ne yedin neden yedin buda önemlii bak yarın benim dogum gunum ben mesela nasıl yemimm o gusel pastalardan dime ama kendimi zorlucamm
ne yedin neden yedin buda önemlii bak yarın benim dogum gunum ben mesela nasıl yemimm o gusel pastalardan dime ama kendimi zorlucamm
hadi gözün aydın canımkuzucum bu hafta ben mezun olacağım için 9.takımda 1 kişilik boş yer olacak, ona başvurabilirsiniz yerimseniben
hiç de iğrenç değil kızlaryeter anacım sende hedefe ulaşmışın zati bizi çatlatma yahu şurda veremiyoz zati bak günlere kaldık iğrenç tadı olan pirinç lapası bile yamayi düşünüyoz ama napcen başa gelen çeklir datrısı bizim başımıza inş. canım hedefe bi an önce oulaşalım kızlar bu arada evlilik bölümünde düğün albümlerimiz diye bi konu açtım düğün albümlerimizi koyalım herkese güzelliğimizi kanıtlayalım sırnaşık şey hihoyyyt
canım o boyy da o iloda olpu nacan yabiraz geçte olsa bende bu grupta olmak istiyorummm
boyum 1.72 kilom 61
istediğim kilo 57 ama bir türlü veremiyorum,bu kilo aralığında vermek çok zor yaa
napmam lazım nasıl bi diyet uygulamam lazım bilmiyorum,benim gibi olan varmı,ne yaptınızz??
bende mart annesiyim kızlar 1 ay sonra doğum günümüz var 3 martta doğdu minik oğlum çokk heycanlıyım yacanım benim nick ine bakılırsa sende benim gibi nisan annesisin aynen bende senin gibi hamile kalmadan 56 kiloydum 78 kiloyla dogurdum suanda vere vere 68 oldum ama sanki kaldı böle hiçç gitmeye niyeti yok :1no2:
birbirimizi motive edelim bacım.abur cubur yok bol su var yeşil çay ve az ve genelde sebze yemekleri var 7 den sonra yemek yok acıkılırsa su yada yeşil çay canım arkadaşım kader arkadaşım benim senağlama
motherderya
doğum günün kutlu olsun şekerŞeniz
birdahaki doğumgününe daha çıtır daha saplıklı ve daha mutlu olman dileğiylea.s.
canım seni son kez uyarıyorum yine:))))
dün yaptığım tüm pirinci çöpe attım akşama kadar tadı ağzımdaydı çok kötü(
banamı diyorsun kız ayy ben farketmemiştim uyardıgını ne bileyim yogurtla pul biber nane ile güzel olur gibi geldi normalde pilavla yogurdu bende sevmem ama baharat biraz degiştirir tadı diye düşündüm..azıcık deneyeyim diyorum ama unutmazsan tabiiçaktırma ben tavayı pişirmeden önce peçete ile yaglarım zeytinyagıyla ama..
allah nazarlardan saklasın bizi kızlar masallah bu aralar hiç kaçamak yapmıoz tam gaz dewam edioruz yawhihoyyyt
merhaba arkidişler nasılsınız a.s.
ben birkaç gündür öyle kaçırdımki korkumdan tartıya bile çıkamıyorumklava: kaç gündür misafir ağırlıyorum ama bitti artık yarından itibaren sıkı bir diyet uygulayacam kaçarı göçeri kalmadı bu işin inşallah başaracağız birlikte :teytey:
deryacığım nice yıllara canım bebişin ve tüm sevdiklerinle birlikte huzurlu sağlıklı mutlu yıllar diliyorum Şeniz
arada olur canım böle kaçamaklar ama önemli olan bunun farkına warıp kendine ceki düzen wermek sen zaten süper zayıflamssın fıstıkım hersei bizden daa ii biliosun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?