iyi geceler, yarın sıkı diyete başlıyorum. başlamazsam çok ama çok kızın bana olur mu?
aynen evlibarklıcım yaben 62 yim hala 40 giyiyorum 38 beden bi eteğin içine girdim diye nasıl mutlu oldum hele elbisede hala 42 oluo yani çok ilginç dimi benim kemiklerim çok iri ya sinir oluyorum bileklerim falan ince ama omuzlarım mübarek basketbolcular gibi 3km war birbiri arasında ee attaque nin kemikleride iriyse nasıl oluo bu off ya çok ince hakkaten ayrıcada yanlarda falan fazlalık hiç yok acaba arkada büyük bir çıkıntımı war kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
az kalsın unutuyodum canlarım yaa ben bugün okula giderken BEYAZ pantolon giydim üstüne de turkuaz badi!..birsürü de iltifat aldım laf aramızda
ama akşamüstünden beri gözlerimde yanma ve batma varnazar mı değdi ne :roflol: :))))))))))))))
İyi akşamlar kızlar:)
Bende bugün çok sağlam bir kahvaltı yapmıştrım öğlende tavuklu bulgur pilavı ve yoğurt yedim akşamı boş geçtim bugün..5ten sonra hiçbirşey yemiyorum....Çünkü ne zaman bulgur yesem ertesi gün kilo almış olarak kalkıyorumm(Bir an önce 59 u görmem lazım artık yaaa...Yaz geldi..Haftaya denize giricem inşallah bir iki kilo daha versem harika olucak:1rolleyes:
eski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..
az önce sağlam bir kaçamak yaptım..
canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...
ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını
bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...
çok pişmanım ve üzgünüm...
ablacım,
benim sorunum aslında bir tür kararsızlık
aslında benım kararım net ama hayat kosulları zorluyor benı..
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
bu durum benım feci sekılde canımı sıkıyor
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
hayatımı ertelıyorum.. resmen yasamayı bıraktım.. hersey buna endekslı
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
iş bulmadan evlenmelı mıyım?hiç kendıme yakıstıramasam da..
ablacım,
sımdı ben mezun olduktan sonra iş bulamadım. krizin de bunda buyuk etkısı oldu. iş teklıfı alabılıdgım yerler bıle son dk da krız nedenıyle ödenek ayıramıyoruz falan filan demeye basladılar..
ailem istanbulda deıl ben burda memleketten bır arkadasımla kalıyorum ve ıs arıyorum. harclıgımı ailemden alıyorum. burda iş arama sebebimse hem karıyer olanaklarının fazla olusu hem de benım 2 senedır bırlıkte oldugum bırı var. o burda calısıyor. onun ailesi de baska sehırde yasıyor.
bız aslında evlilik dusunuyoruz .bu kararı alabılcek kadar da iyi tanıyoruz bırbırımızı .. yaslarımız henuz 23 ve 26 olmasına ragmen...
ama ben iş bulmadan evlenmek ıstemıyorum.bılırsın ıste.. bu devırde.. herkesın hayatına ve kararlarına saygı duyarım ama benım yapım ve yetiştiriliş tarzım bunu reddediyor.. nasıl kocamdan harclık alırım?
benım annem ,onun annesı.. ailemizdekı butun kadınlar calısan ınsanlar.. herkes fakulte mezunu.. ben de üni. mezunuyum ama iş bulamıyorum. onunsa parlak bır karıyerı var..denk olmadıgımızı düsünüyorum. cok gurur yapıyorum. onun ailesini tanımıyorum ama bana yarın oglumuzun parasını yiyiyor diyebılrler dıye cok korkuyorum. o ise artık evlenelım dıye ısrar edıyor. iş aramaya evlendıkten sonra devam edebılırsın dıyor..
ailem hiçbirsey demese de onlara karsı da mahcup hıssedıyorum kendımı.. sonucta okul bıttı ama hala onlardan destek alıyorum.. memlekete yerlesmeyı dusunuyorum ama bu seferde onu cok özleyecegım.. ve iş durumu problemım devam edecek..
ne yapmalıyım sızce..??
Evet ekleştik saracığım . . .
kaydirigubbakcemile5
Neler yapıyolarmış anlatsana kıs muslara . . .
:1shok:
yaz tatlım yaz boy kilo ulaşmak istediğin kilo çümkü flyy bu ara yoğun biraz.cenazesi var o uğraşmasın diye ben aldım görevi geçici olarak..yeni gelenler mi yazıo sadece sadece boy kilo bizde yazalım mı gerçi wardı listede ama
saracım beni de eklermisin listeye tatlım:1.65m,58kg,55kg
bu arada öyle eski erkek arkadaşınla filan konuşma msn de bile olsa:)valla kocişin görürseklava: :):):)
Kızlar ben geldimm. hihoyyyt
Sabak 4 kayısı , öğlen az mercimek çorbası , havuç-lahana ve marul salatası (yağsız - tuzsuz) , haşlanmış brokoli ve karnıbahar , akşam üzeri 1 yeşil elma yedim.. Eve gelince midem kıyıldı , nefsime hakim oldum ye 1 ufak kerevizi rondodan geçirip yoğurt -limon karışımıyla yedim.. Hatta hepsini yiyemedim tıkandım ha.. cokacimcoook
Bu da ben 172 cm. boy şu anki kilom 68 , 1 ay 10 gün gibi bir sürede 5 kilo verdim..
bitanecim ben de çok üzüldüm türkan ablamıza,Allah mekanını cennet eylesin..boşver sen ona atılan çamurlara..bilirsin güneş balçıkla sıvanmaz...
kesinlikle haklısın bitanem..sana bişey itiraf edeyimmi?(ben biraz antikayımdır;kredi kartı kullanmam,asla televizyon izlemem,cep telofonu bile almamak için uzuuun süre direndim...) daha bir ay öncesine kadar pc başında yazışan arkadaşlara kızar,hiç sanal muhabbet olurmu, siz termometre sıcaklığı ile sevgiyle dokunan el sıcaklığını ayırt edemiyosunuz derdim...msn adresim bile yoktu..ama inan bana sizleri tanıyınca pc aracılığı ile duyguların bile iletilebildiğini gördüm..pozitiflik ve iyi niyet heryerden hedefe ulaşıyor..
kızlar kas kütlesi yağ kütlesinden cok daha agır ceker tartıda.. aynı boyda ve aynı kilodakı ıkı kısıden bırı 36 ve digeri 38-40 beden giyiyorsa mesela , ilk kısının kas kütlesi daha fazla demektır.
pırlantayı hatırlayın ayda 1 kılo verıp belden 10cm inceldım demıstı.
bende 65 kgyum ve 38bedenım. ben şaşırmadım hiç arkadasa..
o yuzden diyoruz ya spor spor spor
öpüyorum...
az kalsın unutuyodum canlarım yaa ben bugün okula giderken BEYAZ pantolon giydim üstüne de turkuaz badi!..birsürü de iltifat aldım laf aramızda
ama akşamüstünden beri gözlerimde yanma ve batma varnazar mı değdi ne :roflol: :))))))))))))))
iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..
eski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..
az önce sağlam bir kaçamak yaptım..
canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...
ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını
bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...
çok pişmanım ve üzgünüm...
ablacım,
ne yapmalıyım sızce..??
nasıl içicez onu ya ben bı kere içmiştim ööööhyyyyyy
sabah aksam mı içiliyor o yoksa tek sabah mı kasık derken cay,corba,tatlı??hangii
amma cok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?