hayatını kurdu anlayacağın benek aplammm şakkıdı

yafrum şıftıııkkk fuşsstttt fuşssttt (bu ıslık oluyodu) yaa bende istiyorum böle olmak.bende spora başlıyorum dün sonunda gidip görüşebildim.hatta fitness aerobik step ve pilates beraber olcak.paket program seçcem.çok güsel olcam çoook bende yağ istemiyorum bende kas istiyorum İSTİYORUUUUMMMM :jeyyar:

bitanecim ben de çok üzüldüm türkan ablamıza,Allah mekanını cennet eylesin..boşver sen ona atılan çamurlara..bilirsin güneş balçıkla sıvanmaz...

sıvamaya çalışanlar utansın zaten canım...ve dün bişeye çok şaşırdım msn ve face ime başsağlığı mesajları yazdım ve o kadar çok insan türkan saylan kim diye sordu ki... çok yazık yaa öyle bi kadını tanımayanlar var :çok üzgünüm:

bende öyleydim beneğim hatta bütün iş hayatım bilişim sektöründe geçmesine rağmen öyleydim ama şimdi 3 cep telefonum (iş,benim ailemle rahat konuşabildiğim,eşimin ailesiyle rahat görüşebildiğim) var ve pc de yapamayacağım hiç birşey yok maalesef.ama çok bunalıyorum çoook :bbo:

bende kütlelerimi fazlalaştırıp bu bıngıl bungıl yağlardan kurtulmak istiyoruuuum kaydirigubbakcemile2

maşşallah sana ablam maşşaaalllaahhhh a.s.

iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..

allah bağışlasın canımmm :asigim:

merak etme canım stresle beraber kendini yemeye veren tek sen değilsin.hatta şöyle anlatayım diyete başlaman ve sizinle tanışmadan önce çok ciddi bi depresyondaydım (hatta çok aptalca bi düşünce biliyorum şimdi kendime gülüyorum ama hayatımda ilk defa ölümü düşündüm) pek normal ve kolay bi hayat sürmedim maalesef ve hayat yorgunluğu yüzünden kötüydüm.. bi akşam eşim yok ve bollcaaa kıymalı bir makarna yaptım tv karşısında bi yandan düşünüp bi yandan yemek yiyordum ilk 1-2 porsiyonu tabakla yedim sonra nasıl ve ne zaman olduğunu anlamadan tencereyle başlamışım yemeye kaydirigubbakcemile3 çatalım tencerenin dibine sürtünce kendime geldim ve koca bi paket makarnayı yiyip bitirmişim :jeyyar: hiç unutamam o günü :1no2: :roflol:

canımmm senle bu konuyu daha öncede konuşmuştuk zaten ama tekrar konuşalım hadi :1rolleyes: bende tam 9 ay koca parası yedim.ve yaşım 26,11 yıllık çalışma hayatının sonunda böyle bişey yaşadım ben ailemden dahi para alamazken mecburen kocamdan para aldım.evlibarklımın eşi gibi benim eşimde maaşını alıp bana bırakıyordu ama emin ol sigara parasını almaya bile elim gitmiyordu hiç.aldığım zaman yaşadığım utancı kelimelerle anlatamam.
senin durumunda bizimle aynı olacak hatta anladığım kadarıyla sen daha hassas bi yapıya sahipsin.bizden daha fazla etkilenirsin bu konuda.
ve benim düşüncem işini bulmadan ve düşüncelerin biraz daha olgunlaşmadan kesinlikle evlenme.yaşın çok küçük daha canım benim.ben 26 yaşımda evlendim ve şimdi bile düşünüyorum ki 10 aylık evliyim daha çok erken evlendim...
evlilik çok önemli bi karar 1 kere değil 1000000 kere düşünmen gerekiyor canım.eskiden ailelerimiz görücü usulü evlenip mecburen alışmışlar bu hayata ama biz öyle değiliz bizim kuşak çok daha farklı.o yüzden iyisiyle kötüsüyle herşeyi defalarca tart ve öyle karar ver.ve bu kararından hiç bi zaman pişmanlık duyma...
ilk düşünmen gereken şey bir iş.hatta bu illaki senin mesleğine hitaben bir iş olmasın basamak olarak asistanlık bile düşünebilirsin.mallesef bu devirde iş seçme gibi bi lüksümüz yok.3-4 sene önce ben 5 iş teklifi arasından seçim yapmıştım ama şimdi ne oldu.9 ay işsiz kaldım ve maalesef gerçekten istediğim işi yapamıyorum ama Allaha bin şükür kendi paramı kazanıyorum artık.
çok iyi düşün canım.biz hep senin yanındayız...Şeniz
nasıl içicez onu ya ben bı kere içmiştim ööööhyyyyyy

tatlım tatlım bende ilk başta içememiştim ama içine 1 çay kaşığı bal katınca tadı hiiçte fena olmuyo.1 seferde dikiyosun kafaya ohh mis gibi ne şişkinlik kalıyo ne bişey
sabah aksam mı içiliyor o yoksa tek sabah mı kasık derken cay,corba,tatlı??hangii

amma cok sordum

canımcım ben 1 su bardağı sıcağa yakın (1 dikişte içebileceğim kadar sıcak) suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve ilk başta 1 çay kaşığıda bal koydum.artık balsız içebiliyorum :içelim:

canlarımmm bugün muz olayına son vermiş bulunuyorum.sabah güzelce 2 dilim form ekmeğim ve light krem peynirimle kahvaltımı yaptım.ve kesin tanıyı koydum muz bana yaramıyor...kaydirigubbakcemile3
2 gecedir çok kötü rüyalar görüyorum.dün gece yılanlarla uğraştım bu gecede böceklerle senağlama sabah kalktığımda çok gergin oluyorum beni en çok rahatlatan şey banyo o bile bi işe yaramıyor :1no2: ama geçecektir inşallah.şimdi daha iyiyim.melisa çayımıda içtim biraz daha gevşedim.rüya tabirindende hiç anlamam ama internete baktım yılanda böcekte düşman ve pislik kargaşa demekmiş.azcık rahatladımya illaki bişeyler olur zaten ama önemli değil ben onlarında üstesinden gelebilirim. :jeyyar:
dün akşam sonunda 3 tane spor salonu dolaştım 2 si berbat ama biri harika bir yer.ona başlayacağım.saunası havuzu bile var hatta başlayacağım program fitness,step,aerobik ve pilateside içeriyor.o yüzden çok sevdim.biraz pahalı biyer ama bedenime ve ruh sağlığıma iyi gelecek.deşarj olacağım iyi olacak :hooray: pinti kocam yine pintiliğini yapıp biraz fazla gibi gitmesenmi başka bi salonmu araştırsak falan gibi klasik laflarını attı ortaya ama bu sefer söyleyecek çok lafım oldu kaydirigubbakcemile3 uzun zamandan beri ilk defa kendim için iyi bişey yapacağım ve kimse bişeycik söyleyemez...sositososito
kıslaaar sizi çoook seviyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…