Hoşbulduk arkadaşım
Tavsiyelerin için teşekkür.Zaten beslenmede bi sorunum yok hatta çok iyi gidiyorum suyumu,yeşilçayımı aksatmadan içiyorum yemeklere çok dikkat ediyorum.1 ayda iki kaçamağım oldu onlarda önemsiz.Sağdece pazartesi günleri tartılıyorum.Zaten haftada 1 kg den fazla vermek istemiyorum.Ama işte bi sporum düzensiz.İnşallah hep beraber istediğimiz sonuçları elde ederiz.
Bu arada yaşım 30 boyum 1.56.
Canım hemen yazayım:)
Kahvaltı:Şekersiz çay
1 karper kadar beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen:3 köfte kadar et,tavuk,balık
yağsız bol salata
Akşam:4 köfte kadar et tavuk balık
yağsız bol salata
et yersen 120 gram kadar,tavuk 200 gram kadar,balık 240 gram kadar...
Gece:1 adet meyve
ve tabiki 3 lıtre su...
Liste aynen böyle canım
Sadece protein içerikli bir şok diyet programı 2 gün yapılıyor 1 kilo verdiriyor...
İnşallah başarılı olursun Mervecim..
Kolay gelsin canım..kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlarrrr
Benide aranıza alırmısınız?Bende 1 aydır zayıflamaya uğraşıyorum en büyük destekçim kk!70 kg ile başladım şimdi 66,2 kg.ama ben çok uzun çalışıyorum sabah 8 akşam 8 ve hiç iznim yok .Bu 3 hafta daha böyle devam edicek.öğle yemeğimi ve ara larımı evden hergün işe getiriyorum ama sporu bi türlü tutturamadım.Ve acayip üzülüyorum çünkü bu sefer inanılmaz istekli ve azimliyim.Arada nivea ile sporda yapmaya çalışıyorum bide sabah 6 da pilates ama 1 gün oluyosa ikinci gün olmuyor.Tabi her hafta kilo veriyorum ama komik rakamlar geçen hafta 200 gr.vermişim.Ağlamak geldi içimden.Şevkim kırılacak diye korkuyorum.:1no2:
Eminim bitanem yanlış yok :) Teşekkür ederim iltifatın için fazla kilosu olan bi fıstığım heralde :) :çok üzgünüm:
Ayh az gülmedim ilahi durcheinander kaydirigubbakcemile3
Omuz genişliği bence güzeldir , bende bileklerimi ince buluyorum ve sevmiyorum mesela ama kime sorsam ince bilek daha güzel durur diyor bana da kalın bilek güzel geliyo enteresan tabi :sm_confused:
Arkada büyük çıkıntı yok bu arada , popom biçimlidir söylemesi ayıp
AaAaa canım Allah bağışlasın , maşşallah sana
Canım o senin harikalığın teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
Tatlım bak bugün ben ne yaptım biliyo musun , 3 adet sigara böreği 10 a yakın profiterol , 1 browni , az kısır ve yanında türlü kalorili mamalar hepsini höpür höpür yedim bi de utanmadım sade gazoz içtim , öğlen oldu bunlar :tomato:
Vericez napalım , isteyerek yedim ama kendime hakim olamama durumum olmadı , arkadaşlar toplanmışlardı bende uyum sağlamak istedim muhabbetle de güzel gitti yani..
1-2 kilo almışımdır heralde
Pişman olmak bi işe yaramaz şu saatten sonra bir seçim yaptım ve bedelini ödiycem yapacak bişi yok..
Bu arada canını sıkan konuyu da okudum , bence bu bir engel değil , ben çok güzel işimi bırakıp başka bir şehre taşınmak zorunda kaldım evlendiğim için , ve senin dediğin gibi başka birinden para istemek o kadar zor geldi ki ilk zamanlar.. Daha sonra iş buldum ve çalışmaya başladım o istediğim paranın kat be katını evimiz için kazandım , tabi bu konuda eşimin hiç sıkıntısı yoktu sıkıntı duyulacak birşey olarak da görmedi aslında ama işte guruluyuz galiba biz biraz.. Sen de evlendikten sonra çalışmaya başlayabilirsin eğer evliliğe hazırsanız.. Umarın erkek arkadaşının annesi babası akrabaları da kendisi gibi iyidir. Allah hayırlı kısmetler nasip etsin canım a.s.
Luna,
Bende de açılmadı. Winrar yüklü değilmiş. Sonra onu yükledim. Gene olmadı . Bu seferde codec bileşenleri ile ilgili sorun çıktı. Uğraştım o ayarları yapamadım. Ben de erkek ark. a sordum. O halletti. Sanırım media playerın uyumlu sürümünü yükledi. Öyle halloldu. ben de detaylı bir şekilde sorarımona. Umarım çözeriz problemini.
Bu arada ben 4. seansımı az önce tamamlamış bulunuyorum.
Merhaba kızlarrrr
Benide aranıza alırmısınız?Bende 1 aydır zayıflamaya uğraşıyorum en büyük destekçim kk!70 kg ile başladım şimdi 66,2 kg.ama ben çok uzun çalışıyorum sabah 8 akşam 8 ve hiç iznim yok .Bu 3 hafta daha böyle devam edicek.öğle yemeğimi ve ara larımı evden hergün işe getiriyorum ama sporu bi türlü tutturamadım.Ve acayip üzülüyorum çünkü bu sefer inanılmaz istekli ve azimliyim.Arada nivea ile sporda yapmaya çalışıyorum bide sabah 6 da pilates ama 1 gün oluyosa ikinci gün olmuyor.Tabi her hafta kilo veriyorum ama komik rakamlar geçen hafta 200 gr.vermişim.Ağlamak geldi içimden.Şevkim kırılacak diye korkuyorum.:1no2:[/QUOTE
Öncelikle hoşgeldin..
1ayda 4kg vermıssın.. bence aylık ciron gayet sağlam! :) canım kilo vermek vermek sabır ve azim işidir.. hiç kaçamak yapmadığım ve spor yaptığım halde bir ayda 1.5 kg verdiğim zamanlar oldu .. eğer o zaman şevkim kırıldı dıye bıraksaydım bu işi su an da olduğum kiloda olamazdım..ayrıca gene aynı şeyi üstüne basa basa söyleyeceğim . Dünya Sağlık Örgütü ayda 2-4 kg arasını ö-n-e-r-i-y-o-r...
sağlıklı zayıflamalar dilerim.
motivasyonunu kırma lütfen...
Evet sanırım mediaplayer'de benim sorunumda.Çünkü ekrana mediaplayer açılmış gözüküyor ama oynatmıyor,öylece içi boş kalıyor.Teşekkür ederim ilgine,arkadaşına sorarsan memnun olurum..a.s.
Ne güzel sen başladın,ilerledin bile..Darısı bizim başımıza...kaydirigubbakcemile2
aldırır tabi güzelim sonuçta bütün meyvelerde şeker war kivi dışında bi düşünsene hangi meyve tuzluki yada acı zaten bize kilo yapan en kötü şey şeker deilmi az ye hepsinden ye bnm tavsiyem elma git gel elma ye walla hem cildi çok güzelleştiriyo ben mesela bir dilim elma kesip yiyorum sonra bi saat sonra bir dilim daha hem acıkmıyorum hem metabolizmam durmuyo hemde güzelleşiyorum :teytey:
Meyvelerin kalorileri :
Bu da eğlenceli bir şarkı dinleyip göbek atıyoruz bir nevi spor hadi bakalım oturmak yok
Tıkla --> Dailymotion - Azis - Zabravi me - a Musique video :sm_cool:
Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.İrademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.
Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.İrademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.
Luna,
Bir şey soracaktım. Hangi pazar bu dediğin? Bana çok uzak değilse gitmek istiyorum bende. İstediğim gibi bir semt pazarı bulamadım henüz İstanbul'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?