anladım hayatım senı ben. seni bu maddeci tutum gerıyor. haklısın. mesela 4-5 ay önce bana tektas geldı.. sözlümsün anlamında falan filan geveledi işte.. tamam tektas guzel bırsey ve söz yüzüğü olarak şık ama ben kendımı hazır hissedemedim ya onun ıcın. pek takmıyorum ben de.. hanı özel gunlerde aksesuar gıbı tasıdıgım birsey oldu. benimki de saygı duyuyor ... zaten alısmak zor böyle seylere .. ben de evlendıkten sonra anlasırsak takmama taraftartyım..
bır de kızlar öyle bır cagdayız .. sanmayınki kocanıza üşüşecek kadınlar o yüzüğü görüp vazgececekler.. Allah kimsenin basına vermesın.. ama gunumuz hanımlarını engellemıyor böyle seyler..kımısı ıcn cazip bıle.. evlı erkek karısmaz,hak idda edemez,sıkamaz falan diye atlıyorlar direk.. ya da saranın basına gelen gıbı komsunun tavugu komsuya kaz,karısı kız gözükürmüş hesabı..sırf mal Saranın elınde dıye kıyemete bınmıs hatunun gözunde besbelli..
tabi ki de.. canım moralini bozman istemem ama her insanda illaki olur.. sende de olur baskasında da bak her ınsan yapar dıyorum,her erkek demıyorum. kadınlar da yapar ve yapabılırler cunku .. ama tabıkı senın yanında esın,sevdıgın cok daha dıkkatlı olmalı.. sana olan saygısından yanı.. mesela benımkı benım yanında baktıgını falan hıc görmedım. Allah var yukarda ama ben yokken denk gelse bakıyordur heralde .. sonucta güzel olana bakılır isterse bır cıcek olsun bu ısterse bır bebek.. böyle bak olaya.. yarın öbür gün olur da basına gelırse bos yere kendını üzme dıye söyluyorum ben.
ayy ben niye bu kadar büyük çıkıyorum anlamadım küçük gönderiyorum aslında ama nese
hiç bişey anlaşılmıyo maalesef.hatta bu fotoya göre yorum bile yapılamıyo çok kocamansın tatlımmmmm kaydirigubbakcemile3
walla kızlar size bişi anlatçam benim ablam gerçekten çok güzeldir yani bir yüz güzelliği yarışması olsa yüzde yüz birinci olur nese ablam çok erken we yanlış bi ewlilik yaptı üniversite okurken orta okuldan terk biriyle ewlendi düşünün artık annemler çok söyledi ewlenme diye ama dinlemedi
neyse şimdi aradan 6 yıl geçti dünya tatlısı bir yeğenim war 1,5 yasında ama ablam hamilelikte aşırı kilo aldı b,de ödem falan yapmış 106 kiloyla doğuma gitti şimdi 86 87 deişio we 9 gün sonra boşanma davaları war çünkü eniştem ablamı aldatmış we gerekçeside dış görünüşü deişti diye
o yüzden ewlibarklının dediği gibi kendinize hep bakın ablamda bakıodu ama yetmedi demekki
yaaaa aşk olsun küstüm abla ya
kızlar canım çok fazla çekti akşam zaten spora gitcem 1 bardak fanta içsem noolur ki
canım haklısın her kadın kendine bakmalı ama istediğin kadar bakımlı ol istediğin kadar güzel ol erkeğin içinde varsa o pislik herşekilde yapar herşeyi.bulursam o zamanki resimlerimden birini yarın taratır gönderirim buraya.şimdiki halimle alakası yok sonuçta 23 yaşında bi çıtırdım ne göbek ne kilo hiç bişey yoktu ve düğünüme 27 gün kala aldattı beni.işin özü insanın içinde olması lazım... yerimseniben
tatlımmm öyle değil küsmeee resim çok büyük o yüzden kocamansın dedim sana ama lüffen küsmeeee a.s.
kızlar rosense'n ürünlerini kullanan var mı?
kızlar rosense'n ürünlerini kullanan var mı?
haklısın ablacım öyle...
tamam tamam şakaydı zaten nie küsiim
ya ben kendimi çok yemiş hissediyorum uykumda çok war acaba bir saat uyusam mı yoksa meditasyon yada spor mu yapsam
aaaaaaaaben size söylemedim dimi bende meditasyon cd si war bi tane dün yaptım 46 dk acaip bişi ya kendimden geçmişim ama çok rahatladım sonra
bide bi yerde okumuştum meditasyon kilo wermeye yardımcı oluyo diye a.s
arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam
arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?