60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demek kıza bakıyormuş ha sen kesin kırmışsındır kafasını.insanın içinde olcak tabiki haklısın. sen kocana güvendikten sonra yüzük olmuş olmamış önemlii değil

demek kıza bakıyormuş ha sen kesin kırmışsındır kafasını.insanın içinde olcak tabiki haklısın. sen kocana güvendikten sonra yüzük olmuş olmamış önemlii değil

aynen öyle canımcım insanın içinde olacak.kocama değil ben hiç bir erkeğe güvenmem.yıllaaar yıllar önce bi nişanlandım ve çok fena aldatıldım(en yakın arkadaşım zannettiğim arkadaşımla yattı) ve şu an her aynaya baktığında beni hatırlıyor kafasında 34 dikiş iziyle :roflol: ve bunu eşimde bildiği için sadece cesaret edemez ona güveniyorum kaydirigubbakcemile3

ohhhhh ellerine sağlık iyi yapmışsın keşke şeyini koparsaydın :roflol:

hem bakılması normal bır durum.. insanlık halıdır ınsanın gözu kayar ama mühim olan karsı tarafa hıssetrmeden bakması ve öyle hayvan gıbı bakmaması.. yoksa güzel kız görunce benım bıle gözum kayar yahu.. relax

ama ama ama ben göremiyorum senağlama

canım çok acıktım patates salatası yaptım biraz yiyim gelip bi daa atarım küçültüp resmi
walla bende korktum fiume haklı amaaan kızlar düşman basına walla sizin elinize düşen yandı
yok canım şaka yaptım ii olmuş bencede walla böylelerininkini koparmak lazım bişi sanıyolar kendilerini onunla

e peki en yakın arkadasına naptın bn onu daha çok merak ettim
rezil ya ne biçim arkadasmış ayy allahım karsılaştırma bizi öyleleriyle ne insanlar warya kızlar kocalarınızı koruyun böylelerinden

canımcım zaten ben bakmasına bişey demiyorum baksın ama niye elinde yüzük var diye suçluluk duyuyo.hatta pazar günü sahildeyken bi arkadaşımız daha vardı yanımızda erkek hadi gidin biraz dolaşın gözünüz gönlünüz açılsın bile dedim.giderken alyansını çıkarttırdım.ben o konularda dediğin gibi relax ım.ama olay alyansa bağlanınca film kopuyo bende laelaelaelaelae

e peki en yakın arkadasına naptın bn onu daha çok merak ettim
rezil ya ne biçim arkadasmış ayy allahım karsılaştırma bizi öyleleriyle ne insanlar warya kızlar kocalarınızı koruyun böylelerinden

ömrü hayatı boyunca unutamayacağı bi konuşma yaptım ve en okkalısında tokadımı yedi. işin komik tarafı ben o şerefsizden ayrıldıktan sonra devam etmedi ilişkileri hatta hala bekar 36 yaşında şu an.ve öyle büyük bi bedduam varki ömrünün sonuna kadarda yanlız kalmaya mahkummm :jeyyar:

anladım hayatım senı ben. seni bu maddeci tutum gerıyor. haklısın. mesela 4-5 ay önce bana tektas geldı.. sözlümsün anlamında falan filan geveledi işte.. tamam tektas guzel bırsey ve söz yüzüğü olarak şık ama ben kendımı hazır hissedemedim ya onun ıcın. pek takmıyorum ben de.. hanı özel gunlerde aksesuar gıbı tasıdıgım birsey oldu. benimki de saygı duyuyor ... zaten alısmak zor böyle seylere .. ben de evlendıkten sonra anlasırsak takmama taraftartyım..

bır de kızlar öyle bır cagdayız .. sanmayınki kocanıza üşüşecek kadınlar o yüzüğü görüp vazgececekler.. Allah kimsenin basına vermesın.. ama gunumuz hanımlarını engellemıyor böyle seyler..kımısı ıcn cazip bıle.. evlı erkek karısmaz,hak idda edemez,sıkamaz falan diye atlıyorlar direk.. ya da saranın basına gelen gıbı komsunun tavugu komsuya kaz,karısı kız gözükürmüş hesabı..sırf mal Saranın elınde dıye kıyemete bınmıs hatunun gözunde besbelli..

canım ben bu konuda çok farkli düşünüyorum.kesinlikle başkasına göz ucuyla baktığını bile görsem bitiririm herşeyi. herkesin görüşü farklı sanada sonsuz saygı duyuyorum

emin ol yamızda arkadaşları olmasaydı o göz karalığıyla onu bile yapabilirdim :lepi:

o zaman tamam yoksa fazlasıyla hak etmiş kaydirigubbakcemile3

komsunun tavugu komsuya kaz,karısı kız gözükürmüş
bu lafa bayıldım canım helal sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabi ki de.. canım moralini bozman istemem ama her insanda illaki olur.. sende de olur baskasında da bak her ınsan yapar dıyorum,her erkek demıyorum. kadınlar da yapar ve yapabılırler cunku .. ama tabıkı senın yanında esın,sevdıgın cok daha dıkkatlı olmalı.. sana olan saygısından yanı.. mesela benımkı benım yanında baktıgını falan hıc görmedım. Allah var yukarda ama ben yokken denk gelse bakıyordur heralde .. sonucta güzel olana bakılır isterse bır cıcek olsun bu ısterse bır bebek.. böyle bak olaya.. yarın öbür gün olur da basına gelırse bos yere kendını üzme dıye söyluyorum ben.

ben bu konuda çok dikkat ediyorum eşime ben bakmadığını düşünüyorum ben yokkende. belkide buna inanmak istiyorum. buna inanıp boşvermiyorum tabi heran şüphe üzerindeyim.ben aksini görmediğim için düşünmek istemiyorum.çünkü o zaman ondan soğurum kabul edemem
kendime çok bakıyorum başkalarına bakmasın diye benim temennim bu emin olamam tabi

kıslar konu kıskançlık benmde uzmanlık alanımsengözlerimebaksanabbi zamanlar coook kıskanclık yaptım daha dogrusu yaptık ama bigün vazgectim iyide yapmışım hayatı kendime zindan ediyomuşum bilmeden ayrıca erkek kadın farketmez güzele herkes bakar:) baksında bişeycik olmazyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…