60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kötü olmuş yaaa başka odalarda varmıymış peki

canım kıyamam sanaı
önce bi sakinleş
eşin kokmuyo demiş, inşallah öyledir
seni daha da germemek için öyle dememiştir umarım
halıyı yıkatmaya verirsin o sorun değil de
sudan zarar görecek bişiler varsa mutfakta eşin onları dışarı çıkarsın bence

walla şimdiden kolay gelsin canım

ah canım ya geçmiş olsun birgünde bizim banyoyu su bastı hemen yerdekileri makinaya attım banyo takımını ama senin işin daha zor ..sabır

canım eline sağlık....vallaha bizde eşimde bişey yemiyor diye yapmıyorum...ne tatlı ne yemek ev evden çıktı 6 kilo verdi eşim o hemen verir ve çok zor kilo alır...komşunun tabakları bende ne vereceğimi şaşırdım kadına... acılı galetamı versem kaseyede elma sirkesi koysam diğer kaseyede yeşil çay......

kötü olmuş yaaa başka odalarda varmıymış peki
yok başka odalarda yokmuş.salonun yönü yukarıya doğru su wc ye doğru gitmiş lavabo halılarımda batmış yanii...
kızlar öğle menümü yazayım size...herkese afiyet olsun öncelikle

1 dilim k ekmeği
1 kase yoğurt
8 yemek kaşığı ıspanak kavurma
1soda

arada 6 çilek
1 yeşil çay

afiyet olsun canım benim....

ahh canımcım geçmiş olsun.

bir arkadaşım var buradan belki tanıyorsunuzdur. keremce_
oğlu hasta ateşi çok yükseliyor bademcikleri yüzünden

havale geçirme tehlikesi olduğundan 20 gündür perişanlar.

bugün bir aradı için için ağlıyor

bütün evini su basmış kış günü yağmurlu memleket nasıl kurur o ev ?

çok üzüldüm çok

benim eşimde dün altın çilek sipariş vermiş çok kızdım zaten ben diyet hazırlıyorum neden aldın diye.eşim çok çabuk kilo verebiliyor.arkadaşları kampanyadaymış sipariş vermiş bizimkide hemen atlamış oda vermiş...:84:arkadı kullanıyor 15-20 gündür kilo vermiş.ama adam sabah akşam ciğer tam dürüm yiyiyor sürekli tıkınıyor.miğde küçülmezse ilaca güvenip yiyiyorlar.ya sonrası hayatları boyunca ilaçlamı yaşayacakler...bıraktıkları anda tekrar alacaklar çünkü yeme alışkanlıklarını değiştirmedikçe ne faydasıolacaksa...sakın arkadaşlar aranızda kullanmayı düşünen varsa kullanmasın.kullanıp önce sevinirsiniz belki ama sonra kat kat alırsınız dikkat lütfen sakın...

teşekkür ederim canım benim...ay kıyamam ya geçmiş olsun.çok üzüldüm.birde evini su basmış şimdi neyle uğraşsın...

cimcimecim geçmiş olsun canım hiç sorun etme olurmu.allah daha kötülerinden sakınsın canım bi şekilde temizlenip ıslanan yerde kurur olur biter ha biraz yorulcan belki ama yapcak bişey yok canım olan olmuş artık

sordum sadece su dedi halıyı toplamış mutfağıda deterjanla çamaşır suyuyla yıkamış bende akşam tekrar yıkarım....

evet daha sabah arkadaşımla yağmura bakıyorduk.giriş katlarda dere kenarlarında oturanlara allah yardım etsin demiştim.evleri su basmıştır dedim...çok zor dedim.ama biz üst kattayızda ne oldu bizimkinide bastı...çok zor..allah onlara yardım etsin....

internetim kesildi şimdi geldi
nasılsınız neler yaptınız bakayımmm
yine sayfaları sıralamışsınızdır

hemen öğle yemeğimi söyleyeyim
6 yk sebze türlü
2 yk yoğurt
bir yk kereviz salatası

3. 500mllik suyumu bitirdimmm

bende karşıyım ilaca canım..ben normal çilekten bahsettim...dayımın gelini de altın çilek almış hap değil..aktardan almış bana sende al dedi..hiç düşünmüyorum gerçi çok vitaminler varmış içerisinde ama gerek yok bence

canım çok haklısın
o tarz ilaçlar hiç sağlıklı değil

ama bişi sorcam kızlar ya, bizim burda manav tazesini getiriyo bu altın çileğin onun faydası olur mu ki, sonuçta meyve yani, ilaç falan değil

sordum sadece su dedi halıyı toplamış mutfağıda deterjanla çamaşır suyuyla yıkamış bende akşam tekrar yıkarım....

şanslısın yine
eşin sana yardımcı olmaya çalışıyo bak ne güzel
sen de sıkma artık canını

bak nilmısranın arkadaşına, halimize şükretmeliyiz arada ya

nilmısracım arkadaşına da çok geçmiş olsun canım

canım benim sen çilek yediğin için dememiştim zaten öyle eşinin kilo meselesinden bahsedince aklıma geldi...evet eşimde hap değil altın çileğin kurusu dedi...

nazende az değilmi canım bu menü ekmek yok dicem ama ekmeği yemeyen biri vardı fazla aramıyorum diyodu senmiydin bilmiyorum afiyet olsun canım

ne güzel
keşke bizde alıp kendimzi yapabilsek
istanbulda olunca olmuyor malesef
ben üniversitede çalışıyorum.bizim ziraat fakültesinin inekerinin sütü taze günlük geliyor....çok güzel oluyor.yoğurdumu yapayım yarın misafirlerim geliyor kayın validemler çok severler benim yoğurdu yerler taze taze...
aslında manavda çilek olarak yani meyve olarak satılıyorsa bence yenir.ama ilaç şekinde olanlara karşıyım içine acaba neler koyuyorlar....

evet canım benim.eşim uyumaya eve gitmiş fakat mutfağı temizlemek nasip olmuş....bana ilk telefonda söylediğinde çok üzüldüğümü fark edince kendisi temizlemek istemiş....sağolsun....

Son düzenleme:

tüh ya çok üzüldümmmm
inşallah çok bişey olmamıştır

nazende az değilmi canım bu menü ekmek yok dicem ama ekmeği yemeyen biri vardı fazla aramıyorum diyodu senmiydin bilmiyorum afiyet olsun canım

evet canım bendim o
gayet doydum canım benim
çağla aldım manavdan bugün insanın midesini şişiriyor
yemekten önc brkaç tane yemiştim
yemekten sonra da yedim
midem şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…