üffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: eşim aradı.eve gitmiş mutfağı su basmış.halı su içindeymiş...yağan fala yağmurdan lağamsuları her yerde taşıyormuş...eşim kokmuyor ev sadece halı sırılsıklam dedi...yaaaaa bu mutfağın halısının çektiği ney ya...daha geçende makia suyu patlamıştı berbattı...gönderirim gene yıkamaya...
üffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84: eşim aradı.eve gitmiş mutfağı su basmış.halı su içindeymiş...yağan fala yağmurdan lağamsuları her yerde taşıyormuş...eşim kokmuyor ev sadece halı sırılsıklam dedi...yaaaaa bu mutfağın halısının çektiği ney ya...daha geçende makia suyu patlamıştı berbattı...gönderirim gene yıkamaya...
bende pazara gittim bişeyler aldım market filan onları yerleştirdim kocişin pilavını yaptım pudinge bisküvi koyunca çok seviyo onu yaptım çorbamda ateşte. çok yoruldum daha düzelemedimya ondan. hastayım ama mubişlerim anlamazki gözümün içine bakıyorlar bugündemi bişey vermeyeceksin bize diye. onlarada yumurta maması vericem birazdan yoksa gün boyu sararlar bana
yok başka odalarda yokmuş.salonun yönü yukarıya doğru su wc ye doğru gitmiş lavabo halılarımda batmış yanii...kötü olmuş yaaa başka odalarda varmıymış peki
kızlar öğle menümü yazayım size...herkese afiyet olsun öncelikle
1 dilim k ekmeği
1 kase yoğurt
8 yemek kaşığı ıspanak kavurma
1soda
arada 6 çilek
1 yeşil çay
ah canım ya geçmiş olsun birgünde bizim banyoyu su bastı hemen yerdekileri makinaya attım banyo takımını ama senin işin daha zor ..sabır
evet yaaa benimde lavabo halımı makinaya atarımda mutfak halıyıkamaya gidecek malaesef halı yıkayacak yerim yok...
canım eline sağlık....vallaha bizde eşimde bişey yemiyor diye yapmıyorum...ne tatlı ne yemek ev evden çıktı 6 kilo verdi eşim o hemen verir ve çok zor kilo alır...komşunun tabakları bende ne vereceğimi şaşırdım kadına...acılı galetamı versem kaseyede elma sirkesi koysam diğer kaseyede yeşil çay......
ahh canımcım geçmiş olsun.
bir arkadaşım var buradan belki tanıyorsunuzdur. keremce_
oğlu hasta ateşi çok yükseliyor bademcikleri yüzünden
havale geçirme tehlikesi olduğundan 20 gündür perişanlar.
bugün bir aradı için için ağlıyor
bütün evini su basmış kış günü yağmurlu memleket nasıl kurur o ev ?
çok üzüldüm çok
canım kıyamam sanaı
önce bi sakinleş
eşin kokmuyo demiş, inşallah öyledir
seni daha da germemek için öyle dememiştir umarım
halıyı yıkatmaya verirsin o sorun değil de
sudan zarar görecek bişiler varsa mutfakta eşin onları dışarı çıkarsın bence
walla şimdiden kolay gelsin canım
cimcimecim geçmiş olsun canım hiç sorun etme olurmu.allah daha kötülerinden sakınsın canım bi şekilde temizlenip ıslanan yerde kurur olur biter ha biraz yorulcan belki ama yapcak bişey yok canım olan olmuş artık
benim eşimde dün altın çilek sipariş vermiş çok kızdım zaten ben diyet hazırlıyorum neden aldın diye.eşim çok çabuk kilo verebiliyor.arkadaşları kampanyadaymış sipariş vermiş bizimkide hemen atlamış oda vermiş...:84:arkadı kullanıyor 15-20 gündür kilo vermiş.ama adam sabah akşam ciğer tam dürüm yiyiyor sürekli tıkınıyor.miğde küçülmezse ilaca güvenip yiyiyorlar.ya sonrası hayatları boyunca ilaçlamı yaşayacakler...bıraktıkları anda tekrar alacaklar çünkü yeme alışkanlıklarını değiştirmedikçe ne faydasıolacaksa...sakın arkadaşlar aranızda kullanmayı düşünen varsa kullanmasın.kullanıp önce sevinirsiniz belki ama sonra kat kat alırsınız dikkat lütfen sakın...
benim eşimde dün altın çilek sipariş vermiş çok kızdım zaten ben diyet hazırlıyorum neden aldın diye.eşim çok çabuk kilo verebiliyor.arkadaşları kampanyadaymış sipariş vermiş bizimkide hemen atlamış oda vermiş...:84:arkadı kullanıyor 15-20 gündür kilo vermiş.ama adam sabah akşam ciğer tam dürüm yiyiyor sürekli tıkınıyor.miğde küçülmezse ilaca güvenip yiyiyorlar.ya sonrası hayatları boyunca ilaçlamı yaşayacakler...bıraktıkları anda tekrar alacaklar çünkü yeme alışkanlıklarını değiştirmedikçe ne faydasıolacaksa...sakın arkadaşlar aranızda kullanmayı düşünen varsa kullanmasın.kullanıp önce sevinirsiniz belki ama sonra kat kat alırsınız dikkat lütfen sakın...
sordum sadece su dedi halıyı toplamış mutfağıda deterjanla çamaşır suyuyla yıkamış bende akşam tekrar yıkarım....
ohhhhhhhhhhhh 5lt sütümüde aldım..akşam yogurdumu yapacağım....
bende karşıyım ilaca canım..ben normal çilekten bahsettim...dayımın gelini de altın çilek almış hap değil..aktardan almış bana sende al dedi..hiç düşünmüyorum gerçi çok vitaminler varmış içerisinde ama gerek yok bence
internetim kesildi şimdi geldi
nasılsınız neler yaptınız bakayımmm
yine sayfaları sıralamışsınızdır
hemen öğle yemeğimi söyleyeyim
6 yk sebze türlü
2 yk yoğurt
bir yk kereviz salatası
3. 500mllik suyumu bitirdimmm
ben üniversitede çalışıyorum.bizim ziraat fakültesinin inekerinin sütü taze günlük geliyor....çok güzel oluyor.yoğurdumu yapayım yarın misafirlerim geliyor kayın validemler çok severler benim yoğurdu yerler taze taze...ne güzel
keşke bizde alıp kendimzi yapabilsek
istanbulda olunca olmuyor malesef
aslında manavda çilek olarak yani meyve olarak satılıyorsa bence yenir.ama ilaç şekinde olanlara karşıyım içine acaba neler koyuyorlar....canım çok haklısın
o tarz ilaçlar hiç sağlıklı değil
ama bişi sorcam kızlar ya, bizim burda manav tazesini getiriyo bu altın çileğin onun faydası olur mu ki, sonuçta meyve yani, ilaç falan değil
şanslısın yine
eşin sana yardımcı olmaya çalışıyo bak ne güzel
sen de sıkma artık canını
bak nilmısranın arkadaşına, halimize şükretmeliyiz arada ya
nilmısracım arkadaşına da çok geçmiş olsun canım
tüh ya çok üzüldümmmm
inşallah çok bişey olmamıştır
nazende az değilmi canım bu menü ekmek yok dicem ama ekmeği yemeyen biri vardı fazla aramıyorum diyodu senmiydin bilmiyorum afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?