bende bu sabah az sekerli çay çok azcık ekmek we bayılarak yediğim çökelek peyniri yedim.bilenler wardır o peyniri:enbuyukkk:
ham çökelek diye bir şarkı vardıı:) ordan biliyorumm:roflol:
biliyorum şekerim çokda severim yemiş kadar oldum valla afiyet olsun
kaydirigubbakcemile3canım anne annem köyden gönderio nası yapıldıgını tam bilmiorum ama bi çesit we kalorisi en az olan penir ender saraçtan dinlemiştim öle diodu cokacimcoook
canım ben yoğrutlu naneli bibreli yıyorum 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyorum her öğün 1 kase yiyorum tadı da çokkk güzel ya ben beğeniyorumyoğurtla yense bende yerdim canım ama yoğurt yasak deniyor((((
sende canım baya çaktırmadan iş götürüyon hee. tavaı yağlamalar falan:roflol::roflol:
ohh maşallah benim fıstıklarıma a.s.
canım ben yoğrutlu naneli bibreli yıyorum 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlıyorum her öğün 1 kase yiyorum tadı da çokkk güzel ya ben beğeniyorum
yoğurtsuz yenmez canım naptın sendeee
ayy saol canım keske gönderme imkanım olsa da göndersem
günaydın kıslarr a.s.
dünkü menüm ;
sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: bikaç kurukayısı
ara: kahve
öğlen: yarım pors. bulgur+fırında patates köfte+bikaç kaşık yoğurt
akşam: az çorba+lahana yemeği+yarım dilim kepekli ekmek+biraz yoğurt
ara: kahve
arkadaşlar merhaba bende 165 boy ve 67 kiloyum 58 olmak istiyorum şimdilik nerden başlayım ne yapayım bana yardımcı olurmusunuzz
hmm bnce işe düzenli beslenmekle basla.ekmegi mümkün oldugunca azaltmaya bak.tabii tatlı,tuzlu,yağlı seyleri felan min.indr hatta yemesek daha ii ama arada kaçamklar oluo cokacimcoooksnra yapabiliosan spor yap sitede yapabilcegin tarzda sporlar bulabilirsin hihoyyyt akıl wermek gbi olmasın siz ablalarım dururken sadece fikrimi söledim
dehset kilo werenler war burda:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?