60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

istediğim gibi finalimi 3 fırın köfteyle yaptım kızlar,birazdan spor yapacağım,hee birde küçük elma yer bugünü tamamlarım.iyi akşamlar herkese..

bende kiloluyum 66 kiloyum homini gırtlak yerim hamama gittim utandım millet çöp gibi yaza kadar bikiniye sığmazsam banada yeliz demesinler
bugünü saymayım çünkü çoookkkk yedim çoookkkkk
çok acıkıpta nevrim dönünce ne edecemm yaaa

sık sık ye canım fasla acıkmassın hemde az yemiş olursuncokacimcoook

bizim grup çok sessiz bu akşam kim korkuttu siz söyleyin bakem kötükedihüso

yoksa fazlamı kaçamak yaptınızda sizmi saklanıyosunuz çabuk söyleyin klava:

ilk doğum gününü kutlar daha nice senelere tüm sevdiklerinle geçirmen ümidimle....gelelim şu kilo işine aynen canım ya gerçekten de öyle üstümde kaldı bir türlü gitmiyor şu kilo...ama hiç dikkat etmedimşimdiye kadar şükür ki ne aldım n verdim ama eski kilomuda özledim kıyafetler falan olmuyo.ama bana bugun kızz sabahtan beri bişiy yemeyen ben ,akşam bi güzel böreği götürrrrsenağlama sonra pişman oluyorum.evet motiveye ihtiyacımız olacak hırs yapmalıyız.. su alışkanlığı edinmem lazım ilkten hakket yaaa kader arkadaşıyızz kaydirigubbakcemile5

kızlar aranıza ben de geldim
ama şu an çok mutsuzum
kilo verdim sanıyorum 3 kilo almışım
50 kilodan 65e çıktım hala inanamıyorum arkadaşlar..destek olun lütfen buna öyle ihtiyacım varki..
off yaa bunu halledersem kendimle gurur duyucamşutarafagitti

ve şunu da ekliyorum
yarın bu işe kesinlikle başlıyorum. kaçış yok. size yemin ediyorum.
bu ne yaa
15 kilo aldım resmen bi dur demek lazım artıkın sengözlerimebaksanab

canım imzanı değiştirirken yazınıda değiştirirmisin şeker
inan gözlerim fena oldu

buraya takıl acaip motive olursun şeker..

aman tanrım tamam bayanlar sakin olun teslim oluyorum.
bozarsam etim sizin kemiğim ailemin

günaydunn fıstuk bacularımhihoyyyt
güne ccook güsel bi haberle basladımhihoyyyt
61 oldum 1kilo daha werdimhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…