evt bencede harika bir mevsim bayılırım cileğe özellikle ama ben bazen abartıyorm meyve konusunu ya günde 1 kilo yiyorm cileği ek meyvelerde oluyo yanında aldırırmı kilo acabaBen de bu sabah:
1 haşlanmış yumurta
2-3 küçük parça kaşar peynir
1 dilim light ekmek
2 tane yeşil zeytin
bol salatalık ve domates
1 kupa şekersiz çay
Ara:
Bir küçük kase çilek
3-4 tane yeşil erik
Öğlen:
1 kase yoğurt
3 tane elmalı light bisküvi
Ara:
1 tane max çubuk dondurma (125 cl)
Akşama da patlıcan közleyip yemeyi düşünüyorum
Bu arada pazara gittim,her yer tazecik çilek ve erik dolu.Şu ilkbahar harika bir mevsim yaa...hihoyyyt
evt bencede harika bir mevsim bayılırım cileğe özellikle ama ben bazen abartıyorm meyve konusunu ya günde 1 kilo yiyorm cileği ek meyvelerde oluyo yanında aldırırmı kilo acaba
evt bencede harika bir mevsim bayılırım cileğe özellikle ama ben bazen abartıyorm meyve konusunu ya günde 1 kilo yiyorm cileği ek meyvelerde oluyo yanında aldırırmı kilo acaba
aldırır tabi güzelim sonuçta bütün meyvelerde şeker war kivi dışında bi düşünsene hangi meyve tuzluki yada acı zaten bize kilo yapan en kötü şey şeker deilmi az ye hepsinden ye bnm tavsiyem elma git gel elma ye walla hem cildi çok güzelleştiriyo ben mesela bir dilim elma kesip yiyorum sonra bi saat sonra bir dilim daha hem acıkmıyorum hem metabolizmam durmuyo hemde güzelleşiyorum :teytey:
Ben de sık sık senin gibi yapıyorum.Bir de elma benim barsaklarıma inanılmaz iyi geliyor,böylece kabızlık sorunu yaşamıyorum...
ya kızlar ben bi başlayamadım şu calleneticse of ya flyyycım göndermişti bana mail atmıştı bişi olmuş mail yok bulamıyorum şimdi tek tek bi daa indircem
Ben de başlayamadım..Teker teker indirdim.İlgili programım da var,herşey normal gözüküyor,fakat çalıştıramıyorum.Ben windows vista kullanıyorum,ondan mı bilemiyorum...
Ben de başlayamadım..Teker teker indirdim.İlgili programım da var,herşey normal gözüküyor,fakat çalıştıramıyorum.Ben windows vista kullanıyorum,ondan mı bilemiyorum...
canım benmkide vista ama çalışıyor bende netten indirmiştim
kızlar ben bizim ewin hemen yanında sitenin dışındaki spor merkezine gidiyorum şimdi annemle ewde biraz yaptımda spor içime sinmedi bide gidip orda yapayım
Anlamadım ben bu işi..evlibarklı hepsini teker teker yükledim.Sonra Örnart 1'in üstüne gelip onu açıyorum daha sonra sağ tık yapıp ''Onay almadan çıkart'' ı tıklıyorum.Olmuyor.Sen nasıl yapıyorsun..
canım benim eşim bilgisayar teknisyeni olduğu için bilgisayarla ilgili herşeyi ona yaptırırım kaydirigubbakcemile3 ben yapmadım sorarım ona nasıl yaptı diye akşam yazarım sana
ya sen eminmisin 68 kilo olduğuna çok ince gözüküyorsun hem 38 beden nasıl 68 kilo olur tama boyunda uzun ama anlamadım ben ya kafam karıştı fıstık gibiiiii
aynen evlibarklıcım yaben 62 yim hala 40 giyiyorum 38 beden bi eteğin içine girdim diye nasıl mutlu oldum hele elbisede hala 42 oluo yani çok ilginç dimi benim kemiklerim çok iri ya sinir oluyorum bileklerim falan ince ama omuzlarım mübarek basketbolcular gibi 3km war birbiri arasında ee attaque nin kemikleride iriyse nasıl oluo bu off ya çok ince hakkaten ayrıcada yanlarda falan fazlalık hiç yok acaba arkada büyük bir çıkıntımı war kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
iki tane oğluşum var bitanem..biri 11 öbürü 7 yaşında..
AttaQue ;
Canım harika görünüyorsun valla maşallah sana
eski formumdan hiç br sey kaybetmediğimi görmek beni çok üzdü..
az önce sağlam bir kaçamak yaptım..
canım sıkkın bu aralar,, hayati kararlar almam lazım zor durumdayım...
ne zamandır kasıyordum kacamakla çıkardım acısını
bekar evım yemekten de fukara olduğundan artık light grisiniler,light peynırler ve zeytınlerle bozuldu dıyetım.. ama öyle böyle yemedim.. karnım agrıyor sımdı yemekten..
stresli durumlarda yemeden içmeden kesılen insanlara imreniyorum...
çok pişmanım ve üzgünüm...
Merhaba kızlarrrr
Benide aranıza alırmısınız?Bende 1 aydır zayıflamaya uğraşıyorum en büyük destekçim kk!70 kg ile başladım şimdi 66,2 kg.ama ben çok uzun çalışıyorum sabah 8 akşam 8 ve hiç iznim yok .Bu 3 hafta daha böyle devam edicek.öğle yemeğimi ve ara larımı evden hergün işe getiriyorum ama sporu bi türlü tutturamadım.Ve acayip üzülüyorum çünkü bu sefer inanılmaz istekli ve azimliyim.Arada nivea ile sporda yapmaya çalışıyorum bide sabah 6 da pilates ama 1 gün oluyosa ikinci gün olmuyor.Tabi her hafta kilo veriyorum ama komik rakamlar geçen hafta 200 gr.vermişim.Ağlamak geldi içimden.Şevkim kırılacak diye korkuyorum.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?