60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dibine kadar katılıyorum bütünnn söylediklerine canımcımmmm kaydirigubbakcemile5

walla kızlar size bişi anlatçam benim ablam gerçekten çok güzeldir yani bir yüz güzelliği yarışması olsa yüzde yüz birinci olur nese ablam çok erken we yanlış bi ewlilik yaptı üniversite okurken orta okuldan terk biriyle ewlendi düşünün artık annemler çok söyledi ewlenme diye ama dinlemedi
neyse şimdi aradan 6 yıl geçti dünya tatlısı bir yeğenim war 1,5 yasında ama ablam hamilelikte aşırı kilo aldı b,de ödem falan yapmış 106 kiloyla doğuma gitti şimdi 86 87 deişio we 9 gün sonra boşanma davaları war çünkü eniştem ablamı aldatmış we gerekçeside dış görünüşü deişti diye
o yüzden ewlibarklının dediği gibi kendinize hep bakın ablamda bakıodu ama yetmedi demekki

canım haklısın her kadın kendine bakmalı ama istediğin kadar bakımlı ol istediğin kadar güzel ol erkeğin içinde varsa o pislik herşekilde yapar herşeyi.bulursam o zamanki resimlerimden birini yarın taratır gönderirim buraya.şimdiki halimle alakası yok sonuçta 23 yaşında bi çıtırdım ne göbek ne kilo hiç bişey yoktu ve düğünüme 27 gün kala aldattı beni.işin özü insanın içinde olması lazım... yerimseniben

yaaaa aşk olsun küstüm abla ya

tatlımmm öyle değil küsmeee resim çok büyük o yüzden kocamansın dedim sana ama lüffen küsmeeee a.s.

haklısın ablacım öyle...
tamam tamam şakaydı zaten nie küsiim
ya ben kendimi çok yemiş hissediyorum uykumda çok war acaba bir saat uyusam mı yoksa meditasyon yada spor mu yapsam
aaaaaaaaben size söylemedim dimi bende meditasyon cd si war bi tane dün yaptım 46 dk acaip bişi ya kendimden geçmişim ama çok rahatladım sonra
bide bi yerde okumuştum meditasyon kilo wermeye yardımcı oluyo diye a.s

temizleme ürünleri kullandım su ana dek onun ıcın de diaadermine ya da neutrigina dsında pek bır sey kullanmadım. cıldım karma ama göz altlarımda morluklar bas gösterdı falan artık saglam cılt bakımına gerek var dıye dusundum.. loreal bilmemne gıbı dermatolojik olmayan ürünleri kullanmak ıstemıyorum. dermatolojik ürünlere baslama yasımı da erken göruyorum cunku ömür boyu kullanmak gerekıyor..(roch yada vichy gıbı urunlerı dıyorum - vichynın sadece 50faktörunu kullanıyorum yazdan yaza ama mecburum cunku tenım cok acık,günes mahvedıyor)
sımdı tam tesekküllü bir setini aldım ..dogala yakın dıye güvenmek ıstıyorum ... bakalım..

kullanan varsa paylassın dıye sordum ben de

arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam

kızlar rosense'n ürünlerini kullanan var mı?

malesef canım ben kullanmadım

hııııımmm merak ettim şimdi nasıl bişey diye hemen benimde indirmem lazım

arkadaslar bugün 1 kase puding bir kase dondurma yedim heralde verdiğim kilolarıda geri alcam

arada sırada olsun canım o kadar... at kosmuyo ya arkamızda yavas yavas verıces..

kızlar ben callanetics e baslıyorum öpüyorum hepnızı

hadı sızde ceneyı bırakın marşş marşş spora

Ben de bu sabah:

1 haşlanmış yumurta
2-3 küçük parça kaşar peynir
1 dilim light ekmek
2 tane yeşil zeytin
bol salatalık ve domates
1 kupa şekersiz çay

Ara:

Bir küçük kase çilek
3-4 tane yeşil erik

Öğlen:
1 kase yoğurt
3 tane elmalı light bisküvi

Ara:
1 tane max çubuk dondurma (125 cl)

Akşama da patlıcan közleyip yemeyi düşünüyorum

Bu arada pazara gittim,her yer tazecik çilek ve erik dolu.Şu ilkbahar harika bir mevsim yaa...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…