60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk arkadaşım
Tavsiyelerin için teşekkür.Zaten beslenmede bi sorunum yok hatta çok iyi gidiyorum suyumu,yeşilçayımı aksatmadan içiyorum yemeklere çok dikkat ediyorum.1 ayda iki kaçamağım oldu onlarda önemsiz.Sağdece pazartesi günleri tartılıyorum.Zaten haftada 1 kg den fazla vermek istemiyorum.Ama işte bi sporum düzensiz.İnşallah hep beraber istediğimiz sonuçları elde ederiz.
Bu arada yaşım 30 boyum 1.56.

Şu anki kilon ve hedefini de belirt canım
Seni de listemize ekleyelim..
Hatta istersen bi kilo cetveli yapim sana?

Duygucum geçmiş olsun , öperim oğluşunu :teselli:
Bu arada bu protein diyetini diyetisyenden mi almıştın canım sen?
Çünkü bu diyetisyenlerin verdiği ertesi gün diyetine çok benziyor..
Karbonhidratın yağa dönüşmesini engelleyen diyet değil mi?

Kolay gelsin canım..kaydirigubbakcemile2

Luna,
Bende de açılmadı. Winrar yüklü değilmiş. Sonra onu yükledim. Gene olmadı . Bu seferde codec bileşenleri ile ilgili sorun çıktı. Uğraştım o ayarları yapamadım. Ben de erkek ark. a sordum. O halletti. Sanırım media playerın uyumlu sürümünü yükledi. Öyle halloldu. ben de detaylı bir şekilde sorarımona. Umarım çözeriz problemini.

Bu arada ben 4. seansımı az önce tamamlamış bulunuyorum.

Hoşgeldin..Sağlıklı kilo vermeler diliyorum,vermeye başlamışsın bile..200gr'a da komik deme..Önemli olan az ya da çok vermen,almamışsın ya ona bak...:enbuyukkk:

sağlam götürmüşsün . Valla keşke ben de böyle mahvetseydim diyetimi.Tatlılı ,börekli... hem de öğlen...

canım sende kendi tecrübelerini özetlemişssin. çok tesekkür ederim.benim sorunum zaten yetişkin kadın sorunu.. hemen hemen herkesın basına gelebilecek bir durum.

kızlar, hepiniz ayrı ayrı o kadar haklısınız ki..bu konuyla ilgili okuduğum her entry de kafa salladım.aslında eğitimime cok da uygun olmayan işler buldum. ya da koşulları çok zor olan. ben çalışacaktım ama annem-babam-abim-sevgilim-kuzenim herkes müdahale etti...
haklılardı da...hak vermesem dinlemezdim kimseyi zaten.. ama hayat cok zor .. benek ablamın da dediği gibi hayat eli sopalı bir öğretmen...bakalım beklemekten baska çarem yok..ve sabretmekten...

Evet sanırım mediaplayer'de benim sorunumda.Çünkü ekrana mediaplayer açılmış gözüküyor ama oynatmıyor,öylece içi boş kalıyor.Teşekkür ederim ilgine,arkadaşına sorarsan memnun olurum..a.s.

Ne güzel sen başladın,ilerledin bile..Darısı bizim başımıza...kaydirigubbakcemile2

ya canlarım callenaticsi biri banada gönderebilir mi indiremiyorum bir türlü olmuyor ya kota sorunu olmayan bi arkadas gönderebilirse çok sewinicem

Luna,
Bir şey soracaktım. Hangi pazar bu dediğin? Bana çok uzak değilse gitmek istiyorum bende. İstediğim gibi bir semt pazarı bulamadım henüz İstanbul'da.

cnm sekerli meyvelerden daha az yemeye calıscam bildiğim kadarıyla yesil erikte fazla kalori yok zaten yiyince mideyi sisiriyo hep su iceriyo elmamı yiyorum ama günde 3 tane onuda 1e indirsem heralde iyi olr

kızlar simdi cay koycam birazdan elmalı pasta yaptım biraz önce yine tatlı ama olsnbugün tatlı seyleri asırı kacrdım bir iki tane yiyim ne yapayım canım cok istedi HADİİİİ KIZLARRR CAYAA GELİN BANAAAAsırnaşık şey

Bugün bu sayfada oluşumun nedeni günah çıkarmak,iki gündür kendimi kaybetmiş bi şekilde yiyorum kafam o kadar dolu ki sanki yemek yersen rahatlayacağım.ırademi kaybettim,gören ve yahut nerde olduğunu bilen varsa ne olur bana ulaşsın.

olsun canım ya arada bi kaçırmann bi zararı olmaz!!! yeterki nasıl olsa bozdum diye bırakma kendini şimdiden itibaren devam et yine diyetine yarın az yiyip kaçırmayarak telafi edebilirsin!!cokacimcoook

buyrun burdan yakın bir acil vaka daha... senağlama

Luna,
Bir şey soracaktım. Hangi pazar bu dediğin? Bana çok uzak değilse gitmek istiyorum bende. İstediğim gibi bir semt pazarı bulamadım henüz İstanbul'da.

Ben Bakırköy'de oturuyorum.Benim salı günleri iki alternatifim oluyor pazar konusunda.Biri İncirli Cad. Kartaltepe'de kurulan pazar,biri de Bakırköy-Osmaniye'de kurulan pazar..İncirli pazarı çok kalabalık oluyor ama kaliteli şeyler geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…