60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yedin neden yedin buda önemlii bak yarın benim dogum gunum ben mesela nasıl yemimm o gusel pastalardan dime ama kendimi zorlucamm

doğum günün kutluu olsunnn:))a.s.

aranızda pirinç lapası yapmak isteyenler vardı acaba bugün ne yapıcaklar merak ediyorum:))))

ben dün fazla bişey yemedim sabah aç karna tartıldım 500 gr gitmişti
şimdi kahvaltı yapıyorum
peynir salata domates ve peynirle ama tuz yokk:))

ne yedin neden yedin buda önemlii bak yarın benim dogum gunum ben mesela nasıl yemimm o gusel pastalardan dime ama kendimi zorlucamm

yavrunla birlikte nice mutlu ve huzurlu ömürler geçirmeni dilerim canım,fazla abartmadan yersin ama ertesi gün telafisini yaparsan hiçbişeycik olmaz.senin doğum günün senin hakkın valla a.s

kuzucum bu hafta ben mezun olacağım için 9.takımda 1 kişilik boş yer olacak, ona başvurabilirsiniz yerimseniben
hadi gözün aydın canım
bende gidiciyim bu haftaaaaa

hiç de iğrenç değil kızlar
o değil de ben yaptım geçen hafta ama ben çok şiştim ellerim falan uyuşuyodu gece falan
kilom gitti çok şükür
yani fazla şişenlere tavsiye ederim yalnız ardından fazla yemek yemeyin hoppp geri gelir
ben ilkinde geri almıştım ama bu sefer almadım
yine düşünüyorum bu hafta yapmayı
yalnız bir gün yapın 2. gün pekkk işe yaramıyo yapanlar bilirlerrrmirmirmirmir

canım o boyy da o iloda olpu nacan ya
ben 59 oldum 1.62 boyum ve çok iğrenç gördüm kendimi
benim için ideal olan 60-61
bende mart annesiyim kızlar 1 ay sonra doğum günümüz var 3 martta doğdu minik oğlum çokk heycanlıyım ya
nasıl geçmiş 1 seneeee
yeşil çay evet çok etkili ben içtim geçen hafta bırakmıştım yeniden başlıyayım hatırlattığın ii oldu saol canımmmhihoyyyt

motherderya
doğum günün kutlu olsun şekerŞeniz
birdahaki doğumgününe daha çıtır daha saplıklı ve daha mutlu olman dileğiylea.s.

nice nice mutlu yıllar sevdiklerinle geçirceğin canıma.s.

Slm kızlar motherderya dogum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara...ben akşam lapa yapacaktım ama önceki gece yoldan gelmiştik sabahta erkende işe gelince vucudum dinlenemedi çok yorgundum ancak valizi yerleştir banyo yap evi süpür sonrada pilim bitti tabii eşim yemegi hazırladı ben üstümü degiştiriken yapmamam gerekeni yaptım bi tane hamburger yedim ekmegin için çıkararak malum kalın oluyor biraz ekmegi çünkü..sabahta büsküvü ve çay yedim birazdan kayısı yerim ayy süt alacaktım yanına unuttum neyse yarın artık..ee kızlar ne var ne yok?hcr cim dedigin gibi tek sorunumuz kilo olsun saglık olsunda oda verilir bende ilaçlarla aldım bu kadar kiloyu tamam mennun degilim ama isyanda etmiyorum sonuçta ortada bir netice var iyi adımlar atıyorum inş karşılıgını tez zamanda görürüm hayırlısı ile...

canım seni son kez uyarıyorum yine:))))
dün yaptığım tüm pirinci çöpe attım akşama kadar tadı ağzımdaydı çok kötü(

çok alakasız ama bişey sorabilir miyim? bu ruh hali ibarenizi siz mi değiştiriyorsunuz ve nasıl yapıyorsunuz?

canım seni son kez uyarıyorum yine:))))
dün yaptığım tüm pirinci çöpe attım akşama kadar tadı ağzımdaydı çok kötü(

banamı diyorsun kız ayy ben farketmemiştim uyardıgını ne bileyim yogurtla pul biber nane ile güzel olur gibi geldi normalde pilavla yogurdu bende sevmem ama baharat biraz degiştirir tadı diye düşündüm..azıcık deneyeyim diyorum ama unutmazsan tabiiçaktırma ben tavayı pişirmeden önce peçete ile yaglarım zeytinyagıyla ama..

sayfanın en üst sol köşede senin bilgilerin var msj falan yazıyor orada ruh halim ibaresi var üstüne tıkla seçenekler açılır..

bende bu ölçülere uyuyorum yaş 34 1.65 boy 68 kilo çokkk bana ama vermek istiyorum lütfen yardım edin yüksek tansiyonumda var

yoğurtla yense bende yerdim canım ama yoğurt yasak deniyor((((

sende canım baya çaktırmadan iş götürüyon hee. tavaı yağlamalar falan:roflol::roflol:

Şeniz doğum günün kutlu olsun arkidişim benimde yarın senle biz aynı burçtanız bak yaww

öğlen kara lahana yemeği yedim bir tabak ,şimdide limonlu ıhlamurumu içiyorum,mutluyum :))

sabah 2 dilim kepek ekmek, çay, domates, salatalık

arada grisini yedim canım meyve istemedi

öğlen peynir kepek ekmek ve çorba

birazdan da meyve yicem:))

allah nazarlardan saklasın bizi kızlar masallah bu aralar hiç kaçamak yapmıoz tam gaz dewam edioruz yawhihoyyyt

allah nazarlardan saklasın bizi kızlar masallah bu aralar hiç kaçamak yapmıoz tam gaz dewam edioruz yawhihoyyyt

merhaba arkidişler nasılsınız a.s.
ben birkaç gündür öyle kaçırdımki korkumdan tartıya bile çıkamıyorum klava: kaç gündür misafir ağırlıyorum ama bitti artık yarından itibaren sıkı bir diyet uygulayacam kaçarı göçeri kalmadı bu işin inşallah başaracağız birlikte :teytey:

deryacığım nice yıllara canım bebişin ve tüm sevdiklerinle birlikte huzurlu sağlıklı mutlu yıllar diliyorum Şeniz

arada olur canım böle kaçamaklar ama önemli olan bunun farkına warıp kendine ceki düzen wermek sen zaten süper zayıflamssın fıstıkım hersei bizden daa ii biliosun a.s.

arada olur canım böle kaçamaklar ama önemli olan bunun farkına warıp kendine ceki düzen wermek sen zaten süper zayıflamssın fıstıkım hersei bizden daa ii biliosun a.s.

ama artıkın kaçamak yoooooooook kötükedihüso
canlarım birkaç gün kendimi çok sıkacam telafi için ve her gün sizlerle paylaşacam tamammı ama eğer az yersem lütfen bana çok az yiyosun demeyin
burayada 03 02 2009 tarihini yazıyorum ve kendime 15 gün süre koyuyorum bu demektirki 18 şubattan sonra normal diyetime dönecem bakalım neler yapabilecem hepinize kolay gelsin şekercikler iyi akşamlar :a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…