famirr mesaj sürem dolsun diye bekliyorum sakın mesaj kutunu dolu bırakma hee yazcam birazdan
canım benim çok teşekkür ederiz....burda hep faydalarından bahsetmişler.o zaman meyvesini gönül rahalığıyla yiyebiliriz o mu anlaşılıyor...:26::26:
ammada pahalıymış beee
dimek altın çilek yetiştirsek köşe olucaz. acep çanakkalede yetişirmiki :26:
Altın çilek meyvesinin az yetişen bir meyve olması sebebiyle bu yoğun talebe cevap vermekte zorlandığımız dönemler olmaktadır.
Son zamanlarda piyasaya sürülen ve içeriğinde Altın çilek meyvesi bulunduğu ileri sürülen hap/kapsül türü ürünlerin firmamız ile bir ilgisi bulunmamaktadır.
Bu ürünlerin içeriğinde Altın çilek bulunup bulunmadığı, insan sağlığı üzerindeki etkileri bilinmemekte olup, halkımızı bu ürünlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmayı bir borç biliriz.
Halkımızın kendi sağlıkları için bu tür ürünlere kesinlikle itibar etmemelerini önemle duyurur saygılarımızı sunarız. bunu da not düşmüşler....
kızlar aranızda sahuna eşofman kullanan var mı
ben örtülü oldum için yürüyüşlerde uzun birşeyler giyiyorum...ama nette haşema tarzında sahuna eşofman gördüm faydası varmıdır acaba...
:26::26:
bencede canım tazesi varsa al dene bencede ....meyve sonuçta değilmi ...rica ederim tatlım
canım sabah aç karna 2 tane yemek gerekiyomuş suyla beraber
ilacının bi zararı olabilir ama meyvesinin sanmıyorum
diğer meyvelerin bi zararı nasıl yoksa bununda olmaz heralde
bi kutu alıp denemek lazım bence
bugün alsam mı acep diye düşünüyore şu anda :26::26:
hehe biri de iş kapısı buldu kendine
kız antalyada yetişen şey orda da yetişir mi ki?
ne dersin, bak hem senede 3 kez hasat yapıyomuşsun, paraya para demez çilek dersin wallahi
kızz para konusunda kafam çok çalışır benim ailecek çok severiz parayıırica ederim tatlım
canım sabah aç karna 2 tane yemek gerekiyomuş suyla beraber
ilacının bi zararı olabilir ama meyvesinin sanmıyorum
diğer meyvelerin bi zararı nasıl yoksa bununda olmaz heralde
bi kutu alıp denemek lazım bence
bugün alsam mı acep diye düşünüyore şu anda :26::26:
hehe biri de iş kapısı buldu kendine
kız antalyada yetişen şey orda da yetişir mi ki?
ne dersin, bak hem senede 3 kez hasat yapıyomuşsun, paraya para demez çilek dersin wallahi
kızlar aranızda sahuna eşofman kullanan var mı
ben örtülü oldum için yürüyüşlerde uzun birşeyler giyiyorum...ama nette haşema tarzında sahuna eşofman gördüm faydası varmıdır acaba...
:26::26:
nugişş sıcak iklim diyo sen antalyada yetiştirebilrisin çok pahalı kızz valla kurutup satsan köşe olursun iyi düşün
bugün pazar var apartmanın önünde. benim yaramazlarda camda. sabah beri pazarı izliyorlar konuşup duruyorlar. zabıta gibi pazarı denetliyorlar. pazar olduğu vakit camdan gelmezler tüm gün camda olurlar kalabalık hareketli oluyor çok seeviniyorlar
altın çilekte altın tozu filanmı var :26: niye çilek deniyyo çilek tadındamı. kim bulmuş bunu. ülkemizde yetişiyormu :26:
canım öncelikle geçmiş olsun.akşama temizlersin artık napcan.
ben sauna eşofman almıştım.İlk başta hergün işten sonra onu giyer evin içinde koşardım işlerimi yapardım. acayip terletiyor. düzenli olarak kullandın mı faydası var cildi yeniliyo resmen. zaten beyazım iice benbeyaz olmuştum
rengi sarı diye altın diyorlar şeklide domates gibi aslında tazeyken.
bende kurusu var görümcem geldiğinde bırakmış burda arada çayın yanında yiyorum tadı güzel ben sevdim kuru meyve olarak yenebilir ama bence mucize yaratmaz. bol bol reklam her sene bişi çıkıyo bi sene lahana hapı bi sene elmakrom bi sene biber bi sene acai bi sene bilmem ne bu sende bu
rengi sarı diye altın diyorlar şeklide domates gibi aslında tazeyken.
bende kurusu var görümcem geldiğinde bırakmış burda arada çayın yanında yiyorum tadı güzel ben sevdim kuru meyve olarak yenebilir ama bence mucize yaratmaz. bol bol reklam her sene bişi çıkıyo bi sene lahana hapı bi sene elmakrom bi sene biber bi sene acai bi sene bilmem ne bu sende bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?